25 november

Keffaste uppdateringen jag varit med om, men vad ska man göra! I veckan har jag sovit, sovit och sovit! Orkar inte med dendär skolan längre, jävla skit skola! Visst, jag har valt det själv men det var inte med min egen vilja. Dedär lät helt knäppt men ajaaaa, så ska ha möte imorgon! Ska bli skönt, eftersom lärarna beter sig som änglar när föräldrar är med och som häxor när föräldrarna har dragit, så nu jävlar! Är det bara mina lärare som skickar lappar till varandra? HAHA, mogna! Aja! I fredags så gjorde vi inte ett skit, jag och Matte hämtade Robin och Jossan i sigtuna, och påvägen hem därifrån såg vi 2 brinnande bilar, det var coolt! Hehe, och igår hände det inte ett skit, var ute med Matte och Johan. Vi drog hem och sov ganska tidigt! Och nu har jag precis vaknat med världens jävla äckel snuva! Faaaaan, mitt immunförsvar är sämst! Orkar inte vara sjuk.. Så nu får vi se hur långt tid det tar innan jag kommer upp härifrån :) *lät som ett jävla fetto men aa*
 
 

19 november

Dedär med bättre uppdatering vettefan hur det gick med det.. Menmen :D I fredags firade vi Matte, det var riktigt trevligt men spårat i slutet! Vi var i en lokal och vid 3 så gick vi hem till Mathias och sov, vaknade runt 11.. Då gick vi till lokalen och städade sen skjutsade han hem mig sen åkte jag och mamma till stinsen och köpte ett skal till min iphone 5, så jääävla bra telefon! :D Sen fick jag även ett par hörlurar ;) Och sen drog jag ut med lite folk och sen drog jag och Matte hem till mig och sov, och igår var vi hos Matte men sen drog vi och mötte Max och Micha sen hem till mig och slaggade och idag har jag bara varit i skolan! Snart ska jag och Matte åka och köpa en stoooor godispåse sen dra på en film tror jag :D Och beställde en klänning nyss, som jag troligtvis ska ha på nyår ;)
 
 
Sååå fin!

15 november

Asdålig uppdatering, my bad! Men nu ska det bli bättring, jag har inte gjort mycket alls. I söndags var det farsdag, medans min trötta pojkvän låg kvar och sov så smög jag upp och åkte med mamma till centrum och köpte en mugg och kallsingar till min papi! Köpte även nya trosor, strumpor, bh och ett par tights till mig själv :) Behövdes! Sen åkte jag hem och väckte Matte och han skjutsade mig till pappa och där firade vi lite, käkade bk och kollade på massor av humor saker ;) Mysigt! Sen åkte jag hem till mamma och krypte ner hos min gullrumpa och somnade. I veckan har det inte hänt så mycket, bara slaggat och varit i skolan typ. Imorgon fyller Matte år, hela 19 barre! Presenter till killar är så svååårt.. Men det löser sig :D Så imorgon blir det fira honom sen sover jag nog hemma hos honom :) men nu måste vi skjutsa min syster till jobbet! :)
 
 
 
Grattis i förskott <3
 

RSS 2.0