31 oktober

Nu har jag bråttom, men idag har Jörn varit här, 2 månader sen jag såg honom! det är min syster pojkvän och han har varit med i en allvarlig bilolycka.. nu ska jag äta sen till stationen sen bär det av till bio!

pussen ♥


Sussa!

Nu har jag kollat film och ska sova på rikigt, vill inte somna på bion imorgon (a) och det är 15-års gräns, oooops! :$ men jag kommer in! ;)

pussen ♥


En till ego bild, I like! :*

Home sweet home!

Nu är jag hemma efter en lyckad kväll, orkar inte skriva så mycket, är jättetrött, och det var någon som kommenterade att hon hade ett likadant halsband som mig, nicenice! :D men nu ska jag bädda ner mig i min säng och glo på en film (a) och imorgon blir det bio med Linn, Hampus, Rebecca, Jonas, Marcus och Johan tror jag. Vi avslutar inlägget med 2 ego pics, tagna för 2 sekunder sen :)




Mot Rebecca!

Nu är det mot Rebecca som gäller, men först ska jag slänga i mig lite mat sen tar jag bussen! Mer får ni inte veta ;)

pussen ♥


haha! gullepluttN ;)


30 oktober

Jag vaknade runt 1, rekord! att jag vaknade så tidigt (a) hehe, idag ska jag träffa Rebecca tror jag, känner mig mycket bättre, sen kanske M kommer och sover med mig (a) hihi, men nu ska jag fixa mig :)

pussen ♥


Jag och Evelina för längesen ♥


Godmorgon!

Nu ligger jag förmodligen och sover.. har gjort ett tidsinställt inlägg, just nu är klockan halv 4 och jag ska försöka sova, uppdaterar mer när jag har vaknat! :)

pussen ♥


kom hem bebis!

Sjuk chey..

Jag blir bara sämre och sämre, men mami har tagit hand om mig :$ hon har köpt halstabletter och glass från glassbilen, I like! sen har hon och jag tittat på idol och ätit godis som två jävla tjockisar, men det har jag alltid varit, haha alltid jag o tjata om tjockisar :D menmen.. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart tända lite ljus också, mys!

pussen ♥


sjuk chey.. tog den nyss (a)

I will always love you

Nu sitter jag och väntar på att min mami ska komma hem, hon är lika seg som en snigel.. I väntan på henne sitter jag och snackar lite med pervot Martin, men han är ju ganska söt trots allt :$ han påstår att han är starkare än mig, haha! där hade ni dagens skämt (a) men jag uppdaterar senare!

pussen ♥


Jag och Martin, söt jag är! Martin är sötare :$


My house!


Kök!


Kök!


vardagsrum!


vardagsrum!


sovrum!


sovrum!


badrum!


hall!


Kärlek!

Jag älskar min familj mest i hela världen!


 
Pappa och mamma! ♥



Jag och storasyster! ♥




29 oktober

ASSÅ ÅH! jag orkar inte, kul att jag är sjuk IGEN, vad vill gud mig? missade matte provet och skit, IG i matte, men det skulle jag ändå fått så det är väl skit samma.. har precis ätit glass, orkar inte laga mat, och imorse skjutsade pappa mig till mamma så slocknade direkt, sen har jag inte orkat någonting.. kanske ska beställa pizza :$ snacka om att jag kommer bli/är tjock.. aja skit samma, tjocka barn är glada barn! skönt med en veckas lov nu! :D yeeees! älska livet ibland (y) men nu ska jag filosofera lite sen vettefan..

pussen ♥


gissa vem detdär är? MIN BRUNO!


ÅH ÄLSKAR DIG!


världens sötaste!


Without you I'm not quite

Fuck kvällar.. Nu när man tänker på all skit.. Tänker på alla idioter som har krossat mitt hjärta totalt, hur orkar killar, jag fattar inte! dom krossar tjejers hjärtan varje minut, det är typ deras hobby, dom är ute efter sex, jävla idioter! fitta som fitta.. Jag orkar inte med killar längre, det finns typ en kille som har funnits vid min sida till 100% och han förtjänar inte mig.. Jag är skapad för att vara singel, skulle klara mig, och har många år kvar att hitta den rätta, men man blir bara så sjukt irriterad, vill inte veta hur många gånger jag har gråtit över en kille, dom har sabbat så sjukt mycket i mitt liv! Men när man väl är med den man älskar så känns allt så sjukt underbart, man tänker inte på någonting, bara honom.. Kärlek är fint men det kan dra åt helvete! Ingen har ett perfekt kärleksliv, första månaderna är underbara, men sen kommer allvaret, man börjar bråka och allt blir åt helvete, tänker inte gå in på vad som har hänt mig, men säger bara.. fuck kärlek!


jätte gamla bilder på mig och Tobias, han har ny flickvän nu, och är jätteglad för deras skull (har inga känslor för honom) men vi trodde vi skulle leva föralltid, och det tror alla med sina förhållanden, ska ha pojkvän när jag fyller 60.. då kan man ta livet av sig om man blir sårad

FOR EVERY STAR IN THE SKY, I'VE THOUGHT OF YOU TWICE

Sådär, nu har Mikaela fått mat i magen och är glad igen, mihihi tjockis :$

pussen ♥


Ska sova snart också, önska mig godnatt!

DAMP!

Jag har damp! men Martin tycker jag är söt när jag är sur, så det är ju bra att någon tycker det, inte käkat på hela dagen typ, och min pappa sitter fast klistrad framför datorn och spelar bubble shooter..


hej, vad kollar jag på?

28 oktober

Orkar verkligen inte, trött på livet! Nej jag ska inte ta livet av mig, men det är bara sjukt segt, har 10983532 prov i skolan och allt är bajs.. menmen, ska väl käka snart, och min älskling Elina har åkt till Spanien, kul för henne! Hon kunde ju packa ner mig i något fack, fast nä! åh är as trött. Sjukt seg dag i skolan, men det gick bra iallafall som tur var, vid halv ett gick alla åttor ner till kulturhuset, vi skulle kolla på någon konsert som va sjukt dålig! ont i huvudet fick jag också.. possitiva tjejen idag alltså, aa fast nä, efter konserten åkte jag till mamma och plockade ner kaninburen från vinden, sen kom pappa och hämtade mig och alla saker, sedan åkte jag, pappa och hans "tjej" (om man kan säga så) hem, kollade på några avsnitt "hjälp" sjukt roligt, eller? sen åkte jag och pappa till centrum och köpte en ny parfym åt mig eftersom min tog slut, så det fick bli en likadan fast stor. Nu sitter jag och kollar på Simpsons och hoppas på bättre tider! (mat)

pussen ♥


Min älskling

Åh orkar inte!

Orkar verkligen inte vara sjuk, va i stinsen idag, men orkade inte va där så länge, trodde jag hade fått pengar men näe.. kunde ta ut en hundring, så undrar hur den kom in på mitt kort.. menmen, har köpt en vattenflaska åt Bruno, så det va bra!

pussen ♥


Moa liten bebis

27 oktober

Nu har jag precis vaknat, min syster väckte mig.. men är sjukt täppt och tjock i halsen, men det ordnar sig nog, vid typ 2 ska pappa, jag och Veronica till stinsen, ska köpa vattenflaska till Bruno och sen ska jag kolla lite på kläder och köpa en ny parfym ;)

pussen ♥


förstår inte vad du håller på med..

sova!

Har fortfarande inte gått och lagt mig, helt död.. men hör av mig imorgon, hörs hej!

pussen ♥


nyss, hei allvarlig tjej..

döda mig!

Fysatan va dåligt jag mår.. vet inte vart jag ska ta vägen.. sitter i soffan med min syster Veronica ska typ sova snart innan jag dör, ska bara kolla klart på DH!

pussen ♥


Jag och Tobias sommaren 2009!

sjuk..

Jag gick hem från skolan vid typ 11 eller något, mådde så jävla dåligt, gjorde ont i sidan av revbenen när jag andades och mitt huvud dunka och min näsa var helt täppt.. så mamma och lärarna sa att jag skulle gå hem och lägga mig, så det var skönt! När jag hade kommit hem så skjutsade Robin mig till Willes dagis så jag hämtade honom (min hund) så nu har vi varit på en promenad och han ligger och sover så ska lägga mig bredvid honom och sova en stund!

pussen ♥


min lilla bebis och min kanin som dog :(


26 oktober

Just nu sitter jag på so lektionen, sjukt seg.. inte sovit många timmar inatt och då får jag skylla mig själv :P efter det här har jag språk, tråååk... :( efter skolan ska jag hem och sova! Ha en bra dag!

pussen ♥


Färgat håret osv

Idag har jag varit med Evelina, jag och mamma mötte upp henne i centrum för att jag skulle få ett par skor och hårfärg, osäker på skorna, gråa uggs.. men jag vet inte riktigt än om jag ska lämna tillbaka dom, btw, vi åkte gick till ica för att mami skulle handla, fick även 200 :) så hon skjutsade mig och evve till donken, tjockisar! :$ och vi käka som 2 dårar, eller jag åt 6 chicken mc nuggets, nödvändig information! sen gick vi till en busshållplats för att jag skulle hem och evve skulle till stationen och möta sin mamma, men busshoran va ju 100 år försenad, så fick stå och frysa i en halvtimme.. men det funkade, vi pratade bort tiden ;) men nu ska jag kolla lite på datan, sen sova!

pussen ♥


Evelina, jag och Maria! ♥


Evelina och jag! ♥


JAG ÄLSKAR DIG

Jag gav dig tio roser och sa: Våran vännskap ska vara hel tills den sista rosen dör och du sa: Men jag vill inte att våran vännskap ska dö.. Jag log mot dig och sa: ta det lugnt, den tionde rosen är av plast. ♥


25 oktober

Nu kom jag precis hem från skolan, fetaste utskällningen.. :( jävla aaron gör så jag får skit! aja, blir väl hämnd like always ;) det var lång dag i skolan, kvart över 3, men är glad att jag inte går till 5 på dagarna som rebbe gör :P jag har iallafall precis ätit, min mamma kommer vid 5, då skjutsar hon mig till pappa, sen lite senare kommer min syster, så ska vi beställa pizza eller något :$ hej fetto.. aja, pappa kommer hem vid 9 ikväll så det äger :D ska lägga upp en bild på dagens outfit, första gången i hela mitt liv, nice!

pussen ♥

DAGENS OUTFIT!

 

Ett par vanliga mjukisar och en tröja från bikbok ;)

FACELOOK!


vackert.. så ser man mit fina blåmärke :(


Innan läggdags! :D

1. Tre ord varför du sist spydde? finns nog bara en anledning..
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Städa :D
3. Vad gjorde du för 30min sen? Kolla på datan..
4. Vad hände dig 1995? Inte ett jävla piss..
5. Vem fick dig att skratta senast? Min syster
6. Vilken färg är din borste? Har 2, en är rosa och en e grön :D
7. Vad köpte du sist? Hmm.. godis :$
8. Vilken färg har du på din tröja? Vit :)
9. Var förvarar du dina pengar? Busskortsfickan :)
10. Hur var vädret igår? Kallt som fäään
11. Vad ser du framemot? Skolan, elleeeer?
12. Snarkar du? Har fått höra det ett antal gånger..
13. Vad är 15? En siffra ;)
14. Vilken skostorlek har du? 38-39
15. Vill du klippa dig? Nej.. tänker inte göra det på ett tag
16. Är du över 25? Ja men det är klart!
17. Pratar du mycket? Ibland så ;)
18. Kollar du på O.C? Nej
19. Har ditt namn ett "x" i det? 4 stycken
20. Känner du ngn som heter Steve? Min bästavän
21. Hittar du på egna ord? Alla ord jag använer finns redan..
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Ibland..
23. Vad har du för mobil? Samsung galaxy touch
24. Vem ringde dig senast? Veronica
25. Biter du på naglarna? Nej
26. Har du lockigt hår? Om jag sover med blött hår
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Ingen
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? En idiot till kille..
29. Hur många gånger har du svurit idag?
30. Vilket ord säger du ofta? smurf
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Tror det
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? Elina ♥
33. Vad borde du göra nu? Sova..
34. Har du något smeknamn? yes
35. Sover du mycket? Ja.. faktiskt för mycket..
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Inte kollat så mycket på film
37. När var du sist ute? Idag
38. Har du gråtit idag? 1 vecka sen kanske
39. Är du en glad person? Händer ibland
40. Har du roligt nu? Njaa..
41. Vad äter du helst? Bebismat
42. Vem var du med sist? Maria
43. Pratar du i sömnen? Ja.. tyvärr
44. Vem kramade du sist? Moa
45. Nämn den bästa personen: Elina Taurio!
46. Tycker du om någon just nu? Ja, tyvärr..
47. Vill du flytta? Ja
48. Hur ofta borstar du tänderna? Morgon/kväll
49. Är du egoist? Händer väl
50. Gillar du att bada? Inte när det är kallt vatten :D
51. Skrattar du åt allt? Ja :) kanske inte åt allvarliga saker men..
52. Vem får dig alltid att skratta? Elina min knäppa hest
53. Gråter du när du tittar på filmer? Aldrig gjort!
54. När grät du senast? 1 vecka sen typ fortfarande
55. Vad gör du just nu? Sitter i soffan
56. Vad vill du göra just nu? Sova
57.Vad ska du göra imorgon? Skola sen vet jag inte
58. Vad är du för stjärntecken? Fisk :)
59. Vad är typiskt dig? Prutt, näe.. vene
60. Vad är din högsta dröm? Få allt jag pekade på

Trööött chey!

Jag är astrött, sovit 2 timmar inatt, fyfan! så nu ska jag snart sova, somnade i soffan men Veronica väckte mig, jag ska köpa en kaninunge, han är sååå söt! min lilla Bruno! :) haha, asgulligt namn, och min syster sitter och äter bebismat.. normal tjej nr 1 :D

pussen ♥

CHILL

Nu är jag hemma, sa hejdå till Moa och sen gick jag och mötte Maria, vi hade inte ett piss att göra, så vi åkte med jasse för att möta en kompis, så vi tog tåget till solna och väntade på märsta tåget och sen satt hon på tåget, sen va jag tvungen att dra hem, hungrig :$ uppdaterar nog senare!

pussen ♥

Svar på frågorna

Frågestund!

Det blev bara 10 frågor, men ni får fråga i efterhand om det är något ni vill ha svar på ;)


Postat av: Rebecca

Varför älskar du mig så mycket? ;$

svar: vet inte.. det bara är så :$


Postat av: Simon

Vad har du för bh storlek kära mikaela? :)<3

svar: det är olika, ibland 75C och oftast 75D


Postat av: anonym

favorit låt ? :)

svar: ingen just nu faktiskt, det är olika :)

Postat av: anonym

har du blivit bröst knullad?

svar: haha! jadu.. man vet aldrig ;)

Postat av: Ge

Tar du den i rumpan? ;)

svar: nej! 

Postat av: simon zwahlen

TJA MIKAELA du sa att jag skulle komma och kolla på din blogg så jag var bara tvumgen att kommentera nått

hej jag heter simon zwahlen

svar: hej på dig också, haha chill :)

Postat av: anonym

vem strulade du med sist?

svar: behöver vi inte ta här :)

Postat av: Linnea

Ska jag göra en design till dig :D ?
Och har en liten fråga, hur gammal är du :)?

URL: http://quiza.blogg.se/

svar: Hehe, har redan en design, jag är 96a (14) :)

Postat av: niklas

1. är du en "playboy" typ? ;)
2. hur många har du legat med?
3. vad gör du helst på en fredag, umgås med kompisar eller har sex?

svar: Jag älskar playboy! har nästan ALLT i playboy! det är ganska privat med det ligger runt 6, haha man vet aldrig vad som händer ;)



Postat av: urban

kan vi ha sex? plZ

svar: tja urban! klarar mig :D

Hoppas ni är nöjda med svaren! nu måste jag skynda mig till station!

pussen ♥

24 oktober

Hihi nu har jag fått 10 frågor, ganska roliga :D hehe, men igår hade jag sjukt tråkigt, så gick ut och träffade Maria och vi gick sedan upp till perrongen för att träffa min efterlängtade Moa! fyfan va jag har saknat henne, så det va kul att de ufot igen ;) hon var med sin kompis Niki också, så vi 4 brudar åkte hem till min pappa som inte va hemma och chillade där, sen kom Rasmus och Kim och gjorde oss sällskap, vi körde fuck the dealer.. åh fyfan säger jag bara! Aja, snart ska pappa skjutsa mig till station så ska jag säga adjö till Moa och sen kommer Maria en stund sen drar jag säkert upp till Rebecca och kollar på en skräckis ;)

pussen ♥


söt chey

Frågestund!

Vi kickar igång en frågestund! När det är över 20 frågor så svarar jag! kanske i ett videoinlägg? :D


hemma!

Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen, får se om jag träffar maria eller rebecca ikväll, eller så träffar jag båda ;) uppdateringen kommer bli mycket bättre nu som ni ser, chill ändå ju, men vi hörs hej!

pussen ♥


sweet!


23 oktober

Nu har jag precis vaknat hemma hos elina, skönt att få sova ut! Mamma kommer väl och hämtar mig om typ en timme, sen vet jag inte vad jag ska göra, pappa ska på fest idag så är tvungen att vara hos mig mor, men tänker ändå inte sitta hemma så det är lugnt :) Nu ska jag börja klä på mig osv!

pussen ♥


söta tjejen

22 oktober

Jag har varit sämst på att uppdatera jag vet.. men sånt är livet :) jag har inte gjort så mycket, men idag har jag och elli varit på gården, det va väl ganska kul.. Gurra skulle skoja med mig eller något, så jag fick en fjärrkontroll rätt på kinden.. så har en fin blåklocka/bula där nu.. vill inte veta hur den kommer se ut imorgon. Men johan ramlade från en bänk, jävla klantarsel! så det va hämnd att skratta efter att han skrattade åt mig, så aa :) det va en ganska lyckad kväll, men elina satt och spela monopol halva kvällen tråkig som hon är :P men nu är vi iaf hemma hos henne och chillar gal1 hon håller på att ladda upp bilder som vi tog nyss som jag lägger ut senare, vi hörs!
pussen ♥
en gammal bild jag hittade på elinas data, och då hade jag också gjort illa mig som ni ser på mitt knä, fan va smart jag är ibland!

21 oktober

Min värld är upp och ner just nu, men ska kämpa mig igenom denhär skiten!


bästa tiderna i mitt liv..

RSS 2.0