saknar dig otroligt jävla mycket..

Jag försöker att kontrollera min smärta.. försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta, vad ska jag göra när hoppet har tagit slut?.. Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut? Han gjorde mig glad och visade vad lycka innebär, att ha någon här och att bli älskad såhär. Han fick tro mig att äkta kärlek kanske fanns, men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans.. Kommer jag någonsin kunna tro på kärlek igen eller kommer du föralltid vara min vän? Jag undrar hur det hade blivit och det skulle va du och jag, jag skulle hålla om dig och aldrig släppa mitt tag. Behandla dig som killen du förtjänar att vara.. Det var som en saga för bra för att vara sann.. Jag vill se dig i ögonen och hålla i din hand, jag skulle göra allt för att få dig må bra, att ha din kropp emot min är en undebrar känsla, när jag precis hade blivit lycklig och allt hade blivit bra så blev allt fel.. Det är ingens fel speciellt inte ditt men mitt hjärta bara sved. Det är dags att lämna plats till någon annan som gillar dig Du vet vem du är!


21 mars

Shit.. rolig kväll igår hahhahah! :D på dagen var vi med tobbe, vi satt och snackade och sen satt vi på en bänk och hade de mysigt :) det va as skönt ute så jag satt bara i en tröja, asskönt! men idag snöar de, kommer aldrig bli sommar.. men aja, på kvällen så käkade jag och corre på express sen va vi ute och röjde lite, sen åkte vi hem till mig och röjde ännu mera, har inte så mycket minne av kvällen men jag minns att jag svalde en navelpiercing och att vi hängde utanför mitt fönster och asgarvade, hahahah! hur lyckas man svälja en navelpiercing?.. aja, bara jag som lyckas, sen hämtade huttiz mig vid 3 på natten så jag lämnade corre hehe (a) snäll jag är, sen somnade vi runt 4 sen på morgonen glömde jag att jag skulle ta hand om hunden ooops! så han fick va själv i 2 timmar, hehe (a) men sen kom cornelias farmor och hämtade oss, när vi va framme hos henne så kommer stoplskottet på att hon har glömt sin mobil hemma hos mig -.- så hennes pappa kom och hämtade oss, och sen hämtade hon sin mobil sen käkade vi på donken (a) fetton.. men ikväll ska vi spela bowling, pensionärer.. aja, man måste börja i god tid :D

pussen ♥


ja.. käka mitt i natten har ingen dött av :)


hahahahahha! så jävla gullig :D







19 mars

Det är egentligen den 20 mars idag, men jag har levt 19 mars idag, haha sär? aja.. idag har jag varit i skolan, börjar gå asbra i skolan, gillas! men är klar med allt på bilden, svenskan, ska göra omprov på måndag i so osvosv, så aa, de kommer gå bra.. efter skolan drog jag hem och åt lite och sen skjutsade mamma mig till cornelia, vi drog direkt upp till gården, booooring! ska nog aldrig mer dit, så jävla dött nu förtiden, men jag och cornelia gick till ett småbarns disco i lågstadiet för att hon skulle hälsa på hennes syskon, då kommer de fram 239827412 småbarn till oss, en av dom köpte läsk till oss för hennes pengar :o känner mig populär.. och sen frågade dom om vi va punkare och shit.. och sen sa en brud ba "asså jag hatar *kommer inte ihåg vem* hon kalla mig för diareé" ahahahha, jag bryr mig väldigt mycket, men sen var det fett tråk så jag och cornelia drog hem till henne igen och käka godis osv, sen hämtade mamma och wille mig vid halv 12, är skit trött! :) godnatt pussgurkor! (a)

pussen ♥


miss u.. ♥


hejdå!

Nu ska jag (nyduscharN) dra till cornelia :D ses senare! :D

pussen ♥


jag har inte fettigt hår, som sagt jag är nyduschat breeeeeh! och har inget smink så det fick bli solglasögon :D äääälskar dom!


18 mars

Idag har varit i skolan, slutade 12 så de va chiiill, sen kommer mina föräldrar vi grymt jävla glada :D jag når målen i G i matte och musik (det som har gått åt helvete varje år) så de e asbra :D sen fick jag en lapp av birgitta där det står "Mikaela jobbade jättebra på matten. Hon satt hos Eva. Hon fick mycket beröm, härligt!" hahahahah :D bra som fan, har ingen aning om vad som händer senare, får vi ta då ;)

pussen ♥



17 mars

Idag gick det asbra i skolan, fick ju spec lärare i matte så jag gjorde 4 sidor på en halvimme (y) brukar annars göra.. ingenting. Men sen tog jag bussen till coop efter skolan, skulle möta pappa och veronica, så jag gick igenom centrum då kommer de fram en Tele2 kille till mig.. han började ragga sen frågade han hur gammal jag va, jag sa hur gammal jag var och han trodde jag va 18, 19 eller 20 :o aja.. så kan de gå, nu är jag hemma, ska käka hos pappa sen åker jag till mamma, eller så kommer huttiz och hämtar upp mig sen, han har fått körkort! grattis bebisen!

pussen ♥


16 mars

Bra.. försov mig imorse, trodde jag hade sovmorgon, så jag missade mentorstiden och svenskan, skitsamma, orkar inte bry mig längre, sen skulle jag egentligen på möte i skolan för att jag skolkar osv men jag vägrade att dra dit, slutade svara när mamma och pappa ringde, men svarade iaf tillslut då sa mamma bara att hon ställer upp för mig och att hon ska skälla ut birgitta.. tack! någon som förstår mig iaf, men sen ska jag få spec lärare i matte så jag slipper birgitta surfitta.. allt är skit nu, saknar en person grymt jävla mycket.. han måste komma och ladda mig med energi, utan honom orkar jag fan inte leva.. och imorgon har jag sovmorgon, har ingen elevensval som alla andra har, suckers! Men idag har jag varit i centrum och köpt 3 par hotpants och solbrillor. Kulkul. Sen åkte jag hem till Elina och va med henne, älskar dig bästaste bästavän!

pussen ♥


tänk om man kunde va såhär glad på insidan också.. nya solglasögonen btw..

Syster!

Jag orkar inte mer, så min syster lägger en kommentar till idioten som lägger sig i mitt och johans föredetta förhållande!

Who's the bitch now?
A, Mikaelas syrra här. Seriöst? Är du Johans mamma eller? Kan inte han stå upp för sig själv? Allt det som du har skrivit blinkar ju förfan avundsjuka. Vadfan vet du egentligen? Har du sett saker eller har du hört saker? Det är en jävla skillnad på det ena och det andra. Har du något att säga till Mikaela så får du väll ringa eller träffas!? :S Eller du kanske inte vågar? Du har stor käft för att inte ens kunna säga ditt eget namn. Stå för vad du säger eller säg inte ett piss.

hemma från centrum

Rubriken säger det mesta :) jag mötte först upp corre, vi gick in på tempo och köpte wienerbröd :D haha, men jag tappade mitt :'( snacka om sämst.. men sen mötte vi upp cecilia och jossan, vi drog till station och mötte upp markus, sen kom huttiz min lilla snutt haha (a) sen drog cornelia och hela gänget så jag och jossan tog bussen till centrum där köpte jag 2 bh:ar och ett par trosor, sen tog jag bussen till pappa, och nu sitter jag här och ska snart käka sen dra ut till jossan och markus tror jag (a)

pussen ♥


sweet! hahahha!

15 mars

Nu är jag hemma från skolan, har ingen elevensval, för att jag har aldrig gått på någon elevensval så dom vet inte att jag går i den gruppen, och om jag går dit kommer dom väl skicka ut mig och säga att jag inte ska va där (y) idag skrämde viktor skiten ur mig -.- kom och bar upp mig och sprang iväg med mig haha! men jag är så jävla biff så jag kom undan (a) ska nog möta upp huttiz senare, birgitta e lite konstig också, när jag skulle göra matteprovet säger hon "mikaela, du behöver nog inte göra provet, du kommer ändå få göra omprov" jävla sär kärring :o aja ringde jossan nyss så ska till centrum med henne, ska kolla på en d kupa (bh) hehe (a)

pussen ♥

hemma

Nu har jag varit i uppsala, gick ganska segt, men vi käka tårta osv, imorgon är det skola och matteprov, kommer gå superbra! haha not.. men aja, nu ska jag snart äta, lite sent kanske menmen.. men nu ska jag kolla vidare på fejjan ;)


cirka 2 år gammal skulle jag tippa :)


14 mars

Grattis på födelsedagen Jessica! :) haha, men nu är iaf mormor och morfar här, jag fick 1000 kr så nu e jag riik :) har 1300 faktiskt (a) idag när jag vaknade ringde mamma och sa att vi skulle till stinsen, så hon kom och hämtade mig och min syster vid halv 12 sen åkte vi till stinsen, jag fick ett linne och en rosa mjukisdress från bikbok ;) snart kommer pappa och hämtar mig och veronica vi ska till uppsala till mina kusiner, vi ska fira mig och hanna (min kusin) för att hon fyllde år den nionde tror jag och jag den tolfte, sen käkar vi på max också tror jag, jag kommer helt seriöst bli fet.. aja ;)

pussen ♥


dra åt helvete!

Tro inte att jag saknar dig, du är helt slut i huvudet! snackar skit om din bästa killkompis sen går du till honom och säger massa bullshit som jag inte ens har sagt om honom, du är så falsk, du leker med ditt liv och dina vänner.. han får lida medans du lever livet, och mig kommer du aldrig få tillbaka, jag har börjat med att ge mina såkallade "bästavänner" en chans, det va det enda du förtjänade, föstår inte hur S**** kan stå kvar hos dig, jag kastar in sånna som dig i biltvätten du är proppad av skit! dra åt helvete och kom aldrig mer tillbaka inte ens om du håller på o dö, jag skiter i dig.. have a nice life! och fortsätt lek med dina kompisar som inte har fattat att du är falsk, och du håller på med nya killar varje dag sen tycker du det är konstigt när du blir kallad hora? haha.. slampa är det jag kallar dig som du knappt vet vad det betyder.. väx upp.

13 mars

Jag sov ju hos elina inatt, och sen har jag fyllt år :D fick 500, skorna av pappa, 1000:- av mormor och morfar imorgon, hotpants, en kofta, 2 nagellack, strumpor, smink, en troja, bh, örhängen och ett halsband från bästavän.. det var nog allt :) jag pratade i telefonen med min bebis hela natten, han va liiite packad haha :) men jag kanske ska till almunge ikväll, då kommer jag få paket där också som jag alltid får (a) sen på lördag nästa helg kommer min bebis det har han lovat! :D

pussen ♥





/ Elina

Tja mikaelas blogg. Elina här som ska gästblogga hihi :D
Idag fyller ju mikaela år så ingen får glömma att gratta henne!
Men iaf hon ska sova hos mig idag och vi ska ha tjej kväll hihi, pusshej!

Jag älskar dig!

sånt är livet

Imorgon kommer jag inte gå till skolan, eller så går jag bara halva dagen, tårarna slutar inte rinna och mitt liv kan dra åt helvete! ska iaf sova hos elina imorgon, det behöver jag.

ses nån annan dag. ♥


åh!

Fan va jag va sur ett tag.. en kompis till mig är dum i huvudet som inte förstår ett skit. Mamma är dum i huvudet. Och jag tror inte att min bebis kommer imorgon. Kan det bli bättre? NEJ! och har inte käkat ett jävla piss. Aja.. har iaf sovit 2 timmar nu och är ännu mer förbannad.


11 mars

En till chilldag i skolan :) gilla! pappa hämtade mig kvart över nio hemma hos mamma, sen började jag halv 10, alla lektioner gick fort, men jag stanna i skolan 2 timmar :o för att vi körde sanning och konsekvens med lawin, karre, pess, aaron, anthony, malin, simon och mehrad :) men sen tog jag bussen med jossan, och vi har bestämt att jag ska sova hos henne imorgon, och elina också, sen kommer min bebis tror jag.. men jag kan inte berätta mer (a)

pussen ♥


10 mars

Nu sitter jag och duunkar musik, hihi :D bästa dan i skolan.. alla lärare hade pms idag tror jag.. på No:n började birgitta skrika på mig, ovanligt? nej.. så jag skrek tillbaka såklart, och sen fick jag frånvaro på lektionen och de va bara 5 minuter kvar, kärring.. och sen på matten kasta hon ut mig för att jag satt och gjorde ljud med mina läppar.. så jag gick till eva istället, och sen på svenskan hade malin också pms, så jag satt och gungade på en stol hela lektonen.. sen hade vi ingen lärare på engelskan och vikarie på so:n chilldag :D och imorgon börjar jag halv 10 och slutar 12 ;) och på fredag kommer min bebis hem och jag fyller år :D

pussen ♥


en gullig liten bild på mig från syslöjden igår :)


9 mars

Idag var det skola, jag gick faktiskt hela dagen :D efter skolan kom pappa och veronica och hämtade mig, sen åkte vi och köpte skor, märkte idag att min kaninjävel har gnagt på mina skor -.- fick iaf lacoste tygskor (svarta) för 500:- så de va niiice :)

pussen ♥


8 mars

Idag har jag varit i skolan, fick sluta tidigare för att blev utslängd på so:n.. äckel nyman! men aja.. sen åkte jag hem, har snackat en hel del men min syster, hihi.. sen har jag varit med malin, och nu väntar jag på att mamma ska komma hem!

pussen ♥


7 mars

Det är klart som fan att jag blir sur när jag får spydiga kommentarer, och den som skriver skiten vågar inte ens stå för det? omogen är det enda man tänker på. Och jag ska inte vara otrevlig tillbaka för att jag vet hur jävla lågt man sjunker, jag har slutat med massa idiot kommentarer, vad vinner jag på det liksom? Om jag gillar en kille så är det väl mellan honom och mig? och om du vill säga något så kan du börja med och skriva ditt namn, och skriva att du är avundsjuk som jag tror att du är, annars skulle du aldrig kommenterat spydiga kommentarer, har iallafall pratat ut med en person nu, han säger att inget av detta är sant och att det bara är bullshit, så ni kan fortsätta skriva om ni tycker för det, men jag kommer inte läsa skiten och jag kommer inte acceptera kommentaren! hoppas ni växer upp snart och vågar stå för vad ni säger. Det är lätt att leka tuff framför skärmen speciellt när man är anonym. So long suckers!


bild från i somras.


7 mars

haha nej du tänkte tillochme ta "självmord" ,
asså sluta ljug din patetiska fitta. alla vet.
plus det va jävlig dålig stil mot johan när ni skulle "förlova" er osv, seriöst? du måste tänka på hur han känner sig? självklart du är ju som du är och ej bryr dig om honom för du ville ba ha ren status-.-


patetisk kommentar haha, för de första.. johan lämnade mig innan allt hände, vad har jag ljugit om? och det är ju inte dålig stil av mig mot johan, de va johan som dumpade mig via sms, och vi hade tröttnat på varandra osv! det hade inget med det andra att göra, och alla vet? aa tjena, du vet ingenting om jag läser det du har skrivit, och ren status? haha.. aa vi säger så ;) och du kan ju säga vem du är omogna fanskap


6 mars

Haha, att han drev med mig? skriv namn.. så jävla patetisk, och e de därför han kommer till väsby på min födelsedag? och va de därför han dumpa sin brud? hahahah! avundsjuka slyna -.-


singel

Nu är jag singel, skitskönt faktiskt! får göra precis vad jag vill nu. Och har legat och smsat med världens bästa men nu har han gått och lagt sig, nyfikna? :$ förstår de, hihi :) saknar dig J****


pussen ♥

RSS 2.0