gumman jag kommer sakna dig som fan


(låten ger minnen)



.

Efter jag hade ätit så åkte jag till mamma, sen har jag inte gjort så mycket, eller jo.. vi åkte o köpte koss hörlurar till mig för att jag råka bryta sönder mina andra, höhö, är man sur så är man! :) snart kommer iaf moa :D och när hon kommer så ska typ jag, simon, johan, moa, esme och hampus kanske.. aa men vi ska iaf ha de lite trevligt :) är trött på att va hemma.. alla jävlar är bortresta osv.. moa och esme iaf, hehe :)

pussen ♥

30 juni

Nu har jag precis vaknat :) michael jackson är inte död! han har fejkat sin död! jag såg en video på aftonbladet, då ser man hur jackson ställer sig upp i hellikoptern! just nu ligger han på sjukhus och kan klara sig! de e sant!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

pussen ♥

hemma hos pappsen

Haha pappsen (?) hihi, men jag hade lust o åka till honom, så jag åkte vid halv 10.. :) hihi, jag och pappsen åkte o köpte glass och godis, världens bästa pappa! tro mig :) sådan far sådan dotter (a) aa.. jag har inte så mycket o skriva om som ni kanske märker :)

pussen ♥

har tråkigt

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? yes
Har du sett din bästa vän gråta? ja
Vad åt du senast? pommeeess :)
Har du fått någon komplimang idag? ja
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? nej, eller kommer inte ihåg
Har du varit med i en rättegång? Nope
Är du polare med grannarna? nej, bara turkar som bor här :$
Vilka länder har du bott i? Sverige
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? i don't remember bre :)
Har du haft en stalker? aa :o
Är du för eller emot kärlek?
för
Har du haft ett seriöst förhållande någon gång? ja
Hur länge höll det mellan dig och din senaste pojkvän? 3 månader och några dagar
Har du varit otrogen någon gång? Ja :$ ångrar!
Hur många gånger har du varit kär? 3 typ
Har du blivit sårad? Ja, många gånger
Vem ringde dig senast? Haha, johans kompis putte, fråga massa saker -.- hihi
Vilken tid gick du upp imorse? halv 2 typ
Vad ska du göra i helgen? Vara med älsklingen moa :)
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Har inte pengar, har köpt moppe <3333
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Hade skrattattack med min syster, garva bara åt namnet kalle, övertrött (a)
Vad är det första du gör på morgonen? Sätter på mobilen
Vilket humör är du på idag? Bara bra :)
Vad ska du göra efter det här? Ingen aning :)

29 juni

Just nu sitter jag och dunkar musik :) idag har jag inte gjort så mycke.. åkte ner till centrum och lite så :) har inte så mycke o skriva om :)

pussen ♥



godnatt

Godnatt :)

pussen ♥

herregud :)

Haha, ni vet dom jag nämde i varje inlägg förrut typ? dom jag bråkade med.. dom som är mogna har du lagt av äntligen! men jag har en jävel till o skaka av mig, de va någon som hade skrivit en kommentar i hennes blogg så säger hon att de  e jag, lite kul :) hihi, men jag kommer inte ta åt mig ngt skit alls! om de e någon som ens vill mig ngt (om de handlar om o tjaffsa) kom till mig då! lite töntigt o bråka via skärmen tycker jag.. man kan va vem som helt bakom skärmen, man kan tex säga massa ord som tex "hora, slampa, slyna" aa.. alla dom, men man kan inte säga dom i verkligheten? fegt! jag har iaf slutat med bråk på datan :) och varför ska jag kommentera din blogg lilla gumman? :) de undrar jag :) hihi, men puss på dig! :) hoppas du växer upp snart bara ;) hihi, och jag vet att du kmr klaga på att jag skriver om dig i min blogg, ditt fel :) om inte du skulle klaga på saker jag inte ens gjort så skulle inte jag skriva dehär :)

pussen ♥

håret


man ser inte så bra, men de e iaf min nya hårfärg :)

28 juni

Nu kan man säg att jag precis har vaknat.. hehe, när jag vakna så kom mamma in i mitt rum, hon har köpt högtalare till min data :D hihi, dom e as nice, för att de e touch knappar när man ska höja och sänka, och värsta basen (a) me like :)

pussen ♥



sant?

Alla säger typ att Michael Jackson va 83% plast, så dom ska göra ett lego av honom :o haha! de låter helt sjukt, men då kan ju barnen fortsätta leka med honom, han va ju pedofil så.. men r.i.p iaf, 100 år senare men aja :) har alltid försökt dans moonwalk ända sen jag va liten, de går fan inte :$ (jag lägger in bilder på mitt hår imorgon!!) men nu ska jag lägga mig i skaplig tid som aldrig händer men aja, kan alltid försöka :)

pussen ♥


woho!

Jag är as glad :D för de första ska jag på kryssning den 23 juli, sen ska jag till kanarieöarna :D hihi, eller de e inte säkert.. men min plast pappa vann på hästar, typ nåra tusen :o så de e ju lite nice, och snart kommer moa hem (a) och jag ska säkert göra maaaassor av saker med henne, de vi har bestämt eller aa.. nästan, är att vi ska sova hos hampus.. grönalund med lite folk, och kryssning med simon och johan :) hihi, de kommer bli riktigt nice :) men nu ska jag fortsätta o va glad, och jag har skit ont i ryggen för att jag har målat halva min systers rum, så hon kanske måste sova här inatt -.- och nu har jag färgat mitt hår också, hehe, de blev nästan svart :( men de e mörk mörk brun, och man ser att de e brunt, tur de :) och de kanske blir bättre när jag har duschat sen :) hihi, och snrt måste jag faktiskt till min kära far, har inte varit hos honom på aslänge :( saknar honom.. inte så intressant men aja :) nu ska jag äta mackor (?)

pussen ♥

27 juni

Idag har jag varit i åkersberga o solat, as kallt i vattnet.. så nejtack :) och du ida! eller aa.. maria eller va du heter sluta läsa min blogg lilla gumman :) jag kommer inte ta något skit från dig och de vet du.. hihi, när mamma kommer hem ska hon färga håret på mig, jag ska färga mörkbrunt, för att mitt hår har blekts som fan för att de e sol :) så jag ska färga, men nu ska jag ut på baksidan o soola :)

pussen ♥

26 juni

Igår kunde inte jag sova pågrund av att jag va helt jävla solbränd över hela min kropp så jag vände o vred mig hela tiden, tror jag somnade vid sju på morgonen.. hehe, idag har jag inte gjort så mycket, jag och min syster försökte flytta hennes byrå för att hon ska montera en ny, likadan som jag har, lycka till! säger jag bara, btw, när vi skulle flytta den dära skiten så "råka" jag släppa byrån på min systers fingrar, så de börjar blöda som fan, hehe (a) syskonkärlek :)

pussen ♥

godnatt

Haha, de e folk som säger att jag leker dessie? eh? va? jag är mig själv, inte dessie, hon e raka motsatsen, och de e samma ip som skriver att jag pushar upp mina tuttar? haha! ni ska nog få se en bild när jag inte har push up och när jag har de, så kanske ni äntligen håller käften! och den som skriver, skriver med olika namn, denna gång blev de ida, men du ida, maria, aa.. vafan du heter! jag skulle vilja läsa din blogg om du har ngn blogg, så kan vi se om du har ngt under tröjan! skulle inte tro de! puss på dig ;)

pussen ♥

svar på tal

Det va någon som fråga "varför är du så stark?" då kan jag berätta att jag inte är så himla stark.. eller.. jag har förlorat nästan alla mina vänner pågrund av andra personer.. och då väljer jag och ge upp, jag vill inte mer tänka på de, men sen kommer de nästan alltid upp i mitt huvud "vad är alla min vänner?" och då är de oftast jag börjar bråka med folk och förlorar ännu mer vänner.. de e först när de kommer upp i mitt huvud som jag fattar vad jag har gjort, och de e först då jag börjar kämpa. Och jag brukar alltid söka uppmärksamhet som kanske alla redan vet.. de e då alla börjar peppa mig och de e då jag blir glad igen.. och jag har aldrig bråkat med moa via någon person.. för att hon knappt känner några här i väsby.. så allt går väl ut på avundsjuka.. så nu vet ni, what goes around, comes around.

25 juni

Nu har jag precis käkat donken (a) hehe, jag följde aldrig med till ikea, va så jävla trööött! men jag ska dit någon annan dag, då ska jag köpa, dubbelsäng, spegel, och saker man klistrar fast på väggen, typ svarta blommor :) så ska jag måla min vägg vit, så de blir himlans trevligt :D haha! nej.. men de ska bli nice, och jag väntar bara på att moa ska komma hem, inte så långt kvar nu! :) kommer inte ihåg när hennes mamma skulle gifta sig, men de va denhära veckan eller nästa :) aja.. och jag måste köpa den dära parfymen, sitter o luktar på tröjan som parfymen e på hela tiden, och när de e killar som har på sig den vill jag bara äta upp dom (a) men nu ska jag klä på mig

pussen ♥

inte gått o lagt mig än (a)

1. Tre ord varför du sist spydde? För mycket cigg..
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Snarka
3. Vad gjorde du för 30min sen? Kolla på film
4. Vad hände dig 1995? Jag låg i min farsas kuk :o
5. Vem fick dig att skratta senast? ingen aning, mig själv (a)
6. Vilken färg är din borste? Rosa
7. Vad köpte du sist? Bad shorts, överdel
8. Vilken färg har du på din tröja? Roooosa :)
9. Var förvarar du dina pengar? I fickan på kortet
10. Hur var vädret igår? Varmt som fän
11. Vad ser du framemot? Vakna
12. Snarkar du? Nej, eller.. min sjuka syster säger de :) inget o lyssna på!
13. Vad är 15? Ett nummer typ? :)
14. Vilken skostorlek har du? 39
15. Vill du klippa dig? Nej förihelvete!
16. Är du över 25? Ja.. såklart, därför jag inte va född 95.. nej!
17. Pratar du mycket? Som fän
18. Kollar du på O.C? Nej
19. Har ditt namn ett "x" i det? YES, nej
20. Känner du ngn som heter Steve? Haha! nej!
21. Hittar du på egna ord? Haha? jag är ingen uppfinnare
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Nej
23. Vad har du för mobil? T700 svart/silver
24. Vem ringde dig senast? Pappa bre
25. Biter du på naglarna? Nej
26. Har du lockigt hår? Om jag inte har plattat ja
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Hatar konserter, får bara ont i benen
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? En jävel!
29. Hur många gånger har du svurit idag? 101 gånger! är ingen nolifer som går runt o räknar direkt? hah
30. Vilket ord säger du ofta? hej
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Nej, inte om lärarna ringer hem som alltid -.-
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? Hehe, en person :)
33. Vad borde du göra nu? Sova, men.. pallaaante :)
34. Har du något smeknamn? jarå :)
35. Sover du mycket? Om jag ska sova mycket behöver jag en sömntablett, får de bara av mormor :D
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Twilight
37. När var du sist ute? Today bre
38. Har du gråtit idag? Ja, i sömnen, drömde jag jag själv dog (?)
39. Är du en glad person? Jaafan
40. Har du roligt nu? Haha, aa som fan :)
41. Vad äter du helst? Mig själv
42. Vem var du med sist? Elina
43. Pratar du i sömnen? JA :(
44. Vem kramade du sist? Mormor -.- haha! va tvungen, eller nej skakade hand med henne :o pappa kramade jag (a)
45. Nämn den bästa personen: Moa Eklund :)
46. Tycker du om någon just nu? Ja
47. Vill du flytta? Ja
48. Hur ofta borstar du tänderna? Glömmer alltid på morgonen..
49. Är du egoist? Ibland
50. Gillar du att bada? Ja
51. Skrattar du åt allt? De meesta
52. Vem får dig alltid att skratta? Alla ja e med :) mest moa
53. Gråter du när du tittar på filmer? Nej!
54. När grät du senast? Inte sålängesen
55. Vad gör du just nu? Ligger i sängen
56. Vad vill du göra just nu? Ha någon mysig här :)
57.Vad ska du göra imorgon? Åka till ikea, ikea here i come!
58. Vad är du för stjärntecken? Fishk :)
59. Vad är typiskt dig? Rapa
60. Vad är din högsta dröm? Få alla pengar i världen :)

hihi

Haha johan ville va med i min blogg så då får han väl vara de (a)


hihi kolla va söt, och kolla hans roooompha ♥

godnatt i förtid :)

Snart ska jag jag lägga mig i sängen och kolla på tv :) mitt liv är inte de bästa just nu kan jag ju säga.. men snart kommer moa hem och då är de bara bita ihop tills dess, sen kommer allt bli bra igen tror jag :) godnatt

pussen ♥


haha finaste bilden ever (a) ser flintis ut.. ingen smink.. bjuuuduer bre


typiskt mig och moa

Det här är en klockren mikaela och moa!

Jag: Jag såg en jätteful killko igår!
Moa: Alltså jojo.. kor är bara tjejer.
Jag: Men vafan?!
Moa: Visste du inte det? serisöst?
Jag: Men vad tror du? Tror du att jag sitter o forskar om fucking kor eller?
Jag: Men kolla.. Om kor bara är tjejer.. Hur får de då barn?
Moa: Men killarna är ju tjurar idiot!
Jag: Men blir inte barnen typ hälften kor och hälften tjurar då?

HAHAHAHHAH!

24 juni

Jag uppdaterade aldrig igår pågrund av att jag va hos min sjukt irriterande mormor -.- igår så käkade vi mat, sen så drog vi till centrum och kollade lite, veronica köpte present till steffi och jag köpte ett puder, sen lite senare käka vi jorgubbar och lite sånt, och morfar e fan knäpp -.- han skulle blåsa upp en uppblåsbar madrass så skulle jag testa den lite, så somnade jag (a) hehe, men sen vaknade jag igen, fan va intressant! sen så spelade vi spel på natten lite sissodär, och mormor gav mig en sömntablett för att hon ville ha tyst på mig och att jag skulle sova, en timme senare så funkade den, så jag bara somnade :) sen på morgonen så skulle vi bada, men jag hade inte med mig någon bikini så vi drog ner till centrum och köpte bad shorts från peak och en överdel från warp, de gick på 600:- hehe, sen så köpte jag en hårspray och jag skulle testa lite parfym, men jag gillar mer kill parfym än tjej parfym (a) så jag gick till kill avdelningen och så dränkte min syster mig i jaun paul parfym! I love it :) den luktar så jävla gooooott! och min mamma ska köpa en till mig haha :D sen lite senare åkte vi o badade, jag och veronica satt på en stång längst ut i vattnet, och jag hade bara doppat benen, så vänder hon hela skiten så jag ramlar i, fan va de va kallt! men sen lite senare va de hennes tur o känna på vattnet så jag putta i henne :D sen mata vi lite aborrar med pannkaka :) sen åkte jag hem och de e as skönt o va hemma kan jag säga :)

pussen ♥



♥ ska kööpas! ♥

kan inte sova.. som vanligt..

Jag måste nog gå o sova snart ifall jag ska orka gå upp imorgon, jag ska ju till min mormor.. haha, hampus kallar mig fiskmås :o vafan? inte mitt fel att jag inte har med mig min hjärna alla gånger (a) hehe, men nu ska jag försöka få mig en blund :)

pussen ♥

5 saker ni inte visste om mig

Jag ska egentligen ha en riktig bror som skulle va ett år äldre än mig.. men han dog :( r.i.p Tobias Eriksson.
Jag har 3 ärr på hakan från när jag va liten
Jag ramlade på ett glasbord när jag va mindre så jag har ett hack i pannan..
Jag har kastat en järnspade i huvudet på min syster..
Jag är inte lik någon av mina föräldrar

reggea festival :)

Nu har jag tjatat som fan på göran att jag vill gå på reggea festivalen på grönalund :) plus att jag inte har varit där på hundra år! :D haha, inte sålängesen menmen.. och de e nice för att dom stänger sent :) imorgon åker elina till skåne :/ hoppas hon kommer hem snart hihi, hon har inte åkt än.. menmen :) jag börjar typ bli sjuk också, jag har sovit hela tiden, vaknade en gång halv 4.. va inne lite på datan, sen somnade jag och vaknade nu, jag kommer såklart va jätte pigg inatt.. vänt på cp dygnet, och min mormor kommer ju gå o väcka mig hela tiden om jag sover imorgon! -.- så.. aa.. måste sova inatt, sen innan vi åker imorgon så ska jag och mamma kolla på högtalare :) de e ju lite nice sådär :) jag tycker att alla borde kommentera mera, vad vill ni att jag ska göra på min blogg? kommentera! :)

pussen ♥



22 juni

Ja.. idag vaknade jag halv 4, hehe! aja, men de e ju som sagt sommarlov, när jag vaknade så solade jag lite.. sen sa min mamma att vi ska åka till mormor imorgon -.- herregud! aja.. hon har ju iaf en data och där kan man låsa in sig mahahaha :) sen ska jag få pengar på mitt kort, sen.. så kommer moa hem om 2 veckor och 1 dag :D hihi, de här e ju nästan om julafton (a) men nu ska jag göra lite annat :)

pussen ♥

21 juni

Ännu en förstörd dag.. aja.. skulle egentligen dragit till grönan med johan och simon, men nu va de ju hela förstört.. idag får jag väl va hemma igen pågrund av att jag inte sover på nätterna (a) hehe, men jag kan hålla på såhär i 2 veckor till (a) sen jävlar kommer moa med grytlocken -.- haha! nej men vi ska ha askul, juste! jag har bråkat med en.. och jag har en fråga till er.. är de taskigt när man talar sanningen för en kille som tjejen gillar? de tycker inte jag.. man är ju bara snäll och berättar sanningen, sanningen kommer ändå komma fram till slut.. btw, när jag skulle vakna idag så slår göran hårt som fan på fönstret så att jag skulle vakna, kissa nästan på mig ;o seriöst! de va asläskigt :D min moa kommer om 2 veckor och 2 dagar nu :) sen ska vi göra massor av kul saker tillsammans :D

pussen ♥

20 juni

Igår pratade jag med danne hela jävla natten/morgonen i telefon ;o eller.. han hade varit med i bråk osv, så.. aa.. vi la iaf på halv 6 på morgonen, snacka om att jag är tröött ;o jag vaknade idag av att göran kom in och väckte mig för att jag hade telefon, och då va klockan 3, så då va hela min dag förstörd, så idag har jag gått runt med min mjukis dräkt, städat mitt rum och käkat :) typ de ända, och fan va glad jag är! min mamma sa ju först att hon inte skulle lägga in pengar på mitt konto för att hon trodde att jag skulle köpa cigg och sprit (?) fan tror hon om mig ;o eller.. hon fick ju samtal hem från skolan, men ändå! fast nu har hon ångrat sig så jag kommer få 1100 :D men man kan inte lägga in pengar på helgerna så de får väl bli på måndag eller något :) men nu ska jag kolla lite bloggar sen typ.. vet inte ;)

pussen ♥

Moa Isabell Eklund!





Du har gjort så att jag kan leva.. du har fått mig att gå vidare, även fast du och jag tappar kontakten så kommer du alltid att va nummer 1 i mina tankar och i mitt hjärta, jag vill aldrig glömma minnena med dig, grönan, kairo, hemmkvällarna med cornelia och dom, när vi dansa på taket, filen.. ja de finns massor, de går knappt o rabbla upp alla.. du vill alltid ens bästa, om inte jag mår bra så mår inte du heller bra, eller de känns som de iallafall, de ska alltid va mikaela o moa mot världen! de ska alltid va vi som kämpar, vi ska aldrig ge upp! eller hur? vi ska alltid hålla ihop som 2 bästavänner som vi alltid har gjort.. vi har nästan aldrig bråkat, kanske småtjaffs när du skulle flytta osv, men de va knappt något bråk, de va för att både du och jag va lessna för att vi kanske aldrig mer skulle få se varandra.. och kommer du ihåg den hära låten som är längst upp i dehär inlägget? vi va i skolan.. så tog vi upp massor av minnen, så sa du "dehär ska bli våran låt" självklart ska de bli våran låt, varje gång jag hör den så tänker jag på dig! ingen annan.. du har helt enkelt fått mig att stå på fötter igen, och du är en sån vän som alla drömmer om, de e jag som är lycklig som har en vän som dig! vi har snart kännt varandra i 7 och en halv månad, de e helt sjukt! de känns som att jag har kännt dig i hela mitt liv, och vi har gått igenom så mycket saker tillsammans på sån kort tid.. sommaren 09 ska jag aldrig glömma, grönalund, kryssning, fester.. ja allt vi har bestämt tillsammans, du är och kommer alltid att vara min älskade bästis! <3





gratis glass!


19 juni, långt inlägg




Nu är de liiite bättre i min mage :) igår/natt kunde jag inte skriva för de kändes som att min mage skulle spricka.. jag har faktiskt fått 2 idolbilder men min data är helt cp.. så får inte in den på bloggen :( dom va jätte fina iaf, tack så himlans mycket! :) jag har fått ett jätte bra besked :D MOA KOMMER HEM DEN 7 JULI! fan a jag har saknat henne :D när hon kommer har vi bestämt att vi ska sola solarium och bli värsta bruna :) sen lite senare så åker vi på kryssning! sen blir de självklart grönalund :) btw, igår va jag hos pappa eftersom att mamma va på kryssning, men hon kom hem idag med massa godis och ett läppglans till lilla mig (a) och imorgon får jag 1100:- tror jag :) aja.. igår när pappa kom o hämta mig och veronica så åkte vi till siba o köpte en tandborste (?) och godis (a) sen vare en as konstig uppblåsbar säng där ;o så jag la mig ner i den, sen kommer min syster o gör värsta bomben så jag flyger som faaan :D haha, sen åkte vi o handlade sims 3! hihi (a) taaack pappa! sen handlade vi tacos, käka lite när vi kom hem och spelade sims, de gick segt som in i helvete i början, men sen jävlar blev de gasen i botten :D haha! fan ja e asglad, och de e bara för att min moa kommer hem snart (a) sen så.. hm.. typ, somna jag 4 på natten, för att veronica snacka med johan i telefonen i nååågra timmar -.- och sen när jag vakna åkte jag till mamma o lite grejer :) jag "råka" släppa ut lennart när de börja ösregna, men han fick bara lite vatten på sig, och nu luktar han inte vårtsvin längre :D heeeeeeheeee, bre, nej! men jag e asglad :D vad ska ni göra idag på midsommar? själv har jag ätit pizza.. pizzerian va stängd men han laga till oss endå? snäll utlänning dedär :D sen käka jag jorgubbar.. och snart ska vi äta sill och potatis! no in hell att jag käkar de? fågelmat! :D men nu ska jag inte tråka ur er mer :D plus att jag är glad, då ska man inte sitta vid datan, ps. min pappa är väldigt full just nu, så passa på o tigg pengar :D

pussen ♥


♥SNART ÄR DU HEMMA ÄLSKLING!♥

idolbilder?

Jag skulle bli jätteglad om de e någon som gör någon idolbild :) jag länkar absolut till bloggen och lägger upp bilden på min blogg, och bilder på mig finns här i bloggen och på mikaelae@pea, skapa relation först bara :) och sen kanske ni får något av mig (a) skicka på: [email protected]
skulle bli jääätteglad, de går inte o beskriva hur glad jag skulle bli (a)

pussen ♥

är jag dum på riktigt? (a)

(x) = ja.
( ) = nej.
(/) = ja och nej.

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr/glasvägg
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig 
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar ha sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 18 eller mindre betyder att du inte är dum.
hehe jag fick 20 (a)

19 juni

Jag har så jävla ont i min mage så jag skriver mer imorgon, lägger in ett test sålänge! :)

[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[ ] egen video
[x] egen data
[x] har något eget husdjur (familjens)
[x] ditt rum är stort
[x]du får alltid pengar när du ber om det
[/] du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
[x] egen tv

summa: 14

[x] säng större än 90 cm
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] tre bilar i familjen

summa: 4

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] Gamecube
[x] PlayStation 1 -
[x] PlayStation 2 -
[x] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero -
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling

summa: 6

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Farmor
[ ] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 5

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[ ] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[ ] varit i Göteborg
[/] varit i Malmö

summa: 2,5

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[ ] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[ ] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[ ] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[ ] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 5
[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x]surroundljud

summa: 6

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner (använder inte)
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig

summa: 4

Totalt: 55,5
0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb

godnatt

Här sitter jag med min fot i en papperskorg (?) haha, imorgon åker jag till pappa för att mamma o göran ska på kryssning och mamma säger att jag "sårar" pappa om jag inte e där -.- så jag ska dit imooorgon, men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, godnatt!

pussen ♥

cpspel!

Just nu spelar jag ett spel på datan som går ut på att man ska ta en tvål från en snubbe som duschar, men de går fan inte! lust o slå sönder min data snart ;o varför kan man inte bara fråga "ursäkta, skulle jag kunna få låna din tvål?" nej! för att dom som har gjort spelet inte tänker! jag hatar tvål nu!

pussen ♥

uuuuuuut

Nu har jag precis varit ute med veronica, vet inte vad som händer senare, något roligt hoppas jag :) bada kanske? JAAA :D

pussen ♥

17 juni

Jag har inte kunnat uppdaterat för att blogg.se har varit lite busy idag, elr aa.. den har inte funkat :) idag har de varit kanon fint väder, så jag har varit ute o solat, blev lite brun (a) sen har jag varit nere i centrum med mamma och veronica, jag köpte en bh, rouge (inte röd utan brun/glittrig) och ett par bad shorts :) och idag när mamma väckte mig så har min lärare ringt hem till mig -.- hallå? de e sommarlov! hon hade tydligen läst moas planeringsbok där vi hade skrivit till varandra när vi hade haft lektion och vi planerade typ lite saker, och de råkade stå att vi skulle dricka? så hon ringer hem till min morsa -.- men jag är alltid så smart, så jag hade mina bortförklaringar :) men ärligt talat, hur orkar man ringa hem när de e sommarlov? och den läraren ska ändå få sparken så hon har inte ett skit o säga till om! men nu ska jag kolla lite på tv, och jag måste va uppe inatt, för att jag följer paradise hotel danmark :) de e asbra!

pussen ♥

inte sova

Jag har ingen lust o sova.. min ögon har inte stängts än.. imorgon vet jag inte vad som händer, va med någon kanske :) oj klockan är över 12 så de är redan onsdag (a) på torsdag måste jag åka till pappa -.- för att mamma och göran ska på kryssning, men busiga jag kanske ska sova här iaf (a) ff! fan va skönt :D just nu snackar jag lite med gurra på msn och lyssnar på en random låt på pea som jag säkert har lyssnat på 5235542 gånger nu :) hehe.. mamma har lovat att vi ska åka birka cruises :D de e pool inne i båten, och sen är de 27 grader där inne, dom har sånnadär solarium strålar typ.. då kan man ligga o sola :D och om de regnar den dagen man ska åka eller om de e dåligt väder så är de glastak så solar man när de regnar (?) as skööönt :D men  nu ska jag kolla på tv, och jag vet inte va de e med min mage :( har ont som fan..

pussen ♥


16 juni

Jag har inte uppdaterat på hela dagen pågrund av att jag har monterat en jävla byrå! jag började halv 2 och blev klar 9.. den va fan as svår, och jag råka sätta skruvarna på fel ställe o allt, elr a.. en skruv (a) och jag har inte det bästa iq:ut direkt, hehe, idag har jag inte gjort något.. vaknade halv 2 sen har jag bara hållt på med byrån.. men nu får jag plats med alla mina kläder som tur är :) imorgon vet jag inte vad som händer.. va hemma tror jag, varje gång jag vaknar så har jag as ont i min mage.. fråga mig inte varför.. men aa, ska inte tråka ut er mer

pussen ♥



15 juni

Igår sov somsagt elina över hos mig ;) igår på dagen skulle vi egentligen dragit till smedby och träffa, elinor, bea och hampus, men de ösregnade och de kom aldrig några bussar så vi sket i de, så vi drog in och monterade ett tv bord som jag har fått från ikea, haha! jag funderar faktiskt på att bli byggare :D och imorgon ska jag montera en byrå, som kommer gå lite mindre bra, på kvällen så lurade vi massa killar typ att elina hade varit på fest och hon deckade typ på festen, sen så hade någon kille tagit hem henne för att hon va så jävla full och lagt henne i hans säng, så säger snubben vi pratar med "ring snuten" vi kan ju inte ringa snuten eftersom vi inte vet var vi är, och då kan snuten inte komma ;) haha! så smart :D men sen på natten så hrm!.. aa.. elina kommer nog inte ihåg så mycket, sen ännu senare på natten så låg vi i sängen och lyssnade på musik i mina hörlurar och sen somnade vi, idag på morgonen så duuschade jag, och sen så fixade vi oss lite, sen så drog vi till sigma och mötte upp hampus, sen gick vi till smedby, men hampus smartast i världen hade ingen nyckel -.- så jag fick göra inbrott, men de gick inte heller något vidare för att jag stog på taket, så skulle jag hoppa till andra taket, och jag ville inte direkt ramla ner, så vi drar till sigma och drar in till hampus, där hans låtsas mamma spelar guitar hero så vi spelade lite, sen så drog vi till smedby igen och tog de lungan där istället ;) imorgon ska jag sova hos elina tror jag, de kommer bli väldigt trevligt haha ;) men nu ska jag ta undan alla mina kläder i mitt rum eftersom jag inte har någon byrå för tillfälligt så kommer de inte gå så bra, men man kan iaf försöka ;)

pussen ♥


ett till test bara (a)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

I like it :)<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Då måste jag se hur det ser ut :D<3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

igår, jag va där.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej är du vaken? <33333

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vart klev ni på bussen?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Går tips grejen

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hej :) vad gör du? <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Nu börjar vi <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Men vafan när man är påväg att somna så skriker ett cpbarn hela tiden..

10. Din romantiska replik?
Snuttis! Har inga pengar förrän i slutet av veckan, då kan du få ett bidrag

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ska du möta mig imorgon? :)

godnatt alla underbara

Nu har ni mycket att läsa :) har gjort massor av test, men nu ska jag kolla på tv, och sen kommer jag nog somna framför tv:en som vanligt, imorgon kommer elinaaa :D längtar! godnatt alla söta bloggläsare! :)
 
pussen ♥



test igen :)

Bakgrundsbild? jag hehe
Ringsignal? bob marley
Hur myckt batteri? 90%
Ringde du senast? danne
Ringde dig senast? danne
Vad står det på ditt 5:e mottagna sms? okej najs. :)<3
Vem skickade det 12:e? hampus
Vad står det på ditt 8:e mottagna sms? förlåt jag saknar dig :(<3
Vad står det på ditt 32:e mottagan sms? somna inte nu! :o<3
Vad står det i ditt först utgående? haha men han är bög :D<3
Vad är ditt rekord att snacka i mobilen? 6 timmar eller 7
Vem är på 13:e plats i telefonboken? crille karlsson
Hur många sms har du skickat samanlagt? vet inte
Vad står det på din påminnelse? inget
Har du privat nummer? nej

test jaooo

09 test
gör det , annars blir din sommar helvete!



OM DIG
Namn - mikaela
Bor - upplandsväsby
Syskon -  helsyskon veronica, plastbröder daniel och robin
Född - 12 mars
Ögonfärg - milerade, brun/grön
Längd: 172 cm :)
Sko storlek - 39-40, men mest 39
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - fisk
Hårfärg - brunt fast råttfärgat för dom som e färgblinda ;)
Födelseort - stockholm


DAGENS
Låt - random låt på pea
Saknad - moa och elina.t
Kläder - ucla mjukis, tunn kofta, linne
Underkläder - bh och trosor
Mat - vi firade min syster så de blev något kött, efterrätt jordgubbstårta :R
Köp -ingenting
Göra sen - kolla på tv, sova
Godis - inget
Pinsammaste - har inte gjort bort mig idag som tur är :)

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - nej fyfan!
Tycker du om godis -  jarå :)
Hur många gånger i veckan äter du godis - på helgen? ibland på vardagen, inte så ofta
Äter du offta nyttig mat - jarå
Tycker du att du själv är söt/snygg - ibland
Du ger mycket komplimanger till andra - ibland
Är du nöjd med ditt förnamn - nej herregud!
Du tycker att du själv är smart - kan jag inte direkt påstå ;)
Vad är det sämsta hos dig -  kommer inte på något
Vad är det bästa hos dig - alla tycker jag är rolig, höhö, men jag kommer inte på ngt :)
Har du bra självförtroende - nej!
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - alldeles för många
Du tycker om att vara med tjejer - ja, men jag är inte lebb?
Känner du dina grannar - nej, bara turkar som bor här..
Vad har du för färg på dina underkläder idag - björnborgtrosor som har svarta kedjor och resten vitt, bh-rosa
Äger du några Björn Borg kalsonger - ja hahahah :D
Hur många? ett par :)
Är du en Björn Borg-fjortis ? - om man har 4 par björborg trosor och 2 björborg handdukar så ja :)
Gillar du skolan - skolan? jag kallar de fängelse! de värsta dom finns!
Har du någon gång skolkat - yes..
Spelar du något instrument - nej!
Sporter/aktiviteter har du gått i - fotboll, ridning, handboll, ballet ;o, och massa mer ;o
Har du några tatueringar - nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - varje gång jag går förbi en spegel
Tycker du om djur - inte kryp, men normala djur som hund oså!.



BRUKAR DU...
Sova -
ja
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - nej
Skada dig - nej inte med flit
Klä dig i svart - ibland
Lita på folk - kan inte lita på folk.. eller jo.. moa, amanda, jessica och elina..
Skada dig med flit - nej
Drömma mardrömmar - haha! nej! de va längesen
Gå i skolan - inte längre, sommarlov!
Gå i kyrkan - bara om de e dop, begravning eller bröllop
Ljuga - för dom jag hatar, annars nej
Vilja dö - har hänt


HAR DU...
För många vänner -
nej
Förföjelsemani - va?
Någon annan psykisk sjukdom? - nej helt frisk :)
Skadat någon? - ja
Färgat håret - ja.
Några piercnings - ska ta i naveln snart
Några tatueringar - nej
Egen dator - ja
Gjort bort dig rejält - ja


ÄR DU...
Snäll -
för dom som e snälla mot mig :)
Snygg - ibland
Söt - ibland
Kort - nej!
Klantig - ja


bara bra nyheter :)

Den första bra nyheten är att jag har besöksrekord :D och den andra är att jag ska va med min älskling elina imorgon :D har saknat henne mer än tomas faktiskt! :/ haha.. skooja, men hon kanske ska slagga hos mig, och vi ska bara göra dumheter! :D


mikaela <3 elina

frågestund

Nu tänkte jag ha frågestund :) svarar på frågor när jag har fått tillräkligt många (a)

moa <3

Jag vill säga förlåt för allt jag har gjort mot dig.. och jag vill tacka allt du har gjort för mig, du är bäst bästavän :D jag älskar dig! :D







13 juni

Nu ska jag lämna allt bakom mig! jag skiter i alla som håller på.. jag ska kämpa, jag ska leva mitt liv inte deras, och alla femmor kan sluta läsa min blogg! och alla andra som bara är avundsjuka på mig, iknow you love me :) och tack för alla som har stöttat mig! btw.. nu är m&m här.. vi firar min syster som har fyllt år :) så jörn, mormor, morfar är här ;) nu ligger jag i min mammas säng och inte gör så mycket :) snart kooommer moa hem! :D hihi! hoppas de blir bättre väder bara :) men nu ska jag kolla på tv och sova.. har sovit 3 timmar inat..

pussen ♥

patetiskt.. som vanligt!

Måste bara skriva en sak.. när jag läste elins blogg så såg jag detta

arz säger:

-fyfan

-du

Fjellberg säger:

-vad??

arz säger:

-mikaela stog o filma med saras mobil när ni sjöng

hon ba "youtube nästa"

Fjellberg säger:

-jaha??

arz säger:

-tönt va?

Fjellberg säger:

-hon jah?

-mhm,Men det har hon alltid varit

arz säger:

-haha :P

-aa

-vad gör du ?

Fjellberg säger:

-naa ,inte mkt bloggar och ser söt ut som alltid(a) sj? :p

arz säger:

-haha så sant så :P

-näe inget tråkar :)

Fjellberg säger:

:D

det töntigaste jag har sett i hela mitt liv, skojar inte ja, jag sa att jag skulle lägga in den på youtube? allt man säger här i livet är inte sant, och varför skulle jag vilja lägga in det på youtube? de lät ändå förjävligt, och de va inte ens min mobil? jag vet inte vad ni tänker med ibland?

12 juni

De ösregnar fan ute ;o och jag ska ha skolavslutning :/ och de mest tråkigaste som finns är när folk ska hålla på o sjunga osv.. man vill bara kasta tomater på dom :D haha! men.. jag ska ha på mig en kläning.. svarta tights, svarta pumps, och en kofta över, jag kommer fan frysa som fan.. aja.. ska börja fixa mig lite :)

pussen ♥

11 juni

Nu är jag på bättre humör, igår vet jag inte vad jag gjorde.. eller jo! jag va i skolan på någon jävla taco grej, de va bara jag, malin och sofia där haha, men vi fick iallafall laga tacos, sen satt vi i skolan o käka middag.. kändes as konstigt.. sen så käkade vi daimtårta och kollade på i taket lyser stjärnorna, den va faktiskt bättre andra gången än första :) sen vid 9 drog jag hem.. igår va de nice i skolan, vi spelade spel och gick tipspromenad och städade, vi slutade vid ett och vi skulle igentligen sluta 2, idag i skolan va de fan inte nice.. först så gick vi en jävla väsby vandring.. vi gick i hela väsby ungefär och svara på fråger, de sög balle.. sen så kollade vi på sunes sommar -.- ja lärarna tror att vi fortfarande är 3.. sen kom min morsa o hämtade mig, när jag kom hem så hade min klänning kommit och mamma hade köpt nya svarta stick in skor till mig :D jag blev asglad.. sen drog vi ner till centrum för att jag va tvungen o klippa mig :/ hejdå till mitt långa hår.. eller hon som klippte mig va verkligen as dålig! va så jävla sur efter att hon hade klippt mig.. men de är fortfarande långt (a) sen så köpte jag ett par svarta pumps som jag ska ha imorgon, ashöga ;o blir aslång.. inte bra, sen åkte vi hem och käka kinamat, och min syster drog till stan med jörn, sen så drog jag och mamma ner till centrum igen för att jag skulle ha svarta korta tights, så jag köpte de.. ett par björborg trosor.. 2 björnborg handdukar.. flippflopp haha :).. typ de :D juste jag har fått den nya mascaran också! den dära med typ asliten borste (a) har inte testat den än.. och imorgon är de skolavslutning :D vi börjar halv 4 som e jävligt skönt :) men nu ska jag kolla på vi hade iallafall tur med vädret 2 :D

pussen ♥

10 juni

FYFAN! VAD JAG ÄR ARG, PÅGRUND AV ÄCKLIGA PERSONER SÅ KAN INTE JAG SKRIVA FÖR ATT DÅ KOMMER ALL MIN ILSKA GÅ UT PÅ ER O DE VILL JAG INTE! JAG HAR BARA LUST I STRYPA ER TILL DÖDS? SERIÖST? FÖR DOM SOM INTE VET SÅ ÄR DE NÅGRA WANNABES SOM ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK PÅ MIG SÅ DOM HAR INGET ANNAT O GÖRA ÄN O KLAGA PÅ MINA BRÖST OCH MITT ANSIKTE? JAG ÄR JÄVLIGT STOLT FÖR ATT JAG HAR BRÖST! JAG ÄR JÄVLIGT STOLT FÖR ATT JAG INTE ÄR PLATT, OCH VEM FAN HAR SAGT ATT JAG GÖR MIG SNYGG FÖR ERAN FUCKING SKULL? NEJ INGEN! SNÄLLA.. LÅT MIG VARA? ELLER VAD VILL NI HA AV MIG? SNÄLLA BERÄTTA, JAG HATAR ER OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA, HAHA? SKA JAG SKAFFA MIG ETT LIV? JAG HAR IAF SLUTAT MED O KOMMENTERA FOLKS BLOGAR MED MASSA SKIT SOM INTE ENS ÄR SANT -.- OCH DU KALLAR MIG SUBBA? HAHAHAHAHAHAHA! SKRIVER SEN! OCH TYCKER NÅGON ATT MITT HÅR ÄR RÅTTFÄRGAT? -.- HAHA! DUMMASTE JAG HAR HÖRT!

SO LONG SUCKERS, HATAR ER! (DOM JAG MENAR)


DOM SOM HAR BRUNT HÅR HAR TYDLIGEN RÅTTFÄRGAT HÅR, DÅ VET NI! PATETISKT!



bilder


där är nya parfymen och klänningen, men klänningen är inte blå! den är en asfin rosa, men hitta ingen bild på rosa ;)

moa on the way :)

Nu är moa påväg hem till mig :) hon ska gå från smedby! hon e ju sjuk ;o sen så får hon sitta i soffan hela natten annars somnar hon :) haha! bara hon lägger sig ner hör man ba: zzzzzzz! sen puttar man till henne då skriker hon bara: jag är vaken! haha! men nu e jag lite gladare iaf.. imorgon börjar jag 9 och slutar halv 2 tror jag.. nu har jag varit på min systers skolavslutning också, min syster och hennes kompis steffi sjöng "halleluljah" men leonars cohen :) de va jättebra! man fick rysningar (a) hoppades på att jag skulle hinna till smedby en liten stund men de sket sig, som vanligt.. men då kommer moa hit istället och ska sova här med mig :) hon ska inte va med på skolavslutningen heller den lilla..! aa.. och smart som jag är så har jag tappat bort mitt bankkort! BRA DÄR MIKAELA ERIKSSON! NEJ! fan!? min mamma skulle fylla på kort helvetet också.. men aja.. idag har min mamma köpt en parfym till mig (a) hihi! jag lägger in en bild på den sen! sen har hon beställt en klänning till mig som jag ska ha på solavslutningen (a) hihi, men nu ska jag draa

pussen ♥



9 juni

Idag vägrade jag gå till skolan för att jag orkar inte med vissa personer.. jag är en sån som inte är lätt för att bli irriterad.. men när dom är i närheten bli jag så jävla irriterad.. så jag grät imorse.. jag skäms inte för de.. men mamma sa att jag skulle gå ändå, och om dom höll på skulle jag ringa, de enda man fick va fula små flin -.- men nu har jag pratat ut med mamma om att dom kallar mig häxa osv, så min mamma ska snacka med deras päron, så kanske dom äntligen slutar.. aja.. idag är de min systers födelsedag :) så efter skolan hämtade hon och mamma mig, sen drog vi till donken o käka, efter de drog vi till centrum för att jag skulle kolla på klänning.. men jag hittade inte den som jag ville ha.. efter centrum så åkte vi hem ;) de va as nice i skolan idag, vi slutade tio i två vi skulle egentligen sluta något med 3, så de va ju asnice, och idag har min syster skolavslutning.. jag vill också! så ikväll vid typ 7 tror jag så ska vi kolla när hon sjunger, jag ska försöka ta kort och spela in :) och sen kommer m&m dit -.- åååh! jag tror jag går med pappa (a) hehe, men nu ska jag fixa mig sen kolla lite på tv ooosv

pussen ♥


grattis på 16-årsdagen världens bästa storasyster <3

bilder


 1. ute på taket
2. haha, fil attack (a)
3. sitter i fönstret
4. ligger på taket
5. ute på taket
6. moa <3
7. ute på taket
8. ute på taket
9. bjuder på den!
10. min hårboll äter glass (a)

8 juni

Idag i skolan va de riktigt nice eftersom att vi hade kort dag.. plus att vi fick sluta tidigare, kvart i ett! hihi, hahahah! mehrad är så jävla rolig ;o när vi satt inne på lektion så hittar han ett gem så viker han de så de blir som ett örhänge sen går han runt och säger "hej jag heter bobby" hahahhaha! de e roligare om man ser de (a) efter skolan kom mamma o hämtade mig, jag satt lite vid datan och sen hämtade vi min syster i stinsen, efter de drog jag hem till moa :) som har varit i malmö hela jävla helgen -.- sen gick hon och jag hem till hampus, där vare bara chill, sen drog vi hem igen och då va vi hungriga så vi värmde lite mat, sen va vi törstiga men hon hade ingen dricka hemma så vi tog jorgubbs fil hahahah! sen aa.. jag skulle dricka och då börjar jag skratta, så jag kladdar ner hela köket (a) hehe, sen så börja moa och jag garva så jävla mycket så de slutade med att vi låg o grät på golvet och kunde knappt andas :D haha! sen gick vi ut en liten stund och nu är vi inne hihi, men nu ska jag göra lite annat ;)

pussen ♥

haha

Haha, just nu chattar jag med hampus på msn, han ska bli rappare när han blir stor säger han :D så han skriver massa rapp texter till mig :D som tex: mickis har stora tuttar som guppar när hon skuttar, hahahahahh! :D men nu ska jag sova (a)

pussen ♥

7 juni

Idag vaknade jag runt 3 :$ hehe.. men jag va as trött, och jag har mina anledningar :) idag har jag inte gjort ett skiiit.. hampus fråga om jag vill följa med till ekebo, men orkade inte.. plus att de e as kallt ute, så va inte så pigg på o bada direkt, imorgon är de skola :/ vill inte! men de e bara en vecka kvar nu som tur är! sen slipper jag kuk runby skola, och jag sa att de berodde på nåra personer som går i andra klassen, tror du på de själv eller? jag slutar i runby för att de inte är en bra skola.. lärarna skiter fullständigt i eleverna osv, men nu kommer min syster hem från sollentuna och jag ska prata med henne bre :)

pussen ♥


6 juni

Igår va jag bara hemma, skulle igentligen gått ut med jessica och amanda, men ooorkade fan inte.. idag skulle jag igentligen åkt till väddö också.. men kolla vädret.. och vi skulle igentligen bada och så :( men sen på sommarlovet ska jag bada i 10 veckor :D hihi, och grönan minst en gång i veckan (a) funtar på o köpa guldkortet.. men vet inte riktigt än! just nu funtar jag på om jag ska byta skola till gillbo.. runby suger verkligen elefant balle! lärarna suger.. maten smakar kattmat.. reglerna e helt sdörda.. inget possitivt med runby skola, och om man ska gå ut med bra betyg så måste man va tönt! gillbo är 100 gånger så bättre! och där har man iaf bra vänner och inte falska cp kompisar! dom ända man kan lita på osv i runby är jessica, moa och amanda, alla andra kollar snett och tror massa fel saker om mig.. as störande.. men å andra sidan så ligger gillbo i rotebro, men jag åker gärna tåg dit på mornarna :) aja.. har ju hela sommarlovet o tänka :) jag har träningsvärk i mina ben.. så varje gång jag ska ställa mig upp så måste jag hålla i mig i typ 53095 saker :) känner mig som 90+ :( och min pappa har ont i ryggen så idag fick jag och veronica laga mat :) hihi.. jag har precis varit ute med syyster, ingen aning vad som händer ikväll, bada kanske :) men nu ska jag duscha :)

pussen ♥


jag skiter i vad folk tycker och tänker.. jag kommer alltid gå min egna väg

4 juni

Igentligen orkar jag inte skriva men får väl göra de ändå.. de va någon dag jag moa och hampus skulle till ekebo, men de fanns inge vatten i poolen så de sket sig.. sen vid nio drog jag hem.. kommer tyvärr inte ihåg vilken dag de va.. igår sov moa hos mig, vi somnade framför tv.en som vanligt, sen vet jag inte vem som stängde av tv:en och släckte lampan, troligtvis vare nog min syster :) sen idag vade cp frilufsdag.. de ösregnade och vi va tvungna att hoppa på en blöt tjockmattta.. jag hoppade bara 1 o 10, sen pallade jag fan inte hoppa mera, och sen när man skulle hoppa 1 o 15 så fick man den dära ribban rakt på ryggraden när man skulle hoppa.. sen i slutet när alla fyror och femmor hade dragt så hade vi hela läktaren för oss själva, och då börjar mehrad kasta korvar, bröd, saft, vatten osvosv, sen blev de helt enkelt matkrig, haha :) när jag kom hem så va jag as kall.. så jag kröp ner i min mammas as stora säng och somnade, de va så himla sköönt, sen väckte hon mig när jag skulle äta, jag vaknade runt halv 8 typ, och de va meningen att jag skulle till smedby o träffa moa och hampus, men så blev de inte.. jag orkade inte, de va kallt och de regnade ute, och jag va trött, så skulle ändå bara sitta o sova typ, de va någon dag min syster va på bal också, ni skulle ha sett henne ;o hon va asfin! och hon hade på sig en klänning som hon har gjort själv på syslöjden, fattar inte hur hon orkar o göra den själv :) kanske lägger in en bild på hur hon såg ut sen, vet inte riktigt om jag får göra de :)  nu sitter jag i vardagsrummet med syster och mamma och lennart förståss, göran är inte hemma, han är på bruce springsteen konserten på stadion :) min mamma ska väl hämta honom sent inatt vid stationen så jag kommer gå o lägga mig seeeent :) men nu ska jag kolla på tv

pussen ♥

girls of the playboy mansion

Snart ska jag kolla på fråga olle, sen ere playboy mansion :) är ändå inte trött, så kan kolla på de lite :) idag har jag bara varit ute.. min syster baxa en blomma hahahah! :D de va lite kul, sen så åkte jag till en soptipp, för att mamma och göran ville ha med sig starke adolf, så jag ställde upp :) bra gick de inte! när jag skulle bära tork skåpet som vi skulle kasta, vi hade hyrt en stor bil från okq8, så skulle jag bära så va jag as nära på att tappa skiten ;o men mamma kom o räddade mig som tur var.. sen köpte mamma 4 glassar till mig (a) hihi, sen har jag fått en as stor tv i mitt rum, de e as niiiice :) men jag längtar inte till skolan, fy! på tisdag ska jag ha någon engelska sak som jag egentligen skulle gjort i fredags förra veckan, men jag va "sjuk" då, och då är jag och sofia tvugna o göra skiten på tisdag -.- sen missade jag ngn franska sak, dom ska spela in mig på band när jag presenterar mig själv ;o kommer va så jävla nervös så kommer ändå glömma bort allt jag ska säga, då kommer de bara bli onödigt o göra den dära skiten, btw ;) när jag va hos moa förrut va jag as nära på o tappa mina nycklar i toaletten ;o fan va tur att jag inte gjorde de! jag är inte som min syster som gräver i toan efter sin mobil (?) haha, och min syster har precis varit o badat ;o hon e ju fan sjuk.. de e ju as kallt ute, och de e natt, haha, men i våran släkt e vi inte normala, så ere bara! men nu ska jag kolla vidare på min stoooooora tv :) godnatt

pussen ♥

RSS 2.0