Fuck..

Det skulle ju vara vi, föralltid du och jag. Jag litade på dig, vi delade allt.. Jag vill att du ska höra, du svek mig.. Och det sårar mig idag, jag trodde att våran kärlek skulle finnas kvar. Jag älskade dig, du var ju som min pojkvän.. Skratten vi hade kommer aldrig mer igen. Vi hade ju allt, men nu är allting borta. Vi träffades varje dag, vi skrattade och softade. Varför blev allt såhär? Det skulle vara vi två mot hela denna värld. Du lämnade frågor, kan vi backa tiden och börja om igen? Snälla jag ber.. Kommer du ihåg alla gånger förr när vi satt uppe hela nätterna för att vi inte kunde sova för att då saknade vi varandra. Kommer du ihåg den dagen då allt bara tog slut? Att se dig gråta gör ont.. Min högsta önskan är att bära ditt efternamn. Jag saknar dig..


Såhär glad vill jag vara igen.. Snälla ring mig, sådär som förrut..

17 april

Då gör vi ett till försök då.. Haha, vet att jag aldrig kommer kunna uppdatera varje dag i en vecka, det är för mycket asså, och jag gör inte mitt bästa även fast jag säger det hehe :D Men idag var andra skoldagen efter lovet, känns väl sådär.. Men mina vänner gör skoldagarna värda! Var i skolan hela dagen idag, ganska stolt över mig själv faktiskt! Hade handikapps idrott sista lektionen, skulle åka rullstol och grejer, inget jag skulle vilja göra dagligen faktiskt.. Fyfan! Pappa hämtade mig på lunchen och vi drog och käkade en burger! Och när jag hade slutat hela skoldagen så kom han och hämtade mig, skulle egentligen träffat J idag men jag har haft världens humörsvängningar idag, gråtit, skrattat, varit förbannad.. Sen har det vara så i vågor, fy! Men sånt är livet, skulle egentligen åkt till solna också och träffat Sanna men så blev det inte heller. Aja! Imorgon är det nya tag!
pussen ♥
image description
Min handikappade vän Aaron!
image description
Min handikappade vän Rasmus!
image description
HAHAHA, så jävla seeeexy! Jag spelade blind nånting!

...

Jag vet en väg vi kan gå på, men det blir inte bättre för att du gråter. Jag vill hjälpa dig, finnas här för dig. Jag vill ge dig dendär lyckan så att du kan minnas mig. Förlåt om jag gjort något som har sårat, jag vill inte skada dig. Jag vill ju bara vara med dig. Jag vill förklara att jag saknar dig, jag saknar ditt leende och dina andetag och du vet att jag menar det. Tiden och minnen dom får mig att gråta, du skulle vara här för mig.. Vi skulle aldrig bråka. När du ser på mig så stannar hela världen, vi andades varandras luft kan inte längre andas lugnt, vi var menade för varandra. Jag kan inte klara mig nu, jag älskar dig och jag menar det. Du får gärna hata mig men det kommer aldrig ändra något, för att jag saknar dig. Alla våra löften, jag trodde på dom men du bröt dom snabbt. Vill inte se dig längre men jag ser dig överallt. I huvudet, på bilder.. överallt. Jag älskar dig, men hatar dig för att du tog en del av mig. Gråter alldeles för ofta, tänker på dom dagarna då vi satt och softade och tog det lugnt. Tomheten, saknaden går runt mig, jag hatar den.
Dehär var tider.. (inget med texten att göra)

RSS 2.0