29 juni

Tjooo, nu är jag övertrött så dethär inlägget kan gå överstyr.. Jaja, ska försöka vara seriös. Igår så åkte jag och min syster till norrviken och mötte massor av folk, vi satt vid en strand med brasa osv och chillade galet. Kom hem vid halv 2 på natten höhö, cool tjej jag vet. Jag vaknade runt 12 typ, sen kom Moa hit, vi snacka skit sen åkte vi till centrum och käkade, sedan åkte vi hem till mig, sen gick vi ut och mötte Puttrik, chillade med honom och pratade om getingar. Sen gick vi hem till mig men det var så sjukt varmt så vi åkte till kairo och solade, haha.. Vi skulle egentligen badat men hatar vattnet där, fullt med kiss typ.. Sen kom Jonas och Hampus dit också, och det var en fågel som sket på honom hahahhaa, och sen kom det en unge och sprutade med hans vattenpistol rätt i Hampus ansikte, oh shit vad roligt det var :D Sen åkte vi till donken, jag var tvungen att köpa en plus meny för att jag ville ha ett glas :blush: hihi, men sen åkte vi hem till mig och hämtade Veronica, sen åkte vi till rotebro och firade steffi lite, sen skjutsade Hampus hem mig, min bitch! Så att jag kom precis hem typ. Men nu ska jag vara social med världen!
pussen ♥
Tjooo fjortis

28 juni

Nu är jag hemma från gotland, vi har haft det sjukt mysigt! Första dagarna så var vi på stranden och vi hade strålande sol medans det var åska i väsby och översvämningar så det var ju nice :D Vi bodde i botvalde och det var mitt i skogen, men tur att vi hade Hampus som var min bitch hela semestern ;) Han gjorde allt jag sa åt honom att göra, haha.. Stackarn! Och jag älskar gotlännigar! Dom säger verkligen vad dom tycker och dom lever bara livet, vi var i åminne och då gick jag och Elin lite tidigare från stranden, då lyfter alla på brillorna när vi gick förbi :blush: Sen kom det en kille som sprang mot mig och Elin och han började snacka med oss, sen kollade han i mina ögon o ba "vad vacker du är" haha.. Sen var vi i slite och då kom det en kille till.. Så typ 2 dagar senare drog vi till gothem och chillade med massor av gotlännigar, asnice! :D Men dom sista dagarna var en mardröm.. Det började med att Hampus spydde, när han var frisk var det Elins tur, och efter hennes tur var det pappas, och sedan Veronica, och det är bara jag som inte fått skiten, ska nog vara glad för det men hoppas verkligen inte skiten kommer till mig.. För att Veronica är fortfarande lite sjuk så det kan ju drabba mig :( Men vi hade underbara dagar också, men kan inte berätta allt då kommer jag få sitta här i evigheter.. Men det är oförglömliga dagar! Hampus hyrde ju en bil på gotland så igår när vi skulle åka hem så åkte jag, Elin och Hampus till Visby och kollade runt och lämnade bilen, sen fick jag och Hampus gå i terminalen för att Veronica var tvungen att åka i bilen, så var det en gubbe som skulle sätta sig på en stol, och hela ryggstödet gick sönder, så han ramlade baklänges och slog i huvudet.. Kunde inte hålla mig för skratt.. Och sen kommer han tant o ba "men Göööran" och sen sa hon att det inte var första gången han hade gjort illa sig på deras semester, hahaha! Men nu börjar dehär bli en bibel..
Finns mer bilder på facebook Mikaela Eriksson

19 juni

Just nu ligger jag i Elins säng :D Hon håller på o packar för fullt, hon sov hos mig inatt och fan vad vi skrattade! Satt på balkongen mitt i natten och var allmänt knäppa.. Sen var det en skalbagge som kittlade mig under foten, fyfan vad rädd jag blev.. Men jag la äcklet i en tampong ask och sen knöt jag en påse runt asken hihi, jag är ingen djurplågare.. Men jag gillar inte smådjur! Speciellt inte sådana som jiddrar med mig när jag ska sova ;) Vi vaknade runt 12, jag duschade och sen skjutsade pappa mig och Elin till mamma, sa hejdå osv till henne.. Sen skjutsade pappa oss hit :) Snart ska vi hem till mig igen och då ska vi käka osv sen ska vi sova och imorgon runt halv 7 ska vi upp.. Halv 8 går bilen mot nynääääs, åh vad jag längtar! Kommer inte kunna sova inatt :blush: Ska nog säga hejdå till Puttrik innan jag åker också :) Ni får ha det så bra i regniga väsby ;) På gotland ska det vara sol enligt väderprognosen! Woho!
pussen ♥

17 juni

Jag har råkat tagit sönder min dator.. Så det kommer inte bli så mycket uppdatering. Åker till Gotland på måndag och då ska jag bara umgås med Elin! Så det blir inte någon uppdatering då heller, men jag ska ta massor av bilder. Elin sov hos mig inatt igen iallafall och igår så var jag, Elin och Jennifer hemma hos mig och kollade på skräckfilm. Sen var jag och Elin ute o gick och pratade om allt. Men nu orkar jag inte skriva mera. Hörs om en vecka eller om jag orkar uppdatera innan vi åker. Puss!

16 juni

Nu ligger jag i sängen med Elin :) Vi vaknade för ett tag sen, väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan få donken, hihi :D Fuck beach 2011.. Hon sover nog här inatt igen, inte långt kvar till gotland nu! :D 4 dagaaar! Men nu ska jag ringa min sega mamma.. Och inatt ringer en viss Martin och leker packad.. Och det är inte första gången, sjukt irriterande..
pussen ♥
Inatt någon gång :D

Äntligen hemma

Det är helt sjukt.. Jag saknade faktiskt väsby när jag var i bagarmossen, allt är så litet där och det är inte alls lika mycket folk som det är i väsby, men nu är jag hemma igen :D Och väntar på min baby Elin :D Hon ska sussa här med mig, skeda :blush: Sen ska vi väl kolla på massor av filmer eftersom vädret suger, om det blir bättre väder så drar vi säkert ut och pratar om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör :D Ååååh vad jag älskar min bebbo! Hihi :D Men nu måste jag duscha innan hon kommer :)
pussen ♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

15 juni

Nu är jag tillbaka :D Igår var det fullt upp.. Jag hade skolavslutning och det var väl lika tråkigt som det är alla år. Men vi fick iallafall våra betyg osv, dom var väl åt pipsvängen, menmen.. Sen var Rebecca där också eftersom hennes lillasyster gick ut nian, så jag och Rebecca gick till station efter avslutningen och åkte till hennes mormor i sollentuna. Vi chillade på henne balkong osv haha, sen hjälpte vi henne o handla. Sen skulle vi ta bussen från hennes mormor och då ser vi massor av folk, och då kom vi på att det var school's out festivalen, så vi hoppade av bussen sjuka som vi är.. Sen var vi där ett tag, lite senare kom Lena och Veronica också. Men det började dugga och det var sjukt dålig musik så vi drog därifrån. Vi åkte hem till mig och käkade donken, sen skulle vi åka till bagarmossen var det tänkt, vi började åka 9 och kom hem halv 1 på natten haha ;) Först fick vi för oss att vi ville till festivalen där för att min gulleplutt var där, så vi hoppade av i ulriksdal, men jag fick sjukt ont i min mage och det började ösregna, så vi sket i det, så vi fick vänta i en kvart på tåget. Sen kom det på en kille som började fräsa och morra mot mig, och han nickade mot mig hela tiden, mysig grabb! Sen skulle Rebecca träffa någon kille så vi åkte till flemingsberg och var där i 30 min, blev half jagade också.. Sen äntligen tog vi tåget till älvsjö och sedan bussen till bagarmossen hihi, nu har vi precis vaknat nästan, och vi ska snart bege oss till väsby :)
pussen ♥
FräsarN på tåget


Jag på skolavslutningen, ching chong

Tips?

Jag har så sjuuukt mycket kläder som knappt är användt.. Och det ligger bara ivägen.. Och det känns onödigt att kasta skiten :D Ni kanske är intresserade? :D

Ingen rubrik

Nu har jag stekt klart och ätit lite ;) Om 1 vecka åker jag och Elin till gotland också :D woho! Nä nu ska jag ringa någon jävel ;)
pussen ♥
Mina nya solisar också! :D

13 juni

Det var någon som hade frågat om jag hade pojkvän, och det kan jag säga redan nu att jag inte har ;) Jag vaknade runt 11 idag, gick upp och käkade frukost, sen drog jag och min syster till centrum. Letade som en idiot efter solbrillor, och tillslut hittade jag ett par som duger :) Nu tänkte jag dra ut på min baksida och steeeka lite :D

pussen ♥

Soooova

Tror inte att jag drar till skolan imorgon.. Ska ha något skit med min pararell klass, typ spela brännboll(?) Och jag kan knappt träffa bollen så det känns ganska onödigt.. Varför har vi inte bara avslutning imorgon? Fett onödigt att dra ut tiden på massor av onödigt skit. Jaja.. Ligger hellre hemma och sover hihi, plus att mina solbrillor gick sönder idag :( Så att jag måste till centrum imorgon när jag har vaknat och köpa nya med min syster ;) Jag låter som en bitterfitta jag vet.. Men jag hatar friluftsdagar osv, allt som har med sport o göra! Ändå så har jag gått på nästan alla sporter.. Haha låter som värsta fettot.. Men jag rör faktiskt på mig! Ibland..
godnatt ♥
Dom råkade gå sönder.. Fin överläpp! Jag med många komplex? Svar ja!

12 juni

Jag orkar inte deppa ihop, plus att det är mycket bättre nu :) Igår hade jag det sjukt nice, på kvällen så kom Hampus hit, så jag, min syster och Hampus satt ute på våran baksida och spelade kort och skrattade sjukt mycket! Det finns ett klipp på facebook som ni måste se! :D Sen åkte vi till donken vid 2 på natten hehe, sen skjutsade han hem mig och Veronica, trött som satan.. Somnade direkt och vaknade vid 1, då åkte jag, Veronica och mamma ner till centrum, köpte lite grejer. Lägger upp bilder i slutet. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Får se!
pussen ♥
Förmodligen den jag ska ha på avslutningen :)




Alltid jag som ska stå som ett mongo på bilder.. Snygga tuttar haha!

11 juni

Igår hade jag ingen lust att uppdatera, allt var skit.. Men vi var ju på scandic med klassen, det var jätte mysigt! Vi fick testa på massor av saker, och vid 12 så åt vi mat, någon biff med potatis, efterrätten var så sjuuukt god! Sen fick vi åka hem efter vi hade ätit. Så jag kom hem vid typ 1, min mamma var tydligen ledig så vi åkte ner till centrum för att köpa lite saker till min syster, eftersom vi firar henne idag. Så 2 saker till hennes armband. Och imorgon ska vi börja röja i mitt rum så att jag kan få mitt nya rum, woho! :D Sen hittade jag en tröja som jag ska ha på skolavslutningen, den som mamma köpte var för stor.. det var small och det borde jag kunna ha, men nä.. Så det var ganska synd.. Idag vaknade jag vid 11, gick upp o klädde på mig osv. Sen kom mormor och morfar. Dom gick mig på nerverna så jag var tvungen att dra o träffa en person. Han kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom och snackade osv. Sen gick jag till pappa och hämtade grejer och sen skjutsade han mig till mamma, käkade lite tårta osv, sen var Hampus här också, trevlans! :)
pussen ♥

Åh.. Skriver av mig, ingen är tvingad till att läsa

Varför är jag så dum i huvudet? Varför tänker jag med arslet? Varför sviker jag mina föräldrar stup i kvarten? Den som alltid har ställt upp för mig är min mamma, det enda hon kräver är att jag sköter skolan. Men vad gör jag? Skiter fullständigt i det! Ska det vara så jävla svårt? Nej.. Det är så onödiga saker att bråka om, för att jag vet att jag inte är blåst, jag vet att jag kan klara det bara jag vill. Men jag har inte orken! Jag får nästan allt jag pekar på och mamma gör precis allt för mig, men hon får tillbaka skit.. Hela tiden! Jag hatar faktiskt mig själv ibland.. Det är inte okej att bete sig såhär mot sina föräldrar. Pappa har inte fått lika mycket skit som mamma, och det förstår jag inte. Det är alltid mamma som tjatar, men hon tjatar ju bara av en anledning! Och det är för att jag inte lyssnar.. Jag vill inte hamna i samma sits som många av mina kompisar har gjort. IV och gått om osv, jag tänker inte missa min chans nu! Dethär är min sista chans, och om jag inte tar den så är allting kört.. Jag har bara ett år kvar nu! Och 3 till i gymnasiet.. Men grundskolan är viktigast! Och det ska inte vara så svårt.. Förlåt för allt mamma! Förlåt för alla gånger jag fått dig mått skit och förlåt för alla gånger jag fått dig att gråta. Dethär ska ändras! Varje år har jag sagt "nej nu ska jag satsa". Jag gör det i början, men i slutändan går det åt helvete. Nu menar jag det! Jag ska satsa och kämpa!
Min mamma!

.

Vi hade det sjuuukt roligt i rotebro :D Hampus är så knäpp haha :D Det fanns en lekplats där också :blush: Perfekt! Så att jag, Veronica och Hampus gick dit, och det var en såndär sak man ska stå på sen är det en stång i mitten så ska man snurra runt, och såklart jag blir drabbad, alltid... Så Hampus snurrar runt mig och jag kunde inte gå efter, mina ögon var lite huller om buller, menmen :D Och sen "råkade" Hampus slå mig på armen, det var en mygga där tydligen, noooot, så jag har ett fint handavtryck där.. Det var iallafall jag, Veronica, Hampus, Jonas, William och Steffi som var där, så det var niiice :D Men sen kom det fullt med myggor.. Så att William skjutsade hem mig och syster. Och nu kom jag precis hem :) Har redan hittat 5 myggbett.. På ryggen också, wie! Ser ut som ett cp när jag ska klia.. Och imorgon börjar jag 10 :D Vi ska direkt till scandic eftersom vi ska käka middag där ;)
pussen ♥
Där har ni mig!

9 juni

Ååååh vad skön skoldag :D Vi började klockan 9, och vi ska tydligen flytta till ett annat klassrum, så vi bar alla bord till det andra klassrummet osv, sen dunkade vi musik i högtalarna, det var asnice! Efter det så åkte jag, min lärare och några klasskompisar till mig till Ikea, vi köpte gardiner och blommor :) Eftersom vi ska få göra om vårat gamla klassrum ;) Och när vi kom tillbaka så stog alla och målade och det blev jättebra! Men jag kommer få ont i huvudet varje gång jag kommer in där på morgonen.. Laim grön färg.. Sen köpte vi gröna gardiner hehe, men det blir nog braaa, och det är bara våran klass som ska få göra om vårat klassrum, tror jag ;) Sen åkte jag, min lärare och Axel till hemköp och köpte massor av glass, sen fick vi gå hem vid 1, asnice! Och idag fyller min kära storasyster år, så att vi ska snart bli hämtade av Hampus och William och då ska vi till en äng i rotebro och chilla järnet! :D Grattis på 18-års dagen igen Veronica! Jag älskar dig!
pussen ♥
Jag orkade inte gå inne på Ikea.. Så Sofia skjutsade runt mig :D

Natti!

Nu ska jag försöka sova, kommer väl gå åt helvete.. Menmen, börjar 9 imorgon ifall jag ska lita på Axel.. Inte första gången han ljuger.. Men nu ska jag borsta mina söta tänder :)
godnatt ♥
Jag och Jocke var nog ganska trötta.. Och jag drömmer väl om att jag blir attackerad eller något..

Min bästavän

Elin Fjellberg.. Dendär låten stämmer ganska bra, dom säger till och med ditt namn i den :blush:. Jag hatar fjortis kärlek.. Människor som säger att dom älskar varandra efter ett par dagar, vi har varit vänner fast ovänner ett bra tag, aa.. bara du som förstår. Vi har varit världens ovänner innan vi lärde känna varandra. Jag visste redan från början att vi skulle kunna bygga upp något riktigt fint tillsammans, och jag hade rätt. Att gå från att hata varandra till att älska varandra är ganska konstigt, men vi klarar allt tillsammans. Och vi vet exakt hur vi ska göra när någonting går snett, och jag tänker aldrig ge upp, jag tänker alltid kämpa för oss två, för att jag vet att vi kommer vara vänner livet ut. Om 11 dagar åker vi till gotland tillsammans, kan knappt fatta det.. Vi kommer ha det så sjukt underbart! Och jag känner dig till 100%, jag vet när du mår dåligt t.ex, man ser det på dig och du är inte samma person, och med dig kan jag prata om precis allt, för att jag vet att du tar mig för den jag är och inte för den jag borde vara. Om jag gör något fel så accepterar du det och försöker hjälpa mig istället. Det är inte många vänner som gör det. Jag tänker stå vid din sida livet ut och du ska aldrig tveka på att komma hem till mig om det är något. Jag finns för dig dag som natt. Och alla minnen vi har tillsammans, det är helt sjukt.. På så kort tid. Men en sak ska du veta, och det är att jag älskar dig Elin! Ingen kan ta den platsen som du har i mitt hjärta, och om jag säger att jag hatar dig så vet du att jag älskar dig mer än allt. För att innerst inne så vet jag att jag inte borde säga vissa saker ibland. Om du lämnar mig så kommer du lämna ett stort hål som ingen kan fylla igen. Jag säger det en gång till.. Jag älskar dig Elin Fjellberg!

Trött tjej

Jag är helt slut.. Vänt på dygnet.. Jag kan verkligen inte somna vid typ 10-11 på kvällen.. Utan jag ligger och vrider och vänder på mig till kanske 3 på natten, och då är jag ju helt slut på morgonen när jag ska upp 7.. Men det blir väl bättre snart hoppas jag. Och skolan slutar ju ändå på tisdag, då kommer jag få sova huuur mycket jag vill :D Och idag har det varit skola, blivit jagad med en tummstock eller vad det heter, av Wille.. Fyfan vad ont det gjorde när han slog mig på min stackars rumpa :( Men jag överlever :D Och det var sista skoldagen idag, imorgon ska vi måla om vårat klassrum och sätta upp nya gardiner som vi har bestämt :D Och sen ska det vara en laim grön vägg, niiice! :D Man kanske ska "råka" måla på fel vägg? Nä skoja.. Och på fredag ska min klass till scandic vid 10 och käka hotell middag och sen skulle vi tydligen jobba, alltså inte jobba sådär så att det är jobbigt, utan vi skulle få jobba med något roligt :D Så det blir kuuul! Sen på måndag ska vi vara med min pararell klass och vi ska ha massor av tävlingar, låter som om jag går i femman typ.. Men dom kommer iallafall bli utklassade ;) Och på tisdag är det skolavslutning, niiiiice!
pussen ♥
Haha älskar alla gamla bilder på mig.. Ser ut som en hund haha, och vafan gör jag med handen? Jag bjuuuder

8 juni

Just nu sitter jag i skolan, fett seg imorse.. Pappa kom in minst 20 gånger och försökte väcka mig, och jag pratade tydligen i sömnen.. Vill inte veta vad jag sa :) Glömde berätta vad jag gjorde igår :D Först klädde jag på mig bikini osv, sen åkte jag och pappa ner till centrum för att han skulle handla, så vi hämtade upp Elin där på samma gång, köpte chips och lärre :blush: Sen skjutsade han oss till kairo, vi satt där och stekte ett tag sen kom Elins mamma och hämtade oss, och vi åkte hem till henne. Sen kom min far och hämtade mig, sen åkte jag ut med Hampus och Veronica :D

pussen ♥


Hahahahah, fan vad fuuuul.. Gamalt skit på datorn i skolan :D

Tjockis

Nu kom jag precis hem från donken, är stammis där snart.. Men man lever ju bara en gång :D Och jag kan typ inte gå upp i vikt så det är ju nice :D Nu tänkte jag duscha, sen lägga mig i sängen och prata med min bebbo!
godnatt ♥

Svar på en fråga

Mina läsare har höjts jätte mycket! Vilket jag tycker är jätte roligt :D
Fråga: så fiin kropp ! hur mkt väger du och hur lång e du

Svar: Åh vad glad jag blir! Tack så jättemycket! Jag väger 64 kilo med kläder på mig, och jag är 1.75 cm lång :D



7 juni

Idag har jag varit i skolan, var mest arg.. Gjort klart en viktig uppgift också, när vi hade idrott så kommer en viss Martin och dränker mig i vatten.. Blev genomblöt, överallt! Så jag gick in och bytta tröja, men då kommer Andreas och häller ännu mer vatten på mig. Men hämnden är ljuv! Mohahaha! Pappa kom och hämtade mig tidigare också, för att jag var blöt som fan om arslet.. Nu är jag hemma och väntar på att Elin ska bli klar hos tandläkaren, då ska jag och pappa hämta henne i centrum sen skjutsar han oss till kairo :)
pussen ♥
Gammal som fan, jag och Maria!

6 juni

Vaknade vid ett idag av att Veronica står o skriker "klockan är ett Mikaela!?" Vem fan bryr sig? hehe, sista dagen på långhelgen, måste ju få sova lite ;) chillade lite framför tven sen kommer min kära mor med donken, haha hon försöker nog göra mig tjock.. Hon kom och hämtade mig lite senare hos pappsen, ville inte vara själv.. Veronica hade åkt till Pauline.. Så jag badade osv, sen skjutsade hon tillbaka mig till pappsen, då hade Pauline och Veronica kommit hem också. Så vi åkte ner till marabou för att spela fotboll, gick hundra mil.. Sen när vi väl var framme så hade dom tagit bort fotbollsplanen, bra jobbat Veronica! Så det var bara att gå tillbaka, vi åkte till rotebro istället, mött upp någon som hette Filip, spelade fotboll med honom, sen kom det 2 tjejer till. Och jag satt ner och blev uppäten av myggor.. Har en grej på min Iphone som ska få bort myggor, men den funkade ju inte för fem öre, skit grejer! Jag kunde inte sitta still längre så vi hade en liten match, och vilka vann? Jo vårat lag :D För att jag är så jävla gryyym! Gjorde ett mål också :blush: Sen åkte vi till donken IGEN, hihi.. Äsch! Beach 2020 here I come! Sen skjutsade Pauline hem mig och nu kom jag precis hem :) Imorgon är det skola, wie! -.- Men det är bara o stå ut antar jag..
pussen ♥
Någon bild jag hittade på min telebobo..

5 juni

Idag vaknade jag vid 12 av att pappa knackar hårt som satan på min dörr.. Vi skulle tydligen till Uppsala, så det var bara att ta på sig kläder osv och sen åkte vi dit. Åkte till farmor och farfars grav, sen kom min farbror dit också. Vi åkte hem till min farbror och fikade, min kusin var där också :) Så det var väl trevligt, men jag kunde inte sitta still så vi åkte hem höhö, har bara varit hemma, kollat på bigbrother finalen, tyckte Martin skulle vinna, men nä.. Då vinner efterblivna Simon istället :( Jaja.. Imorgon ska jag väl bara sova antar jag, pappa börjar jobba 8 på morgonen och slutar 8 på kvällen, kul.. Hoppas min syster är hemma iallafall :) Ska nog träffa Elin en stund också, hon skulle åka o bada sen komma till mig, hoppas det regnar :blush: Hihi, mamma har köpt någon slags klänning som jag ska ha på skolavslutningen också, gulligt! :) Inte långt kvar nu.. Och betygen sätts på tisdag, lyckat! Skolan i mitt anus.. Hatar verkligen skolan. Men får kämpa mig igenom nian.. Sen får vi se hur det blir ;)
pussen ♥
2 bilder från igår när jag och Elin solade, ser ut som en liten knubbis... Men who cares? ;)

4 juni

Igår sov jag typ hela dagen.. Trött som fan, vid 3 ungefär så kom Hampus och hämtade mig och Veronica, vi åkte till runsa, och Hampus sa att det inte var långt alls att gå, men det tog fan nästan livet av mig.. Vi gick upp på ett berg och solade lite sen kom pappa och hämtade mig eftersom Veronica och Hampus ville vara kvar..  men typ vid 10 på kvällen så mötte jag och Veronica upp Polski och massor av andra, vi gick runt och jag trodde jag skulle dö.. Vi gick och gick men kom ingen vart, och jag hade gått tillräckligt innan, men sen kom pappa och hämtade oss vid typ halc 12, somnade nästan direkt när jag kom hem, och nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma, vi ska lägga oss på en äng och sola, jag lär ju dö av värmeslag.. Men vad gör man inte för att bli brun? ;) Datumet till gotland blev ändrat till den 20 eftersom Kattis inte ska med (pappas tjej) men det är lugnt :D Vi åker hemifrån åtta på morgonen.. Jobbigt läge.. Men nu ska jag byta om till bikini osv :D
pussen ♥

2 juni

Idag har jag sovit för det mesta.. Mamma kom med donken som frukost till mig, me like! :D Och nya mc flurryn med kladdkaka är så sjuuuuukt god! :D hihi, men senare på dagen så mötte jag Rebecca i skälby, vi åkte till station och chillade där ett tag.. Käkade på sibylla osv, alltså jag skriver bara om mat :O Jävla fetto.. Men sen åkte vi hem till mig ett jätte litet tag innan vi var tvugna att dra igen, vi drog till Annika, hon bytte om, sen tog vi 3 bilen till kista och kollade på bio, vi kollade på baksmällan del 2, den var sjukt bra! :D Rekomenderas starkt! Kom hem runt halv 12 och nu ligger jag i sängen och kollar på bigbrother :) Imorgon har jag många planer som inte ni får veta just nu :D
pussen ♥
Bild från igår

Sovdags

Idag har jag varit med min egna lilla Moa, mötte henne vid bussen, vi satt vid busshållplatsen och snackade massor och sen gick vi hem till mig, chillade och kollade på bigbrother :) Vid halv 12 gick jag med henne ut för att hon skulle ta bussen, har bara varit inne på datan ooosv, kul! Sen smsade min syster och frågade om jag kunde möta henne för att hon skulle gå hem från station, aldrig att jag orkar det.. Så jag snackade med Hanna, och frågade om jag fick låna hennes moppe, och det fick jag, gulligt av henne :D Så jag hämtade Veronica vid station, snäll syster jag är :blush: Så nu kom vi precis hem, ska ringa Puttrik sen ska jag sova höhö :D
pussen ♥
Oj gammal bild..

1 juni

Dålig uppdatering.. Men jag har legat i koma :) Blev sjuk som ett jävla as i torsdags.. Började med att jag kände mig förkyld, sen fick jag frossa, för er som inte vet vad det är så är det när man är kok het fast man fryser som tusan.. Och det är jätte jobbigt :( Sen fick jag ont i hela kroppen, som t.ex halsen. Kunde inte äta, sova, dricka, gå.. Var helt handikappad.. Låg bara i min säng och grät o käkade ipren och alvedon, usch vad hemskt det var! Blev helt frisk idag, eller har liiite ont i halsen fortfarande men det är bara ibland och inget som jag känner av typ. Så det är jätte skönt! Idag har jag och min mamma varit i stinsen, köpte en jumpsuit och ett par jeans shorts, grymt nöjd! Var meningen att jag skulle hitta något att ha på mig till skolavslutningen, men det gick ju åt pipsvängen.. Får hitta något sen, orka stressa.. :D Men nu ska jag äta, som jag har gjort hela dagen, man måste ju passa på medans man kan.. Som jag inte kunde när jag var sjuk :( hemskt!
pussen ♥
Shteeekare!

RSS 2.0