30 december

Varit hos tandläkaren idag IGEN, jag som är stammis hos tandläkaren.. Men det var sista gången idag, ska dit igen i maj, så nu kan jag ta det lugnt :D Idag tog jag bort tandsten och borrade en till tand, så nu är min käft ren som fan :D misstolk.. Jag är skit trött men orkar inte sova för då kommer jag vakna fett sent, och mamma kommer hem vid 3 då ska vi till ur & penn och fixa min klocka, eftersom att den är för stor ;) sen ska jag nog rulla mot Rebecca, kommer vara helt död ikväll.. Och imorgon är det nyår :D gilla! jag ska sova hos Rebban sen vet  jag inte vad vi ska göra, ingen alkohol för mig skulle jag tro, vill helst komma ihåg sista dagen på året..
Nyår förra året, jämför fejjan med händerna liksom..

29 december, frågestund!

Ska faktiskt sova snart, ska lägga mig i "tid" för en gångs skull, jag var ju hos tandläkaren idag igen, gick mycket bättre idag än vad det gjorde igår, fast det gjorde ondare idag när dom höll på.. Ilade som fan, men det är smällar man får ta, har ju inte direkt skött mina tänder om man säger så! Men jag tänkte starta en frågestund faktiskt! Min blogg är helt död..
pussen ♥
Inte bara jag som ville sova vidare imorse..

Maria Jansson

Maria, du är min bästavän, jag har alltid velat ha en lillasyster och det känns verkligen som att du är en! Det är en underbar känsla och ingenting kan komma emellan oss, och alla underbara minnen med dig, pruttmaja och allting, det är helt jävla underbart! Det finns inte så många som är som dig, du är speciell och du är längst in i mitt hjärta, jag offrar allt för dig och skulle kunna hoppa framför ett tåg för dig, du har nästan alltid ett leende på läpparna och du får mig alltid att skratta jag märker när du är ledsen för när du är jag ledsen så är jag ledsen, när du är glad så är jag glad! Och du ska berätta allt för mig för att jag ser hur du gråter fast dina ögon är torra! Älskar dig så sjukt mycket lillasyster!

Blir så glad när jag ser denhär bilden.. ♥

Dethär visste ni inte om mig..

Jag har världens tandläkarskräck! Tandläkaren är det värsta jag vet, jag gick ett tag hos folktandvården, men dom var ju dumma i huvudet, har ett starkt minne därifrån som nog gjorde att jag inte vågade gå till tandläkaren.. Jag skulle dra ut en tand i överkäken och jag skrek och tårarna bara sprutade men dom fortsatte dra.. Vad är det för idioter? Sist jag var där sa dom att jag hade ett hål och 2 mjölktänder som behövs dra ut, jag blev trött på dom och bytte till tandläkaren i Runby, dom är jätteduktiga! Men dom hittade 3 hål och ett hål som var påväg, och mjölktänderna skulle inte dras ut, folktandvården får en fet diss av mig! Usch!

Ihop klistrade läppar! Jag bjuder..

28 december

Fyfan vad dåligt jag mår.. var ju hos tandläkaren idag och fy.. dom har gjort en lagning men det kanske blir att jag är tvungen att ta bort nerven, jag åkte aldrig till Rebecca, åkte hem o sov, och vaknade nyss! Kan inte öppna munnen utan att det gör ont och har inte ätit ett piss idag. Mår bara illa, älska livet! Och ska dit imorgon igen och borra i en annan tand.. (för dom som har ringt och smsat så orkar jag inte svara)
pussen ♥
Du betyder så sjukt mycket ♥

Godnatt gullisar

Ska faktiskt sova nu, kommer aldrig orka upp imorgon annars.. efter jag har varit hos tandis (mammas ord) så ska jag till Rebecca och käka frukost och snacka lite skit, jättemysigt! :)

27 december

Min helg har varit awesome, orkar inte skriva massor så ni får bilder! Imorgon klockan ÅTTA!? ska jag till tandläkaren.. ska borra en tand, och på onsdag och torsdag ska jag borra 2 till, längtar redan.. :S
haha, sura cheyen..
Älskar dig hjärtat! ♥


Martin lånade min onepiece ;)


Jag och min baby Moa! ♥


Jag och Martin


Vi limmade ihop läpparna med nagellim men jag ser ut som en mupp så att jag orkar inte lägga upp på mig :D

Lilla Andreas!

Sööööta ♥

Lilla Martin!

Klippte lugg på Maria, hur söt får man vara :O

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder :D

pussen ♥





Godnatt!

Nu ska vi snart sova, eller dehär blir sista inlägget.. Maria ska snart röka sen lägger vi väl oss i sängen och snackar lite bullshit like always ;)
pussen ♥
Hittade ingen större kudde, hoppas Maria kan sova bara...

Jag skulle göra vad som helst bara jag fick se in i dina ögon en sista gång..


Ingen rubrik

Ligger i sängen med Maria, grrr! Vi har precis käkat lite skink mackor och gröt, det är ju trots allt julafton :blush: vi ska väl ut snart och tända lite mer tomtebloss, hehe!
pussen ♥
Vad gullig jag är :blush:

Ute

Precis varit ute och mött Maria, hon har ju varit här i närheten och firat jul hos sin mormor :D och påvägen tände vi lite tomtebloss, men det gick inte så bra.. Tändarna var cp så vi gick in och hämtade en ;) Intressant..
pussen ♥
guuulle ♥

24 december

God Jul på er! :D Min jul har varit bäst! Nog bästa julen hittills, fick precis allt jag önskat mig förutom navelpiercingar, men tror faktiskt Moa skulle köpa det, sen har jag ju fått pengar :blush: och är proppmätt.. usch vad jag har ätit! :O Men nu kommer bilder på allt jag har fått!
Mitt bedset från pappa!
En klocka, dålig bild, menmen...
En onepiece :D

Rosa kamera, tog bilder med den så fick ta kort på kartongen (a)

Lite pengar ;)

Nytt sims, mitt andra försvann :blush:

Nya koss hörlurar, mina andra gick sönder höhö
Presentkort på cubus!

En tv :D woooho!
Ett armband från min storasyster som det står "syster Veronica" på, och hon har ett som det står "syster Mikaela" på, Love u! ♥
Men det var nog allt :D

pussen ♥

23 december

Shit, imorgon är det julafton, det har gått sjukt snabbt :O nu är jag iallafall hemma hos mamma, har typ bara legat i sängen, trött som satan! Kanske sover en stund (a) ska ringa Evelina också! Orkar inte skriva mera! :blush:
pussen ♥

Godnatt!

Ska snart sova faktiskt, mamma kommer och hämtar mig hos pappa imorgon då ska vi fixa massor innan julafton :) Och jag har bestämt mig att inte ha lugg! Fyfan vad det inte passar mig.. Men det var värt att testa :D
pussen ♥
HAHA mongo.. ser ut som att jag är astjock menmen :D

Hihi

Har precis öppnat lite paket (tidig julafton med pappa) fick strumpor av Kattias, mjukisar från Veronica, playboy bedset av pappa :D riktigt nöjd! Och det kommer tydligen mera från honom :blush: Någon undrade hur jag hade gjort mina naglar, det är ett vanligt kit som bara är toppar! Går nog att köpa på H&M, kicks, lindex, alla domdär butikerna, men jag fick mitt av mamma i födelsedagspresent för hundra år sen, så ingen aning om det finns samma kvar, det är bara att gå o kolla! Sen följer man bara bruksanvisningen ;) (tar riktigt lång tid om man gör dom själv). Juste har klippt lugg! Ganska missnöjd..

pussen ♥
haha mongo.. fin underläpp!

22 december

Nu har jag precis vaknat, fortfarande trött, men måste gå upp.. Ska fira jul med pappa idag för att han jobbar på julafton och imorgon ska jag och Veronica till mamma! Så pappa är och hämtar Kattis i åkersberga nu och min syster är i kista, sollentuna eller stinsen, fan vet jag.. Hon skulle köpa hårfärg till mig, så nu blir jag svarthårig, spelar ingen roll om man köper mörkbrun, blir ändå svart.. så det är skit samma :)
pussen ♥
Mmmm! Vitlökssås... Eller?

soooova

Fett trött, ska sova när som helst! Varje gång jag gäspar så kommer det tårar. Och är ju ledig imorgon, åh fyfan vad skönt! Imorgon får jag sova hur länge jag vill också, pappa skulle göra massa saker så han kommer inte vara hemma, gud vad skönt! :D
pussen ♥
söööt! från idag!

21 december

Slutade skolan idag, skööönt, vi kollade på film "This is England" rätt bra faktiskt!, fikade och hörde på någon kass kör, menmen.. Vi slutade 1 :) så det var niiice, jag drog hem med Amanda efter skolan och vi led pågrund av hennes otroligt ibland jobbiga lillasyster, men söt är hon! ;) Vid 5 mötte vi Jessica vid station, sen gick vi till valentinos och käka pizza, det skulle komma fler, men dom kom lite senare, så till slut var vi, Rasmus, Marcus, Simon, Kevin, Hampus, Axel och Bryan, men det var myyys, nu ska min syster låna min dator -.-
My eye never lie..

Tillbaka..

Jag har läst tillbaka på min sommar 09, fyfan vad skönt vi hade det, jag var bara 13 år och levde livet och sket fullständigt i alla andra, vart har alla tagit vägen? Ingen är som dom var då.. Och helt sjukt, jag åt ingenting var ju i smedby hela tiden och ingen käkade, bara drack.. Min kropp lär ju inte mått bra. Och när jag läser tillbaka så känns det i hela kroppen, jag vill bara tillbaka! Det var så sjukt underbart! Åh! Varför ska allt förändras?..
Bildbomb!

19 december

Idag vaknade jag upp hos mamma eftersom jag hade varit hundvakt, sen körde mamma mig till pappa och sen har jag inte gjort så mycket mer :P Maria kommer nog över sen så att hon kan hämta sina grejer ;) och har sovmorgon imorgon sköööönt, sen ska vi åka pulka med klassen -.- hej vi är 3 år..
pussen ♥
åh min lilla bebis..

18 december

Idag har jag varit med Elin, vi hade det suuuperkul :D min mamma var ju på teater så jag var hemma själv med henne och hunden hehe, jag mötte Micke vid abbes för att snacka lite sen kom Elin med bussen, vi hoppade i snön, käkade, lyssna på musik, kolla på film, käka äcklig choklad.. ja det var typ allt vi gjorde, juste, spelade wii också :blush: juste, glömde berätta en sak som hände igår när jag var med Maria och Linnea, vi stog och väntade på bussen och där står det en vuxen brud som står och pratar i telefon, så säger hon "du kan få en bild på min rumpa när jag kommer hem, så du har något att kolla på" vi dog av garv.. alltså annat om det var ett barn som sa det, men det var faktiskt en vuxen tant, och tjock var hon också, stackars kille.. men nu ska jag värma mig, fortfarande kall efter vi hoppade i snön..
pussen ♥

17 december

Idag har jag varit i skolan, hade julbord! Det var faktiskt mycket bättre än förra året. Bara det att det kom flygande köttbullar lite då och då -.- hehe, men annars har det varit lugnt i skolan, inte så mycket lektioner, och alla skolor har typ slutat nu, men vi slutar på tisdag.. Ikväll har jag varit med Linnea och Maria, sen kom pappa och hämtade mig! Och imorgon ska jag vara hundvakt åt Wille för att mamma ska på teater..
pussen ♥
beeebis ♥

Herregud...

Du får kalla mig hora, slampa, idiot, äckel, vafan du vill! I don't give a shit! Jag vet att du aldrig kommer kunna låta mig vara, för att du älskar mig så grymt mycket, bara det att jag inte vill ha dig.. Då blir du sur på mig och låtsas att du hatar mig bara för att du får en diss. Vem vill ha en kille som dig? Ja.. inte jag iallafall. Du förtjänar en jävla soptunna. Vill bara spy på sådana som dig. Du är inte ens värd o leva.. Skulle inte ens röra dig för 1 miljon. Snälla.. sluta hunda efter mig och hota mig, bara du som råkar illa ut.. Nice try!

Naglar!

Jag har gjort mina naglar själv för första gången i mitt liv, blev ganska nöjd, och jag älskar stora tippar!




woho! Har blomma på lillfingret och tummen! och på pekfingret och långfingret men dom är vita så ser inte dom så bra ;)


Lite skillnad?








Liiiite skillnad..


Dag 16


Min första kyss var faktiskt på dagis, tro det eller ej.. Det var med en kille som heter Daniel Brun, gulligt efternamn.. Kommer inte ihåg så mycket av det, men lärarna tog kort på det och vi var jättekära i varandra, seriöst förhållande eller vadå? haha.. Och om man ska räkna med min första kyss nu när jag är lite äldre var det faktiskt också med en Daniel, fast han heter Andersson i efternamn, han var faktiskt sjukt underbar, vi snackade i telefon ganska mycket, en dag frågade han vart jag bodde för att han skulle skicka "blombud" till mig.. Dagen efter ligger jag i badet och hör att det plingar på dörren, när jag kommer ut ur badrummet och ska gå in i mitt rum så sitter Danne där.. helt knäppt :O vi började liksom snacka på pea, men sjukt snygg var han :blush:








15 december



 
Inte världens bästa bilder, men det hade jag på mig idaaag


Min fetaste dröm är nog att vinna sjukt mycket pengar, och flytta med den jag älskar till ett skit stort hus, och få små bebisar. Har inte tänkt så mycket på mina drömmar.. men sen skulle det nog vara rätt coolt att vara modell, hehe (a)

pussen ♥


14 december

Denhär låten ger minnen..

Vet inte vad jag ska skriva, trött på allting just nu, och har varit hemma från skolan idag så har inte hänt på mycket, och jag orkar inte göra dag 14, hehe

pussen ♥















Vadå? jag var inte fjortis...

Ingen rubrik




(i min väska just nu)

♥ vantar, mössa
♥ parfym
♥ ansiktskräm
♥ örhängen
♥ tändare, (bra att ha)



..
har jag inte gjort ett piss, det är ju bara tisdag, men igår var jag bara hemma tror jag, eller om jag var med Maria, kommer fan inte ihåg, bra minne! menmen..

13 december

Någon undrade vart jag hade fixat min text på dom där "mina syskon" osv, och den är från paint! :) orkade inte göra någon avancerat, men idag har jag varit i skolan, har gjort engelska provet eller aa.. ett av dom, men det är ju bättre än ingenting! Och blev inlåst med Maria på toaletten i skolan av Martin -.- men nu ska jag fortsätta med dendär skiten "min handväska" hööhööhhö

pussen ♥


12 december

Halloj! Igår hade jag det sjukt roligt! Mötte Maria på bussen påväg till min farsa vid halv 11 typ, sen frågade Oskari om vi ville komma till Filip, så vi drog dit.. hade det kul osv, vid typ 8 däckade alla och jag och Maria vaknade sist av alla, höhö, men vi hade det sjukt roligt iallafall! :thumbup:


Svar på tal

Anonym om 11 december:
ursäkta har du en bild på dig sj där du inte har någon push up vill bara se om de blir någon skillnad ?

Svar: Dummaste jävla frågan jag har hört, tror du jag tar en bild på mina tuttar för att du ska kolla om jag har push up? tro vad du vill.. blir bara så sjukt trött på avundsjuka människor som inte ens kan skriva sitt namn -.- lägg ner! Men vet att du vill ha tuttar som jag :blush:

enjoy!

11 december

Har precis duschat och ska snart iväg med Rebecca, jag ska köpa skal till mobilen och hon ska handla julklappar, men det blir mys :) vi åker först till sollentuna sen till stinsen, så det blir asbra :D men nu måste jag börja skynda lite!

pussen ♥


Jag älskar dig ♥


Jag gör alla nu!


Jag är nog en helt normal tjej på 14 år. Alla som träffar mig vill inte tro på att jag är 14, vilket är jävligt sjukt, mamma tror att hon har tagit fel barn på BB osv, haha (hon menar inget illa) Jag testade röka osv i ganska tidig ålder, jag har alltid trott att jag är äldre än vad jag är, eftersom jag har en storasyster som får göra mera saker så vill jag såklart göra samma saker, men mamma och pappa har inte så hårda tyglar på mig eller vad man ska säga, för inprincip göra vad jag vill, men det beror på vad också.. Finns inte så mycket mer jag kan komma på om mig själv!




Min första kärlek var Tobias Waltin, vi började snacka på pea osv, haha! Sen träffades vi och blev nog kära på direkten, vi är vänner idag och han har träffat ny!




Jag har nog världens bästa föräldrar, tycker jag iallafall :) Jag bråkade väldigt mycket med både mamma och pappa förrut, men det har gått över mer och mer. Men det är skönt att dom är skilda, för att när jag bråkar med mamma så åker jag till pappa och sen tvärtom :) dom skildes när jag var 7 så kommer inte ihåg så mycket av det, och jag har bott i skogås tidigare, sen träffade mamma en kille här så vi flyttade till väsby!





Idag har jag ätit Bk, hehe tjockis :blush: men jag tog tyvärr ingen bild på det.. så ni får klara er utan :D



Kärlek är nog det underbaraste som finns, men det kan också vara förjävligt.. Om man är kär så tänker man på killen hela tiden.. man vill skicka sms till honom hela tiden, och saknar honom även fast man träffade honom för 5 sekunder sen, det är så skönt att vara kär! Och ha en kille som verkligen bryr sig, men jag skulle aldrig ta en kille framför mina vänner! Kärlek är undebrart med vänskap är underbarare!


Idag har jag inte gjort ett piss bara tagit det lugnt, stannade hemma från skolan för att jag inte riktigt orkade, så sjukt skoltrött och skolan kan gå och ta sig där inte solen går upp.. Jag kämpar mig igenom iallafall och det som är huvudsaken, och betygen sätts på måndag, så får se hur allt går.. bara trött på allt nu!


Jag har flera vänner, men en som jag verkligen litar på.. Elina har alltid varit där som en syster för mig, men hon orkar inte kämpa vilket är ganska synd. Hon ger upp för lätt. Jag tog ett stort steg och lämnade henne, jag orkar inte att hon ska slita isär mig hela tiden. Vem säger upp en vänskap för att jag blir vän med en hon hatar? Aja.. kan inte göra så mycket åt saken. Men den som jag älskar över hela mitt hjärta är Rebecca, vi var väldigt tajta i somras, vi gjorde allt tillsammans, hon är trots allt 3 år äldre än mig och det är min syster också! Så det är som en extra syster för mig, vi är så mycket som möjligt och jag älskar verkligen henne och hon tog upp mig från botten! Du är mitt ♥ Rebecca!




Ett väldigt roligt ögonblick hände i torsdags, Mehrad skulle gå ner för en stentrappa för att röka, och jag vänder mig om och när jag kollar ner igen så halkar han och rullar ner för trappan, åh fyfan vad jag garvade! Och han skrek att man såg hans skelett och jag trodde jag skulle spy.. men då hade han bara ett litet jack i fingret -.- Jag ska filma varje gång han ska gå ner där!


Jadu.. Tro? Aja.. om man menar tomten, gud osv, så tror jag faktiskt inte på något, eller jo.. spöken! När jag var hos Maria så lät det som att någon studsade med en boll osv, och det var sjukt läskigt! Man kan inbilla sig saker också, men jag har varit med om mycket äckligt, och det spökar typ i vårat hus, fy!


Det är gamla bilder, men jag hade på mig nästan exakt samma sak!





Jag har bara ett syskon, världens underbaraste storasyster! Och nog den starkaste personen jag känner. Hennes pojkvän har varit med i en bilolycka som nog alla vet, och hon gick lida som vet inte vad när han svävade mellan liv och död, hon var så stark som klarade sig igenom det! Och hon vill alltid mitt bästa, när det gäller killar så måste hon "godkänna" innan det är okej.. haha knäpp! men hon blir sur när jag gör fel och hon har gjort så att jag har gjort väldigt kloka val! Vi har alltid hållt ihop oavsett vad. Jag älskar dig Veronica!


Skojs skull

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag börjar på sjuan, orkar inte skriva mer heheheh :)

7 december

Fattar inte att det är folk som fortsätter läsa min blogg, imorgon ska jag försöka träffa M, sen vet jag inte.. har varit på hockey idag och har inte så mycket att berätta, det blir bättre uppdatering nästa år tyvärr.. om det inte händer något speciellt!

2 december

Halloj! varit ganska mycket med skolan osv, så uppdateringen är sämst, men ska försöka! Igår var jag hos tandläkaren, och jag har tandläkarskräck! och hatar den tandläkaren jag har, hon säger aldrig vad hon gör, om hon skulle dra ut en tand skulle hon aldrig säga att hon gjorde det.. sjuk i huvudet, så pappa har fixat en privat tandläkare till mig! yeees! :D var hemma från skolan idag.. jag och min syster har bakat lussebullar och spelat ps3! hehe :D

pussen ♥


muuuums, nu blev dom precis klara nu ska jag bli tjock som fan! och lussebullen på bilden tog jag innan dom skulle in i ugnen ;)


RSS 2.0