sista för kvällen.

Det här blir mitt sista inlägg för ikväll tror jag, efter vi hade kollat på trav så åkte vi till hotell restaurangen, de va super god mat och glass, jag har massor av bilder också, imorgon är det furuvik som gäller ;) de ska bli jättekul, äventyrsbad.. karuseller.. massa djur.. ja :) men nu ska jag va lite social mot syster och pappa.

pussen ♥

framme i gävle!

Jag tog med mig datan till gävle för att kunna uppdatera för eran skull. När vi skulle åka hit så sov jag nästan hela tiden i bilen så de gick riktigt fort.. vi stannade till vid sibylla o käkade lite osv, myspys! När vi kom hit så åkte vi direkt till hotellet, as fint här :o sen gick vi ner till "stan" eller vad dom kallar det här.. jag köpte ett linne från gina som jag har letat efter i 100 år, asnice! sen tog vi en fika också, och veronica köpte någon väska, och pappa köpte cola och chips som vi ska ha ikväll, och ikväll ska vi till gävle travet, sen ska vi äta ute (a) skriver mer sen. juste! tack för alla fina kommentarer :)

pussen ♥


jag saknar dig! ♥

30 juli

Idag va jag och moa tvungna o gå upp 9.. de va inte så nice, men aja, pappa hämtade mig klockan 9 och nu sitter jag här och väntar på att min syster ska vakna borta i rotebro så att man kan hämta henne, sen åker vi runt lite i gävle och typ aa.. vet inte riktigt, och imorgon blir de furuvik ;)

pussen ♥


sovaa

Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon :o ska upp 8 halv 9 -.-

pussen ♥


bild från imorse när moa tog kort, ser ut som jag har fetaste blåtiran men aja.. bjuder på mig själv ;)

29 juli

Moas internett e helt cp så kan inte lägga in bilder eller något.. men jag lägger in lite senare, idag när vi vaknade vid 3, eller moa vaknade ganska tidigt, men iallafall, vi drog till runby och mötte upp tobbe sen kom jossan och esme också, vi satt bara vid torget och chilla, sen så kom andreas och martin också, vi gjorde inte speciellt mycket, men sen senare på kvällen kom de massa från någon fest, felle och emma ville att jag skulle följa med till planen, så vi drog dit och där va vi med alice, johanna.. ja de va massor av folk :o sen skulle tobias hem så vi gick med honom, mer har inte hänt, eller jo.. på dagen så drog jag, jossan, esme, moa och tobbe hem till moa och vi satt på hennes terass och åt tacos hihi, de va gott hehe, imorgon åker jag till gävle med syster och pappa vi ska bo på hotell en natt (a) så jag kommer inte uppdatera på en dag så ni vet ;) pussen

29 juli

Förlåt för sämst uppdatering.. men jag kommer faktiskt inte ihåg vad vi har gjort dom 3 senaste dagarna :o eller jo.. jag kommer ihåg vad vi gjorde idag.. jag trodde jag skulle till ungdomsmottagningen så jag gick upp klockan 1.. skit trött.. men sen ringer mamma och säger att de inte blev något, men hon hämtar upp mig iallafall och vi åker till stinsen och äter mat och handlar lite.. fick lite kläder från bikbok.. sen käkade vi lite glass (a) hihi.. sen skjutsade mamma tillbaka mig till moa och vi tog bussen till runby och mötte upp tobbe.. vi gick runt lite sissodär sen kom typ nåra och joinade, men sen kom esme och jossan så vi drog till ån och käkade lite chips osv, sen gick vi till torget och mötte martin och adde, sen har vi bara chillat typ hehe, min blogg börjar bli tråkig men ska verkligen jobba på dedär med bilder :) ni kan få en bild på mig nu när jag och moa precis har varit ute o pratat om lite saker som hänt, mysigt!



pussen ♥

27 juli

Idag vaknade jag nångång av att mamma ringde sen va de någon jävel som ringde med dolt -.- juste! igår vare först någon som ringde till tobias

han: tobias jag är ledsen..
tobias: vadå?
han: mikaela har varit otrogen mot dig..
tobias: HAHA! aa.. eller hur

Sen ringer de någon igen på hans mobil och jag svarar
jag: men vad vill ni?
en tjej: jag kan inte andas!
jag: haha synd?
hon: men de har hänt en sak..
jag: vadå? -.-
hon: jag har haft sex med tobias
jag: i dina drömmar gumman!

det är folk som aldrig kommer ge sig! och liksom? ringer 2 gånger och säger nästan samma sak till båda, och sen säger dom ju såklart "kom till runby jag ska slå ihjäl dig" haha! aja.. just nu väntar jag på att moa ska komma hem sen åker jag väl dit.

pussen ♥

26 juli

Idag har jag varit i uppsala och träffat en av mina kusiner och min farbror, vi åkte o spela minigolf haha! snacka om att jag och hanna va sämst.. vi gav upp ganska snabbt när inte boll helvetet inte ville de hållet jag ville :o sen åkte alla o käkade på max, sen vid 7 åkte vi hemmåt, eller jag åkte aldrig hem.. pappa skjutsade mig till stationen och där mötte jag esme och jossan när jag skulle möta tobbe, de va längesen man träffade henne! sen gick jag vidare och mötte upp tobbe, vi gick till esme och co för dom skulle käka pizza, men esme kunde ju inte äta eftersom hon tror de e likmaskar i kebab haha! sen gick vi lite vid en å osv, tobbe kasta en sten på en ankunge och fick dåligt samvete så han fick tårar i ögonen och ville gå o köpa bröd, hoppas han inte va seriös :o sen lite senare drog jag o tobbe hem till honom, vid halv 11 kom pappa o hämtade mig, nicenice!

pussen ♥

svar på tal

Det är massor av folk som säger att jag är rasist? det är tillomed folk som inte känner mig som säger sånt? de jag inte gillar med blattar är att dom är så jävla stora i käften.. lägg ner, och vafan? "vi ska slå dig" gud så moget -.-

har tråkigt

Idag har jag bara varit hemma, har haft as ont i min mage och lite så.. pappa har precis varit nere o köpt glass till mig hehe, :) imorgon kanske jag ska träffa tobias.. på måndag ska jag tilll ungdomsmottagningen, ville bara berätta att jag lever!

pussen ♥


de ska föralltid vara du och jag älskling <3

25 juli

Nu har jag lösenordskyddat pågrund av många anledningar, den första är att min lärare och moas päron läste bloggen och lite så, men aja.. huvudsaken är att jag kan gå tillbaka o se vad jag har gjort under mitt liv ;) I torsdags så dygnade ju jag.. jag slocknade klockan 9 och sov i 16 timmar, fyfan va skönt! sen åkte jag, pappa, veronica och veronicas kompis anna till cosmonova o kolla på film, asläskigt när vattnet kommer emot en :o sen somnade jag direkt i soffan när jag kom hem, sen igår åkte jag till moa vid 2 sen åkte hon och jag till centrum och kollade lite och åt på subway, sen kom tobbe han handlade lite eftersom han har fått sin lön, så jag fick 4 tjocktröjor av honom som han inte använder, hihi gulleplutt :$ sen typ vid 11 på kvällen drog vi till runby och mötte upp cornelia eftersom tobbe va tvungen o dra in 12 så vi gick ut med cornelias hund och lite grejer, sen låg vi o snacka med tobbe via hans ballkong, hehe, ja och moa kom hem vid 2 på natten, sen somnade vi direkt, och idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske möter upp cornelia och tobias sen vi får se

pussen ♥



23 juli

Igår uppdaterade jag aldrig för att jag hade ingen jävla lust, är inte på humör för att jag har varit uppe hela jävla natten.. eller jag har dygnat med corre och nu kan jag inte sova för att de e just ute, så jag har varit vaken sen halv 3 igår eftermiddag tills nu.. myspys säger jag bara! vi berättar om gårdagen först.. jag och moa drog hem till cornelia där fimpen och blå också va.. vi fixade oss lite och så, sen mötte vi upp tobbe vid torget och köpte lite kakor sissodär.. kommer inte ihåg vad vi gjorde sen.. eller jo! vi drog till smedby allihopa och hade vattenkrig, hehe, blev genomblöt på röven, inte så niice, men överlevde, sen drog alla till eddies och käka kebab/pizza, och äckel cp saken som stog i kassan ville ha mitt id, så pappa fick komma o lämna de, hehe.. sen gick vi till vår kära bänk och pratade lite sissodär.. Sen gick vi med tobbe till bussen vid typ 11, och då skulle vi åka lite kundvagn igen så rasar självklart hela skiten när jag är i.. för att moa körde åt ett håll och cornelia åt ett annat, smaart! sen gick vi in o kolla på paradise hotel, efter de så gick vi till statoil typ 4 gånger och köpte lite godis, läsk osvosv, sen satte vi oss på en gräsmatta typ vid smedby, så blir alla 3 så jävla kissnödiga så vi sprider ut oss vid gräsmattan o börjar kissa? haha, sen vare en gammal tant som stog o glodde på oss i 85 år, as läskigt.. sen gick vi in, men gick ut igen vid typ 4.. och sen låg vi i en buske och väntade på att moas pappa skulle dra till jobbet, när han hade dragit vare bara att springa in, moa slockna och jag och cornelia e så dumma så vi bestämde oss för att dygna.. vi satt vid hennes terass och lyssna på musik, åt godis och drack läsk.. myspys.. sen garva vi åt cp saker som "åh fy-fhan!" sen hade vi en karamell som såg ut som en prilla uppe i läppen.. ja as moget.. sen skratta vi åt att jag råka säga "har du sett lajje majas mysterie" haha! ja.. de e våran humor, sen gjorde vi en kladdkaka som gick åt helvete.. och sen drog vi till handlarn o köpte cider och powerking, nicenice, sen vakna moa och aa.. vid 10 ringde jag tobbe och väckte honom, så vi tog bussen till runby vid 10.. vi hade fortfarande inte sovit så de va inte nice, vi gick in i centrum och kolla runt, sen va jag tvungen o dra hem för o sova.. aa? sova vare! men de går fan inte.. kanske klarar lite till :D bilder kommer sen!

pussen ♥

22 juli

Hehe klockan är ju trots allt över 12 så jag skriver redan om 22 juli ;) hehe, efter att jag hade ätit så mötte jag upp cornelia, tobbe och fimpen, vi gick först ner till stationen och chilla lite där, och tobbe tjatade om en jävla choklad i typ 234 år, så vi drog till coop vid starren och då gick fimpen och tobbe in och köpte lite saker, och jag och corre satt vid sjön och pratade lite osv, sen så drog vi till spärrarna och satt där ett litet tag, och smarta cornelia tog sönder en av spärrarna haha! sen så va fimpen tvungen o åka hem till märsta så jag corre och tobbe drar till corre och hämtar hennes bussremsa sen så drog vi till bussen för att åka till smedby till moa, och när vi väntar på bussen så vare några turkungar där som tobbe skrämde skiten ur haha! dom stog typ vid busskuren och tobbe hoppade fram och skrek.. så moget ;) sen kom bussen och vi satt o spela musik på bussen lite sissodär, sen hade moa med sig lite grejer, en stor klubba till mig från båten, hihi blev superglad, men den tog slut ganska fort om man säger så.. sen gick vi till kinagungan och chillade lite där, sen så skulle tobbe hem och påväg till busshållplatsen så hittade vi en kundvagn, så corre kör fort som fan över gupp o grejer, hehe, de va askul :D sen träffa vi några på busshållplatsen så jag och moa gick med dom till ladan (när tobbe o corre hade dragit) vi satt o kollade lite på fotboll o grejer, men vi tröttnade så vid 12 tog vi bussen till runby, där hämtade jag min kudde hos tobbe och vi snackade lite med corre på en bänk sen gick alla brudar till en tvättstuga, eller de va en gammal gubbe där som fråga om vi skulle tvätta då säger corre fort som fan "nej men vi ska tvätta kudden" haha? hur fan går han på de? vi hade inte med oss tvättmedel eller nånting.. aja whatever, vi skrubba lite golv och moa gjorde rent torktummlarna, sen hrm! aa.. ska nog inte berätta mer.. sen åkte jag och moa till statoil och köpte korv, sen hände de läskiga saker på vägen som jag inte orkar skriva om :o shit.. dehär blev långt.. skriver imorgon ;)

pussen ♥


hahahahahah!

21 juli

Idag vaknade jag halv 3 hehe, sånt händer.. idag har jag varit o hämtat mitt id-kort och de såg förjävligt ut kan jag säga! sen åkte jag och pappa till häggvik och handlade, och nu sitter jag här och väntar på mat, efter maten eller före ska jag duscha sen lite senare ska jag till smedby o möta moa, sen ska vi till runby till tobbe, fimpen och corre, vet inte vad vi ska hitta på.. aja, ni får ha de så bra ;) juste de bara rasar in pengar just nu, jag har 600 på kortet.. kommer få 150 av pappa, sen om typ 2 dar får jag 200 till, och jag har inte jobbat eller nånting, haha :D

pussen ♥

genom tiderna..

1996


1997


1998


2007


2008


2009

lite bilder :)

   
1. jag och tobias
2. haha jag är inte alltid fullt normal :)
3. jag på kryssningen med lysrör på huvudet ;)

hos pappa

När pappa kom så åkte vi till barkarby och åt på max, hihi, och dunkade musik i bilen! me like :D jag ska försöka leta efter lite bilder som ni ska få, jag är inte en sån person som går runt o tar kort på allt jag ser så de har blivit lite dåligt på den fronten men ska försöka bättra mig :)

pussen ♥

mot pappsen

Nu ska jag åka till pappsen snart, tror vi ska äta på kina restaurang, mihihihi (a)

pussen ♥

20 juli

Jag kan börja med att de va någon som fråga om jag röker.. då kan jag säga nej de gör jag inte, eller mjo, ibland, men de va inte jag som köpte cigg utan det va tobbe :) btw, i förrigår natt kom moa till mig och slagga här tills igår, sen på morgonen så drog vi o mötte tobbe, vi gjorde inte så mycket, va hemma hos tobbe en liten stund där gurra också va, och han sprayade sån dära nato spray tror jag de heter, och tobbe skrek ba "uuuuuuuut" så vi fick springa ut på ballen (ballkongen) och man kan svimma o skit av den dära sprayen de enda jag kände va att de kittlade i min näsa hihi :$ sen drog vi till smedby och åt på eddies, lite niiiice :) sen va moa tvungen o gå till mickis, så jag och tobbe väntar på bussen i en timme -.- sen när vi kommer till stationen så träffade vi fredde och corre, vi gick runt o åt djungelvrål och gick runt och bar på min kudde haha, sen träffa vi någon snubbe som va 18 som berättade om alla sina jävla historier, och han trodde jag va tobbes lillasyster :o haha! sen gick vi till tobbe och lämnade min kudde, sen gick vi till bageriet och tiggde bullar, hihi, vi fick 4 stycken sen skulle alla ta min bulle så jag proppar in den i min mun sen håller tobbe för min mun så jag va liksom tvungen o svälja -.- sen satt vi bara o snacka lite skit, mest jag och cornelia dårå, hihi, sen sov jag hos tobbe, vi kollade film sen somnade vi typ, sen vakna jag 8 för att jag fick värsta bitch clapen av tobbe :o tack för den, sen snackar han ju i sömnen hela tiden, så de va ett helvete o sova haha, men sen kunde jag inte somna om så de va bara o ligga där i 2 timmar.. sen gick vi till starren och vänta på bussen, och de gick inte o skicka sms biljett så jag fick åka gratis (a) hehe, sen va jag så jävla kissnödig så jag gick o höll mig mellan benen (?) haha de låter lite sajk men jag hade inget annat val :) och nu e jag heemma :)

pussen ♥

19 juli

Nu är jag hemma hos tobbe, moa är här också, vi har inte gjort så mycket, typ bara sovit, meeeeeen nu ska vi ner till stationen och köpa cigg, sen ska vi till eddies och käka pizza, jävla fetton.

pussen ♥

home sweet home

Nu är jag hemma eller gick hem ganska tidigt för att plutten skulle äta, haha plutten? aja.. whatever, vi va bara runt centrum och på ica o grejer, sen satt vi utanför hammarby kyrka och hade mys, så va de en gammal gubbe som gick förbi oss, sen kommer han tillbaka igen så börjar han snacka med tobias ba "jag är inget spöke så ni vet, alltså ifall ni undrar varför jag kom tillbaka, jag skulle bara kolla bussarna" haha, ser de ut som vi bryr oss? nej.. haha, sen satte vi oss i en taggbuske (?) inte så smart så mitt ben e upprivet eller jag har bara ett rivmärke på vaden hehe, sen gick jag hem när jag va hemma så råka jag ramla så har as ont i ryggen, hehe, men nu ska jag kolla va moa håller hus, förmodligen på sommarkrysset.

pussen ♥


åh! jag vill ha piercing igen, cornelia! komsikomsi (a)

möta tobias

Nu ska jag möta upp tobias, puss på rooomphan! ♥

har tråkigt

KÄRLEK OCH SEX
1. Är du singel nu? nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu?  ja
4. När hade du sex senast?  igår
5. Har du kört oskyddat nån gång?  ja
6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej 
7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja 
8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? ja
9. Har du haft sex på fyllan? nej
10. Har du sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ja 
11. Har du sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
12. Har du sparat något från ett gammalt förhållande? nej
13. Har du somnat gråtande pga kärleken? ja
14. Har du varit otrogen? ja 
15. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 3 månader
16. Har du någonsin varit kär? ja

KOMPISAR
17. Har du någon bästa vän? ja
18. Är du ofta med dina vänner? ja
19. Vad brukar ni hitta på? vara med andra sissodär
20. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja
21. Har du hatat din bästa vän? nej
22. Litar du på din bästa vän? ja
23. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja
24. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
25. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nej 
26. Har du ljugit för någon kompis någon gång? ja
27. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? ja
28. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
29. Vilken kompis var du senast med? moa
30. Har du många kompisar i din klass? ja
31. Vilka/Vem är du mest med i din klass? jessica, amanda, moa
 
SISTA SOM

32. Du fick en puss av? tobias
33. Sov med dig i samma säng? tobias, eller vi sov nästan..
34. Du delade ett riktigt skratt med? moa
35. Du höll i handen? tobias
36. Du gick på stan med? moa? tror jag..
37. Delade en pizza med dig? kommer inte ihåg
38. Du ringde? mamma
39. Skickade ett sms till dig? tobias
40. Du kramade? tobias
41. Du skrev med på msn? blanck
42. Du åkte bil med? mamma
43. Gav dig en komplimang? tobias
44. Du kollade på film med? tobias
45. Du åt med på resturang? mamma och veronica
46. Betalade något åt dig? tobias

18 juli

Igår efter kryssningen åkte jag till moa där tobbe också var.. efter en liten stund skulle vi ta bussen till tobbe och på busshållplatsen va nina och vi orkade inte ta bussen så hon gick med oss en liten bit, hemma hos tobbe så va vi inne på datan och ute på ett tak och hade mysigt :$ nu va jag tvungen o åka hem för att jag skulle träffa mormor och morfar.. men ska tillbaka till smesby sen nångång i mitt liv :)

pussen ♥

17 juli

Igår mötte jag upp tobbe innan jag skulle åka, sen gick vi till moa och snackade lite, sen efter en stund va jag tvungen o åka på kryssningen, så jag dumpade av dom och åkte till båten, väl där så tog de typ 100 år innan vi kom in i hytten när vi va inne i hytten så fixade vi lite sissodär, sen va de dags för bufé haha, tror ni jag orkar gå runt till alla 100 ställen? nej.. jag tar de enkla så jag åt pannkakor haha, efterrätten blev glass med typ choklad grej, sen orkade inte jag och veronica sitta kvar där så vi gick till hytten och kolla lite, hihi, de fanns en tv så vi kollade lite på den, senare så gick vi ner till taxfreen och handla ganska mycket, hehe, sen så gick vi till massa barer, man fick en cider 0.7% hihi, sen klockan 12 blev de disco! woho, de va skit hög musik och de dunka i hela golvet och alla va glada hihi, sen köpte vi massa drinkar och så, sen vare massa gammla snuskon som aa.. ni kommer bara bli äcklade så jag skiter i de, sen väldigt mycket senare så gick vi o la oss, efter natt mackan förståss, hehe, va helt torr i käften så va tvungen, och juste! när vi dansade så va de inget tak, eller dom hade tagit bort de, och de va ju as varmt, liksom 2 på natten, de e ganska nice kan man ju säga, sen idag vaknade jag av att göran kittlade mig på fötterna.. -.- inte så ovanligt, när vi hade vaknat gick vi på frukost bufé, äckligt! sen gick vi ner till taxfreen igen och jag köpte saker till tobias och moa (a) va snäll jag är, hihi, sen vare bara massa kul grejer, justefan! vi gick ju på spa också, jacuzzi och grejer, och båten va as nära på att köra på en segelbåt så han va tvungen o tuta när vi satt där ute, as läskigt :o och juste.. förlåt om de e någon svart hyad som läser min blogg nu.. men när vi satt och åt lunch så va göran lite smått irriterad på några negrar så han säger bara "mata inte djuren" hahahahah! fan va jag garva :D nej nu orkar jag inte skriva något mer, och jag har inte tagit några bilder i'm sorry.. snart ska jag möta tobbe och moa ;)

pussen ♥


nu ska jag sova på riktigt :o

.

godnatten

Jag har försökt o sova men de går inte, är sjukt taggad till kryssningen hihi, och tobbe ska sluta tidigare på jobbet för att få träffa mig innan, gulliiiii :) men nu ska jag göra saft sen sova (a)

pussen och godnatten ♥

siissodär

Om ni undrar varför jag har lagt upp den dära ip:en så är de för att en ska hjälpa mig att söka upp personen och den andra, hihi, dom är lite busted nu (a) ska bli kul o veta vilka som inte har givit upp än, om de e dom som jag tror så hämtar jag nog stekpannan seriöst, men de e lite shteek med en stekpanna, haha va rolig jag är, nej.. övertrött hihi, imorgon ska jag på kryssning, ska vakna tidigt enligt tobbe, men aa.. får se hur de går med de :) inte så bra kan jag tänka mig men aa.. men nu ska jag packa lite har inget annat o göra :)

pussen ♥

åsna

IP: 83.251.164.124

test

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER


KÄRLEK:

Är du kär just nu? -
gillar rejält mycket.
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - nej :o
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha nej
Vem kramade du senast?- tobias (a)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej!

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
haha ja de klart ;)
Har du bra betyg? - har inte betyg hihi (a)
Har du fått göra om ett prov någongång? - haha ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jarå ;)
Sköter du dej i skolan - nej..
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - haha ja
Haft mobilen på lektionstid? - yees
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - yesbox

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
på pappas sida 3 på mammas 6 (om man räknar med min plast pappa o hans barn)
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - nej, eller inte samtidigt
Trivs hemma? - yees
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - haha ja
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit, vet inte om jag har slagit henne..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - haha, inte från någon i min familj
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - yes, min storasyster
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja!

VÄNNER:

Du har vänner? -
jarå ;)
Du brukar vara med? - kompisar och lite såå :)
Vem/vilka var du med sist?-
moa och tobias
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? -
haha ja
Är det okej att ha kill-kompisar? - haha ja?
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej? haha
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - yesbox

FJORTIS:


Du sminkar dej varje dag? - nej
Tar kort på dina bröst? - öhm.. eh.. alltså när jag ska ta på mitt ansikte så följer ju dom med :$
Använder foundation på läpparna? - haha nej
Super dej packad varje helg? - haha nej
Du har kysst en tjej? - haha ja (va full)
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret bara
"Ditt hår e knallblont? - haha nej

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? -
ja
När drack du alkohol senast? kommer inte ihåg
Vem bjöd dej på alkohol? - snodde lite, hehe (a)
Vad var det för sorts alkohol?- vodka och cider
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - äckligaste som finns
Har du varit full? - haha ingen kommentar på den (a) fråga moa för med information :$

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? -
det beror ju på vad man gör
Vill du bli kriminell? - haha nej aldrig
Varför gör du sånt här? - haha va?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - om man typ dödar sin mamma eller mormor hehe (a)
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - ja varför inte?
Har du suttit i fängelset? - ja men de e klart, i 20 år!
Vill du hamna i fängelset? - det är underbart! -.-

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
ja
När grät du senast? - igår..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nej
Du har slagit ner någon? - haha ja :)
Du har skadat någon med flit? - haha har jag säkert
Har du någon gång viljat döda någon? - haha ja
Vem bråkade du senast med? - en värdelös fjorre :)
Du har blivit våldtagen? - nej


ÖVRIGT:

Motto? -
kommer inte på något motto just nu (a)
Film? - kommer inte ihåg va den heter :$
Musikgenre? -nästan allt på the voice bre (a)
Lyssnade senast på?- en random låt på pea
Var det här kul? - haha nej :)


nattbloggning

Nu mår jag ganska bra, kanonkul! haha jag har ett plåster på ena skinkan för er som ville veta :D kommer fan inte säga varför, men är man smart så är man hehe, på torsdag blir de iaf kryssning så imorgon/idag ska jag packa och vila bara, sen på torsagen ska jag träffa moa och tobbe och säga hejdå om jag hinner, och de hoppas jag men har inte så mycket o skriva om, hehe

pussen och godnatten ♥

ah.. herregud

Anonym om 13 juli:
hahha du är så jävla dum i huvet..
"ja litar på honom". pff! du kommer få se sen att erat lilla förhållande bara kommer hålla högst 2 veckor något sådant.
och det är bara att inse, han hittar inga tjejer i sin egen ålder så han måste gå ner till småtjejerna, och såklart nappar du på kroken för du tror du är så jävla häftig med en äldre kille (som bara utnyttjar dig för sex)
Du är så jävla BLÅÖGD!
IP: 213.114.122.121

haha du är så pinsam -.- du ska få skämmas så jävla mycket när jag har sökt upp ditt ip.. ja jag litar på honom? du känner inte honom! det är han som alltid har blivit dumpad, han har dumpat en tjej! och dom va tillsammans länge -.- jo han hittar tjejer i sin egna ålder, men de e lite svårt när man börjar älska någon som är yngre, och det är inte fel om det är 3 år mellan oss, det är inte mycket! han tar mig för min personlighet inget annat. Och jag beter mig inte som en 13-åring ska göra.. och jag känner mig inte häftig för att han är äldre? vadfan snackar du om? jag har varit tillsammans med en som var 17 förrut, man känner sig inte häftig -.- bara för att du är 10 och får killar i din egna ålder? sluta va så jävla avundsjuk.. och han utnyttjar inte mig för sex, de räcker! jag är inte blåögd? haha! han har inte slagit mig lilla gumman/gubben

14 juli

Nu börjar jag bli frisk, äntligen! när jag skulle äta strepsils honung/citron så va jag så jävla nära på att spy, äckligaste halstablett jag har ätit :o smaka inte.. och sen kommer min mamma ba "dom är jätte goda" aa.. men eller hur, på torsdag ska jag på kryssning och då måste jag va frisk!

pussen ♥

13 juli

Igår tog de as lång tid innan jag somna, jag va as törstig men när jag lyfte mig upp så snrra allting och jag bara ramla ihop.. jag vet faktiskt inte va de är för fel, någon smitta från nånting måste de va.. men har inte så mycket o skriva om just nu.

pussen ♥

åh!

Jag har inte orkat göra ett piss idag, nu kanske jag är uppe i 40 graders feber.. :( jag måste bli frisk till torsdag och helgen iaf, i helgen ska jag sova hos älskling, och på torsdag åker jag birka.. när jag sitter här så snurrar bara allting, någon som har varit med om de? uscha! de är jobbigt att va sjuk.. men nu ska jag kolla lite på tv

pussen ♥

slappdag

Aa.. de blev bara en slappdag idag, esme kan man ju inte smsa heller eftersom att hon inte kan svara på sms, aja.. moa kommer till väsby vid 11 typ, då ligger jag och sover! hehe, men jag är trött och sjuk.. hoppas de blir bättre imorgon bara, apropå en helt annan sak.. dom kommer nog prata om michael jackssons död ett bra tag till, man tror ju olika saker hela tiden, först va han död.. sen va han inte död.. nu tror dom att de är läkarna som har dödat honom? hallå.. han är död! men min pappa trodde han levde för att elvis fejkade ju sin död också tydligen, och mj kan ha gjort samma sak, för att han ska sälja massa skivor så att han ska få pengar, han va tydligen fattig för att han hade lagt ner sina saker på onödiga saker, som tex sitt utseende, hehe, men nu ska jag kolla lite på andra bloggar ;)

pussen ♥

12 juli

Bra.. då har man blivit sjuk också :( jävla skit! men jag har tagit en ipren, ska se om den hjälper, men inget kan hindra mig till o träffa tobias :$ så får se om de blir senare när moa har kommit hem också, när jag vakna hade jag ont i hela kroppen, och jag frös fast de va asvarmt, och jag bara vred mig hela tiden, och inget va skönt.. :( de är jobbigt.. men jag har inte så mycket och skriva om nu

pussen ♥

hihi

Nu har jag precis ätit hehe, jag blev hungrig nu mot natten (a) jag och veronica laga lite mat, och de e så himla skönt att prata ut med henne! tack storasyster! och jag fick världens finaste sms av tobbe (a) de stog: Jag ska försöka hålla mig vaken länge men ifall jag somnar så ska du veta att när jag är med dig känner jag mig som lyckligast :$ du är verkligen världens underbaraste ska du veta mikaela :$ jag kan säga 2 saker till dig ena är att jag är kär i dig :$ andra är att jag älskar dig :$ söööötaste! :o hihi, men nu ska jag försöka sova (a)

pussen ♥

tråkar

Imorgon ska jag va med corre, blå, fredde, tobbe o moa, hihi, just nu gör jag ingenting, jag är inte hungrig.. de e helt sjukt, ska snart leta efter ett täcke eftersom mitt e hos moa, kanske tar veronicas (a) mihihi, men nu ska jag leta täcke :)

pussen ♥



inte bra.

Jag vet ärligt talat inte va de är med mig.. eller a, har precis fått en utskällning av en person, blev kallad massa saker, jag har tappat aptiten.. när jag hör ordet mat vill jag bara springa o spy, idag har jag ätt 2 tuggor av en hamburgare.. aja :(

pussen ♥

film

Nu ska jag kolla på film, sällskapsresan, haha :D vann ju hela boxen när jag sålde jultidningar, hundra år sen, men ändå.. jag hoppas inte jag somnar bara, och jag har mitt täcke hos moa :( bajs! aja.. ska tänka på min älskling också (a)
 
pussen ♥



trött

Jag är as trött.. funtar på o sova, men då kommer jag aldrig kunna sova inatt, igår somna jag vid 3 typ, sen gick jag upp 7.. för att moa skulle till sommarkrysset, och vi skulle möta upp tobbe för att han hade mitt bankkort och moas busskort, sen gick hon och jag och tobbe gick till en busshållplats och köpte cola haha, sen prata lite, men han skulle till jobbet så han va tvungen att dra.. men nu ska jag äta ngt, tvungen -.-

pussen ♥

bilder hehe

  


11 juli

Igår försökte jag o dygna.. men de gick inget vidare, moa sov och jag satt o spela ahlgrens bilrace med tim, haha :D på morgonen så vaknade jag av att moa städade osv, sen åkte vi ner till centrum och jag skulle äta på grillen.. jag betalade 65:- men jag åt bara en pommes.. sen har jag inte ätit mer idag, har ingen aptit alls.. sen åkte vi hem till smedby, sen så gick vi till vilunda och mötte upp tobbe :$ hihi, vi drog hem till moa och försökte sätta på en film, men de gick inte så bra, när tobbe väl hade fått igång den så funkade inte ljudet, så de va ju bara skit av allt. Sen gick vi ut på en bänk och satt och snacka, tobbe va väl inte så nykter så moa skulle göra massa saker för att se att han inte va full, så säger hon bara: tobbe ställ dig på ett ben så ramlar han direkt haha :D sen skulle vi gå till runby för att han skulle hem 12 och då möter vi några som inte va så bra.. så vi springer hem till moa, sen efter ett tag skulle vi ta bussen till stationen men jag "tappade" bort moas pappas busskort som jag lånade, och mitt bankkort va i! jag och moa letade som galningar men hittade de inte.. men de slutade med att vi fick gå till vilunda så dumpade vi av honom där, sen tog vi bussen till smeby och nu har vi precis kommit in, eller.. har varit hemma en stund, sen så ringde jag tobbe, så är de han som har haft busskortet hela tiden -.- suck.. men nu ska jag ladda in bilder, ni kanske får se (a)

pussen ♥

10 juli

När mamma kom o hämtade mig så käkade jag donken, sen efter ett tag kom moa hem så jag åkte dit, och sen så åkte vi ner till centrum och köpte varsin tröja från gina och käka sub, de va lite niiiice :D sen åkte vi hem, jag ringde tobbe, och han hade inget för sig, så vi åkte till centrum igen och mötte upp honom, där träffade vi också corre och fimpen, lite nice, sen åkte jag, moa och tobbe till smedby och hade lite kul, tobbe e söt :$ hihi, men sen så gick vi med honom till torget och sen tog vi bussen till stationen i sista minuten, och sen så tog vi hela varvet runt bussen till smedby -.- nu ska jag försöka dygna, ska möta upp tobbe typ halv 6 :o kommer aldrig orka.. men ska försöka, hoppas jag får med mig moa också, hihi, men nu ska hon ha datan så hon inte somnar, ända sättet o hålla henne vaken :o

pussen ♥

ny design :D

Yes! äntligen nu design :D tack helle! vad tycks? hihi, har redan fått 4 kommenterarer eller något :) och jag blir lika glad varje gång :D hihi, och de va någon som skrev: va långa ben du har! hehe, så går de om min pappa är 2 meter ;) men nu ska jag vänta på mamma, sen åka till moa tror jag :) fortsätt läsa min blogg gullungar :)

pussen ♥

hehe


9 juli

Nu sitter jag hemma själv hos moa :o hon skulle på begravning så jag får sitta här själv, eller.. mamma kommer o hämtar mig på hennes lunch ;) inatt typ 3 så gick jag och moa ut o spela kort med chrille, haha! de va ju lite nice, vi kom in vid 4 sen somnade vi på direkten :) eller aa.. moa inte jag, men nu ska jag packa nödvändiga saker här ifrån innan mamma kommer, ska ändå tillbaka hit tror jag :)

pussen ♥

8 juli

Okej.. de kanske har varit lite dålig uppdatering, men de skiter jag i ;) nu har jag precis kommit in, jag och moa åkte först till centrum när vi hade vaknat, där käkade vi på grillen och sen mötte vi upp hampus i sigma, vi drog till elkas och påvägen till elkas mötte vi simon och adde, de va längesen ;) han ba "mikaela!" as rädd :o höhö, sen mötte vi upp sorab och orre och dom gick liten bit med oss, sen drog dom, då kom wille och kim, och joinade oss till smedby, sen dumpade vi av wille och kim, sen satte vi oss på en bänk en liten stund, sen tog vi bussen för att hampus skulle hem och sova, haha, jag och moa åkte hela varvet runt, sen åt vi på sibylla, sen mötte gick vi hem, och nu har vi precis varit med krille, chrille och niki, typ? vet inte hur han stavas, sen gick vi hem och nu e vi hemma :D hihi, men ska göra en grej nu ;)

pussen ♥

7 juli

Nu är jag hos moa, vi har ff hela natten lååång, hennes pappa är hos p-å de e ju lite nice, jag har med mitt kort också :D hehe, sen inatt kanske vi drar ut till johan och simon, vi har precis varit ute och köpt tuggummi och djungelvrål, hihi. Ni kommer få mycket bilder :D

pussen

<3

Jag kommer att älska dig vad som än händer.


bye

Nej.. nu orkar inte jag mer, jag kommer va seg på sms och kommer inte va inne på datan på ungefär 4 dar!

so long suckers!

6 juli

Jag orkar verkligen inte lägga in bilder på datan.. för att jag vaknade precis :$ hehe, nu har jag äntligen kommit in på min pea! de äger :D idag vet inte jag vad som händer, skulle egentligen till mormor, men de pallar jag fan inte nu! men nu ska jag kolla lite på andra bloggar, har ändå inget o skriva om :)

pussen ♥

höhö

Nu har jag äntligen packat klart.. eller aa.. jag har ju spelat spel och jag ääägde verkligen.. hehe eller inte, jag kör ju fortfarande på barnfrågor som kanske alla förstår, mamma frågade va danmarks huvudstad heter, jag ba: eeh? OSLO :D mamma: jag börjar bli orolig för dig.. jag: men.. ere inte så? :o mamma: den heter köpenhamn idiot, jag: jaaaha!, hehe, jag är bäst (a) men aa.. tillbaka till packningen, jag packade ner 3 par jeans, jeans thights, 2 hårpray, underkläder, platt tång, lite smink, linne, hotpants, badkläder, kortlek, bankkort med mycket pengar på :D, ett skärp, örhängen, mjukisbyxor, sov t-shirt.. aa.. kommer inte ihåg mer :o men hela min fjortis rygga blev full och en annan vanlig väska hehe, men nu ska jag ha kul på msn med moa, och jag kommer inte in på min pea.. e spärrad tror jag -.-

pussen ♥

packapackapacka

Nu ska jag packa! orkar inte göra de imorgon, kan lägga in bilder på vad jag har packat sen ;)

pussen ♥

5 juli

Jag skulle egentligen möta upp hampus typ 3 eller 4 på natten men han e en chicken så kan skulle sova.. hehe, nej men han skulle till grönan re, och idag skulle jag egentligen köpa dubbelsäng men jag ska göra de senare, sen klistra på guldsaker på väggen (a) imorgon ska jag packa för att jag ska flytta till moa :) eller.. jag ska va där i typ 4 dagar (a) niice säger jag bara, men nu ska jag kolla vad jag ska ha med mig ;)

pussen

YES!

YES! Jag hittade äntligen mina pilotbrillor :D




 

tänker tillbaka

Jag sitter o kollar på as gamla bilder, och om man tänker tillbaka så har runby faktiskt varit en riktigt bra skola, liksom.. alla gånger man har somnat på lektionerna och lärarna har typ klappat till en, och alla gånger man har tjaffsat med andra tjejer som är jävligt töntigt när man tänker tillbaka, jag kommer ihåg när vi gick i typ fyran kanske de va, så sitter allihopa på en bänk och sjunger "alla ni som hatar **** klappar nu" så klappade ju alla såklart, hehe och jag har kvar videon från de :o och sen nu i sexan.. eller aa när jag gick i sexan.. alla ska liksom va på en person, alla har alltid varit på mig? eller.. inte alla, men några, och de går bara ut på avundsjuka! tro mig, vi säger att jag skulle ha värsta brillsen, om jag skulle se ut som en uggla i dom typ (?) och om jag skulle ha byxorna ända upp till naveln och fettigt hår och en mittbena, skulle alla vara taskiga mot mig då? nej.. de skulle dom inte, men jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja se ut så! (förlåt för dom stackarna som gör de) och jag skulle inte få höra allt.. typ "du är så ful" om jag skulle va ful i verkligheten som jag inte är, eller jag kanske inte är söt, men inte ful heller? och om jag va ful på riktigt skulle inte en jävel säga de, tex.. om jag skulle ha lite konstiga kläder på mig så går inte idioterna fram o säger "hörru! ta på dig något annat nästa dag de där ser förjävligt ut" nej.. istället blir man uthängd på bloggar som de tex står.. "haha, jag såg häxan i skolan idag hon hade jättefula kläder" de hatar jag! så jävla fegt! om man verkligen vill något, säg de face to face! hoppas alla fattar, hehe (a) och jag ska gå en termin till i runby och kolla om något förändras! och jag gör de bara för en persons skull.

pussen ♥

yes!

Nu har jag precis fått reda på att de e lite "fest" på tisdag :) ta några cider osv, de kommer bli jätte mysigt :) jag tror att johan kommer va där också :$ hihi, nu sitter jag ute med fulla göran och mamma :o göran kan knappt prata, de e lite kul :) imorgon kanske jag ska köpa dubbelsäng till mitt rum, ni vet, de behövs :D inte för att jag får plats i den jag har nu, men aa.. :) tjarråh! :R

pussen ♥

4 juli

Snart kommer moa hehe, vilken nyhet, men vi ska iaf åka till gävle någon dag :D vi ska till furuvik och sen ska vi bo på hotell, niiiice :) idag när jag vaknade hos pappa så va mamma utanför och skulle hämta mig, och hon fick ett litet ryck för att jag har nästan tagit sönder min ena högtalare, men hon fixa den, kommer säkert hända igen, men min vanliga otur, meen nu ska jag.. vettefan :D

pussen ♥

hihi

Jag berättade ju om att jag inte kunde sova för att de åskade.. så jag fick ju typ 2 timmars sömn inatt.. eller kanske 3, och nu har jag precis sovit alla timmarna jag behövde, så kan ju inte påstå att jag direkt är trött? hehe.. stackars den som kommer få prata med mig ikväll! jag kommer va så jävla pratglad :D hihi, de kommer komma massa bilder sen när jag kommer va med moa! juste kommentera mera :o jag har fått en kommentar igår eller idag kollade aldrig, och där står de att den personen vill ha bilder på mig och johan tillsammans :) ska jag väl kunna ordna på något sett? haha :)

pussen ♥

3 juli

Idag vaknade jag av att de åska som fan, jag vaknade ungefär vid 20 över 9 :o inte niiice! men jag smsade typ runt alla o kolla om jag kunde prata med någon, de va faktiskt läskigt o va hemma själv när de åskade :$ hehe, idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske åka till pappa, vem vet, OM 4 DAGAR KOMMER MOA! jag längtar som fan! juste jag har fått nya örhängen av mammsen, äkta silver ree, hehe, de e lite nice, men nu ska jag lyssna lite på musik, just nu lyssnar jag på bonnie tyler. haha vet inte varför :D

pussen ♥

johan!

Jag älskar min johan mest i hela världen. Ingen kan ta hans plats i mitt hjärta, johan.. förlåt för allting, jag ångrar varenda dumt ord jag har sagt till dig. Du gör mina dagar.. ingen annan, du är den som får mig att le om dagarna. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga, den dagen du sa att du älska mig visste jag fan inte var jag skulle ta vägen, det ska va du o jag föralltid. Ingen ska komma och förstöra. Verkligen ingen, jag älskar dig över hela mitt hjärta Johan Enqvist!

/bara din mikaela!

den du!

Haha johan kommer bara bli 25 år enligt facebook och jag kommer bli 75, den du johan! sluta rök :(

pussen ♥

ny duschad :$

Nu har jag precis duschat :) och innan jag duschade åt jag jorgubbar, dom va as äckliga och nu har jag ont i magen :( aja.. just nu sitter jag i turban och lyssnar på en låt som jag säkert har lyssnat på 0295235 gånger nu, hehe :) men nu ska jag typ.. vettefan :D

pussen ♥



2 juli

Okej.. nu ska jag ta den hära bloggen lite seriösare :) idag har jag redan skrivit vad jag har gjort och nu e jag hemma. 0ch sen har jag köpt en bh och ett par stringtrosor :) hihi, imorgon vet jag inte vad som händer.. men moa kommer ju hem om 5 dagar då jävlar kommer de bilder och mer uppdatering! håll ut :)

pussen ♥

cp

Tjenixen! jag mår sämst :( hehe, jag har ju johan :$ men.. aja.. mår lite illa sissodär, idag har jag varit på äventyr, eller jag skulle egentligen vara med johan tha man, men de blir tyvärr inte så, för att jag skulle bada långt åt helvete, och jag hade glömt min bikini, så de blev bh och hotpants ;) SYND att ni inte va där :) sen blev jag SÅKLART i puttad. Men nu ska jag duscha och sen kanske dra hem, vad vet jag, imorgon kanske jag ska till johan dårå, men nu ska jag duscha bree, PS. i love u johan :$ och ja! nu ska vi ta bloggen lite seriöst dårå :)

/mikaela

johan igen hihi (a')

jag vill bara säga att mikaela eriksson är sötast och jag älskar henne mest av allt :$♥

© Copyright /johan

HIHI

JOHAN RÖVSKÄGG ENQVIST ÄR SÖTAST I HELA VÄRLDEN :$<3


HAHAHAHAHHA :D

Hehe, jag säger bara en sak.. johan är söt :D

/mikaela

HAHAHAH :D

jag säger bara en sak... GENÄ BAB DINK! mikaela är söt :) <3

/ johan

hehe

Ja.. johan gillar o köpa mjölk :D hehe, just nu sitter jag vid youtube, heeehee! och jag stör mig på en brun kille, jag får ju inte kalla han de man brukar kalla en brun grabb! men han ska misshandla mig, moget va? ja de tycker jag! :) jag längtar om fan till den sextonde :D hehe, då blire kryssning jao, sen åker ju jag, simon, johan och moa också på kryssning jao, men de blir lite senare jao, men nu ska jag dra :)

pussen ♥

johan langar en update för kvällen ;D

aja, idag har jag inte gjort så mkt... typ vakna vid 12 rycket och satt mig vid datan och game lite sen åkte jag och min låtsas farsa och köpte moppe-batteri till min stunt moppe (den behövs fixas lite) sen när jag kom hem ringde putte och kolla vad jag gjorde och sen så åkte jag till station ocg mötte han och simon i station sen chilla vi i väsbyån och rökte några cigg och skrek  "azaaaaaaamat baaaaagatov" så fåglarna blev rädda och flög iväg, sen dampa en jävla kärring o sånna grejjer... aja men efter det så drog jag,simon ocg bögen putte till tempo och köpte mjölk till puttes pappa, sen gick vi till putte och då åt han o lite sånt. sen så sa puttes pappa bah; "genä bab dink" och gissa om vi garva :P sen tågluffa vi och efter det gick vi hem     /johan 











                                            grgr
                                                    Mikaela tycker jag e supeeeeer söt hih (OBS jag e full på bilden)




1 juli

Haha nu har jag fått en ny blogg kamrat :) lite kul.. han heter johan rövskägg enqvist för er som inte visste :) idag har inte jag ätit ett piss :o är inte så matsugen.. eller jag har ätit lite nötter :) hihi, så min morsa och jag har precis genomgått andra världskriget :) HÖHÖ, just nu är jag sur på min syster för att man hör hennes musik genom väggen, så jag måste ha högt som fan för att hon bara höjer o höjer för att jag bara höjer o höjer , haha :D vet inte riktigt hur de här kommer sluta :D sprängda högtalare? skulle tro de :D men nu ska jag kolla vart rövskägget håller hus :)

pussen ♥


johan tycker jag är söt :$

.


johan e 1337 eliiiiiiiiiiiiiiiiite, här har ni en roligt sak med leifi :)


johan som skriver för mikaela är pundare och inte kan skriva hihi (a)

jag kan bara säga en sak till att börja med att jag, Johan är 1337 och mikaela är bara en korkad liten fjortis pundare som älskar mig mest säger hon iaf (a) hihi :) mikaela är JJJJÄÄÄÄÄÄÄTTTTEEEEEEEEEEEEEEE SÖÖÖÖT :) <333

höhö

Just nu pratar jag med johan i telefonen, han är dryg som vanligt.. de enda han skriker är "JAG HAR INGA PENGAR" höhö.. och jag vet inte vad jag ska skriva för att johan tvingar mig :) men nu är de tyst i telefonen han är väl o runkar eller nåt.. vem vet? :o johan brukar vädra kuken, och han tycker att han är väldigt cool, men han är bara en liten tönt som tror att han är något (a) hihi.. MEN nu orkar inte jag skriva mer
 
juste jag är en pundare så alla vet :)♥
 

lägger ner en liten stund

Jag lägger ner min blogg ett bra tag nu.. eller.. jag skriver när jag har lust någon gång.

RSS 2.0