godnatt!

Nu är jag jävligt sur, en brud som fattar noll.. men det tar vi i skolan imorgon :)

godnatt! ♥


finns inga ord för hur mycket jag saknar dig..

Dom flesta bilder du kanske inte gillar, men jag älskar dig!













Älskar dig över allt annat Rebecca! ♥


31 augusti

Nu har jag precis vaknat hehe, jag drog aldrig till skeppartorp med skolan, orkade verkligen inte.. aja, idag har jag ingen aning om vad som händer, tror att jag bara ska ta det lugnt ;) och har inte så mycket att skriva om just nu eftersom att jag precis har vaknat :)

pussen ♥


nyår 2009!

30 augusti

Värsta månaden i mitt liv helt seriöst, tur att den är slut imorgon.. först krashade jörn, sen blev ted knivhuggen (känner honom inte så bra menmen) min kanin sid dog igår.. och vad hittade jag i buren idag? en till död kanin.. fy helvete.. kommer hålla mig inne imorgon, ska ändå till skeppartorp IGEN så håller mig inne, kommer säkert åska eller något.. menmen, idag har jag varit i skolan, fick mycket beröm hihi (a) duktiga flickan, aa fast nä.. nej men en som heter eva sa att jag kunde nå mvg trodde jag skulle få hjärtattack, men kanske ska satsa fan, kanske klarar mvg, who knows ;) efter skolan så väntade elin på mig, så vi drog hem till mig, och jag kom på att mina nycklar va borta, vi tänkte dra till pappa först men hade ju inga nycklar som sagt, så vi drog till min mor :) drog ut och elin hittade en barnvagn som hon ville åka i, gick inte så bra kan jag låta meddela, kom ungefär en cm med skiten, men finns söta bilder på henne haha! sen har jag pluggat, duktig tjej! sen tog elin bussen hem, jag kollade på fångarna på fortet sen kom pappa och hämtade mig för att jag skulle leta efter mina nycklar.. men hittade dom inte, men när jag kommer till bilen så lyste en glödlampa ovanför mitt huvud, jag kom på att dom låg i bilen (a) smarta jag! hihi filåt :$ men nu har jag skrivit för långt :)

pussen ♥


miss u..

GAMLA BILDER! :D

 


29 augusti

Jag vet att jag har gjort 2 inlägg nu med "29 augusti" men klockan var över 12 igår så nu blir det såhär :) jag kom hem för en stund sen, jag har varit ute med elin, tobbe, linn och marcus, vi gjorde inte så mycket, men jag fick damp på en unge som höll på med sin bräda, och så ska han göra det där vi sitter också i en jävla tunnel.. aja.. jag fick inte flytta på brädan av tobbe så jag fick sitta där och lida, menmen :) sen kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till mamma sen duschade jag.. imorgon är det skola, blä! men måste gå, och sen fick jag 2 par nya skor av mami, behövde det för att när vi va på skeppartorp med klassen för någon dag sen så hade jag vita tygskor som inte va så vita längre efter allt spöregn och lera, så dom var det bara att kasta :) och på tisdag ska vi dit igen, men tror jag skippar det.. orkar inte! hehe, men nu ska jag kolla tv sen försöka lägga mig i tid, somnade 5 igår.. inte bra!

pussen ♥


haha brist på bilder, men där har ni en onykter mikaela!

29 augusti

100 år sen jag skrev! Men ska försöka uppdatera lite nu, blir kul o läsa tillbaka när man blir lite större osv ;) det har hänt en del saker sen sist jag skrev.. både bra och dåliga.. Igår var jag hos min pappa som jag inte träffar någonting typ, han har skaffat tjej i åkersberga så det är inte ofta man ser honom, men igår kom han hem så jag och Veronica åkte dit och käkade tacos med pappa och Kattis (hans tjej) mumma! :D sen sov jag där, när jag hade vaknat skjutsade pappa mig till mamma, käkade osv, sen åkte jag och Veronica till pappa igen och kollade till kaninen, sen kom Andi och hämtade oss, Jörn (Veronicas pojkvän) har varit med om en bilolycka.. och ligger på sjukhus.. allvarlig skada i huvudet, hemskt! så Veronica och Andi pratade lite om Jörn sen åkte han hem och sov :P just nu ligger jag i sängen med datan på magen, mys! :D Imorgon har jag ingen aning om vad som händer.. Och började skolan för en vecka sen, ska försöka sköta mig lite bättre detta år hehe, men det går nog bra! Nu ska jag försöka ta o sova :)

pussen ♥


RSS 2.0