Vad vore jag, utan dina andetag?


Godnatt!

Ska snart gå och lägga mig, är faktiskt ganska trött. Har precis kollat på solsidan och lite av wallander, tror jag ska kolla klart och tjocka mig med cola och chips :blush:, sen måste jag orka upp till skolan imorgon...
pussen ♥
Martin för ett tag sen (bildbrist)

¨
haha kolla vilken jävla köttbulle till vänster, mums!

Pappa ♥

Alla har nog sett videoklippet på youtube när en tjej sitter på toa och sjunger "sitti'n on the toilet", min pappa fick höra den, och går nu runt och sjunger på den hela tiden, älskar min pappa! ♥

30 januari

Jag tycker det börjar bli tråkigt att blogga :( Men jag ska göra mitt bästa! Nu kom jag precis in, har varit ute och snackat lite med Maria. Imorgon är det skola, blööö! Har skit mycket att göra, läsa klart en bok, och skriva om den, massor av engelska eftersom våran förra engelska lärare söp ner sig själv och är nu sjukskriven, så vi har en ny, Annelie! Mums! Kommer ihåg när jag gick i femman tror jag det var, alla bråkade med henne, och hon sa "Mikaela, du tror att du är något, men du är inget" vem fan säger så till en elev? Sen kallade hon en kille för negerjävel, normal tant.. Menmen.. Sen har jag prao snart också, eller snart o snart, i april.. Men kommer vara borta från skolan i 3 veckor, skööönt! Har ju först påsklov sen 2 veckor prao på barnens hus med Simon :) Men nu börjar dethär bli långt och ointressant.. Uppdaterar senare tror jag!
pussen ♥
snygg smile grop! :D

Veronica ♥

När du inte är hemma så känns allt tomt, men en sak ska du veta, du kommer alltid finnas inom mig! Och jag vet att jag kan vara en riktig pain in the ass, men det är syskonkärlek! Det går inte att beskriva hur mycket du betyder för mig, ett syskon motsvarar alla vänner man har.. Jag vet att du alltid kommer finnas där för mig, vad som än händer, en vän kan dra när man minst anar det, men en syster finns alltid där. När jag mådde som sämst fanns ingen där, jag ville bara dö.. Men du fanns där, och du ska veta hur jävla glad jag är att du ens ville hjälpa mig.. Och allt du har gått egenom, jag fattar inte hur du orkar, men en sak ska du veta, jag kommer alltid finnas här för dig! Jag älskar dig ♥
Från vaggan till graven världens bästa! ♥

29 januari

Blev inte så att jag träffade Rebecca.. Men Rasmus skrev till mig på fb och frågade om jag ville komma till Totte, han väntade på Totte, Kim och Söder, så han ville ha lite sällskap, hundra år sen jag träffade människan :O Sen kom iallafall dom andra, dom drack och jag lyssnade lite på musik.. Kom nästan precis hem, dom skulle till rotebro :D hehe, men nu orkar inte jag skriva mer! Är så jävla trött på bredlass som tror att dom är något! Hörs!
pussen ♥
Heiiii! :blush:

29 januari

Vaknade runt 12 idag, pågrund av att min mobil ringde minst 20 gånger.. Idag tror jag att jag ska träffa Beccis, fast inte helt säkert än eftersom hennes mamma fyller år idag! Grattis! :D Annars blir det väl att träffa mr.hemlig ;) Igår hade vi ett disco för småbarn med klassen, vi ska ju samla ihop pengar till klasskassan, så ska vi åka till göteborg ;) Alla i klassen la 100 kr var, då köpte vi godis osv för 2400, och när discot var slut hade vi hela 7000:-, vi var rätt stolta efter :D Vi ska ha ett disco till sen åååker vi :D Men nu ska jag börja fixa mig lite :)
pussen ♥
Hahahaha! sjuuukt gammal bild! 10 barre kanske..

27 januari

Idag har jag varit i skolan, eller aa.. Råkade försova mig, missade ungefär 4 bussar, duktig chey.. Efter skolan kom pappa och hämtade mig, sjukt längesen jag träffade bästa papi! Så det var mys, vi åkte till centrum och handlade ännu mer hårfärg till mig, sen skulle Veronica färga håret i centrum, så satt där helt lonely.. Efter 2 timmar kommer Lena och gjorde mig sällskap, tack gode gud.. Vi gick runt i centrum och kollade och försökte göra så att tiden gick så fort som möjligt, efter 3 timmar var systeryster klar, fint blev det! Sen kom mamma och hämtade oss, käkade pizza :blush:, sen färgade Lena och Veronica håret på mig, mycket ljusare nu! :D Fast fortfarande lite missfärgat.. Men det fixar jag imorgon :) Har tänkt på hur mycket jag har förändrats i ansiktet :O Fick bilder av Malin i min klass..
Pussen ♥
(Just nu)
Ååååh lillen!

Till dig..

Du vet allt om mig och mitt liv, det var dig som jag lita på när ingenting var bra, jämt när jag var ledsen var det du som var där och det var du som aldrig försvann iväg och jag litade på dig, för vad du än sa så kändes det som allting helt plötsligt blev bra, när vi pratade med varandra börja mitt hjärta slå hårdare och vad som än hänt så fanns det inget svårare än när jag hörde din röst eller tänkte dig nära så visste jag att du bara skulle höra och stötta, och att vilja hjälpa mig upp, du ville få upp mig ur skiten och du lyckades, men jag har tänkt på dig sen första gången vi prata. Minns inte riktigt när det var men det är tider jag saknar att alltid kunna ringa dig, att alltid kunna veta att du skulle stanna föralltid vid min sida. Du var den som var här men vad ska jag göra? Du vet att jag försöker men du vill inte höra, vad har jag gjort för att få dig vänd emot mig. Allt som jag gör, gör jag för dig. Efter 3 veckor utan dig började du försvinna men när jag såg dig igen så började jag minnas allt du gjort för mig, jag hade nog glömt de men jag skulle göra samma sak för dig. Men du vill inte öppna dig, fast jag har försökt
du säger att jag slutat att berätta allt för dig, men jag vill ju bara att du ska förstå mig förstå vad jag tänker och känner, för vart jag än kollar så är det dig jag ser.
När jag var såhär liten ville jag bara försvinna. Nu vill jag försvinna, med dig..

Att hata en person som kallas din vän som sprider falska rykten, det ända jag kan säga är, stick! Jag ställde upp för dig men du gav tillbaka skit.. Minns den tiden det var vi, men jag bryr mig faktiskt inte.. Komma tillbaka nu för att visa äkta vänskap är bättre än att en idiot som du borde veta bättre. Så visa respekt, ska jag kalla dig vän? Men nu kan jag faktiskt säga, dra åt helvete.. Ja, du vet att jag gav dig mitt allt och mycket mer, minnerna kommer nog alltid att få mig att le. Du måste börja tänka om, för att snart har du ingenting kvar att leva för. Det är inte så att jag hoppas att du dör, men jag hoppas att du inser vad du har gjort. Man ska hitta en vän som inte sviker dig, gör inga misstag som du ångrar. Du gav mig svar på vem du egentligen var, jag byggde upp ett förtroende för dig, men du tog det som lite luft. Jag vill berätta för alla vem du är, som fick mig att inse att vänskap kan ge hat och kärlek och att det kan gå fel. Hur ska jag kunna lita på någon igen? Så nu tar jag allt lättare och skiter i dig, för att jag har mina äkta vänner som känner mig tills dagen så dom dör.

Svar på en fråga



Svar: Den är köpt här, den jag har köpt finns inte kvar, eller ja.. inte i den storleken jag har, medium.. Och den är väldigt stor för mig, Martin testade ju den och den passade perfekt på honom, och han är mer än ett huvud längre än mig, så beställ en mindre storlek än vad du behöver.. Men om du vill ha en stor så kolla på måtten på hemsidan ;)


12 januari

Nu är det prick 2 månader kvar tills jag blir hela 15 år, liten chey.. men det är en annan femma :) Det var kaos i skolan idag... Först hade vi ingen musik så fick sitta o dö i timmar.. nä men det var sjukt lång tid innan nästa lektion skulle börja, och sista lektionen så skulle jag ha engelska, men då kommer rektorn och säger att det skulle tas bort, för att läraren kände sig "yr" och vi frågade såklart varför, då sa hon att vi var kloka och kunde räkna ut det själva, han hade även vinglat omkring i korridoren, bra skola (Y) Men den har jag inte gjort en piiiss! Kanske ska möta Maria sen!

Pussen ♥


sommar nu tack!


.

Godnatt!
Haha åh, söta tjejen! Tagen nyss!

5 januari

Igår kunde jag inte sova, för mycket tankar i huvudet, så jag var vaken hela natten, och sov nu lite på kvällen, typ 3 timmar, ska bli skönt att kunna sova inatt.. På dagen gick jag ut och mötte Kim och Totte, vi drog hem till Totte, dom spelade, ovanligt -.- och jag försökte sova, men det gick väl sådär.. Sen drog jag hem och duschade, sen kom Maria hit en stund, så vi snackade lite :) Imorgon ska jag till mamma, saknar faktiskt henne konstigt nog.. Men på kvällen ska jag till M ;) och på fredag ska jag vara med Becca!
pussen ♥
Min enormt snygga mamma :D

4 januari

Inatt sov jag hos Maria :) myyys, vi va ute och gick 5 på morgonen, hade ingenting att göra, och skulle bara testa mitt kort i bankomaten, för att jag var bombsäker på att jag inte hade pengar, men det kom ut 300, se på fan :D Ikväll ska jag träffa M ;) ni kan klura på vem det är, tror jag sover hos honom också :) Men ska käka och duscha nu, sen dra dit :D
pussen ♥
Närbild :O

Frågor

UNDER 2010
Har du gråtit? - Ja!
Har du skrattat? - Ja klart :D
Har du sovit i tält? - Ja ;)
Har du sovit under bar himmel? - Nope
Har du varit på Gröna Lund? - Yeah!
Har du varit på Liseberg? - Nej
Har du varit på Kneipbyn? - Varit på gotland, men inte där :P
Har du varit utomlands? - Nej..
Har du varit i en annan stad? - Ja
Har du bott hemma? - Ja :P

UNDER 2010
Har en vän dött? - Hmm.. tror inte det :O
Har en vän sökt tröst hos dig? - Ja
Har du sökt tröst hos en vän? - Ja
Har du sovit över hos en vän? - Ja
Har du varit kär i en vän? - Tyvärr..
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Jarå :D

UNDER 2010
Har du pussat någon? - Ja
Har du varit tillsammans med någon? - Ja
Har du varit kär i någon? - Ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? - Ja

NÄR HAR DU SOM MEST..

Gråtit under 2010? - Har inte gråtit så mycket :O men den senaste tiden typ
Skrattat under 2010? - Hela tiden!

DENNA MÅNAD.. 
Har du varit kär? - Nej
Har du kysst någon? - Ja
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Ja :P
Har du skrattat? - Jaaaaaaaa :D
Har du gråtit? - Yes!
Har du varit glad? - Ja!
Har du varit ledsen? Jarå, har väl hänt

NÄR..
Grät du senast? - Igår...
Skrattade du senast? - Idag :D
Duschade du senast? - Igår 
Lyssnade du på musik senast? - Gör det nu :P
Hade du kul senast? - Nyss :)

VEM..

Kysstes du senast med? hehehhe
Kramade du senast? - Pappa :blush:
Pratade du i telefon med senast? - Maria
Fick du sms av senast? - Maria

ÖVRIGT, VAD/HUR/NÄR/VEM..

Hade du tråkigt senast? Igår :(
Kommer du ifrån? - Turkiet.. Sverige (a) hehe
Heter? - Mikaela
Hur gammal är du? - 14
När fyller du år? - 12 mars
Tycker du om någon just nu? - Ja
Jag samlar på? - Playboy grejer :blush:
Gröna eller röda äpplen? - Green
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Maria ♥
Vilken tid gick du upp idag? - 5 :blush:
Har du sovit i din egna säng inatt? - Jupp
Har du sovit ensam inatt? - Jaa
Har du strumpor på dig nu? - Nej faktiskt inte (a)
Hur svarar du i telefon? - "Hej det är Mikaela" eller "MM?" beror på vilket humör jag e på..
Vad ska du göra imorgon? - Ingen aning än..
Var vill du bo när du blir stor? - Ingen aning..
Vad vill du bli när du blir stor? - Polis (a)
Är det okej att gråta? - Ja?
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommar!
Skulle du göra om du vann en miljon? - Det kommer aldrig hända, så det är ju skit samma
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nej..
Har du piercing? - öronen och naveln
Har du tatuering? - Noo
Vill du gifta dig? - Jarå, bara om jag får lika stort bröllop som kronprinsessan Viktoria.. 
Vill du ha barn? - Ja, men inte nu tack
Solar du ofta? - Nä
Är du bra på att laga mat? - hehehee, jarå!
Gillar du att dansa? - Ibland
Hur vig är du? - Kan nästan ta benet bakom huvudet ;)
Vilken är din favoritglass? - Choklad glass skulle jag tro
Tror du på ett liv efter döden? - Ja..
Är du morgon eller kvällsmänniska? - kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? - Grön/bruna
Vilka hårfärger har du haft? - svart, mörkbrunt, ljusbrunt
Är du beroende av något ? - Killar som luktar gott :blush:
Senaste låten du hörde? - Rock That Beat
Brukar du bädda sängen? - När jag orkar
Har du kysst någon under den senaste månaden? - Ja
Vad var det senaste du sa? "puss" till Maria i telefonen.. Jag som inte har pratat på 40 minuter eller? heh
Saknar du någon nu? - Yeah!

2 januari

Ligger bara hemma, vaknade vid 5 typ.. Somnade runt 8 på morgonen, hehe. Idag ska jag kanske träffa Maria, glömde min klocka och mitt skärp där, så jaaa.. Vi ska iväg på lite saker ;). På nyår var det roligt, jag var hos Maria, drack inte alls mycket.. Lite öl och champagne, mums :blush: nu ska jag börja fixa mig!
Hej jag ser inte ut som en fjortis..

1/2 januari

Tänkte bara uppdatera lite, men nu ska jag sova, normal chey. Men uppdaterar när jag vaknat.
pussen ♥
Där har ni mig!


Maria säger gott nytt år, men snö i hela fejjan.. Sötnos!


Raketerna ville inte fastna på min kamera :(

RSS 2.0