29 november

Önskelista 2010!

• Onepiece (redan beställd)
• Kamera, (redan beställd)
•Presentkort på Cubus
• Pengar
• Underkläder
• Playboy bedset
• Navelpiercingar

Det jag kan komma på, men mamma och pappa har redan köpt allt dehär :blush: nu låter jag ganska bortskämd menmen.. DET ÄGER :D


Höhö

Inatt sov jag hos Maria igen, det var jätte mysigt, bara de att man inte fick så många timmars sömn, det spökade och Maria kunde inte laga nudlar! Så var tvungen att ha ketchup på mina, och Maria hatar typ ketchup så som hämnd fick hon det på sina nudlar iaf (a) sen tappade jag bort mina byxor.. hur jag nu lyckas, och Putte var ganska jobbig när vi skulle sova, och jag snarkade tydligen som fan :thumbup: Och jag har precis beställt en onepiece som jag ska få i julklapp! Min önskelista kommer senare :D nu ska jag och mami hämta Veronica på jobbet!

pussen ♥


beställd!

Tidsfördriv

stava ditt namn utan några A - mikel
har du ont någonstans just nu - lite i ryggen för att jag sitter som ett mongo..
är du singel - Ja! 
vad är ditt favoritnummer - 12

är du nöjd med ditt liv just nu - jadå :D
vart önskar du att du var nu - utomlands
vad borde du göra just nu - platta håret och sminka mig
kan du nå dina fötter med raka ben - jarååå

är du kär i någon - nja..
kan du skruva tungan - jupp
har du någonsin velat bli läkare - nej! jag hatar läkare, men dom får bra betalt :blush:
vad drack du senast - cola hehe
vem pratade du senast i telefon med - pappa ♥
är du glad - ja just nu är jag det :D
är du piercad någonstans - ja
vad har du för planer för kväll - sova hos maria, och träffa en filur
hatar du folk som ljuger - Ja! det är bland det värsta som finns tycker jag

föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar - jag gillar bad guys som det är lite stake i ;)
föredrar du blonda killar eller brunhåriga - brunhåriga, och naturlig hårfärg, som t.ex blond/brun
har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för - ja..
har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få - ja
hur är det mellan dig och dina föräldrar - mycket bra

tycker du om ditt liv - ja!
vad tycker du mest om i ditt utseende - ögon
förlåter du eller glömmer du - både och
har du mest tjejkompisar eller killkompisar - killkompisar

har du någonsin masserat någon - ja
vad är du rädd för - döden
har någon försvunnit ur ditt liv - ja..
har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa - Yes
önskar du att du var en av motsatt kön - Ibland, typ när man är kissnödig och är ute.. :blush:
lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek - Händer väl
när grät du senast - 2 veckor sen kanske
saknar du en kille just nu - Nä :)


27 november

Igår sov jag hos Maria, myspys! Vi spelade något jävla tomtespel som jag tröttnade på rätt fort :P men vi drog ut en liten stund men gick nästan in direkt för det var så jävla kallt! usch, sen var vi inne med Putte och Adam :) nicenice, sen typ vid 3 så gick vi ut till Elin och Rebecca, vi snackade lite, sen gick vi in och sov, och imorse vaknar jag av att adam har lagt snö i hela min tröja -.- och sen har han tagit min kudde och ja.. asjobbigt :D men jag ska äta snart sen åker jag till Maria igen och sover där, och denhär gången kommer jag ha med mig min egna dator :)
pussen ♥

HOS MARREBOOI

Nu sitter jag hos Maria, lyssnar på musik och har det chill som fan, mamma vägrar komma med min data, åh! men aja, överlever.. Hon sa också att jag skulle lägga mig tidigt, för måste plugga imorgon, men nope! Jag ska dygna :D Maria sitter och sjunger om snoppar och är ganska omogen, jag säljer henne för 1 krona, ni kan pruta ner om ni vill! vi hörs!

pussen ♥


26 november

Sitter just nu med Maria hemma hos min far, nice som fan! Vi har bara chillat gal1 och det är nice det med! Har bara varit i skolan idag, och hade utveckligsamtal igår, gick bättre än väntat! Bara lite rester jag måste göra, typ 5 prov på 2 veckor, men det går nog bra! hehe, men snart kommer min mor och hämtar oss!
pussen ♥
haha Maria har blivit en sumobrottare.. kommer bli nerslagen :(

25 november

Nu sitter jag i skolan, sjukt trött men det är en annan femma.. och har utveckligsamtal idag, ännu bättre! kommer dö.. menmen, längtar tills vi har lunch :$ men vi höööörs!

pussen ♥

Fuck rubriker

Jag har bara lagt in massa depp inlägg.. men man måste skriva av sig ibland.. Men nu är jag back on track! Idag har jag varit i skolan.. as segt, och när jag hade hemkunskap så skulle jag riva morötter, det gick sådär.. Jag har världens träningsvärk i armen från när vi spelade badminton, haha vältränade bruden! eller inte.. sen fick jag VG- på mitt prov, nöjd! Jag tänkte för lite på miljön.. diskade under spolande vatten osv, men det orkar jag inte bry mig om, sen råkade jag lägga lite fel saker i komposten, haha duktig tjej! Och idag sket jag nästan på mig.. nej men blev ganska rädd.. Martin blev sur för att en kille kom och sa att Martin skulle lämna mig ifred, så Martin tryckte upp honom mot skåpet och han va helt galen! Kastade sina böcker på golvet och lackade satan, usch! Ronny räddade mig.. som stoppade Martin, tur det! Men nu ska jag fan ta en dusch tror jag!
pussen ♥
Jag lånade Rasmus keps hehe, folk tyckte det såg ut som att jag jobbade på donken.. tack! ser ut som att jag har musche också pågrund av att mina fingrar skuggar och ser ut som en kines. Men det är asgrymt! :blush:

24 november

The only thing I want is you, you always make me smile .. It feels empty without you. Especially when I know you'll never get back. I have only one thing to say to you .. 
I love you.. </3

23 november

Idag har jag bara chillerillat i skolan asnice! Sen skulle egentligen jag och Andreas göra en redovisning på so:n men han var ju inte i skolan, så fick göra den själv -.- synd för honom! han får inget betyg på det (a) menmen.. jävla snöstorm ute också! ooooorka, men det var nice i skolan för vi kollade på film och det var asnice, och på idrotten var jag sjukt duktig! spelade badminton som aldrig förr :D fast Rasmus lekte med brandslangen (misstolka inte) så det blev blött i hela omklädningsrummet och jag gick såklart i skiten -.- så jag gled runt på golvet hehe, bambi på hal is! men aja! vi hööööööööörs!
pussen ♥
jag alldeles nyss, assööööt! :blush:

22 november

Kass uppdatering jag vet.. men jag gör inte så mycket på vardagarna bara är i skolan.. så det är ganska tråkigt att läsa :P men jag ska komma på något att skriva om, förslag? men nu ska jag duscha och bädda rent sen lägga mig i sängen!
pussen ♥
en trött chey!

21 november

Idag har jag varit i Uppsala, trevligt! Hinner inte skriva så mycket för att jag ska äta snart, jag har beställt en nyårs klänning och underkläder, nice! :D men nu ska jag äääta!
pussen ♥

min klänning!


bh!

trosor!

Jag orkar inte

Min största rädsla i livet är tanken på att du lämnar mig..

18 november

Jätte dålig uppdatering men det ber jag om ursäkt för, eller? :blush: menmen.. Har bara varit i skolan idag, orkade verkligen inte med bilden idag så jag skippade den, och har varit på så sjukt dåligt humör idag, vet inte varför, för lite sömn tror jag :P men efter skolan ringde Rirre mig och frågade om jag ville ha skjuts hem för att han skulle ändå till rosers, why not? svinkallt ute, så det va gulligt av honom att skjutsa hem mig! :D men nu börjar jag få kramp i min axel! (ligger ner) hehe
pussen ♥
heii :blush:

17 november

Inte uppdaterat på 35987235 år men det är skit samma, just nu sitter jag hemma hos aaron med martin, maria skulle hem och äta så jag sitter här ensam med dom, kul? nä.. men aja, sånt är livet :D mamma kommer och hämtar mig snart, sen ska jag äta, tjock som martin är, meeeeeeen nu ska jag draa

pussen ♥

Godnatt stolpskott!

Ja fråga mig inte om rubriken.. Kom på att det är skola imorgon :blush: men det är en annan femma höhö :P men nu måste jag sova, har ont i huvudet också.. :thumbdown: men vi hörs!

pussen ♥

Så rolig! :D

Hon luktar på min strumpa :blush:


14 november

Nu ligger jag i sängen och kollar på beck, ska snart hämta något att äta, hungrig som ett as! höhö :D Idag har jag inte gjort ett piss, pluggat lite osv, och mamma skulle hjälpa mig, tror ni inte hon somnar? -.- jo.. så jag gav upp och kollade på toy story 3, den var ganska bra! Men nu måste jag dra och fixa käk och en julmust åt min syster innan hon kommer med stekpannan.. (som jag får i huvudet) hörs!

pussen ♥

13 november

Hundra år sen jag skrev ett inlägg om min intressanta dag :D eller aa.. 3 dagar (a) Idag har min kära mormor varit här, det ägde! eller? aja.. får se vad som händer ikväll, väntar på att Rebecca ska höra av sig, sen kanske man ska träffa Oskari också, trevligt! :D

pussen ♥


Åh gulle mami! (söt näsa jag har)


Bajs



Ibland suger livet.. </3


Moa Eklund ♥


Jag saknar dig så sjukt mycket, kom hem! jag behöver dig vid min sida nunununu! Sist vi såg varandra var för 2 veckor sen ungefär, vi har vartit ifrån varandra för länge, du är luften jag andas och det är du som får mig att stå här jag står idag. Jag klarar mig inte utan dig, alla dagar i smedby.. det är dagar jag aldrig glömmer! Vi satt ute dag in och dag ut, vi pratade om allting, men det finns saker som hänt och saker som passerat, men våra minnen kommer alltid finnas kvar! Dom tiderna med dig är dom bästa tiderna i mitt liv! Du plockade upp mig från botten och fick mig att stå på benen igen, vad skulle jag gjort utan dig? Nej.. det vet jag inte. Du är långt bort, men i mitt hjärta är du alltid nära! Älskar dig över allt annat Moa Eklund!




Do you remember?..


12 november

Det är betydligt bättre med mig! men det är fortfarande inte 100! menmen.. min hals kan dra åt helvete, men fryser inte längre och har inte lika mycket huvudvärk men halsen gör sjukt ont.. Har varit i skolan idag och hämtat matte böcker och svenska böcker, så ska försöka plugga lite.. Juste! har ni testat graffiti naglar? det funkar faktiskt! helt sjukt, trodde inte det men så vare! man har ett grund nagellack (vilket som helst) och sen drar du över med graffiti nagellacket, sjukt snyggt! fast slut sålt överallt.. men mormor hade köpt i farsta, nicenice! :D
mina naglar, riktigt korta just nu, men var tvungen att klippa dom.. och är jag förlovad :O

Godnatt!

Har precis tagit en alvedon, så kommer nog kännas bättre snart, så att jag kan sova några timmar iallafall.. Har även värmt min vetekudde, som jag har på magen och benen.. fryser hela tiden :( ska även till skolan imorgon och hämta mina matteböcker så att jag kan få ett jävla g! asdålig tjej.. menmen! ska sova nu medans jag kan!
Godnatt gullepluttar! ♥

<3

Ge tillbaka mitt gamla liv.. (jag till vänster)

11 november

Jag orkar inte! ;( Igår hade jag bara ont i huvudet, gick och la mig vid halv 8 på kvällen.. vaknade runt 12 inatt och hade så sjukt ont i hela kroppen, grät som en gris.. gick på toa och såg att min syster var vaken, hon gav mig saft och en tablett, älskar dig Veronica! Hon bäddade ner mig i hennes soffa, sen gick jag och la mig igen och vaknade för drygt 2 timmar sen, min hals är helt svullen, så tror det blir adjö med mina halsmandlar.. :( Nu är pappa och köper glass och cola till mig, hihi!
pussen ♥
Veckans diss är att vara sjuk!

10 november

Har asont i min hals, huvud, allt! MÅR BAJS! så orkar inte skriva mer :(
pussen ♥

Elzka golv1

Just nu sitter jag på golvet för att laddar jäveln inte vill funka i något annat uttag.. ajaaaa, astrött! så vi hörs väl imorgon om ni har otur ;) hörs hej!
pussen ♥
fett söööööt! eller?

9 november

Fysatan vad det snöar! Dum som jag är tog jag tygskor och tights :thumbup:. Men i skolan var det jävligt chill, alla killar var ungdomsmottagningen och skulle komma tillbaka till lunch, alla tjejer började 09.20 och vi hade bara 2 lektioner, bara jag som var på sv/eng, så satt inne hos en special lärare och snacka lite, sen var det svenska, då var vi i biblioteket och läste jävla skit bok, hatar verkligen böcker! Men sen skulle vi ha någon militär grej, det kom en militär som skulle visa oss massa skit, och sen skulle vi bygga en bår eller vafan det heter i snöstormen, kukul! där stod jag utan vantar -.- usch! men sen slutade vi, jag väntade på Maria så, vi gick till hemköp och köpte 3 liter cola, choklad och popcorn :$ sen gick vi till Aaron där Martin också va, vi kollade på tv och chillade, sen skulle Martin på utveckligsamtal så det var bara vi 3 kvar, men sen kom mamma och hämtade mig och Maria och skjutsade hem henne, sen köpte mamma donken till mig, höhöh, tjoooockis! ;) Nu är jag hos pappa och han kommer hem om hundra år, men har ju min syster här och Hampus är påväg hit, trevligt! ;)
pussen ♥
heello fjortis!

Höhö

GODNATT FUCKERS!

:love:


Godnatt typ

Nu ligger jag i sängen, har precis borstat tänderna, duktig chey! :) Imorgon har jag sovmorgon och det äger också, och idag hände en rolig sak, vet inte om jag ska berätta allt, men det var iaf en kille som skulle träffa mig som är ganska äcklig, och han känner min syster! så han åkte ganska långt för att komma till väsby, och vi drev med honom hela tiden, sen när han var i väsby så går min syster ut och han ville ju inte att hon skulle veta något eftersom han ville mer saker än att träffas ;) så det var riktigt kul att se hans reaktion när min syster stod där istället för jag (a) höhö!
pussen ♥
glad chey! :)

Haha!

Har precis kollat på trean en liten stund, det var kvinnor som var bodybuilders! fyfan säger jag bara.. det är ju inte ens snyggt på tjejer? sen behöver dem inte ens bh för att dom bara har muskler, vackert! Sen töntar jag mig lite med Niklas på msn, vi pratar om ganska knäppa saker.. höhö, men nu ska jag kolla på pensionärsjävlar! :love:

pussen ♥


vad är dethär för bild? vackert!

Mensvärk!

Första dagen i skolan efter lovet idag då.. börjar med en utskällning -.- bara för att jag hade lite trög hjärna när det gäller matte.. hatar verkligen matte! det kan gå och ta sig någonstans där inte solen går upp! menmen.. finns ju miniräknare :$ efter skolan med extrem huvudvärk så drog jag, aaron och maria hem till aaron, vi kollade på tv, men jag låg bara död i soffan under hans täcke, fyfan vad illa jag mådde och hade sjukt ont i ryggen! älska mensvärk! jävlar vad jag klagar idag, men idag har det varit en skitdag! :(

pussen ♥


allt kan dra åt helvete!

8 november

Nu sitter jag i skolan, och väntar på att min lärare ska hämta ett papper som tar hundra år.. Jag och Andreas ska skriva om Cristofer Columbus, askul! eller? aja.. längtar bara till lunchen, inte ätit ett skit, nu kommer Axel och tror att han är något ;) men vi hörs!

pussen ♥

Beck

Nu ligger jag i soffan och kollar på beck, mysigt! Sen ska jag försöka sova, kommer väl gå åt helvete, eftersom jag vaknade för typ 4 timmar sen, menmen, får iallafall försöka! Imorgon är det skola sen vet jag inte vad som händer efter, kanske träffa nåon filur! men ska kolla på beck nu!

pussen ♥




7 november

Höhö, keff uppdatering, men så kan det gå! Jag har inte gjort så mycket, i fredags sov Maria hemma hos mig, vi kollade på film och chillade galet, igår var jag i Uppsala hos mina kusiner, mysmys! Imorgon är det skola.. fyfan! Fast det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen, vaknade halv sex idag, ooops! inte bra.. men nu ska jag gå ner och öppna åt pappas tant!

pussen ♥


så sjukt gammal bild! 2 år sen tror jag

Hatar..

Att jag inte kan sova, har inte kunnat sova så speciellt bra dom senaste nätterna och nu har Rebecca däckat och jag har diskat 3529052 meters hög disk, ja ni läste rätt! Men nu ska jag försöka sova iallafall, ska till Elina imorgon också som har kommit hem från Spaninen, längtar!

pussen ♥


haha söt! saknar dig bebis!

-



Från Veronicas blogg, haha.

2 november

Ooops! inte uppdaterat på hela dagen, menmen, vaknade runt halv 5, höhö! inte bra.. men skönt vare! Inte gjort ett piss idag, men nu har jag och mamma planerat mitt rum! det ska bli SVART! ååååh, kommer bli så grymt bra! vita möbler svarta väggar, sen ska jag ha en fondvägg där det ska vara vita blommor, det kommer bli grymt! ;)

pussen ♥


Jätte gammal!

Trevlig dag!

Idag vaknade jag fööör sent.. menmen, det är lov så whatever :) Veronica skulle träffa Jörn så jag var med Steffi en liten stund, men det va niiice, vi kollade på lite pinsamma bloggar och chillade galet, sen gick vi och mötte Veronica, sen har jag faktiskt inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, men det kan vara skönt ibland :) imorgon ska jag kanske träffa Rebecca som har opererat sig, stackarn! men nu ska jag glo film och sen försöka sova så jag kommer upp hyffsat imorgon! orkar inte vända tillbaka dygnet..

pussen ♥


Tjejmiddag, jag och storasyster ;)

1 november

Förlåt för att jag inte har skrivit på hela dagen, men det har varit lite knas här hemma, så har snackat med storasyster osv, love u! och sen har jag och pappa varit nere på banken och fixat ett nytt kort och internet kod, eftersom jag tappade bort min förra (a) hihi, men jag ska nog bara ta det lugnt idag skulle jag tro, på fredag kommer min bebi Elina hem, så ska mysa lite med henne kanske sover där också, och hon hade köpt något till mig i Spanien, gull! Nä nu ska jag ta det lite lugnt! Läs min systers blogg om ni vill veta mer om Jörn som har krockat osv! :) Veronicas blogg!

pussen ♥


hundra år sen


Äckel SL!

Jag kom hem från bion för en stund sen, dom jag skulle dit med var tvungna att dra dit tidigare för att Rebecca var tvungen att dra till apoteket som stängde 6 och så skulle några äta osv, så mamma skjutsade mig så jag va där vid typ 7, vi kollade runt lite och sen gick vi och hämtade våra biljetter, vi kollade på paranormal activity 2 jag rekomenderar den inte.. det är jätte seg i början, men i slutet var den bra faktiskt, och det kommer komma en trea, för slutet var ganska konstigt, så ja, det var överfullt i salongen, för att det var folk som satt där man skulle gå, normalt.. så dom avbröt filmen i typ 20 minuter, sen var det massa folk som tjaffsa osv -.- sen skulle dom kolla egenom allas biljetter, snark.. och det var jätte många som hade kastat sina, synd för dom.. och pågrund av allt problem så fick alla en biobiljett (dom som hade kvar sina biljetter) så det va nice :D och det är 15-års gräns, men kom in endå (a) hihi, jag var där med Linn, Rebecca, Johan, Hampus, Jonas och Marcus, jätte trevligt! :) sen tog vi tåget hem, och jag har snackat lite med min syster osv, sen skulle Stephi komma, och bussjäveln hade inte kommit så jag ringde SL hatar verkligen dom.. så hon ringde garaget osv, och dom sa att dom hade varit där, eller hur.. efter lite om och men så orkade jag inte med kärringen och ringde taxi istället, så jag satte notan på SL, hehe (a) rätt åt dom! Imorgon ska jag till sjukhuset till Rebecca som ska operera sig! Och nu blir det väl film, sjukt långt inlägg, men läs eller låt bli :)

pussen ♥


miss u.. ♥

RSS 2.0