30 maj

Nu har jag precis vaknat upp hemma hos moa :) igår gick de väldigt segt i skolan.. jag väntade bara på att jag skulle få åka till grönan :D på matte lektionen va matteboken stängd hela lektionen, hehe (a) sen vare grönan som gällde, jag och moa åkte in dit själva.. sen när vi kom dit så åkte vi massor av karuseller.. jag kan säga dom jag kommer ihåg, kvasten, extrem, popexpressen, rock-jet, frittfall, vilda musen, kärlekstunneln, bergochdalbanan, lustiga huset, bläckfisken, flygande mattan sen vare massa mer :) men jag kommer inte ihåg så mycket.. vi åkte tyvärr inte insane, den var nästan ur funktion hela tiden, och när man såg folk åka så banga man ur såklart, hehe, men sen vare några som fassna längst upp.. så jag va inte så pigg på den direkt :) jag har tagit några bilder från igår, men inte så många, men jag lägger in dom och bjuder på dom mesta.. :)

pussen ♥


      

min lennart (a)

Jag älskar dig min lilla hårboll :)


herregud.. när ska jag få ett slut på dehär?

SERIÖST!

28 maj

Såklart ska man logga in på bloggen och få en taskig kommentar från äcklet som inte har något liv.. för er som vill veta hennes patetiska komentar så skrev hon: ditt hår är råttfärgat och du har inte långt alls.. haha! så jävla patetiskt, och om de e hon jag tror de e så kan du ju tvätta ditt hår lite oftare.. de e jävligt fettigt, och du har ditt hår är as kort? sluta klaga på mig! du e inte så bättre själv idiot -.- men jag orkar inte börja mina inlägg med att berätta hur patetiskt du är, så jag skiter i allt nu ;) get a life bitch! i tisadags hämtade mamma mig från skolan, för att hon har sjukanmält sig på sitt jobb för att de jobbet hon jobbade på suuuger, så hon ska byta till ett jobb som hon har fått, btw, vi åkte till stinsen där jag köpte jeans tights, en lång tröja, örhängen och nya stick in skor :) sen åt vi på kina sak, jag åt nudlar med biff, sen igår va jag med moa, vi åkte först hem till henne, där vi hämtade hennes pappas busskort för att jag har tappat bort mitt så jag fick låna hans :) hon har skaffat katt också ;o hahahha! den heter linda, sämsta kattnamnet ever moa :D eller jag ska inte klaga.. min kanin heter lennart :) när vi hade varit hos henne en liten stund så tar vi 560 till kallhäll, sen tar vi tåget in mot jakobsberg, och sen så hämtar moas morfar upp oss där, vi åt rabarberpaj och snackade lite, sen va hennes bror där också, efter en liten stund så skjutsar hennes bror oss till jakan centrum.. fan va fort de gick ;o sen så käka vi lite på bk, sen tog vi en buss från jakan station som gick direkt till väsby :) när vi kom till väsby så drog vi till eddie's och köpte pommes, hihi :) sen vid typ 9 kom min farsa o hämta mig, imorgon är de grönan som gäller :D jag och moa drar dit direkt efter skolan, och jag va lite taskig mot min mamma.. så jag kmr bara ha 800 med mig till grönan :D min mormor skickade pengar på posten bree, men nu ska jag äta kakor (?)

pussen ♥


om du tycker dedär är råttfärgat och kort så ska du nog tänka om lilla gumman!

25 maj

Idag har jag varit i kuk skolan som vanligt... hände inget speciellt, arz fick damp på mig så han tejpa fast mig på en stol, så jag kunde inte jobba, syynd! sen så "råka" jag göra så att han blev utkastad (a) och jag har as ont i min axel, adde slog hårt som in i helvete där :( aja.. har haft ganska stort bråk med min mamma, de slutade med att hon skjutsade hem mig till pappa, och jag va helt gråtfärdig.. nog om de, imorgon kommer moa hem, kulkul, och på fredag ska jag till grönalund, sover antagligen hemma hos moa, och sen senare på kvällen kanske patrik och danne kommer, kulkul, e inte på så bra humör som ni kanske märker

pussen ♥

24 maj

Nu har jag varit hemma ett tag, men jag har inte orkat uppdatera :) imorgon är de skola, uuuusch! men de är kort dag som tur är, jag vill ha bort min färg från håret! asså jag vill inte va brunett längre.. jag vill typ va mörkblond.. men fan inte platina blond, hahahah! de skulle ju se bra ut :) de ända jag älskar med mitt hår är att de e så jävla långt (a) men nu ska jag snacka lite med elina :) hon ska ju till hennes mammas kompis land i helgen -.- och då blir de ingen grönan.. men hon ska snacka med hennes morsa så kanske dom löser de :) hoppas verkligen de iaf :) men om man har en jävla otur så regnar de säkert på lördan :/ men nu ska jag väcka min syster som har sovit i 100 år :)

pussen ♥


inget smink eller nånting :) bort med de bruna håret! vad tycker ni? blond eller brunett?

tv ;)

Nu sitter jag och kollar på postkodmiljonären med pappa, veronica och arne :) hihi, det ska bli jätte mysigt i helgen, på fredagen ska jag ta en cider och chilla vid en grillplats, kanske grilla lite med simon, adde och moa, sen på lördan så drar ja till efterlängtade grönalund med elina.t :) as kuuul! :) ska typ ta med mig 1000 kronor (a) men man måste ju spela lite :) men nu ropar en liten leonella på mig att jag ska gå o blåsa bubblor med henne, jag är snäll och ställer upp :D

pussen  ♥

23 maj

Nu är jag på landet :) de e as nice eftersom att man kommer ifrån väby ghetto.. när vi kom hit så gick jag och veronica ut med hundjäveln :) sen så satt vi på en sten och pratade lite, sen gick vi tillbaka, då blåste jag och leonella blåsbubblor hahahah :D sen har jag smsat med elina, usch vad jag saknar, ska va med henne snart :) alltså inte idag.. men nu säger leonella att de är mat, grillat, mums!

pussen ♥

22 maj

Nu tänkte jag blogga lite.. jag vill inte förlora besökare :) idag har jag inte gjort ett piss, har mått illa ont i huvudet osv, idag skulle jag egentligen åkt till min pappa, men min syster skulle sova borta och då är de inte kul där, så jag ska sova hos mamma istället, jag och moa har snackat lite, hon e i sala/möklinta, härjedalen, aa fan vet jag :) håller inte koll på de där, men jag iaf precis pratat med henne, och vi ska ha de mys i helgen om inte hon ska på brölopp, hoppas verkligen inte det ;o då kommer simon och adde också :) hihi, vi ska sätta oss vid någon grill plats och dricka xider oså :) asmys! och snart ska jag och moa på kryssning har jag bestämt :D de kommer ääääga! :) jag får typ ont precis under tutten varje gång jag andas in :/ men jag tror jag överlever en liten stund :) imorgon är det almunge som gäller, pappa hämtar upp mig hos mamma någon gång efter jag har vaknat, eller så ringer han o väcker mig som vanligt -.- snart ska jag få 1100:- av mamma :D fyfan in i helvete va nice :D och jag har världens finaste brännmärke i pannan pågrund av min fuckade platt tång, igår kollade jag på en asbra film som jag är helt kär i ;o den heter "taken" det handlar om en tjej som ska åka till paris och hon ska ta med sig sin kompis, och dom ska åka dit själva, och ena tjejens pappa är osäker på de.. för vad som helst kan ju hända där liksom.. men han går med på de till slut, sen så är de en snubbe där som typ spanar in dom, och dom delar taxi osv, sen ska dom på fest med han som dom delade taxi med, typ lite senare kommer de kidnappare och tar båda tjejerna, men ena tjejen pratar med sin pappa i telefonen, så hon skriker hur dom ser ut osv, sen i slutet så hittar dom ena tjejen död, och pappans dotter hade varit på horhus osv, men sen slutade de lyckligt, haha! nu behöver ni inte se den :D sen kollade jag på en film som jag inte vet vad den hette, de handlade om en kille som också blev kidnappad fast dom hittade honom aldrig, den va också asbra :) men nu ska jag kolla vidare på datan ;)

pussen ♥


se den! :)

21 maj

Mår inte bra.. skriver nästa vecka eller något.. :/

20 maj

Jag uppdaterade aldrig igår, men igår var jag bara i skolan som vanligt dårå, orkar inte berätta så mycket, ändå inget speciellt som har hänt. Efter skolan drog jag iaf hem till malin med paulina ;) vi har haft temadagar måndag, tisdag och onsdag :) det är as nice eftersom att vi är lediga imorgon och på fredag, idag gjorde jag klart mitt arbete om gorillor haha, sen gjorde jag, amanda och jessica en sak som de stog alla namn på dom som hade varit i den gruppen :) och imorse skulle mamma ringa och väcka mig och min syster, men hon glömmer de, så pappa åker därifrån för att pappa skulle hämta oss hos min mamma för att hon va tvungen o jobba.. så kommer han hit kvart över åtta typ, och då kommer jag prick halv! och min syster började 20 över åtta och pappa skjutsade mig först, haha, men nu ska jag kolla på hellboy 1 :)

pussen ♥

home :)

Nu är jag hemma från moa, vi hade de riktigt nice, först så lagade vi mat (a) pasta, bacon och grädde, hihi as gott :) sen lite senare gjorde vi kokosbollar, men vi skulle göra fler, men vi gjorde 2 stora, dom blev också asgoda ;) aja.. idag har jag varit i skolan, vi hade ju temadag :) vi har ngt cp afrikanskt tema, helt sär, men iaf, jag gick till skolans torg halv 9, sen så fick vi komma in, och då skulle våran idrottslärare som har varit i afrika typ bertätta om de sissodär, och hon hade varit någonstans där de va folk som hade aids och hiv, as lärre ;o sen drog vi till vårat klassrum ;) de va typ åttor med också, sen så skrev vi om gorillor, och de va en snubbe som hittade ett ljus, så han tände skiten :D haha, lite najz ;) sen drog jag som sagt hem till moa, när vi skulle göra kokosbollar så hade hon ingen kakao -.- så de va bara o knalla till handlar'n och handla de, där mötte vi corre, esme, blå, hampus, alex, blå kanske någon mer :) men sen drog vi iaf hem, vid 7 hämtade mamma mig för att moa skulle ha gäster ;) imorgon ska jag ha afrikansk dans hahahhhaha! :D

pussen ♥

18 maj

Nu är jag hemma hos moa, jag ska hem 9 tror jag, uppdaterar då!

pussen ♥

17 maj

Förlåt för sämst uppdatering, jag skulle egentligen gått på rix fm på fredagen, men hade inte så stor lust, men moa gick iaf, och typ vid halv 2 på natten gick jag och mötte henne :) sen somnade vi nog rätt fort, vi hade iaf på oss kläder när vi vaknade :) och tv:en va på ;) men i lördags var jag som sagt i skolan.. vi hade tipspromenad osvosv, på tipspromenaden gick jag med adde och moa, haha, jag fick göra hela skiten åt adde :) sötast! sen så gjorde vi lite annat grejs, t.ex matte spel, sen så fick man en godis påse :) hihi, sen vare typ karameller överallt, så jag och moa gick och tog as stora nävar, dom ba: va så snälla o tömm inte skålarna, fss :) sen hämtade mamma mig och moa vid typ 2 eller något, då käkade vi lite sissodär, och drack världens godaste drink, mums! sen drog moa och jag ut, va hemma runt 2 på natten, sen kollade vi på massa filmer, vid 3 började fredagen den trettonde, och den slutade halv 5 på morgonen ;o jag och moa va övertrötta så vi kunde fan inte somna.. hon putta ur mig ur sängen osv, sen somnade vi runt halv 6.. så jag är jävligt trött nu.. sen vaknade vi runt 2 haha, då kollade vi på massor av repriser på tv.en, sen drog hon hem, jag åt sissodär, sen kollade jag på madagaskar 2 med steffi och veronica, och den har jag redan sett på bio för aslänge sen men paulina, jessica och malin :) btw.. sen skjutsade mamma mig till moa, och när jag kom dit så drog vi till hampus, där tommy och alex också var, vi grillade kött :) till de blev de pommes och bearnaise (stavning) haha, alla va helt övertygade över att jag inte kunde grilla, fan va dom ångra sig :) nog de godaste dom har ätit (a) sen så va dom as taskiga mot hampus katt ;o dom tog en hårtofs runt katten så den inte kunde gå.. as taskigt! så jag och moa sprang till katten och bara tog bort tofsen, as taskiga ;o sen tagga jag vid 9, imorgon har jag temadag, as skönt! slipper skol helvetet, uppdaterar imorgon eller nåt :)

pussen ♥

FITTA!



är man smart så e man :/

15 maj

Idag är jag hemma från skolan, va as trött imorse, och jag mådde inge bra, men imorgon ska jag till skolan ;o de e fan lördag.. men vi ska göra något då.. cp! men om man inte går då så måste man gå på den dagen vi ska ha skolavslutning, då är jag man ju hellre ledig då :) men nu ska jag kolla vidare på datorn

pussen ♥

tv

Nu bloggar jag på min mobil :) hihi, just nu sitter jag och kollar på medium, min mamma kommer inte bli glad.. Min syster har tappat sin mobil i toan och jag har råkat ta sönder mina nya hörlurar.. Men sånt är livet! Det här kostar typ as mycket pengar, så jag skriver mer imorgon :) pussen

14 maj

Jag kan ju börja med att svara på elins onödiga skit! jag va falsk mot dig, de kan jag erkänna, men de va bara för att du va som du va mot mig! du va en falsk liten snorunge, och de e du fortfarande. "din andreas" haha! dagens skämt eller? han playar dig! förstår du inte bättre? han håller på med 305935 tjejer som du inte vet om, han berättar ju inte sånt för dig! och va du säger att moa skulle passa bättre med er, hon skulle fan ta livet av sig! jag är inte falsk mot henne, hon kan jag lita på, hon pratar inte skit, hon lyssnar inte på skit heller för den delen, och du säger att jag försöker "leka cool" barnspråk -.- jag är mig själv! INGEN ANNAN, men de kommer du aldrig inse.. och varför är de så svårt? du kan bara låta mig och moa vara, de e de ända vi begär, men ni kan inte släppa oss, jag vet att du kommer skicka komenterar nu, haha, men gör de du, så kan alla läsa dina patetiska åsikter, och du kommer säkert göra ett inlägg om mig, men nu orkar jag fan inte mera, du får hålla på hur mycket du vill, jag bryr mig inte längre! get a life bitch!

nog snackat om henne :) idag va jag på skansen, de va as tråkigt! när vi kom dit så kom vi till något ställe.. sen så fick vi några kartor så vi skulle gå runt och orientera, jag va med oscar, axel, pontus och moa :) vi kom typ trea eller något, vi skulle typ  hitta en sten osv, när vi va klara med de så fick vi en liten "sten" som minne, töntigt! sen fick vi gå runt själva i en timme eller va de va, då gick jag, simon, moa och aaron till någon slags scen, och de va en snubbe som kan fram o fråga vart jag bodde, jag ba: väsby, han ba: jag har sett dig vid stationen as många gånger osvosv, as äcklig ;o sen kollade vi rullstols dans, hahahhaha! asfult :) efter skolan så drog jag och moa till simon där oscar också var, vi hoppade studsmatta och kollade på film, de va nice :) men nu ska jag kolla klart på "hjälp jag är med i en japansk tv-show"

pussen ♥

13 maj

Jag glömde att berätta att jag och moa spelade minigolf i måndags :D haha, jag vann med 9 poäng :) men jag körde inte så seriöst direkt :) jag råka slå klubban på smalbenet o allting, smart :) btw, idag va jag i skolan, as tråkigt! hade ont i huvudet och va jätte trött! jag gäspa hela tiden så kom de tårar varje gång jag gäspa, inte mys... men sen vare äntligen rast! och då drog jag, aaron, andreas och moa in i skogen :) vi hittade ett helt paket med smällare hihi, jag skulle försöka tända på en men den va helt cp, den ville inte smälla, eller så är det jag som suger :) sen skulle adde testa så han tar ut krutet och stoppar in de igen (de funkade inte annars) sen så låter de as högt, och adde e inte beredd på att den ska flyga iväg, och jag blir as rädd och flyger in i en buske, så jag har rivsår över hela vaden nu :) haha smart, men jag trodde den skulle komma på mig.. sen så satt vi i skogen o hade de riktigt mys! :) i helgen tror jag att jag ska vara med adde, moa och någon mer, simon kanske :) vi ska dricka cider och ha de mys :) efter skolan följde jag med moa till centrum för att vi skulle tigga pengar av hennes farmor, men hon va inte hemma, så vi går till hennes faster.. men hon hade inte heller några, så de va bara o knalla hem, och väl hemma så steker jag hamburgare till mig och moa, men bröden va möggliga, åh fyfan! och de märkte jag när jag hade ätit upp.. usch! aja.. nog snackat om de, imorgon ska hela klassen plus andra klassen till skansen :D haha! vi ska ha cp orientering där, jag kommer va inne hos björnarna till slut tro mig! jag och moa fick 1/5 när vi hade orientering i skogen, och de e liksom en skog vi känner igen :) haha! så bra, jag tror att jag och moa ska gå med hampus, simon och adde där borta :) men iaf.. snart kommer pappa hem från kryssningen med jobbet, så jag, syster och mamma ska hämta honom vid stationen vid halv 8 tror jag, hoppas han har köpt massor med godis :D han har iaf köpt tuggummi! och de ska jag ha till skansen :) jenki heter dom iaf :) men nu blev de här as långt ;o hoppas ni orkar läsa :)

pussen ♥

någon sak

Utmaning!
Sätt in i din blogg och se vad ditt för och efternamn betyder:

M. Har de vackraste ögonen
I. Helt underbar i sängen
K. Vild och galen
A. Gillar att festa
E. Oh, jättebra kyssare
L. Alla älskar dig
A. Gillar att festa

E. Oh, jättebra kyssare
R. Helt galen
I. Helt underbar i sängen
K. Vild och galen
S. Lätt att bli kär i
S. Lätt att bli kär i
O. As sexig
N. Du kan behålla hemligheter

_________________
A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jättebra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har de vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lugnt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktig i skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt ödmjuk

12 maj

Det e så tråkigt o berätta om skolan.. menmen, de gick as segt idag.. men jag har bara fått mer o mer beröm av birgitta (min matte lärare) hon tycker att jag har blivit bättre helt enkelt :) och jag har faktiskt kämpat som en idiot.. på idrotten började de ös regna, och jag och moa va ute på orientering ;o haha, oscar och rasmus gick under en gran så vi gick också dit, och sen efter typ 3 minuter slutade de.. sen när vi kom in i idrotts salen igen så kommer philip och hoppar på mig, så hamnar han rätt på mitt öra, där jag har tagit hål.. så hela örhänget vrids, så de kommer ut skinnbitar o allting :) haha, ni kanske inte vill veta mer :) sen efter skolan va jag tvungen o dra hem för att jag ska höra min syster sjunga i hennes skola, så jag drar dit för hennes skull.. sen åt jag chips när jag kom hem och jag skulle testa ge min marsivn ett, hon äter fan allt ;o jag gav henne falukorv förrut också.. hon käka de också :) haha! men nu ska jag åka o handla med min pappa, jag uppdaterar ikväll

pussen ♥


11 maj

Idag har jag varit i skolan som vanligt, jag fick tillbaka no provet haha! jag fick 20/25, men jag hade rätt på alla frågor förutom en, men de va 5 poäng på en fråga, så de va ganska bra iaf, och de va kort dag idag, aas skönt! efter skolan så drog jag och moa till centrum, jag fick 200 av min mamma så jag och moa käka på grillen, sen så käka vi glass sissodär, sen så drog vi in på apoteket -.- för att moa va tvungen o köpa ansiktsvatten och ögon droppar mot allergi, när vi va klara med de drog vi till coop och handlade till moas pappa, haha vi är så snälla (a) sen drog vi o väntade på bussen, men moa va som vanligt tvungen o köpa en dricka -.- sen drog vi till coop igen, så jag köpte frysta hallon, hon en sushi och glass haha, sen smsade cornelia mig och fråga va vi va, så vi möter upp fimpen, hampus, corre och esme i smedby, går runt lite, sen så skulle dom någonstans så jag och moa åker till centrum igen, haha, sen efter de så åker vi till smedby eftersom moa bor där, så kommer basse, hampus, esme, fimpen och krille, vi är en stund hos moa, sen drar vi hem till hampus, sen kom blådahl.. vid halv 10 kom min pappa och hämtade mig, nu sitter jag och kollar på ballar av stål, haha de e faktiskt as roligt :) och imorgon är de andra avenyn! men jag missade de förra tisdagen, men skiten har inte kommit ut på datan än, iaf inte min, men jag har firefox skit på den hära datan, jag ska be göran fixa windows till mig :) och snart ska jag och moa till grönan :D aaaaasnice! men nu ska jag kolla på tv och lite :)

pussen ♥

moa äntligen hemma :D

Nu är moa äntligen hemma i väsby igen! :D imorgon börjar vi halv 9 och slutar 5 över 1 så de e asnice, då ska jag och moa ner till centrum, och jag ska växla lite pengar för att jag ska köpa en sak :) sen ska moa köpa mat, haha jag kmr känna mig som en jävla mamma elr ngt när jag går runt och köper mat (?) haha, sen blire väl o åkte till smedby o tare lungan, nu har jag faktiskt varit duktig på att uppdatera så jag orkar inte göra de igen idag, så godnatt på er! :)

pussen ♥

11 saker ni inte visste om mitt liv

1. Mitt huvud växte fortare än vad min kropp gjorde när jag var liten
2. Jag har gjort piercing själv i läppen (har inte kvar den)
3. Jag skulle egentligen varit född den 5 mars
4. Jag har tvångstankar
5. Jag har aldrig haft alla rätt på ett prov
6. Min morfar har varit till sjöss hela världen runt
7. Jag är mörkrädd
8. Jag skulle aldrig kunna leva utan min mobil
9. Jag har aldrig varit utomlands
10. Jag och moa har bara känt varandra i 6 månader och vi har aldrig bråkat
11. Jag använder inte löshår!

test

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med

Tonåren
Hur gammal är du? 
13
Har du det bra hemma? yes
Har du bra självförtroende? kan jag inte direkt påstå :)
Kan du lita på dig själv? yes
Hur tycker du att ditt liv är? bra
Har du ett bra liv tycker du? oftast
Vill du ändra på något i ditt liv? spola tillbaka, pausa och aldrig trycka på play..
Är du nöjd med din kropp? rätt så
Något du vill ändra med din kropp? ja

Kärleken
Har du någon kille/tjej?
nej
Vill du ha kille/tjej? vet inte
Gillar du någon nu? ja
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? jag trivdes tillsammans med daniel
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? långa

Vänner
Har du bra vänner?
 ja
Du tycker om att va med dina vänner? de klart
Har du många vänner? ja
Vad heter dina bästa vänner? Moa, enda jag kan lita på
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? få bra

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder?
 ja :)
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? alla som jag känner..
Har du fått höfter? haha ja
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? vara med kompisar, men inte leka?
Du älskar att shoppa? yes

Nöjd med?
[x] Ögon
[x] Näsa
[x] Händer
[ ] Fingrar
[/] Naglar
[x] Ögonfransar
[x] Läppar
[/] Öron
[ ] Ögonbryn
[x] Ben
[x] Ansikte
[x] Hy
[/] Lår
[x] Hår 
[x] Röst
[/] Fötter
[/] Tår
[x] Rygg
[x] Armar
[x]rumpa
[x]mage
[/]helheten

tråk

Nu sitter jag och har tråkigt.. skola snart också, vill verkligen inte! men den hära veckan ska jag försöka ge allt, btw, nu har jag precis ätit osv, vet inte vad som händer ikväll, imorgon ska jag iaf till moa, men nu ska jag duscha, jag kanske slänger in ngt test elr nåt

pussen ♥

9 maj

Idag vaknade jag runt 1 typ, de va alla timmar jag behövde, när pappa hade väckt mig så käkade jag en macka sen så åkte vi och hämtade mig syster i rotan, sen åkte vi vidare till uppsala, vi handlade blommor, sen åkte vi till min farmor och farfars grav.. "/ efter de åkte vi till almunge och fikade osv, sen åkte vi hem, jag sa allt kortfattat, allt tog typ 100 år.. och min morsa va på fest igår, så ringer hon och väcker mig och säger att hon har kommit hem, smart :) imorgon drar jag till moa tror jag, hon kommer ÄNTLIGEN hem :D de kommer bli as kul nästa helg kan jag meddela :) jag är trött på falska människor föränsten ;o de e någon som komenterar elins blogg, typ "platt tutte" osv, så tror dom ALLTID att de är jag -.- bara för att de e ngn som e anonym och säger ngt taskigt så är de inte jag alla gånger, seriöst, jag har fått nog med skit av er, det är inte jag! och jag har fått ännu mer skit från en annan person, när ska de här sluta? herregud.. tur att jag har en vän som står kvar iaf, och de kan jag lova.. de kmr hon alltid göra! så alla som hoppas på att hon ska "lämna mig" någon dag kan ju bara trycka upp något där bak och leva vidare! de kommer aldrig hända!

pussen ♥



osminkad och sliten, jag bjuder på den!

7 maj

Idag har jag varit i skolan som vanligt, först hade vi ngt cp löptest på idrotten, men jag och amanda genade genom skogen, men så smarta som vi är så kom vi tillbaka till samma ställe som vi gick ifrån, haha! smart, sen hade vi typ no tror jag, vi hade vikarie för att birgitta skulle sköta nationella prov, så de va nice, vi hade olle,sen hade vi matte, då hade vi stellan, usch! han skriker hela tiden på oss.. och moa är inte i skolan, för att hon har åkt till sala, så jag satt med jessica, men jag satt bara och lyssna på musik, haha, sen hade vi språk.. franska suger! jag vill byta till sv/eng.. sen efter lunchen vare svenska, då hade vi svenska prov, åååh! gick åt helvete sissodär, de va 8 papper fullt med skit.. sen engelska, sen vare äntligen slut, då fick man gå hem ifrån fängelset! skolan tar verkligen död på mig! igår va jag jätte trött, och jag hade inte ens gått o lagt mig sent dagen innan, typ vid halv 10 eller något, så skulle jag göra rent mitt öra, där jag har tagit hål, så gjorde de så jävla ont så jag börja må jätte illa, så jag går o lägger mig en stund, och såklart så somnar jag, klockan va bara 8, sen väcker mamma mig vid 10 och säger att jag har mina kläder på mig, då va jag tvungen o klä av mig, sen vare bara o somna om, jag skulle egentligen hunnit duscha och städa mitt rum, så får väl göra de idag istället.. suck..

pussen ♥

6 maj

Jag uppdaterade aldrig i förrigår och igår.. i'm sorry, i förrigår var jag med, esme, blå, fimpen, basse, corre, hampus, moa, orre och krille, vi va först hemma hos moa, sen så kom hennes pappa och då gick vi ut och åkte lite moppe oooosv, och jag åkte i en jävla kopp, och sen kommer fimpen och snurrar på den dära när jag sitter i.. så jag hade as ont i ryggen efter de, men nu har de gått över, igår va jag med, fimpen, malin, moa, corre, esme, krille och blå, vi va först hemma hos corre med fimpen, malin, esme och moa, sen drog vi hem till moa i smedby, och då kom alla.. jag drog hem vid ungefär 9 varje kväll, och sen idag så har jag inte gjort nånting.. vi slutade 4 idag pågrund av äckel idrottslyft -.- men jag låg bara på en matta och kollade på, och idag drar typ moa till sala..jag klarar mig en liten stund iaf :) och sen glömde jag gratta med min mormor som fyllde år den 4:e, men hon klarar sig också. I helgen vet jag inte vad som händer, kanske drar hem till krille med alla och tare lungan, juste, vi hade orientering på idrotten i tisdags, de sööög, men jag, moa och andreas satt bara i skogen haha, och imorgon har vi svenska prov -.- ååh! aja.. måste väl plugga dårå..

pussen ♥

bilder

 

jag är nästan oseriös på alla bilder menmen..

4 maj

Idag har vi studiedag, as skönt :D inatt sov jag hos moa, och imorse började hon slå med jävla kastrullock bara för att jag skulle vakna, va fan nära på att slå till henne! klockan va typ ett.. men iaf, när jag vaknade gjorde vi inte så mycket, vi sitter o kollar på sune hahahha :D men de här blev inte så långt.. men nu ska jag lägga in bilder från gårdagen :)

pussen ♥

5 kilo godis :D

Efter att jag hade ätit så skjutsade mamma mig till moa, haha! min mormor hade köpt jordgubbar så jag tog med mig dom :) vi skulle egentligen dragit till kista, men som vanligt orkade vi inte, så vi tog bussen till kairo, och tog maassor med bilder, kommer sen! vi såg en as lärre snubbe som typ pratade med alla ;o asså han satt på busshållplatsen, vi skulle ju ta bussen till kairo :D för er som e lite retard! vi tog massor av bilder på bussen också :) sen när vi va framme så ville jag bada, men de va fan iskallt ;o så jag doppade bara fötterna, moa den tönten dog typ bara hon såg vattnet :D hahahahahah! sen vare typ 3 mopeder som kom, dom tutade och körde runt oss as länge, inte så ovanligt direkt höhö :D sen drog vi hem,  gick till hk och töntade oss, och såg världens skabb, uuusch! 3 timmar senare... nu har jag och moa precis varit på statoil, vi köpte, burn, polly, choklad kaka, riesen, djungelvrål och 2 liter cola, påvägen till statoil vare en TILL moppe som tutade på oss, haha :) men nu ska jag droga godis och burn :D som sagt! bilder kommer breeeeeh :D

pussen ♥

3 maj

Efter vi hade firat min mamma sissodär igår, så skjutsade hon mig till moa, jag och hon drog hem till hampus en liten stund, där orre också var, vi kollade på en film, eller aa.. i typ 3 minuter, sen drog vi till handlar'n och köpte klubbor haha, sen försvann orre, så jag, hampus och moa drar hem till hampus och kollar på beck, sen är klockan 10 och hampus tar bussen hem till hans pappa och jag och moa går hem :) idag vaknade jag av 3 jobbiga små barn skrek -.- moas kusiner.. åh herregud.. typ vid 11 igår natt så orkade vi inte med dom dära små sakerna så jag och moa drog ut och spelade tennis, haha :D sen skulle jag hämta bollen, och då ser jag en vit skåpbil som är påväg mot oss ;o och de går typ rykten om att de är en vit skåpbil som hämtar upp barn, så de va bara sätta igång o springa :) sen när vi hade kommit hem så stekte vi köttbullar och kokade pasta, sen gick vi o la oss, efter jävligt mycket garv :D haha.. sen idag kom mamma och hämtade mig, och jag ska typ till moa idag också, för att jag orkar inte vara hemma själv imorgon eftersom att jag är ledig :D mohahahahh! de e as många som ska vara i skolan imorgon, men fan inte jag :D

pussen ♥



saknar er <3

2 maj

Förlåt för världens sämsta uppdatering, jag kmr inte ihåg vad jag har gjort, men jag kan ju alltid försöka, i måndags och tisdags va jag med, esme, fimpen, corr och moa , vi satt bara på moas tak och tog de chill, sen i onsdags så va jag med moa, corre, esme, orre, (fimpen) kommer inte ihåg :) och hampus, orre va så jävla packad han tog fram mobilen och vi frågade vem han skulle ringa, han ba: mig själv, men de gick inte, så smart :) men sen i torsdags så vare majbrasa, jag och moa orkade inte skolan så vi drog hem, sen så mötte vi varandra i centrum, och sen käka vi hemma hos mig, sen tog vi bussen till stationen, och därifrån till edsvägen, där mötte vi upp krille och cornelia, dom skjutsade oss på moppe till cornelias pappa, men sen blev de massor av bråk, så jag och moa går därifrån sen ringer hampus mig, så vi går med hampus och orre till hk, men vi orkade inte vänta så vi drog till majbrasan, där träffade vi, rasmus, simon, philip, axel och andreas e, vi gick runt lite, köpte klubbor, de skulle kostat 60:- men jag och moa fick 2 klubbor för 50:- (a) sen så hämtade mamma oss vid 10, de va så jävla kallt! sen sov moa hos mig tills på fredagen, och idag har jag inte gjort ett piss, jag har fått ny mobil :D men den fick jag i förrigår, de va niiiice :) men nu sitter jag ute på altanen och vi firar min mamma, för att hon fyllde år på valborg, och då var typ ingen hemma, så de fick bli idag istället, så mormor och morfar är också här :) men nu ska jag va social :) och jag är ledig på måndag :D asnice! hela runby skola är lediga :) vet inte om de e ngn annan skola också :) men de skiter jag i :)

pussen ♥

RSS 2.0