22 april

Jätte dålig uppdatering jag vet.. Men jag har en anledning och det är för att det har varit påsklov ;) Jag kan göra en kort sammanfattning av allt jag har gjort. Jag har varit med världens bästa Elin, vi har varit på ungdomsmottagningen och massor av andra saker, världens bästa tjej! Sen har jag festat liiite :) Jag har faktiskt gjort grejer hela påsklovet så det var väldigt lyckat. Men jag gjorde inte en sak, och det var att plugga.. Men jag är en sån person som hatar att bli tvingad till saker, om mamma tex tjatar på att jag ska plugga så känns det bara jobbigt att göra det, jag kan få lust att plugga, och det händer faktiskt ganska ofta, när man inte har något att göra. Men jag har 2 veckors prao så jag ska nog kunna klämma in lite plugg :) Nu är jag hos pappa och Veronica ligger och sover, social brud! Men pappa kommer hem snart med sin flickvän, imorgon ska jag, min syster och pappa till hans brud och käka påsmiddag med hennes dotter och henne dotters pojkvän, jag hatar påskmat och julmat, det är så äckligt. När det ligger massa korv och skit på bordet och ser alla käka tills dom är påväg o spricka. Usch! På söndag kommer min farbror och mina kusiner, blir nog mys! Juste! Igår när jag och mamma var på ica så hämtade hon ut ett paket, och det var tydligen till mig, gulligt! Och i låg det en onepiece med mitt smeknamn skrivet på fickan, ååååh vad glad jag blev, älskar min mamma och min storasyster! Men nu ska jag sluta skriva så att det inte blir en bibel :) Och bilder finns på facebook :) Mikaela Eriksson!
pussen ♥

13 april

Fan vad jag är trött på skolan.. Och jag har liksom ett år kvar, woho! Men det var rätt lugnt i skolan idag, gjorde klart mina mjukisar på syslöjden, dom blev lite för långa så det får jag fixa efter påsklovet och praoen :) Och det snyggaste är att det står Mikaela på rumpan ;) Imorgon har jag möte klockan 8 på morgonen, ännu bättre.. Fy vad jag klagar :) Men sånt är livet, som ni ser så har jag ny design, tack Jessica! :) Vad tycks? Och idag fick jag något städ ryck som jag inte får så ofta, så jag städade mitt rum hemma hos pappa, och det var inte så lätt som jag trodde... Tog ungefär 3 timmar. Och det låg kläder överallt och saker överallt, och då menar jag överallt! Men nu är det rent och fräsht, och jag hittade en tröja under min säng som jag har letat efter i hundra år, men där låg den och har gjort det i ett år, mysigt! Sen städade jag Brunos bur, duktig chey! Men nu är det godis och bigbrother som gäller ;)
pussen ♥
Min fullt normala storasyter! Nu kommer hon döda mig, men det skiter jag i :D

12 april

Tycker det är fett onödigt att blogga när man inte gör något annat än att sova och gå i skolan.. Kanske träffar kompisar då och då, men jag gör det för min egen skull för att kunna läsa tillbaka sen och kanske lite för eran skull också för att få läsa om mitt "intressanta" liv :) Idag i skolan var det sjukt.. På idrotten så hade jag brottningsmatch med Andreas och Rasmus, råkade riva mig själv på näsan så ser ut som att jag har en jävla ketchup fläck där eller något.. Sen kommer Axel och trampar mig på tån, jävla fetto.. Sen har jag engelska prov imorgon, woho! Längtar redan.. Men som jag har tjatat om ganska mycket nu så är det ju påsklov snart, ååååh längtar såhääääär mycket :D På fredag ska jag träffa Rebecca, vi ska till Jocke och dricka lite, resten av helgen har jag ingenting att planera, inget i veckan heller, men det kommer väl :D
pussen ♥
Haha, fyfan vad ful.. typ 9 barre!

11 april

Idag har jag varit i skolan, men jag älskar måndagar! Slutar kvart över ett :D Jätte skönt! Imorgon är det dock en längre dag.. Är så sjukt trött på skolan så det finns inte.. Men snart är det sommarlov! :D Om jag längtar! Efter skolan tog jag bussen hem och käkade pizza höhö, sen somnade jag på soffan och vaknade 8, ångest! Hur ska jag kunna sova nu? :( Aja.. Får försöka, vid 9 kom pappa hem, sen gick jag ner och mötte Jennifer och snackade en massa sen mötte jag Veronica som hade varit med en kompis. Men nu ska jag försöka sova, måste ta bussen till skolan imorgon för att pappa börjar tidigt, men ska killa mamma under hakan så kanske hon skjutsar mig till stationen :thumbup:
pussen ♥
Det var du som lärde mig gå som liten, och det var du som lärde mig gå vidare när jag växte upp, jag älskar dig min underbara mamma ♥

10 april

Keff uppdatering.. men jag pallar inte bry mig. I fredags så hände det absolut ingenting, allt blev knas och bläää, min syster åkte till Köping också, blev sjukt tomt.. Så jag följde med pappa och lämnade henne i Bålsta så skulle hon ta tåget därifrån, det var allt som hände i fredags, kul! På lördagen gick jag upp tidigare än vanligt på helger, 10! Rekord! Pappa skjutsade ner mig till centrum, där mötte jag Elin, Elina och Malin. Vi drog på en tjejmässa och eftersom vi var så coola och var bland dom 100 första så fick vi en varsin goodiebag med massa saker i, ganska bra saker faktiskt. På kvällen drog jag och Jennifer till Jocke, drack lite osv, sen drog hon men jag var kvar och levde livet. Sen drog jag hem någongång på natten, Jocke och Kim ringde mig 8 på morgonen och bad mig komma för att dom hade tråkigt, men talanglös som jag är enligt dom så somnade jag om ;) Men vid 11 så vaknade jag till igen så jag rullade dit, chillade galet, sen somnade jag i Jockes säng höhö, men det var sjukt skönt att få sova i en dubbelsäng heeelt ensam :D Vid 6 drog jag hem och käkade middag, sen åkte jag och pappa till Enköping och hämtade min efterlängtade storasyster! Man inser faktiskt hur mycket någon betyder när man inte är nära personen, och vi var bara borta från varandra i 2 dagar. Det är en annan grej om hon är borta i väsby i en vecka, då har jag nära till henne, men inte om hon är långt bort, älskar dig Veronica skrutteeen! bara vi som fattar :blush: Nu ska jag fan sova så jag orkar upp till skolan imorgon, woho! Men om en vecka är det lov, sköööönt!
pussen ♥
Jag älskar dig! ♥

Elin Fjellberg ♥

Det var du som fick mig upp från botten, jag skiter i alla andra, bara jag har dig.. Jag vill be om ursäkt för alla gånger jag har betett mig som ett svin mot dig, men du har stått kvar, och det är äkta vänskap. Du är det finaste som finns, och jag glömmer aldrig minnerna som vi har, tiden flyter förbi när jag är med dig.. Inga bekymmer! Jag älskar dig så mycket det går inte att beskriva, jag kan inte gå utan din luft, utan den så mår jag inte bra.. Varje dag är jag glad att du finns kvar hos mig, om du mår bra så mår jag bra.. Du är mitt allt! Förrut var livet en lek enligt mig, du vet jag vad livet är.. Det är du! Att vi bråkar ibland ska inte få förstöra. Vi ska alltid gå hand i hand, och ha svaren på livets stora frågor! Vi klarar allt tillsammans bara vi vill. Jag ser när du inte mår bra, vet du hur? Jag känner det inom mig, att något är fel. Kommer du ihåg när vi sprang ut i snön med underkläder och hoppade i snön? Och alla skratt.. I juni åker du och jag till gotland, vi ska få vara med varandra en hel vecka utan någon annan, tänk alla kvällar vid stranden, när vi kommer sitta där och prata om allt! Och när vi cyklar till badet för att ta ett kvällsdopp och skratta på dedär sättet som bara vi kan. Du valde mig framför en annan tjej, och det är jag evigt tacksam för, det är nog inte många som skulle göra det i just det tillfället. Och hon har gjort ett misstag som hon kommer få leva med hela livet, det misstaget som jag aldrig skulle kunna leva med. Hon visar bara hur svag hon är, jag är också svag, men bara utan dig.. Jag kan sitta här hela natten och skriva hur mycket du betyder för mig. Jag behöver ingen pojkvän, dom stannar ändå inte hela livet, inte som en vän gör. Om någon är elak mot dig så är jag beredd på att göra vad som helst för att den personen ska få ett helvete, det kan jag lova dig! Om jag inte är med dig, så ska du veta att jag alltid kommer finnas där för dig, om det är något så kommer jag vara där inom 5 minuter. Du kommer före allt! Jag kommer aldrig släppa taget, för att du är det finaste jag vet. Det är många ord jag vill få ut, men när jag väl börjar skriva så tar det aldrig slut. Glöm aldrig att jag älskar dig och att du är allt för mig! ♥














6 april

Jag kom hem från skolan vid typ 11, onödigt o vara kvar.. Hade bara en lektion kvar och var så sjukt hungrig! :blush: Igår gjorde jag inget speciellt, kollade på bigbrother och efter det åkte jag med Veronica och Hampus till donken, käkar fan där hela tiden.. Men tjocka barn är glada barn :D Snart ska jag och Veronica rulla till infra city för att sola :) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, fy vad skönt! En vecka kvar i skolan efter denna, sen påsklov, 2 veckors prao sen är det 5 veckor kvar sen jävlar är det sommarlov :D Det kommer gå så jäkla fort! Looooove!

pussen ♥


4 april

Vilken jävla helg.. I fredags drog jag och Elin till Jocke, mycket trevligt! Kom hem vid halv 6 på morgonen, bra! Vi sov till 5 på kvällen, då åkte hon hem och duschade och jag fixade mig osv, sen tog vi tåget in till rosers, Jossans pojkvän fyllde 20, det var jätte trevligt, men på kvällen blev allt knas, det slutade med att jag har ett bränn märke mellan tuttarna och minnesluckor, fresh! Jag sov inte en enda timme, jag skulle hjälpa Dennis att städa, vilket som inte gick så bra.. jag satt framför datan o spelade röj, skitkul när jag träffade bomberna :D väckte iallafall alla andra ;) Vid 12 dagen efter kom Jossans mamma och hämtade oss, vi käkade donken sen körde dom hem mig och jag somnade direkt! Fast vaknade runt 9 på kvällen igår, kollade på bigbrother sen somnade jag igen, idag vaknade jag runt 12, ooops! Ingen skola för mig.. Men Veronica kom hem med donken, älskart! Nu ska jag bara chilla gal1!

pussen ♥

Fredags:








Lördags:



RSS 2.0