test

bläddra i smsen i 5 sek och skriv ner smset som det blir under frågorna.

Vad säger du till din mamma innan du ska sova?
Jag vill inte förlora en sån fin tjej dom du så du vet <3333

vad säger du till kassören när dom säger summan du ska betala?
underkläder? <3

vad säger du oftast till dina kompisar när du träffar dom?
vet ej vart johan är?

och när du går?
haha va fin du va på skolfotot :)<3333

vad säger du till den du saknar mest?
du är en underbar gulleplutt :$<3333

villken hälsningsfras annvänder du?
sovgott lilla du :)

vad är du rädd för att säga till den du älskar?
Vi sitter på ett berg ovanför havet. Du säger. - är du min bästavän? Jag svarar inte och du ser att en tår droppar ner i havet. Och jag säger. - När du hittar den där tåren så ska jag sluta ÄLSKA DIG min bästavän <3

30 november

Nu är det slut mellan mig och johan, men han ska åka till mig imorgon så ska vi prata, och vi kommer va ensamma hemma hos mg imorgon så de lär ju gå jättebra (y) idag slapp jag syslöjd för de fanns ingen lärare så jag slutade vi 2, och HEJDÅ RUNBY! äntligen! nu slipper jag alla snorungar och hela jävla skolan.. Kommer bli som ett nytt liv.. tror jag kommer trivas jättebra, och när jag sa till birgitta att jag skulle byta skola så börja hon typ skratta? kommer inte sakna dig heller! och sen kommer jag få en egen bärbar data hihi :) hoppas johan hämtar mig från skolan imorgon, hehe (a)

pussen ♥

KNAS! :/

Igår va de ganska kul.. jag och elina va hemm hos en kompis.. sen så ringde min syster och ville att jag och elina skulle åka på fest vid löwet, så vi gjorde de, men vi pallade inte va kvar och då kom andreas och oskar och hämtade oss med bil, asnice :) vi åkte runt lite och sen så åkte vi till statoil för att dom skulle köpa cigg, så ser jag en person.. tänker inte nämna namnet men han kalla mig hora och bad mig dra åt helvete, så vet inte vad jag ska göra längre, men tack elina bästavän för att du finns! <3


26 november

Idag va jag i skolan, och imorgon får min mamma och pappa mejl hem om hur jag varit, hoppas jag får gå ut den hära helgen, efter skolan så tog jag bussen till cilla, sen senare så kom elina.. vid halv 6 drog vi till centrum, vi käkade och lite så, centrum stängde vid 7 och då mötte vi upp huttiz, sonny och jocke.. sen vid 8 var det tomtenatta, vi knalla runt i smedby och lyssna på artister och skit. Sen drog jag och elina hem vid 10, imorgon ska jag va med cecilia, vet inte vad vi ska göra.. men hör av mig imorgon, kommer dö imorgon.. slutar kvart över 3 -.-

pussen ♥

25 november

Kommer du ihåg när vi träffades första gången?.. Jag kommer ihåg att de va den 4/8-09 och jag skulle möta dig och jossans ex (dom va tillsammans då) och sen va de lite mer folk. Du och Erik åkte på hans moppe och ni visste inte vart moa bodde så jag fick springa före moppen och visa.. och då tutade ni på mig och körde nästan på mig, hihi :$ sen drack vi lite och de va hur mysigt som helst.. dagen efter blev vi tillsammans, och jag älskar dig över hela mitt hjärta, du är bäst i mina ögon och har alltid varit.. och en sak ska du veta..

Till dig

Dom dagarna jag suttit ensam och fantiserat har tankarna gått till någon som dig.Du är så varm, omtänksam och förstående att jag nästan blir rädd. När jag ser på dig, så ser jag kärlek. Omåttlig kärlek som strömmar mot mig. Jag hoppas bara att du ser samma sak. Om älska är att dö en bit är jag beredd att dö för dig.

Mikaela Eriksson <3 Johan Zettergren föralltid

24 november

Idag har jag varit i skolan som vanligt eller aa.. är där rätt ofta iaf :) jag åkte hem vid halv 1 för att jag behövde verkligen gå på toa! och jag hatar skolans toaletter, men hade bara 2 lektioner kvar och dom va inte så viktiga.. men imorgon ska jag gå för då ska jag till stan med elina, efter skolan åkte jag hem och fixade lite, sen tog jag bussen ner till station och mötte elina, vi åkte till smedby och sen gick vi hem till sam. Dom åt men jag va inte hungrig.. sen kollade vi lite på tv, och sen skicka cilla sms så jag gick och mötte henne och vi drog hem till en i smedby.. senare kom elina och sen kom johan, vi drog till bk och alla åt förutom jag (va inte hungrig) sen så drog vi till centrum för att elina och johan skulle ta bussen, så jag och cilla knallade tillbaka till smedby sen kom pappa och hämtade mig där. Och nu har jag fått pengar av mamma till stan,taaack! :)

pussen ♥

smedby

Nu ska jag skriva vad jag har gjort idag :) idag gick jag lite tidigare från skolan.. jag drog till smedby med johan och jossan, och vi drog hem till jossan och åt köttbullar och lyssna på musik haha :) sen gick johan hem så jag och jossan gick till cilla och rökte vattenpipa och sånt, sen gick vi till centrum och dom käka och jag åt lite pommes, sen drog vi till elkas och mötte kim, krille, jimmy.. och några till, men dom drog och då gick vi med 2 killar upp till ladan, där va jag med kim, cilla, esme, corre och hampus, och alla skrev i mitt ansikte och på mina händer.. herregud :) och sen va jag och esme i kafeterian, har massa godis nu (a) mohahahah :D imorgon ska jag va med elina, på onsdag ska jag till stan och fika och handla med elina och på torsdag ska jag på tomtenatta med cilla, esme och elina ;)

pussen ♥

24 november

Haha så patetiskt.. det är någon som är beroende av mina tuttar -.- kan inte sluta kommentera och skriver flera kommentarer för att jag ska tro att det är fler som tycker samma sak, men lilla du.. jag vet hur man kollar en jävla ip adress.. och SKRIV NAMN! cp! -.- man är tvungen att lägga in bilder för att sneknullad lite skit inte kan se.. skaffa ett liv och glasögon förfan! fan va sur jag blir.. om du kommenterar EN gång till så letar jag upp ditt ip sen vet jag inte vad jag gör.. sluta bara kommentera plattpatte!

pushup


inte pushup


patetiska horunge :)

Det va någon som kommenterade att jag har pushup? det har jag fått höra jävligt många gånger, dom som säger sånt brukar va avundsjuka för att dom är helt platta och måste ha pushup.. jag har inte pushup! det finns många som kan säga att jag inte har de, johan tex.. sluta bara med alla cp kommentarer, gör något roligare på en lördagskväll än att kolla på mina tuttar, skaffa dig ett liv horunge :)

21 november

Idag har jag bråkat med mamma o skit.. så de blev ingen utgång för min del. Imorgon ska jag träffa johan, cilla, elina och lite mer folk, antar att de blir vattenpipa eller nånting, chillkväll hoppas jag på, vid ett följer jag med mamma och hämtar veronica, hon har varit och sett new moon inne i stan.

pussen ♥

:o

Vilken jävla snygging jag hitta på cillas blogg :)


19 november

Idag och igår har jag varit hemma från skolan, har haft ont i kroppen och mått illa.. det kan inte va svininfluensan eftersom att jag har tagit sprutan :) idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på, va hemma tror jag.. och jag och johan har tagit en paus i vårat förhållande, men vi höres!
 
pussen ♥


gammal bild


minnen :'(


gammla bilder! saknar :(












15 november

Helgen har varit ganska lyckad, i fredags så hade vi det trevligt, jag va med elina, felix, jimmy, johan, krille och elina.. jag kan inte säga vad vi gjorde för att de är fel folk som läser min blogg.. i lördags så vade samma sak, jag va med johan, krille, anton, melker, broder, felix, jimmy, vicke, och några till, men broder drog för att de va några som raka av hans ögonbryn när han hade deckat :D nu kommer de lite bilder.


krille äter godis :)


krille


jag (a)

förra helgen


anton, oskari, johan


anton, oskari


anton, oskari


oskari, johan

pussen ♥


12 november

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar förutom lördag och söndag :) va tråkig jag är.. men de är as chill på torsdagar för att ja har bara 4 lektioner sen 1 timme o 5 minuters rast, sen hemkunskap sen sluta jag, jag hade de så jävla kul på hemkunskapen :o vi skulle koka jävla morötter, och då sa hon att jag skulle lägga i 1 krm salt, men de råka bli 10 :$ sen så skulle jag sätta på kranen och då åkte hela jävla handtaget av :o sen hade jag och andreas morots krig.. kände mig som 3 igen kan jag säga.. och när hemkunskapsläraren fick reda på att jag va tillsammans med johan så blev hon lite chockad.. whatever :) efter skolan så åkte jag till smedby med johan, där va ida och cilla, vi gjorde inte så mycket.. kolla på film och myste, imorgon är det fredag den trettonde :o och jag ska va med elina, johan.. aa sen lite folk, jag lovar att de kommer hända massa skit :( skriver kanske senare ikväll, det kommer komma lite bilder när jag har hittat min jävla usb sladd..

pussen ♥

....

Jag vet inte vad jag ska göra med skolan.. varje morgon som jag vaknar vill jag bara somna om, säg någon som inte vill de liksom? jag vill byta skola men vill inte lämna alla i runby.. har ju trots allt gått där sen ettan, och alla lärare har jobbat i så många år så alla är helt utslitna. Skolan skulle bli så mycket bättre om de kom nya lärare, och som min lärare Birgitta som verkligen hatar mig. När man frågar om hjälp på ingnorerar hon BARA mig.. och sen när man väl får hjälp så säger hon svaret för att jag är så trög. Vi kan ge svenska skolorna till barnen i afrika som iallafall vill gå i skolan.

200 frågor

200 frågor.

1. Vad heter du? mikaela
2. Vad kallas du? mikis
3. Vad vill du bli kallad? mikis/mikaela
4. Födelsedatum? 12 mars
5. Stjärntecken? fisk
6. Lunar? ja, men kommer inte ihåg lösen eller användarnamn
7. Msn? ja
8. Helgon? nej
9. Vart bor du? Upplandsväsby
10. Vad har du för mobil? sony ericsson W595 ed hardy

11. Har du en egen dator? ja
12. Vem är din/dina bästisar? absolut närmaste är moa och elina
14. Vad ska du göra i sommar? kryssning, aik match.. aa.. cilla, elina osv.. jag har planerat mycket
15. Favoritfärg? rosa, svart
16. Turnummer? 12
17. Vad älskar du mest? vänner, pojkvän & familj
18. Intressen? kompisar, pojkvän
19. Favoritband/artist? har inte absolut favorit
20. Favoritlåt? sjukt många

21. Namnsdag? 29 september
22. Vad skulle du vilja heta? jag passar som en mikaela.
23. Vad heter du på din msn just nu? mikaelae'
24. Hur många online? är inte inne
25. Vem är din 15:onde online? vet inte
26. Vem har du blockat? massa
27. Hur många olika grupper har du? online/offline
28. Har du några olästa mejl på hotmail? massor
29. Har du några nya kommentarer på bdb? använder inte bdb
30. Isf hur många? -

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? som johan (a)
32. Beskriv ditt hår? långt, brunt
33. Har du några piercingar/tatueringar? öronen, snart navel/tunga
34. Vart skulle du bo om du fick välja? USA
35. Bor du i lägenhet eller villa? stort hus hos mamma, hemma hos pappa lägenhet
36. Vilken färg är snyggast på kläder? rosa, vit svart.. finns massa
37. Vad har du på dig? kofta, linne, mjukisbyxor, strumpor, trosor, bh
38. Har du något i håret just nu? hårspray, tofs
39. Vad har du gjort idag? skolan, kompisar
40. Vad ska du göra imorron? skolan, johan

41. Hur mår du just nu? bara bra
42. Hur brukar du annars må? beror på
43. Är du sjuk? nej
44. Har du ont nånstans? svanskotan
45. Har du gått till tandläkaren detta året? tror de
46. Vad heter din mamma? annika
47. Har du några syskon? ah
48. Vilket är ditt favoritdjur? kanin
49. Äter du ofta godis? ja :$
50. Vilket är ditt favoritgodis? surt

51. Vad är det finaste som finns? mina bästavänner och johan
53. Vilket är ditt favorit tv-program? har inget just nu
54. Vilken är din favoritveckodag? om de e skoldag så är de torsdagar annars fredagar
55. Vem är din förebild? min syster
56. Vad är bäst med dig? att jag är lång :D love it!
57. Har du några komplex? -
58. Hatar du någon just nu? ja
59. Vem hatar du? -
60. Har du kysst en apa? nej

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? hund
62. Är du allergisk mot något? pollen
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? nej
64. Hur många bilder har du lagt ut? använder inte!
65. Vad har du valt för bild här ovan? -
66. Vilket band är det sämsta som finns? vet inte
67. Är du kär? ja
68. Isåfall i vem? johan
69. Vad är din civilstatus? pojkvän
70. Är du cool? OM jag är :)

71. Är du söt? dom flesta tycker de (a)
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? ja
73. Isåfall vilken/vilka? facebook, playahead
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? sigrid
75. Vilket är det fulaste killnamnet? bengt
76. Har du varit hos frisören det här året? ja
77. Använder du nagellack? ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? persienner
79. Har du eget rum? ja
80. Har du en dubbelsäng? nej :( men ska få :)

81. Har du en egen platt tv? nope
82. När flyttade du senast? 4 år sen typ
83. Vilken stil har du? min egen
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? ingen
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? vet inte
86. Vill du bli känd? beror på
87. Skulle du kunna tänka dig att bli polis? jag vill bli polis, men alla kommer hata mig :(
88. Har du hoppat studsmatta det här året? ja
89. Vilken är den godaste frukten? satsumas
90. Äter du grönsaker varje dag? nej

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? nej
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? underviktig.. säger skolsköterskan
93. Hur lång är du? 1.75 typ
94. Är du nöjd med dig själv? jadå
95. Vad är du bra på? laga mat, haha (y)
96. Har du en egen hemsida? min blogg?
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? nej
99. Vad är klockan just nu? 21.52
100. Är det jobbigt att svara på frågor? börjar få ont i ryggen

101. Hur ser din dataskärm ut? platt
102. Har du städat idag? nej
103. Har du varit ute idag? ja
104. Vem ringde du senast? pappa
105. Vad var du senast arg på? johan
106. Vad har du för status på msn just nu? online
107. Är du ofta inne på msn? ja
108. Önskar du att du var tjockare? nej
109. Hur många hus har du bott i? 4 kanske
110. Är du medlem på last.fm? nope

111. Lyssnar du på webradio? ibland
112. Bäddar du sängen? när de behövs
113. Har du lätt för att somna? inte lika lätt som moa..
114. Snarkar du? stönar bara i sömnen klagar johan på.. :(
115. Vad har du för startsida? fan vet jag :o någon spec sida
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? sitter fast med datan (bärbar)

117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? när folk vill lyssna så :)
118. Vad lyssnar du på just nu? jävla gammal låt :o
119. Vad har du för ögonfärg? mest brun, lite grön
120. Vill du tatuera dig? ja

121. Vad har du för visningsbild på msn? orkante kolla
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? tobbeno, bloggen och pea
123. Laddar du olagligt ner musik? ibland :D

124. Har du en egen ipod? nej, nöjer mig med min mobil same shit..
125. Är du fet? som fan..
126. Vad önskar du dig i julklapp? dubbelsäng.. tv.. massa!
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? kolla på den här om dagen, men inte hela :D
129. Är du emo? klart jag är ;)
130. Vad stör du dig på? störda människor

131. Vad är emo enligt dig? sånna som skär sig..
132. Brukar du lyssna på hög musik? ja
133. Vad gör du om dagarna? kompisar.. osv
134. Tycker du om popcorn? ja
135. Vilken är din favoritläsk? cola (a)
136. Vad är din favoriträtt? tacos
137. Vad tycker du om raggare? haha, funkar :D
138. Vad tycker du om punkare? nejnej!
139. Har du skärt dig nån gång? bara ristat in ett namn på armen, inte samma sak :o

140. Är du död? klart jag är
141. Är du osynlig? inte direkt
142. Filar du naglarna? yes
143. Har du fräknar? massor -.-
144. Har du posters på dina väggar? nej
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? ingen av dom
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? jag själv tror jag..
147. Vilket är ditt favoritämne? rast
148. Vilket ämne hatar du? matte..
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? inget :o
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? matte, no

151. Favoritstad? stockholm!
152. Favorit loka? alla
153. Cola eller cola light? cola
154. Älskar du din dator? jaaa!
155. Är din dator bög? ibland
156. Vad är ditt favoritplagg? tunika/tights
157. Vilka affärer handlar du oftast i? gina, bikbok, now, osv..
158. Vart handlar du? I EN JÄVLA AFFÄR?
159. Favorit tvserie? vet inte fortfarande..
160. Tycker du Top Model är roligt? ja

161. Vilken är din favoritbok? läser inte
162. Favoritfilm? massa
163. Vilken är den bästa musikgenren? va? :o
164. Bada eller sola? sola
165. Katt eller hund? hund
166. Åska eller sol? sol
167. vinter eller sommar? sommar
168. Knarkar du? nej
169. Röker du? (a)
170. Snusar du? aldrig testat

171. Äter du? när jag har tid
172. Snattar du? har gjort..
173. Röker vattenpipa? ja
174. Är MER gott? ja
175. Tycker du om salt? ja
176. Har du kysst din egna spegelbild? ja
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? FAN VA SEXIG :D
178. Ät en banan? varför de? :o
179. Har du runkat nångång? om jag har..
180. Använder du för mycket hårspray? nej

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? nej 101 gånger -.-
182. Favoritsäng? min
183. Har du en snopp? ja klart jag har
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? slumrade till..
185. Vill du ha sex just nu? ja :o
186. Har du ljugit någon gång? ja
187. Favoritmeny på donken? BIG MAC! nej.. vet inte
188. Donken eller burger king? Donken
189. Svart eller vitt? svart
190. Rosa eller grönt? rosa

191. Död eller levande? levande
192. Rädda joppe? haha va?
193. Tittar du på tv just nu? nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? många har sagt att jag ska :o
195. Favoritkaraktär i simpsons? bart :D
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? aa.. men det skulle inte komma så många :/
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? nej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? va? :o
200. Städat eller stökigt? städat


10 november

Jag kommer inte skriva i denhär skitbloggen så mycket.. men idag har jag varit i skolan som vanligt. Efter skolan så mötte jag upp elina, johan, jimmy, anton, felix, cornelia och malin, men cornelia och malin skulle inte till smedby som vi andra skulle, vi va hos en kompis och kolla på tv och sånt, sen åkte anton hem och lite senare kom fille. Chilldag ;) juste! är det någon som har fått sina skolfoton? (dom som går i runby)

pussen ♥

tack pappa <3


5 november <3

Idag har jag och min älskling 3 månader! älskar dig! Idag tog vi ju sprutan.. nu har jag as ont i armen, kan inte ens ta på mig min tröja.. :( tänk om jag blir förlamad :o inte bra.. efter skolan mötte jag upp johan, och vi åkte till smedby till cilla, jim och jossan, vi gjorde inte så mycket, imorgon ska jag va i smedby och aa.. kan inte säga i bloggen, men vi gick ner till centrum och köpte lösnaglar och skit :) sen hämtade pappa mig..

pussen ♥

4 november

Jag ska skaffa lösen eller ta en paus i min blogg, nu har jag fått reda på att moas mamma läser min blogg, och folk på johans mammas jobb :o pinsamt! men det är inte bara den anledningen.. nu har min älskling elina kommit hem från spaninen också, hon hade tydligen köpt något till mig, imorgon är de bara chill i skolan förutom att jag ska ta svininfluensa sprutan :o men är inte rädd för sprutor men hoppas jag inte svimmar bara.. måste bara säga hur de ska gå till som jag nästan har sagt till alla idag :$ först ska jag in till sal 5, sen ska dom säga mitt namn då ska jag in till sal 6 och ta sprutan sen ska jag till biblioteket och vila..

pussen ♥

Johan <3

Jag vet att vårat förhållande har varit lite upp och ner, men jag vet att vi kan fixa dethära, vi 2 tillsammans så är vi oslagbara, jag har inte känt samma känslor för någon annan än just dig, om du lämnar mig så vet du att du föralltid kommer att vara nummer ett i mitt hjärta, de finns ingen bättre än dig! spelar ingen roll vad folk säger! du är mitt allt och kommer föralltid att vara. Nu har vi 3 månader på Torsdag och jag hoppas de blir fler.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta Johan Zettergren <3

3 november

Idag gick de as segt i skolan.. men hade ändå ganska roligt :) börjar sköta mig nu också, nu jävlar ska de bli gelé naglar! :D och imorgon ska jag göra ett so prov som jag inte har gjort än, men de kommer gå superbra! och i skolan lekte anton apport med mig? jag är ingen jävla hund :o han kan va lite speciell ibland.. ;) efter skolan så kom pappa och hämtade mig, vi åkte till stinsen och jag fick en svart mjukisdräkt och ett par vanliga mjukisbyxor, från bikbok och allt gick på 700, love u pappa! sen åkte jag hem, skulle egentligen ut och träffa lite folk, men har otroligt ont i huvudet, så får träffa min baby imorgon istället, saknar dig johan! :( juste jag och johan har 4 månader på torsdag, woho! :D

pussen ♥

1 november

Jävlar va längesen de va jag skrev.. det har varit fullt upp hela veckan kan jag säga er, och min mobil försvann under alla kvällar så jag kunde inte ta några kort heller.. jag, moa hennes pojkvän och johan chillade galet hela veckan.. och på fredagen va de meningen att vi skulle dricka, men johan drack så jävla mycket så han började starta bråk med alla osv.. sen orkar jag fan inte berätta allt, bara de att jag fick ta hand om honom hela kvällen.. inte så kul! och på halloween, va de ÄNTLIGEN min tur, fan va kul vi hade :D de började med att jag, moa och fredrik va hemma hos moa, så gick jag ut och mötte evve, alla satt och rökte vattenpipa och drack lite.. sen kom jessica och anton, sen började de bara rulla in folk :o så de blev full fart.. skit roligt! och imorgon är de skola, bläää!

pussen ♥

RSS 2.0