31 mars

Idag var det jätte segt i skolan, som vanligt.. Men jag hann med rätt mycket, en tidslinje om franska revolutionen, skrev en roman och pluggat till ett matte prov :thumbup:. Fast jag drog lite för tidigt från skolan, busig tjej.. :blush:, men jag ville hinna säga hejdå till Rebecca, så jag gick med Rosanna (hennes syster) från skolan. Så jag fick sällskap iallafall ;) Ska nog möta Jennifer lite senare o snacka lite skit, imorgon ska jag troligtvis på tjejmiddag, men är inte säker på det, och på lördag blir det middag med Rebecca hemma hos mig eller i stan, får se! Sen ska vi kanske till rosers, har jag bestämt! Ryktas om att det är party där ;) Men nu ska jag äääta, yummie!
pussen ♥
Jag är så charmig! Ser ut som ett ägg..

Home

Jag träffade aldrig Rebecca ikväll, jag kom precis hem.. Martin och Jocke kom och hämtade mig och Veronica, vi åkte bara runt och snackade en hel del, men det var mys! Imorgon ska jag ta mig upp till skolan också.. woho! Men måste orka upp för att har massor av att göra imorgon första lektionen, så måste sova nu... Imorgon ska jag möta Rebecca så ska vi kramas och säga hejdå, hon ska på iväg och kommer hem på fredag, haha tönt jag är.. Måste säga hejdå innan :blush:
pussen ♥
Without you my heart would stop
I love you so much. I will always be here for you! ♥

30 mars

Idag har jag varit i skolan som vanligt, var ganska roligt när pappa skulle väcka mig, jag är alltid inne i min egna lilla värld när någon ska väcka mig, när mamma skulle väcka mig förrut sa jag "kan vi inte spela dedär spelet med tån?" och när min syster skulle väcka mig och säga att det var mat sa jag "men jag har redan spelat" och idag när pappa skulle väcka mig imorse så sa jag "det är bra att vi är syskon!!" haha ganska roligt ibland.. Pappa trodde att jag hade tagit något när han försökte väcka mig förrut, men han börjar bli van! Efter skolan så kom pappa och hämtade mig, vi åkte till stinsen, han köpte ett par skor till mig och jag köpte en tunika och en vår/sommar skinnjacka, så det är asbra! Fick en goodiebag på bikbok och i låg det är par brillor som ser ut som solglasögon, men det är vanligt glas, så jag har på mig dom hela tiden, ser fett smart ut :blush: Men kanske möter Rebecca lite senare om jag orkar!
pussen ♥
En bild från nyår, hei fjortis..

29 mars

Fyfan vad tråkig dag i skolan.. Vi var ute och skulle laga mat.. Jag och Rasmus satt bara där och försökte göra upp en eld med barr, men det gick inte så bra. Efter det åkte jag hem till mamma och duschade, luktade såndär äcklig rök.. Sen åkte jag till pappa och käkade, och nu är jag här, helt jävla lonely.. kul! Min syster kommer hem halv 10 och pappa vid 9, men jag ska rulla mot Rebecca snart, min "lilla" bebis fyller 18 år idag! Stort grattis till henne! Vi ska träffa Hampus tydligen och sen ska hon köpa cigg, haha.. Hon måste ju testa ;) Och igår klippte jag mig, fysatan vad bra det blev! Skuttade typ runt hela tiden och Veronica tyckte jag var dum i huvudet, som vanligt.. Men nu ska jag ringa Beccis!
pussen ♥
Jag och min fina syster! Ser ut som att hon ska ge mig en rak höger, fint! Och där är mitt nya hår, nu är skiten inte slitet längre så nu kommer det växa som ogräs :blush:

27 mars

JN Det har varit en grym helg! Igår var jag och min syster hos Jocke med massor av folk, kommer ihåg hälften.. Vi drack lite, sen drog vi hem vid 3 och somnade direkt när jag kom hem.. Idag skulle man upp 10 och det är ju sommartid nu också, älskart! Mamma och Göran kom och hämtade mig och Veronica vid halv 11, drog till donken o käkade frukost hehe, sen åkte vi in till stan och mötte mormor och hennes tant kompis och hennes barnbarn o blablabla, orkar inte rabbla upp alla namn, ni vet ändå inte vilka de är så det är ganska onödigt ;) Det var värsta porr teatern.. Dom sprang runt nakna osv.. Och mormor ba "det blir en häftig upplevelse för en gammal dam" haha.. Men den var faktiskt rätt bra. Snart är det bigbrother och sen ska jag fan sova, ont i huvudet och mår illa.. Älska livet!

pussen ♥
Jag har också varit liten ;) (jag till höger) för er trögfattade..

26 mars

Fyfan vad jag är trött.. Vaknde runt ett, åt frukost och sen gick jag o la mig igen, hihi :blush:. Snart ska jag iväg med min pappa och min syster, vi ska till Täby. Var ju på Gotland i somras, och nu ska vi träffa Putte som var med på Gotland och hans 2 barn ;) Nu ska jag duscha o klä på mig, kanske ska träffa Elin en stund innan jag åker, och nästa helg ska jag in till stan med Rebecca och käka lite, eftersom hon fyller 18, min stora tjej! Älskar min Rebecca Billefält! Men nu måste jag röra på mitt feta arsle.
pussen ♥
Tjooo gangster!

Hockey

Ligger och kollar på hockey just nu, AIK-färjestad, hoppas fan att AIK tar hem dehär! Haha jag låter som värsta geeken, menmen.. Ska kolla vidare nu. Spännande!

24 mars

Nu funkar bloggen igen som tur är.. Har varit massa knas dom senaste dagarna, mellan mig och min syster, men allt är bra nu så det är skönt :) Hade utvecklingssamtal här om dagen som ni vet, gick bättre än vad jag trodde.. Ska faktiskt plugga lite efter maten, så ska bara stanna hemma ikväll.. Har ju min bästavän här.. Chips påsen! Så det är asbra :D Gjorde lite rest uppgifter idag också, duktig chey! Har faktiskt inte så mycket att säga..
pussen ♥
Jag älskar dig min fina storasyster! ♥

23 mars

Alltså min blogg är helt åt helvete.. Går inte o ladda upp bilder på normalt sätt eller någontint.. Säkert något på min Iphone som är cp -.- eller så lägger jag bara ner skiten.. Men ska sova nu, skola imorgon! Puss!

22 mars

Vilken jävla skit dag! Och nu märker jag att blogg.se inte funkar.. Eller det går inte o ladda upp bilder osv, älska livet just nu! Not.. Dagen började med att jag försov mig, sen hade vi idrott, där jag blev runtdragen på golvet.. Sen blev jag kallad till elevrådet, sen när man kommer upp med informationen så kastar lärarna skiten, då gav jag upp! Skakade för att jag var så jävla arg! Så jag drog hem.. Och snart ska jag på utvecklingsamtal, fyfan vilken skitdag... Men efter jag har varit på mötet så ska jag möta Elin, så ska vi på tjejkväll på gården, ska svulla glass! Men nu pallar jag fan inte skriva mera.. Hejdå fml!

Sängen

Just nu ligger jag i sängen och mobil bloggar, fett coolt! Elin smsade och frågade om vi ska träffas imorgon, självklart sa jag ja :) haha! Igår skulle vi montera ett stol jävel från Ikea, en såndär ute stol.. Jag och Elin trodde det var en lätt match men den var det fan inte.. Gjorde hela skiten fel så fick plocka isär allt och gud vet vad.. Imorgon har jag utveckligsamtal, längtar redan! Nu ska jag försöka sova! Puss!

18 mars

Idag har jag varit i skolan på en lektion.. Var så jävla trött! Skulle endå sovit på alla lektioner så jag drog hem till min säng istället :) Men sen ringde Sebastian och väckte mig.. Snackade lite med honom, sen käkade jag lite och nu sitter jag här, pallar fan inte göra något idag, kefft väder.. Snöar som fan! Jag som trodde det skulle bli vår, ja, vem fan trodde inte det? Igår var jag hemma bara tror jag :O Senare på kvällen kom Hampus, så jag, Hampus och Veronica kollade på BigBrother, sen skulle dom kolla på film, men jag var så jävla trött så jag gick o la mig, juste! Var i åkersberga igår, min pappas brutta fyllde 47 tror jag det var, så vi var där o käkade lite tårta, sen drog vi :PppPPp haha, har astråkigt... Tjaarååå

pussen ♥


haha söööt chey! jätte gammal!


.

När jag hör din röst försvinner jag från världen känns det som, det är bara du, du & du. Men jag är inte världens bästa människa, och jag kan inte ljuga för dig.. Du är i mina tankar hela tiden, men jag känner mig ganska osäker, killar är sådana som inte kan hålla sig till en, jag har inte förtroende för killar, mitt hjärta har krossats i bitar gång på gång, och vad ska jag göra om det händer igen? Jag orkar inte bygga upp allt igen, det blir för jobbigt. Du vet inte min bakgrund, du vet inte vad jag har gått igenom.. Men du är lika fin som alla stjärnor på himelen, det spelar ingen roll hur sur jag är, bara jag hör din röst så blir jag glad igen som du kanske har märkt.. Du är det finaste jag vet, du är mitt ljus över dagen och du gör mina dagar hela tiden. Jag skiter faktiskt i vem du väljer, det är dina val.. Men jag står alltid på din sida, det ska du veta.. Vi var faktiskt mycket med varandra i somras, men då visste vi knappt något om varandra. Men vågar jag säga hejdå till dig? Det är de som är frågan..
En glad jävel..

15 mars

Nu sitter jag på mentorstid, ska egentligen jobba med engelska, men Annelie förklarar som ett rövhål så jag orkar faktiskt inte jobba, känns inte värt det.. Men Elin är påväg till runby, då möter hon mig här, sen ska vi till min pappa som kommer hem 9 ikväll, så vi ska säkert laga någon mat osv, mysigt! Jätte längesen jag träffade henne :) det var någon som frågade om jag kunde berätta om någon jag var på g med eller ville haffa, men som sagt.. jag är riktigt trött på killar just nu, och är inte redo för ett förhållande än, och det suger att ha pojkvän på sommaren :blush: Men vi får se vad som händer, kanske snackar med någon snygging nu, who knows ;) Och det är jätte fint väder idag! :O Jag orkade inte vara med på idrotten, så jag satt ute med Maria och lyssnade på musik och solade, åååh vill verkligen att all snö ska försvinna NU, men det är inte långt kvar nu ;)

pussen ♥


Någon bild jag hittade på skol datorn, ser ut som jag petar mig i näsan, kult!


13 mars

Sämst uppdatering.. Men sånt är livet, alltid jag o säga så.. Igår var jag med Rirre, Rebecca, Nina, Rille, Linn och Johan, trevligt trevligt! Vi åkte bil till Coop o köpte godis, och köpte cigg, sen åkte alla till Rirre och lyssnade på musik osv, nu ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig, helvetet imorgon.. Fyfan vad jag är trött på skolan! Men nu ska jag sluta klaga o gå o lägga mig istället!
pussen ♥
Ge mig sooommar!

10 mars

Jag fyller år om 2 dagar! Whooopwhooop, mamma kommer hem ganska sent idag, så ska dras med min plast farsa som lägger in ben&jerrys i kylskåpet.. Där förklarade jag hur dum han är, men han är ganska sneeel för att han ska köpa donken till mig :blush: Ååååh, kommer bli tjock.. Men sånt är livet.. Där lät jag som en fjortis, menmen.. Veronica är på jobbet, så sitter här helt jävla lonely.. och jag har fortfarande äcklig öroninflammation :( Men nu gör det bara ont på nätterna.. Så det börjar bli bra iallafall.. Nu väntar jag bara på att Göran ska komma hem, sen ska jag väl ruttna hemma som jag gjort hela veckan nu, woho!

pussen ♥


Jag vill bli brun igen.. Och nej, mina tuttar sitter bra där!


Svar på frågor

Fråga: Varför är mina emo-skor fula?:(
Svar:  För att dom bara är det, så enormt fula!

Fråga: Varför gillar du att mobba dom? :(
Svar: För att dm är fula antagligen..

Fråga: Vad tycker du om H&M's chef?
Svar: Dum i huvudet

Fråga: Tror du att han gillar kaffe?
Svar: Antagligen.. Han har gula tänder

Fråga: Gillar din mamma eller pappa kaffe?
Svar: Varför skulle dom göra det?

Fråga: Vad dricker du helst på morgonen? :)
Svar: Hatar allt och alla på morgonen, så ingenting..

Fråga: Vad tycker du man borde fråga mer? :D
Svar: Ingenting.. dina frågor är meningslösa

Fråga: Har du nån kille på gång?
Svar: Nej faktiskt inte, trött på killar just nu..

Fråga: Hur många har du haft sex med?
Svar: Det är ganska privat, men det är mer än 1 och mindre än 6

Fråga: Har jag en rosa tröjja på mig just nu?:$
Svar: Ja.. eftersom du alltid har den på dig, så tippar jag på ett ja

Fråga: Gillar du att bada naken?
Svar: Jag brukar föredra att bada med kläder.. Helst med skorna också

Fråga: Vad har du för sko storlek?
Svar: 38/39

Fråga: Är du grym på nånting?Isåfall vaddå?
Svar: Jag är grym på allt!

Fråga: Gillar du mina frågor?Varför/varför inte?
Svar: Nej jag gillar inte dina frågor, jävligt meningslösa.... 

Fråga: Visst är det mysigt med mig som sov sällskap?:blush:
Svar: Ja, det är faktiskt jävligt mysigt :blush:

Fråga: Har jag stora fötter tycker du?
Svar: Föör stora...

Fråga: Varför ska du va sjuk för?
Svar: För att gud hatar mig.. Men ska prata med honom!

Fråga: Gillar du Katter?Det lär du ju göra eftersom du e en själv så dum fråga egentligen....
Svar: Ja, tackar! Jag är jävligt kattig! Men katter är tråkiga.. Speciellt din

Fråga: Vilken är din favorit färg?
Svart: Svart, vit, rosa

Fråga: Varför är himlen blå och aprikoser aprikos färgade?
Svar: Ska fråga gud medans jag håller på!

Fråga: Vílken sorts killar tänder du på? :)
Svar: Snygga killar som bryr sig om mig :)

Fråga: Varför är jag så jävla dunder grym?
Svar: För att du umgås med mig

Fråga:
 Varför heter bamses honung dunder-honung?
Svar: För att han ville att du skulle ha något att fråga om

Fråga: Varför e du så nästan lika awesome som mig?
Svar: Jag ÄR mycket mer awesome än vad du är!

Om ni undrar så är det Elin Fjellberg som ställt hälften av frågorna.....

9 mars, frågestund

Förlåt för jätte dålig uppdatering.. Men jag har fått öroninflammation och har en dunder förkylning, så jag har faktiskt en anledning ;) men jag är på bättringsvägen, men det blir nog ingen skola för mig på hela veckan, skönt som fan! :) Sen har mamma laddat med billys panpizza o cola som jag har när jag är ensam hemma på dagarna, kommer bli tjock.. men tjocka barn är glada barn, jag har iallafall precis gjort ansiktsmask med min syster och min mamma, helt bruna i fejjan.. nu sitter jag och väntar på att efterlyst ska börja, sen är det bigbrother, sen slagg! :D Jag funderar på att ha en frågestund, så att vi får en start på bloggen, så jag startar nog en nu! Svarar på allt imorgon!
pussen ♥

Hei

Hei Jessica! Heido!

RSS 2.0