22 september

Snart ska jag till skolan, men skolan ringde och sa att jag inte har någon musik, så börjar 10 över 9, men bor i äckel skälby så måste åka nu -.-

pussen ♥


Äntligen klar!

Nu har jag pluggat som en jävla dåre på dendär uppsatsen jag har gjort klart hela g delen, och när man ser frågorna på papperet så ser det skit enkelt ut, men när man väl läser dom så fattar man ingenting.. men jag har iallafall gjort 5 frågor nu, jag började vid 3 och blev klar nu :O och imorgon ska jag göra vg och mvg frågorna :) så det är bra, nu ska jag prata lite med min syster sen ska jag krypa ner i i sängen (a) godnatt!

pussen ♥

21 september

Idag gick det sjukt segt att gå upp från sängen.. :/ men så går det när man går och lägger sig 2 på natten :) I skolan var det chill, men alla sjuor hade ätit upp maten.. och jag hade inte ätit frukost, så min mor sa att det va okej att jag drog hem, så det va skööönt :D nu ska jag plugga på en uppsats vi ska ha till på fredag, har varit sjuk så fick den idag och den ska va inne på fredag.. :( men det klarar jag nog, duktig chey! :) ska träffa maria ikväll också om jag hinner :)

pussen ♥


20 september

Idag har jag haft en jätte mysig dag! Storm väckte mig vid typ halv 11, jag klev upp ur sängen och fixade mig osv, sen 11 kom han och hämtade mig, vi åkte hem till honom och kolla på tv och sen lite senare åkte vi till häggvik och åt på donken, sen vid tio i 3 åkte vi till norrviken och hämtade min baby elina, efter det åkte vi hem till storm igen och chillade galet, står namn över hela min kropp.. menmen.. funkar det med :D sen vid typ 6 skjutsade storm mig och elina hem till mig och vi käkade, spelade buzz och sjöng singstar :D nice som fan, nu ska jag bjuda på lite pictures!


en gubbe på min mage.. elinas humor..


Jag älskar dig! ♥


storm med sitt fina hår!


påväg till bilen ;)


Elina kör all in på singstar! :D

pussen ♥


godnatt!

Jag måste lägga mig ganska tidigt, imorgon kommer storm och hämtar mig vid 10, vet inte varför.. men han ville ha sällskap för att han ska upp 6 knäppis.. men vi ska iaf till donken och äta frukost sen hem till honom och kolla film eller något skulle jag tro, och runt halv 3 åker vi till norrviken för att hämta min baby elina ;) och kanske träffar någon gammal klasskompis, trevligt! :) nu ska jag försöka sussa!

pussen ♥




19 september

Jag vet att jag är SÄMST på att uppdatera.. kommer inte ihåg vad jag har gjort, men igår va jag iallafall i skolan, ja! skolan på en lördag, men vi hade någon runbydag så jag går hellre på den i 3 timmar än 8 timmar på måndag, så är ledig imorgon :D wie! efter skolan drog jag ut med bella, martin och maria, vi gjorde inte ett piss.. men sen började det ösregna så jag och maria tog bussen hem ;) idag har jag bara varit vid station och lämnat marias nycklar, nu väntar jag på min syster som ska komma hem från sjukhuset :) och ikväll är det ensam mamma söker, älska! :D

pussen ♥


nytagen piercing ;)


9 september

Idag har jag varit i tråkiga skolan.. men fick alla rätt på demokrati grejen och alla rätt på no provet, duktiga tjejen (a) sen skulle vi springa jävla skoljogg till kairo och tillbaka, fyfan! säger jag bara, men jag gick med cornelia och det gick ganska fort, bara det att cornelia spottade yoghurt över hela mina skor :'( tack! men hon fick sin hämd (a) sen fick jag mitt elevensval, ska sy jävla regnkappor till SKOLAN! aldrig i livet.. ikväll kanske jag ska träffa en kååmpis! :) vi hörs!

pussen ♥


söta tjejen, tagen alldeles nyss! :)


7 semptember

Jag ska berätta om min vän Sebastian Andersson eller anden som han också kallas, han är en mycket trevlig pojke och vi har haft jävligt roliga tider tillsammans, men han är lite konstig också, men varför han är det behöver vi inte gå in på ;) vi träffades en hel del i slutet av vintern, då vi alltid va hos grillen, anden va alltid packad som ett svin, typiskt honom liksom.. sådant är livet :) vi gjorde en hel del saker i detdär huset, och den bästa kvällen va nog när en snubbe drack ur en jävla spyhink och när han drack grillens piss, det va goda tider.. och när han höll på med en brud som såg ut som stryk, fy! förlåt anden men det va så.. men nu orkar jag inte skriva mer för att jag ska duscha nu och sedan klä av mig, sedan ska jag troligtvis sova :)

pussen ♥


där har vi honom!


4 september

Det är den 5 september men det har varit den fjärde :) aja.. dålig uppdatering jag vet, men har varit så jävla irriterad på sisstone, i fredags va jag på gården, tråkigt som fan, drog hem vid elva.. idag har jag inte gjort ett piss, fick en ny jacka av min morfar, tack så jätte mycket! sen sov jag bort halva dagen typ, men sen gick jag ut och mötte anton och snacka lite skit, sen duschade jag osv, och nu ligger jag här, ska ut med veronica snart :)

pussen ♥


Inte min bild, men det är precis en likadan jag fick av min söta morfar :)


Heeemma!

Kom hem för en stund sen, elin smsade och väckte mig så mötte henne vid station och prata massa skitsnack, I like ;) sen chillade vi bara vid station sen tog jag bussen hem och nu har jag bara pluggat lite och tagit det lugnt :)

pussen ♥


söt tjej från skolan idag, och satan va trött jag va.. påsar under ögonen :(


2 september

Kom hem från skolan för en stund sen, jobbiga lektioner, men det funkade bara att jag hade riktigt ont i huvudet i slutet av dagen.. kan bero på att jag inte åt någon lunch som jag nästan aldrig gör i skolan, ser ut som dom kört maten i en mixer och sen lagt det i lådor.. fy! gick jättebra på läxförhöret om demokrati. kunde allting, duktig tjej :D efter skolan tog jag bussen till centrum för att möta upp pappa, och buss chuffören va ju dum i huvudet.. körde fel och sa att det va avstigning, sen kom det en tant som skulle köra så han fick gå, synd för honom! sen åkte jag och papi till donken hihi (a) för att jag inte hade ätit, men nu har jag precis ätit, ska duscha snart sen vet jag inte vad som händer :)

pussen ♥


åh min bebi ♥


1 september

Nu har jag precis kommit hem från skolan :) chill dag, skönt! hemkunskapen var nog roligast, råka spilla olja över hela golvet så kunde åka skridskor, och råka bränna hela skiten.. hehe (a) men smakade bra iallafall som tur var :) menmen, har prov imorgon, inte pluggat något, men det ska jag göra ikväll, hela demokratin, kukul.. men det klarar jag nog, efter skolan så mötte jag marcus och johan, dom skulle till centrum och jag behövde dra hem så jag kanske ska träffa dom senare, eller träffa min bebi :$ men vi får se.. skriver kanske lite senare!

pussen ♥


glada tjejen, bjuder! (a)


RSS 2.0