31 juli

Igår så åkte jag och Veronica till station och mötte Rebecka och Sanna, vi tog tåget till solna och därifrån buss till sumpan, var där med 2 tråkiga killar.. Och tillslut blev det föööör tråkigt och massor av knas så jag och Sanna tog bussen till solna station och därifrån åkte hon hem och jag tog tåget till väsby, skulle egentligen träffat Elin en stund men det hann jag inte med :( Och sen tog jag bussen hem till mamma, bussen till pappa skulle gå en halvtimme efter bussen till mamma, så jag åkte till henne istället :) Kom hem vid ungefär 2.. Och sen ringer Veronica och frågar om jag ska ha donken, klart som fan! :blush: Så att jag tog bussen till pappa med henne och Rebecka så nu är jag här och ska snart duscha, sen ska jag möta Elin :D
pussen ♥
På bussen påväg mot sumpan!


Veronica och Rebecka på bussen

30 juli

Igår målade jag mitt rum och det är nästan klart, wie! :) Sen skjutsade mamma mig och Veronica till pappa, vi käkade lite och sen skjutsade pappa oss till station, Veronica tog tåget till torparängen och jag väntade på Elin vid stationen, när hon hade kommit så mötte vi Marcus och Lillis, Lillis gjorde min kväll haha, aldrig skrattat så mycket skulle jag tro.. Dom väntade med oss tills vårat tåg kom, då åkte jag och Elin till norrviken där mötte Edward och Dennis oss, sen gick vi upp till torparängen och där var Martin, Micke, och världens stöööööörsta fjortisar skulle jag tro.. Fyfan vad vi skrattade! Det var ju fan pinsamt herregud.. Och dom är lika gamla som jag, och jag kan inte ens tänka mig att jag skulle kunna bete mig sådär, leker aspackad och visar halva arslet när man böjer sig ner och leker allmänt överdriven, fyfan.. Sen kom Hampus, han fick också sig ett gott skratt fick jag och Elin skjuts därifrån av Hampus till donken, nääääjz! Köpte mer än vad vi orkade, smart! Sen kom Elias och co och höll oss sällskap ett tag sen gick jag och Elin till carslund och sen tog vi bussen därifrån till station och mötte Veronica för att hon inte ville åka själv, snäll syster jag är! :blush: Medans jag och Elin väntade så pratade vi om exakt allt, hur skönt som helst! Sen tog alla 3 bussen hem till oss :D Men nu ska jag börja fixa mig lite smått :)
pussen ♥
Gullii chey!

28 juli

Idag vaknade jag sent som vanligt.. Gick upp o käkade middag och sen drog jag ut och mötte Moa, vi knallade runt och hade inget liv, spionerade på folk osv haha.. Men det är alltid roligt o vara med lilla Mois :D Imorgon ska jag träffa min efterlängtade Elin, vi ska göra det gamla vanliga eller bara chilla :D Men har inte så mycket o skriva om faktiskt.. Uppdaterar imorgon när jag har mer o skriva om :)
pussen ♥

Godnatt

Med dom här bilderna säger jag godnatt! :)

27 juli

Dålig uppdatering men mitt humör har varit lite fram och tillbaka, men nu mår jag helt plötsligt bra igen, wierd.. Men i helgen så har jag varit hemma hos Polski bara typ, i fredags tror jag att det var så var jag, Melker, Mattias, Robba, Elin, Mikaela och Polski där vi körde "jag har aldrig" och skrattade sjukt mycket, sen gick jag och Elin upp och hittade en liten håla med en säng i, så vi gick dit och snackade om massor och sen gick vi ner för att Mattias låg och skrek efter ambulans haha.. Men det var inget allvarligt :D Sen fick jag feber så jag gick hem och somnade direkt. Lördagen sov jag hela tiden och på söndagen så gick jag till Polski igen och umgicks med honom, Moa och Melker, och sen åkte dom till Poooolen :D Idag mötte jag upp Moa och vi åkte till torparängen med Sanna, Becka och Veronica. Där mötte vi Martin, Edward, Fanny, Amanda, Micke och någon tjej som jag alltid glömmer namnet på :blush: Men nu ska jag snart sova, sjukt trött..
pussen ♥
Torparängen för ett tag sen, fresh Martin!

-

Stanna livet för att jag vill hoppa av och stanna tider jag orkar verkligen inte vara kvar, jag vill inte vara med mer. När allt bara går snett, vad är det då för mening? Hatar livet nu och kommer hata det förevigt. Allt blir bara fel hur jag än beter mig, och på senaste tiden har det känts som att ingen vill höra eller se mig. Jag nyper mig i armen för att se om jag drömmer, men smärtan kommer och den verkar aldrig gå över. Meningen med livet.. Ja jag önskar att den fanns. Dagarna går och jag försöker klara allt ändå, men det är svårt. Ingen förstår hur jag mår eller känner, min värld vänds upp och ner och jag vet inte vad som händer. Varför finns jag? Och varför lever jag detta livet.. Varje dag jag vaknar vill jag bara somna om och vakna upp bredvid någon som jag kan hålla om. Men var finns dom? Var finns dom som bryr sig?
Er kommer jag älska tills hjärtat slutar slå! Det är er jag lever för ♥

Godmorgon, typ..

Jag vaknade för ungefär en timme sen, gick verkligen inte att ha ögonen öppna. Och alla låg och sov så det var bara jag i min ensamhet, haha emo.. Men pappa kom hem för ett tag sen och då åkte vi ner och handlade för att jag ville ha godis :blush:. Tror att jag ska ta det lugnt idag, jag har gjort saker hela sommarlovet förutom 2 dagar typ, så att jag behöver vila, kolla på film osv. Mys! Men om jag känner mig rätt så kommer jag dra ut om en timme.. Imorgon drar jag till min mor också, ska fixa klart mitt rum, dra till ikea osv :D Men nu ska jag duscha innan maten!
pussen ♥
Haha jag och Elin var ute i spöregnet med vinterskor osv, kallt som satan..

21 juli

Jag vet att jag är sjuk i huvudet som är uppe nu.. Men det var en person som ringde ut mig vid 4 på äckel morgonen så jag umgicks med honom och hans kompis en stund, kom hem vid 5 typ och nu kan jag inte sova. Great! Och pappa har åkt till jobbet och hatar o vara ensam hemma, tror alltid det ska komma mördare o skit haha.. Normalt som fan. Men igår så åkte jag, Veronica och Sanna till torparängen och mötte Micke, Julia, Martin, Amanda, och det var det någon till som jag inte har någon aning om vad hon hette, ooops! Sen kom Mikaela också. Det var äckligt mycket myggor så min far kom och hämtade mig vid halv 1, idag har jag ingen aning om vad som händer. Lär ju inte sova iallafall, då kommer jag vaknade ikväll någongång och det har jag ingen lust med :D Men nu ska jag äta något, feeeett hungry! Tjockis :blush:
pussen ♥
Jag och Sanna chill'n on the tåg!


Hahahha, älskar denhär bilden!


Torparängen


Sanna och Veronica


Hahahah! Jag och min Mickis

20 juli

Keeeff uppdatering.. Men jag har gjort saker varje dag, varit med världens bästa människor, grönan, fester osvosv. Iförrigår var jag, Malin och Elin först hemma hos hamstern och chillade lite, käkade kebab ooosv, asgott! :D Vid 1 på natten så drog vi till Skarnäs, kollade på film och när alla skulle sova så kunde jag och Malin verkligen inte sluta garva.. Skrattade oavbrutet i minst 3 timmar. Och shit vad Elin och Skarnäs var irriterade hihi :D Vid åtta på morgonen så drog jag hem o sov hos min mor, sen kom pappa o hämtade mig. Igår var jag och Ellen hemma hos Hanna med massor av folk, drack nubbe haha.. As äckligt! Sen drog alla hem till Moa, vi chillade där och sen skjutsade Hanna hem mig vid 5 på morgonen hehe :D Och dom andra dagarna kommer jag inte ihåg vad jag har gjort :O Ikväll ska jag nog träffa Mickis, hon har kommit hem från småland nu tror jag att det var :D
pussen ♥

-

Uppdateringen är keff, men jag har ingen lust o blogga, och verkligen inte nu. 8375202 tankar i mitt huvud och jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig.

9 juli

Idag väckte mamma mig tidigt som fan.. Vi började röja i mitt rum som jag ska få snart, slängde massor av skit och snart ska JAG måla taket, kommer gå åt pipsvängen.. Men jag tror jag klarar det haha, och imorgon ska jag måla väggarna och börja lyfta in min säng osv tror jag :D Just nu sitter jag med färg i håret, det ska bli ljusare, ska inte bli knall blond utan bara ljushårig haha, bra förklaring.. Men nu ska jag skölja ur skiten :D Och ikväll hoppas jag att jag får träffa min bebo! :(
pussen ♥
Jag var dum i huvudet som klippte av mitt hår.. :(

8 juli

Tjooo, nu ligger jag i sängen med Elin, gaaalen kväll igår, säg någonting som INTE hände, det jag kommer ihåg är att jag och Elin fick en sjuk idé att bada mitt i natten, men det var sjuuukt varmt i vattnet och Polski bangade haha.. Pussy! Sen så satt vi på en strand vid torparängen det var jag, Elin, Polski, Robba, Ellen, Izza, Rebecka, Martin, Julia, Veronica, Marcus, Matte och Martins bror :) Sen snackade vi med någon snubbe som var helt ensam stackarn. Satt helt själv o drack vin haha.. Sen skulle vi hem därifrån också, vilket som gick mindre bra.. Jag, Polski, Elin och Robba tappade bort dom andra, så vi virrade runt och sen gick vi till norrviken som jävla lodisar och väntade på att tåget som skulle gå 5 på morgonen, och klockan var typ 3, lyckat! Så alla gick till rotebro och försökte få tag på taxi men det var ingen som skjutsade 5 pers, idioter! Så vi tog tåget 05.13, handlade lite i automaterna på station.. Kanske blev lite för mycket höhö, sen tog jag och Elin bussen till mig och Polski och Robba drog hem, skulle egentligen med dom men pallade fan inte.. Vem fan bryr sig? Aa.. Inte jag iallafall! Så vi var väl hemma runt 6 på morgonen, lyckat!
pussen ♥

7 juli

Idag ska jag bara ta det lugnt, sliten som vet inte vad.. Vaknade vid 2, och ville egentligen sova mer så är fortfarande helt slut och vill bara sova :( Kanske träffar Rebecca en snabbis ikväll sen ska jag soooova, och imorgon åker jag hem till min mor och ska fixa mitt rum hela helgen, ska ju få ett annat rum :P Som är mycket större än mitt förra, sen ska vi måla om osv :P
pussen ♥
Oh shit, asgammal bild..

6 juli

Idag vaknade jag vid 4, haha.. Fattar inte hur jag lyckas, menmen.. Jag, pappa och Veronica åkte till centrum, där köpte jag 3 mobil skal, skit snygga! Sen drog vi hem o käkade sen skjutsade pappa mig och Veronica till torparängen, där mötte vi Izza, Rebecka, Ellen, Martin och någon till tjej som jag inte kommer ihåg namnet på hehe, sen blev det galet mycket mygg, och Rbecka och Izza skulle ändå till donken i Väsby så jag tog samma tåg som dom till Väsby sen mötte jag Jossan och vi tog bussen till löwet och träffade Linus, Anton, Koffe (?), Matilda, Jocke, Marcus, Axel och några till. Vi chillade osv och nu kom jag precis hem och ska väl sova snart :D
pussen ♥

Korv

Nu kom jag precis hem, pappa skjutsade mig till Rotebro där mötte jag Mikaela, Basse och Alexandra. Vi drog hem till Basse och sen kom det någon Jocke tror jag att han hette hehe, sen kom det någon Joel, vi chillade och kollade på film o käkade chips&cola, niiiice! :D Sen kom min far och hämtade mig, taxitaxi! Nä skoja :blush: Nu ska jag ringa Basse innan han blir arg på mig (inte han jag var hos) ;) Hejdå alla gullgrisar!
pussen ♥
Haha lägger bara upp bilder på mig själv, ruuuligt

5 juli

Snart ska jag åka hem till Mikaela, vet inte vad vi ska göra än. Kanske sover där också! Idag har jag inte gjort ett piss, vaknade vid halv 3 typ, bra jobbat! Så har inte så mycket att skriva om :D Ni får ge mig tips isånnafall :D
pussen ♥

4 juli

Igår vid typ 12 på nääätten så hämtade Shoppe och Patrik mig och Veronica, vi åkte till Nnorrtälje där Shoppes bror och Dogge var, vi kollade på film och drack litegrann, vi garvade en hel del, ritade på Dogge när han sov osv haha, så nu står det puss på hans ben men vi hann aldrig lägga till y:et... :( Och sen så sköt vi sniglar på parabolen! Kul! Sen däckade jag i soffan vid 5 på morgonen kanske, vaknade av att Shoppe försökte välta hela soffjäveln.. Vi gick upp och käkade frulle, sen åkte vi ut med båten, skitkul! Dom åkte även såndär grej bakom båten, ganska sugen på o testa, men kommer bara ramla.. Sen åkte vi till coop och handlade lite, sen så åkte jag, Dogge, Veronica och Patrik till något torg och vi köpte glass haha, nödvändig information.. Sen åkte vi runt lite i Norrtälje men hög musik och gasen i botten hihi, men det slutade med att Dogge körde vilse, så Erik fick komma o hämta oss haha, sen åkte vi tillbaka till huset, då käkade vi, sen kom pappa och hämtade mig, Veronica stannade kvar, men ska nog tillbaka dit nästa vecka eller något, niice som fan vare iallafall!
pussen ♥
Moi! Just nu!

3 juli

Tjooo, igår mötte jag upp Rebecca vid station och vi tog bussen till kärleksbacken, mötte upp Edward, Lena och Mikaela, senare kom Martin och Veronica också, vi drog till Edward och chillade lite :D Sen gick vi och mötte Marcus, Mattias och Polski, vi drog till en strand och drack liiite, och min plutt var gullig hihi, sen blev det massor av knas så jag och Rebecca drog hem till mig och glodde på film och slocknade vid typ 4 på natten..
pussen  ♥

Bättre humör osv

Nu är jag på bättre humör höhö, ska snart möta Rebecca vid station, vi ska till norrviken och möta Martin, Veronica, Mikaela, Lena och Edward. Vet inte om det är några fler där, återstår o se!
pussen ♥

2 juli

I torsdags sov Elin hos mig, vi drog ut vid 12 och mötte Anton, vi chillade ute och snacka massor. Vi kom hem vid halv 2-2, och däckade direkt när vi kom hem nästan. Vi vaknade vid 4 på dagen och käkade "frukost" osv, sen åkte hon hem, sen kom pappa och Veronica o hämtade mig, vi kollade på en film sen vid 11 åkte jag och Veronica till station och därifrån till centrum och vid centrum mötte vi Martin, Mikaela, Edward, Dennis och hans brud, vi väntade på bussen i hundra år men till slut så kom den, vi åkte till carlslund och satt och söp lite med Polski, Pålle och Erik, sen tog vi bussen hem vid halv 3, och nu är jag så arg så att jag orkar inte skriva mera..
pussen ♥
Jag just nu

RSS 2.0