29 januari

JAG FICK MVG PÅ SO PROVET!!!! :D hehe, men nu bjuder jag på lite gamla bilder!

























jag bjussar

Johan och mamma är dom enda som vet vad som har hänt idag. Kommer inte svara om någon frågar vad som har hänt. Bara onödigt.





hejdå

Tänker stänga ner min blogg ett tag. Ingen som kommenterar så de blir as tråkigt att skriva. Chiao!


25 januari

När malin har slutat så drar jag hem till henne ;) sen hittar vi på något roligt, men nu har jag tagiy bilder på mitt rum, men de kommer vara förändringar sen, ska få en plasma tv när mamma får sin nästa lön, sen ska jag tapetsera om ;) hoppas jag kommer få en stor playboy kanin på väggen :) men de tror jag! :D

pussen ♥













24 januari

Imorgon blir det bilder på mitt rum, så håll utkik! men ska sova nu :)

pussen♥

21 januari

Snart har jag och johan ett halvår! kan inte fatta att de har gått så fort :o och otroligt fina minnen på ett halvår osv.. aja, idag har jag varit i skolan, hade bara 3 lektioner och slutade vid 12, skulle egentligen sluta kvart över men musik lärarens klocka gick fel :) och idag åkte jag snow racer, ramla typ hela tiden :D och råka göra så att mehrad och aaron flög av :D mehrad kunde knappt gå :D sen gick jag hem till johan och lämnade min snow racer och lånade ett par mjukisar :) sen ska jag va med malin.

pussen ♥

20 januari

Väärldens roligaste dag i skolan idag :D när vi hade matte så hade någon vält ett bord upp och ner typ, och sen sa birgitta ba "kan 2 duktiga flickor eller pojkar lyfta upp bordet" mehrad ba "vad får jag för de" och birgitta ba "ett tack" så mehrad gick och lyfte upp bordet men de blev ändå inte som birgitta ville ha de, då skrek mehrad att han inte va birgittas slav, de va aaskul! :D de skulle va roligare om ni va där.. och sen fick hon utbrott som vanligt :D och sen så vare en kille som hällde vatten i birgittas korg som hon brukar ha med sig till alla matte lektioner så alla hennes papper osv blev skit blöta :D så vi fick ingen matteläxa ;) imorgon ska jag åka pulka skitkul :D men jag ska åka snow racer :) och sen slutar jag 10 i 12 :D gillas som fan!

pussen ♥

hemma ;)

Nu har jag precis duschat om ni ville veta ;) och idag har jag.. först mötte jag jossan vid centrum sen tog vi bussen till löwet och drog till totte, där johan, danne, söder och såklart totte var :) sen busade vi lite där, sen drog danne och johan skulle hem och äta så jag och jossan va där med söder och totte, vi blev tvingade och äta pizza och gud vet allt... :) hihi, jag är sjukt glad.. vene varför, men imorgon ska jag till runby, hihi :D nej nu ska jag kolla på johan falk!

pussen ♥


17 januari

Vi hade de skit kul igår :D jag kan beskriva dagen/natten med lite bilder ;) och inatt sov jag hos jossan och jag kom precis hem :)


jag och min snutt johan


johan, viktor och putte


johan, viktor och jag


haha jag


johan, putte


johan, jag


johan och jag igen :)


jag och jossan


jag och jossan


jag och jossan hehe :)


jag, johan och musse ;)


snart sova

Idag har jag varit på gården, chillade mest.. sen pratade jag lite med viktor, imorgon ska jag ut med johan, jossan och viktor och vi drar nog någonstans och ****r ;) it's a secret :) men nu ska jag va inne på datan en stund sen gå och lägga mig.

pussen ♥


i somras.. jag ser oskyldig ut :$


15 januari

Jag ska tillbaka till runby på måndag, det trodde ni inte om mig va? :) men jag ska verkligen kämpa nu, och norrviken va ingenting för mig direkt, jag vill gå i en skola där de e lite fart :D och nu slutar jag kvart över 12 på måndagar om man inte vill äta lunch så tror jag de blir ännu tidigare :D wiiii! :D snart kommer pappa och hämtar mig hos mamma sen ska vi äta tacos och handla godis osv, sen ska jag till gården med johan och alla, sen imorgon ska jag har de skoj med jossan tror jag:D

pussen ♥


14 januari

Jag saknar min klass sjukt jävla mycket.. trodde inte jag skulle göra det men de gör jag jag.. mehrad som alltid va rolig och skojade alltid till det.. aaron som man alltid kunde busa med och alla jessica och amanda.. mamma vill inte att jag byter, men de vill jag! :( och jag gick inte på dom 2 sista lektionerna idag.. vet inte varför, vill till alla min sötnosar i runby :(

pussen ♥


somras..


gammal som fan :)


13 januari

En tjej verkar vara nyfiken på när jag ska ta kort på mitt rum, det kommer :) jag ska fixa mina väggar och städa massa innan det är klart ;) ha tålamod hihi :) aja.. idag har jag varit i skolan, slutade halv 4 men det va helt okej för min del. Inte jobbigt i norrviken, inte lika svårt som runby :) Men jag måste fixa lås till mitt skåp, men jag lånar summers skåp sålänge ;) men nu ska jag faktiskt sova! måste orka upp imorgon, på morgonen har jag elevens val då har jag valt musik sen slutar jag halv fyra.. bara att kämpa på! :) och efter skolan va jag med elina och johan, sen mötte vi jonas och marcus sen drog vi på tjejkväll, men killarna fick också komma in så de va ju bra de :)

pussen ♥

 


sovdags!

Nu har jag precis pluggat och sen ska jag prata lite med johan i telefon, sen ska jag kolla andra halvan av paradise hotel ;) godnatt!

pussen ♥


12 januari

Idag har jag varit i min nya skola norrviken, den va asbra jämfört med runby! jag har träffat nya trevliga kompisar. En av dom heter Summer, ovanligt och fint namn hhahahahaha :D och sen har jag fått en data som jag sitter vid nu, den kan jag se min frånvaro osv ifrån, men nu ska jag käka, sen kanske jag drar ut till viktor och johan vi får se :)
 
pussen ♥


11 januari

Förlåt för väldigt dålig uppdatering.. idag va jag i runby och lämnade min skåpnyckel och böcker.. och imorgon ska jag till norrviken, ganska nervös.. men pappa ska va med mig hihi :) idag har jag varit med jossan och johan, först mötte jag jossan vid runby sen tog vi bussen till centrum och käkade lite, sen tog vi bussen hem till mig, lite senare så kom johan också, vi sjöng singstar och spela guitar hero :) sen så kom jossans mamma och hämtade oss och skjutsade oss till centrum igen, och vi käkade igen (a) men jag har tappat min aptit.. mår bara illa när jag äter.. men aja ;) nu har jag fixat mitt rum också.. tack älskling! det va han som fixade min säng och hela skiten :D men nu ska jag kolla vidare på familjen annorlunda sen är det paradise hotel ;)

pussen ♥

Saknar dig.

Det är jävligt svårt att lämna en person som man har så många minnen med.. och som man har varit med en hel del, en av dom personerna är jossan, vi har säkert 1000 minnen tillsammans helt seriöst, vi har varit kattvakter.. dom dagarna va några av dom bästa dagarna i mitt liv, vi hade sjukt kul när vi va kattvakter, lagade mat.. tvättade kläder.. osv, det va inte alla gånger vi lyckades, jossan är en riktig pungkula på att koka ris tex, hon brände hela skiten i kastrullen ;) sen råka jag missfärga min tröja rosa.. och aa :) då va jossan tillsammans med erik också, och fille, felix, jimmy och alla dom brukade komma till smedby när vi va kattvakter och vi åkte och badade på ekebo och hade det sjukt mysigt.. och en dag när alla drack vin.. då jag blev tillsammans med johan, och när du målade med nagellack på min rygg så gick det inte att få bort, och när vi började bråka med en person.. så kommer fille och säger " du blev de tyst i kakburken" HAHAHAH! och när du inte ville vakna så hällde jag vatten i ditt öra så du blev skitsur hihi och när du träffade den dära killen som stammade, så stammade alla sen när vi vaknade.. men de va synd om honom hrm.. åh! börjar nästan gråta.. och när vi smet från mitt fönster på sommarlovet och sen drog vi till sigma och drack.. sen hade vi efterfest hos erik sen skjutsade felix hem dig och mig till mig igen :(

Jag saknar dig Josefine Pettersson <3


när vi sover va gulligt :$ (i sommras)


vi va kattvakter..


när johan sov över.. (jag målade med nagellack på hans arm)


jag och jossan väntade på stammarN :D

9 januari

Förlåt för sämst uppdatering, men inatt sov jag och elina, vi pratade en hel del och de va grymt skönt att få prata ut med henne! sen kunde vi inte somna så vi låg o sjöng på 80-tals låtar m.m haha :) underbar människa detdär! sen drog vi till grillen och åt, like always :) snart kommer johan hit, jag behöver en stark man just nu :) han ska hjälpa mig att flytta sängar och hela skiten, ska nämligen göra om mitt rum, och de kom jag på att jag ville göra nu, perfekt tajming! not.. men jag ska ta min systers dubbelsäng och sånt, så de blir myspys i mitt rum ;)

pussen ♥

8 januari

Igår och idag vaknade jag vid halv 4 helt sjukt :o mamma kommer och hämtar mig vid 5 hemma hos pappa, sen åker jag ner till centrum och möter elina, hon skulle kolla lite.. sen ska vi till gården, kommer väl hem runt halv 12 men nu ska jag duscha!

pussen ♥


svar på frågorna

j:
varför bytte du skola?
svar: jag bytte för att jag inte trivdes i runby, och allt slutade bara med att jag skolkade. Så nu ska jag försöka fixa upp mina omdömmen osv.

vilka lärare tyckte du INTE om i runbyskola?
svar: Birgitta.N var nog värst.

bytte du pågrund av din klass?
svar: nej verkligen inte

Vem var du tillsammans med innan johan?
svar: Tobias Waltin


sofia:
vilka bloggar följer du? ;)
svar: mina kompisars :)


hej:
vad gjorde du på nyårsaftån??
svar: var med min pojkvän och mina kompisar :)


anonyma hästen:
är du kåt dygnet runt ? haha
svar: man vet aldrig :)


lina:
vad heter din aldra bästa vän ?<3
svar:  jag måste välja två, det är moa och elina


martin:
tror du 2010 kmr bli ett bra år:O
svar: inget kan slå år 2009.. men vi får se ;) vad som helst kan hända.


Kungen:
Vad heter du i mellannamn? :)
svar: hanna cecilia :)


dl:
älskar du mig? (a) ;)
svar: klar jag gör :)


okänd steekare:
Har du nångång dissat ett kille utan andledning:P
svar: nej faktiskt inte.


gissa vem jag ääär:
Skulle du våga gå och pussa en yngre person i skolan ?
svar: inte när jag har pojkvän, och jag föredrar äldre.


mArtIN^:
Skulle du nångång kunna strula med nr 10 på din kontaktlista:P
svar: Danne- nej usch fyfan!


Johan :):
älskar du mig?<333
svar: klart jag gör baby ;)<333


Okänd grabb med stil:
Vilken färg har du på ditt ruuum ;O;O
svar: rosa :)


mArtIN^:
Skulle du kunna göra vad som helst för 1miljon:P
svar: nej.. inte vad som helst


matilda:
är du oskluld?
svar: nej


Anonym:
varför är du tillsammans med johan? :P
svar: för att jag älskar honom


moaeklund:
vad är din favorit färg?
svar: svart och rosa :)


visst är jag bäst?
svar: vi är lika bra (a)

saknardig<3

svar: saknar dig också hjärtis! <3

7 januari

Mina läsare sjunker och sjunker.. vi kör en frågestund! om ingen skriver något så lägger jag ner bloggen bums! :)


5 januari

Idag har jag och min mupp 5 månader! :D♥

4 januari

Inatt somnade jag halv 7.. eller aa.. inatt? imorse rättare sagt, skulle egentligen gått till donken då och möta johan och filip, men jag somnade, och vaknade precis! kanske drar ut lite senare.

pussen ♥




gulliga bilder :)

Jag hade lack tights under mjukisarna! men de va så jävla kallt så va tvungen att ha något varmt om benen :)












3 januari

Inatt sov som sagt johan hos mig, vi somnade runt 5 imorse så är helt död nu.. har varit hemma hela dagen, skönt som fan!

pussen ♥

hihi :)

Nu är johan påväg hem till mig, myysigt :D och vi har bråkat lite så vi ska prata sen sover han hos mig ;)

pussen ♥

2 januari

Idag när jag vaknade så kom elina till mig, sen åkte hon hem och jag drog till station och mötte viktor och johan, vi gick in på ålder och dom drog ut jävla träningscyklar som dom började cykla på -.- och sen drog vi hem till jossan.. myys :) sen har jag inte gjort så mycket mer!

pussen ♥


gammal bild på mig och storasyster <3


1 januari

Idag har jag typ bara varit hemma hos johan och hemma hos jossan lolax.. imorgon kommer de bilder från nyår om cornelia laddar upp dom någon gång :)

pussen ♥

nyår

GOTT NYTT ÅR! :D när jag vaknade så hade pappa gjort frukost till mig, och min pappa var hemma för min skull för att jag skulle kunna dra ut, älskar dig pappa :* sen åt vi världens godaste kött, klyftpotatis och sås ;) sen skjutsade pappa mig till cornelia.. vi gjorde inte så mycket, lyssnade på musik och skrattade en hel del! sen mötte vi johan och viktor, vi smällde raketer och va ganska nära på att bli träffad, som vanligt? sen gick jag och cornelia hem till henne, de va pisskallt! hade bara lack tights på mig på benen.. vi värmde oss, sen drog vi ut vid 12 och sa gott nytt år till min gullunge johan och alla andra :) fullt med raketer! sen hämtade pappa mig och johan vid ett, nu sitter vi hemma hos mig.. han kollar på film och jag sitter vid datan :)

pussen  ♥

RSS 2.0