inse att det är över

Vi var 2 en gång i tiden!
vi sa föralltid eller hur? jag ska aldrig mer tro på ett föralltid
det spelar ingen roll vad du tycker tänker eller säger
det kommer ändå aldrig bli vi igen
du va så jävla fittig mot mig
det är jag som ska vara sur på dig
det är inte du som ska va sur på mig
det är johan som ska va de
men han visar iaf att han inte är 3
snälla, inse att jag inte saknar dig och jag kommer föralltid hata dig.
</3

30 september

TJEEEENARE! jag är på asbra humör haha :D idag i skolan så va axel jävligt jobbig haha :D aja.. efter skolan tog jag bussen med rasmus till station, sen åkte jag hem och fixade lite och så, sen drog jag till centrum och mötte elina, vi gick till ica och växlade pengar, men de saknades en krona så vi fick de av en gammal gubbe haha :) sen drog vi till station och mötte huttiz den lilla gullungen! han köpte bilar till mig (a) woho! sen åkte han till sigma och jag och elina tog bussen till torget och mötte johan, sen senare kom jimmy, men sen va de så himlans kallt så jag och elina drog hem, sen åkte hon hem, och jag åkte pappa och åt, sen mötte jag upp johan och jimmy igen :) tidigare på dagen så blev jag och elina inkastade i buskar, pågrund av 2 personerm men sen på kvällen drog vi till torget, där va jag med johan, jimmy, marcus och nina, ;), och johan är bäst enligt honom, haha :D imorgon ska jag möta upp elina efter skolan och kanske johan, fast elina ska bara lämna pengar sen ska hon dra :)

pussen♥

30 september

Nu ska jag ta bort mitt smink, sen krypa ner under täcket och kolla på "i taket lyser stjärnorna" som jag har sett ganska många gånger nu :$ jag älskar dig Johan Zettergren <3, godnatt alla gullisar!

pussen ♥


allt är över.. radera mitt nummer och glöm mig. Jag klarar mig utan dig som jag aldrig trodde..

nattorientering :)

Nu är jag klar med orienteringen, eller jag va hemma vid 9 igen, jag åkte dit 7 och va typ tillbaka vid kvart i 8 :) de va inte så lyckat :o när vi va inne i skogen så hoppar först andreas, hampus och mehrad fram ur buskarna, dom skrämde skiten ur mig! sen efter en liten stund så hoppar de fram typ 6 pers från en sten, och anthony hade en jävla mask på sig, usch! sen när vi skulle hämta den sista kontrollen så råka vi gå på någons tomt :o så kom de en hund så de va ju bara o börja springa, när vi va framma så åt vi korv och drack saft haha, sen kom johan :), och nu har jag skavsår på hela min vänstra fot.. fy :( och innan jag åkte på orientering så handlade mamma en ny väska och uggs till mig (skor) tack! :) imorgon har jag sovmorgon till 10.35, myspys! :)

pussen ♥


efter orienteringen :)

29 september

Nu har jag precis kommit hem från skolan, de va rätt chill faktiskt :) på idrotten hade vi äcklig orientering för att vi har ju de ikväll.. fyfan.. på franskan idag så tog philip mina tofsar och gjorde jävla bög frisyrer :D och jag har världens gulligaste pojkvän och killkompisar! och elina såklart, som alltid ställer upp gullungar! aja.. vet inte vad jag ska skriva, men om ni ville veta så sov jag och johan i en garderob i fredags :o de fanns ingen plats så vi fick ta garderoben hahahah :D askul! juste! har fan namnsdag idag :o simon sa grattis till mig idag i skolan, fattade ingenting, sen sa han att jag hade namnsdag, han håller bättre koll än hela min familj :) haha, och jag kan slå vad om allt jag har att ALLA kommer skrämma mig i skogen, jag är fan mörkrädd :$ bara för att min syster stängde in mig i ett mörkt rum när jag va liten, tror jag! haha, men nu ska jag leta efter ficklampa och kikare, måste ha kikare så att man ser alla kontroller på långt håll, visst fan! man ser dom inte i mörkret :/ fan!

pussen ♥


mikaela är taggad till tusen :D


28 september

När jag får bättre kamera lovar jag mycket bilder! och jag och elina ska ju ha askul i helgen då blir de mycket foton från hennes mobil säkert :) fan! nattorientering imorgon -.- ska nog va med johan och alla efter skolan, sen 7 måste jag till skolan på orienteringen.. och jag är inte med jossan längre, hon har svikit mig. Men nu ska jag ut med min syster.

pussen ♥

hemma igen

Nu har jag varit i stinsen.. köpte jeans för 1300:- (g-star) tofsar för typ 40:- tights, t-shirt, kofta, sminkborttagning, smink.. :) riktigt nöjd!

pussen ♥

du är bäst i mina ögon Elina Taurio! <3

Jag älskar dig mer än allt min andra halva <3






28 september

Idag har jag varit i skolan som vanligt, gjorde klart ett par jävligt fula vantar, nästa gång blir de mjukisar som de står mikaela på rumpan :D hihi, elina har ju också sånna :) Efter skolan drog jag hem för att vänta på att mamma ska komma hem, behöver verkligen nya kläder, skor, underkläder och smink så vi ska till stinsen :D lägger in bilder på allt sen om jag orkar :)

pussen ♥


70 cheese burgare :o


27 augusti

Igår va de bara massa knas typ.. jag och jossan va i smedby, vi väntade på att adde skulle ringa för att vi skulle festa med han och co, men han hörde aldrig av sig så vi drog till ladan, de va en äckel unge som hade mordhotat jossan så vi snackade med hennes bror och nu är de inte kul för honom! sen när vi va uppe vid ladan så kommer matte bucht och jerpa och hämtar oss på fiddys, men jerpas gick sönder så jag och jossan tog bussen till odenslunda tror jag de va, där kom michelle och mötte oss, vi gick in på en fest, och där blev de bara massa knas.. haha, de va en dum jävel som köpte 70 cheese burgare :o och jag har bild på de som ni kan få se sen.. men de är nästan slut mellan mig och johan pågrund av saker som hände igår.. men sen senare typ vid 3 på natten så skjutsade stoffe och matte hem oss, sen va matte och stoffe i smedby en stund med oss, och dom somna såklart så dom drog hem 9 på morgonen.

pussen ♥

svar på tal

Frågan: är du 96:a :O

svar: ja jag är 96:a.. jag vill verkligen inte va de.. folk ser mig som 15 eller 16, ingen har trott att jag är 96:a pågrund av mitt beteende.. min längd och mitt utseende, men så är de.

WOHO!

IMORGON KOMMER MOA :D:D:D:D:D:D

22 september

Det har hänt lite saker i skolan som jag inte tänker nämna här, men jag och jossan ska iaf inte till skolan på ett tag.. men pappa har koll på allting nu så aa.. slipper skolan imorgon också (a) idag har de varit as mysigt, när jag vaknade vid typ 12 så hade pappa köpt frallor och oboy (a) så jag käkade de, sen duschade jag lite sen så skjutsade han mig till smedby där jag mötte jossan, sen kom erik och johan.. vi kollade på film och lite så, sen kom fille.. alla vi drog ner till centrum och handlade godis och sen kom jimmy, vi gjorde inte så mycket.. efter ett tag kom jossans mamma och hämtade oss.. vi drog hem till henne och åt lite, sen drog vi och mötte fredrik en liten stund, sen tillbaka till smedby.. sen kom johan och erik igen, vi hade myspys, hehe :$ vi kollade på idol och innan vi kollade på idol så körde vi sanning eller konka, askul! :D vi börjar med jossan.. hon skulle sniffa vanilj socker.. äta kattmat.. och dricka mjölk och citronsyra! mums :D sen fick johan äta kattmat.. sniffa kanel.. erik fick dricka mjölk/kinasoja.. äta kattgodis och sen jag.. alltid jag som drabbas :( fick dricka gurk grej.. äta senap.. dricka rödbets sörja som va GAMMAL! aaa.. jag har as ont i min mage :( sen drog jossan och erik hem, så jag och johan mös och kollade på andra avenyn :) och Huttiz är 18 nu WOHO! grattis :)♥

pussen ♥

svar på frågorna

jessica är cool:
när blev du tsm med johan?

svar: jag blev tillsammans med honom den femte augusti


Har du varit blond(asso hårfärg)? hahah , xD
svar: jag har aldrig varit blond :)

vad hette din första blogg?
svar: shit.. typ www.mhce.blogg.se

Ditt första pea namn?
svar: typ mikis_cool :$


Sandra
:
Älskar du johan?
svar: de e klart jag gör


Anonym
:
skulle du beskriva dig själv som fjortis ?
svar: nej..


jessica:
visst är jag cool? nejmen.. rolig?
svar: de e klart gumman ;)<3


Anonym:
hur många killar har du haft?
svar: jag vet inte.. ganska många

hur långt har du kommit med johan, vad har ni gjort tex strulat pussats osv
svar: jag tror vi har gjort allt som går.. :$

röker du mycket, isåfal varför?
svar: inte lika mycket som förrut.. man blir beronde?

dricker du och festar mycket, isåfall varför?
svar: varannan helg kanske.. för att de e nice?

varför börja du röka och sånt och bli en "dålig" person?
svar: för att mina kompisar rökte, jag är ingen dålig person?


sandra:
vad gör du och johan när ni myser?
svar: de man brukar göra (a)


Carolina:
har du och johan haft sex?
svar: ja


lina:
varför slutade vi träffas ?<3
svar: jag vet inte :/<3


akm :
är du oskuld?
svar: nej

vem var den första du strulade med?
svar: när jag va fyra.. han hette daniel.


Danne:
Varför är du så gullig av dig? :$
svar: vet inte :o



isssaaw :D:
vilken äe din favorit butik?:) asså vilken handlar du mest i ? ;)
svar: typ gina.. bikbok.. now.. aa alla dom :)


Matilda:
är du oskuld? om inte, när blev du av med den?
svar: Jag blev av med den när jag va 13.


sanneee!:
hihi, hur gammal är du? (A)jag har faktiskt ingen aning :O puss pårej <33
svar: haha samma gamla fråga, jag är fortfarande 13 lilla gumman :)<33

frågestund :)

Jag vet att jag precis haft frågestund, men har inget att göra, så fråga på nu! jag svarar på ALLT!

20 september

I fredags så vare skola.. och jag hade äckligt so-prov, men de gick ganska bra faktiskt. Efter skolan så mötte jag upp jossan, vi hade inget o göra.. men vi va i smedby en liten stund, sen fixade oss och drog upp till gården, där va de bara tråkigt folk så vi gick till hemköp och mötte fredrik, han tyckte vi va ganska jobbiga tror jag :) haha, sen tog vi bussen till centrum, sen kom johan.. han skulle på fest, men sen blev allt bara knas.. jag grät och johan skrek i bakgrunden när jossan pratade med totte i telefon.. usch! hatar o bråka med johan :/ värsta som finns! men sen va jag och jossan i smedby och sov där, sen på lördagen så va vi hemma hos jossan, och hade asmysigt! vi gick till station och mötte marcus och erik, vi drog hem till jossan.. sen kom min älskling! fan va skönt att träffa honom! sen hade vi tända ljus och jag mös med min älskling och kollade på skräckfilm med felix, johan, jossan och jimmy, och fille men han va inte där sålänge, sen sov jag med min älskling och jossan inatt (a) myspys :$ och jag fick inte så mycket sömn så jag va as trött idag :( men de har hänt lite saker idag.. så johan fick flipp (inte på mig) hela han skakade och ville bara slå en person, som inte gjorde så bra grejer på mig igår, sen vägrar svinet erkänna att han har gjort de -.- cp.. sen va jag ute med jossan, erik, johan, fille och jimmy.. sen drog vi till smedby sen drog jag hem.

pussen ♥

heeemma :)

Nu har jag precis kommit hem, i skolan va de rätt chill, bara chill lektioner :) på hemkunskapen så jobbade jag själv pågrund av att andreas gick och satte på ungnen heela jävla tiden och satte på alla plattor -.- så han fick inte jobba med mig (a) men jag gjorde iaf ostsås och pasta, ostsåsen såg ut som något annat.. skoja inte :o sen efter skolan så åkte jag till smedby och mötte upp jossan, hon skolkade ju igår och då sa hon till sin mamma att hon sov hemma hos mig.. och de gjorde hon ju inte, och idag ringer de någon lärare hem till hennes morsa som säger att jossan skolkade, och då frågade jossans morsa om jag hade varit i skolan, då säger jävla äckel läraren att jag inte va där :o VAFAN?! jag va visst i skolan! cp runby.. jag blev så jävla sur så efter skolan drog jag till smedby och jag och jossan snackade med hennes morsa, sen drog vi ut och mötte esme och corre för att jossan skulle hämta något, och jossan på sitt vanliga humör hihi, gullis! sen så tog jag bussen och mötte johan, erik och jimmy vid station, vi drog upp till gården och där va de sjukt roligt :D först kollade vi lite på idol men de va så jävla varmt så vi gick ut, se första jag drabbades va att gurra hällde saft över hela mina fötter.. tobbe skrämmer mig och spottar nästan på mig.. och johan "slog" ner mig på golvet haha! :) men nu ska jag plugga till so-provet vi har imorgon -.- good luck mikaela!

pussen ♥

17 september

Nu sitter jag på äcklig mentorstid.. sen har jag lunch sen ska jag ha hemkunskap sen slutar jag, de e riktigt niiiice :D men nu kommer läraren :o

pussen ♥


16 september

Idag va de skola.. skit tråkigt.. och har so-prov på fredag, typ 5 sidor eller va de e.. och jag har inte ens öppnat boken, brabra! orkar ingenting just nu.. efter skolan så drog jag och mötte älskling, vi chillade bara.. sen kom oskari, och dom gjorde så att jag missade bussen hela tiden så jag fick gå med dom till stationen, annars skulle jag fått en fimp i pannan.. och de vill man ju inte :) sen tog jag bussen hem, somnade dirr.. sen ringer huttiz och väcker mig.. han frågade om jag hade cigg.. men de hade jag ju inte, så jag somnade om, sen ringde mamma.. fan va irriterad jag blev! men hon och jag åkte till ica och köpte hårfärg till mig, så nu har jag färgat blondt.. haha skoja :) fyfan va fult med blondiner! förutom jossan (a) jag färgade mörkbrunt :) de blev väl bra.. fast sköljde ut de tidigare än vad jag skulle för att jag hade bråttom, när jag va klar så ville johan hämta mig med moppen, men jag tog bussen till stationen, där mötte jag jossan, jimmy och johan, jag kan ju bara säga en sak.. jossan har haft de kul igår hahahahah :D förlåt.. ska inte säga mer :) vi chillade bara nere vid stationen.. sen tog jag bussen hem, de va så jävla kallt!

pussen ♥

klarar mig inte utan dig..

Det här går inte längre.. du är min syster och bästavän, de går inte o klara sig utan dig, de va du och jag vad som än hände.. de går inte o beskriva hur mycket jag SAKNAR dig.. de e helt ofattbart, du minns dom dära skolktiderna i skolan? vem ska jag ha dom tiderna med nu? de va bara du jag kunde le med.. de va du som gjorde mina dagar, och jag saknar ditt skratt så de finns inte.. och de där "mikaela du e mitt allt" jag kan inte hålla tillbaka tårarna varje gång jag tänker på dig och våra minnen, jag saknar dig så jävla mycket.. kom hem! det är tomt utan dig, de e inte samma sak utan dig.. så du vet gumman så är du min andra halva och ingen kan ta din plats, även fast vi glider isär mer o mer som jag känner så kommer du föralltid att vara min Moa Isabell Eklund, snälla kom hem.. du måste fylla på mina krafter. Jag Älskar Dig /Din Mikaela Hanna Cecilia Eriksson <3


sista natten med dig.. :/<3


?

SKA JAG PIERCA NAVELN? :)

?

SKA JAG PIERCA NAVELN? :)

14 september

Nu ska jag möta upp min bästavän, puss!


13 september

Går kvällen vill jag inte ens prata om.. de enda jag kan säga är mycket dricka.. spya.. och sönderslagna mobiler.. johan va så jävla orolig över mig så han slog sönder sin mobil, gulle :/ men jag mår bra iaf.. eller aa.. hyfsat, imorgon vet jag inte om jag pallar skolan, idag när jag vaknade så drog jag till mormor och morfar för att vi skulle hämta lennart, vi åt och fikade sen åkte vi hem, och lennart jävla cp bet mig i benet påväg hem i bilen :o sen så skjutsade mamma mig till jossan, vi fixade oss sen drog vi till stationen och va jimmy och johan, vi gjorde inte så mycket. Sen va jossan tvungen att dra hem.. sen kom fille.. då drog alla vi till rökluckan sen hade jag brottning med fille och johan på gräsmattan så jag fick gräsfläckar över hela mina byxor :( inte bra.. så jag åkte hem och bytte linne och byxor, sen så åkte jag tillbaka och då hade erik och simon.e också kommit :) men sen kom felix också.. vi satt o chilla sen vare så jävla kallt så jag kom precis hem ;)

pussen ♥

12 september

Igår va jag med min älskling elina, jag mötte upp henne vid stationen, sen mötte hon och jag upp simon.e och johan.. vi gjorde inte så mycket, så jag och elina gick runt lite, då mötte vi marcus och anton.. alla vi gick till stationen och där va jimmy och fille sen senare kom felix fast dom skulle in o natt gibba.. förutom johan och simon dårå :) hihi, sen gick vi till gården och baka kladdkaka haha, sen kollade vi på film o grejer, sen mötte vi upp tobbe.. sen blev jag så jävla trött så jag nästan somna och då kom pappa och hämtade oss sen så sov elina hos mig, och imorse så skulle elina dra o handla saker till sin nya skola, så hon gjorde de, sen så åkte jag och pappa o köpte en ny plattång till mig, en rosa (a) hihi, sen så käkade vi på sibylla, sen jävlar! då åkte jag till smedby och mötte upp jossan, vi drog hem till henne och fixade oss, sen drog vi ner mot stationen och mötte anton, jimmy och johan vi gjorde inte så mycket, sen hade mamma och göran kommit hem från mallorca så göran kom och hämtade mig, vi käkade lite pizza osv, sen har jag inte gjort så mycket mer.. juste! när vi va på gården igår så la simon min sko i grädden -.- och tobbe kom med en jävla kartong och slängde på mitt huvud, simon också -.- hehe, aja.. jag ska kanske dra ut snart :)

pussen ♥



jag :)


jag och elina <3


josefine älskling <3


jimmy :)


äckel skola..


haha oskari med en kondom på huvudet ;)


johans rygg :$<3


josefine gumman <3




11 september

Nu ska jag möta upp elina.t vid stationen sen ska vi ut o röja :D kanske dra till gården, vem vet ;) och hon sover hos mig ikväll, woho! :)

pussen ♥

11 september

Nu ska jag möta upp elina.t vid stationen sen ska vi ut o röja :D kanske dra till gården, vem vet ;) och hon sover hos mig ikväll, woho! :)

pussen ♥

mår piss..

Jag mår skit just nu.. tänker på för mycket saker.. fittliv! och jag och jossan bråkar typ -.- men aja.. skriver blogg när jag har lust med de om 100 år, tack johan älskling för att du finns! alla andra kan ju dra åt helvete. FAN VA JAG ÄR SUR OCH LEDSEN! ÅÅÅÅÅH! CP!

9 september

Idag har jag varit i skolan.. vi hade bara 3 lektioner, as skönt! sen vare skoljoggen som gällde! vi började "springa" vid ett.. jag och pess orkade verkligen inte gå till kairo och tillbaka så vi tog bussen, som inte gick så bra.. vi gick till stationen och tog 32:an därifrån sen så va vi vid kairo, då skulle vi genom skogen, och råkade ta fel stig så då frågade torbjörn varför vi kom från fel stig.. men aja, thats life! haha, sen när vi skulle ta bussen tillbaka så faila vi totalt! peter (idrotts läraren) kom i bilen -.- och tvingade upp oss till stigen igen, men när han hade åkt så gick vi tillbaka haha :$ sen så kom de ingen buss.. så hennes mamma fick komma o hämta oss haha, vi va framme igen vid halv 4.. hehe, asbra! sen kom johan på moppen och hämtade mig, vi åkte ner till torget och mötte upp jimmy, matte och linn och satt med dom lite, sen så drog jag hem och käkade, lite senare kom johan, fille och jimmy, vi rökte lite vattenpipa och spelade wii.. jävla galningar slog nästan sönder min tv när dom skulle fäktas haha :o men de har varit en chilldag :) bilder kommer sen när min usb funkar.. när mamma har kommit hem :)

pussen ♥

8 september

Förlåt för sämsta uppdateringen.. men jag har varit ute så sent så har inte orkat sätta mig o skriva blogg precis.. idag va jag i skolan, och de va riktigt nice, för att jag slapp allt jobbigt på franskan, för att våran lärare skulle på något jävla möte så vi fick håltimme, sen på idrotten "glömde" jag idrottskläder så jag satt i en skog och chillade med lite grabbar och amanda :) efter skolan mötte jag upp johan och vi drog till smedby, sen lite senare kom anton.. vi gjorde inte så mycket, käkade lite osv.. sen kom fille, jimmy och erik, jag pallade inte va kvar för de va så jävla tråkigt så jag åkte till vilunda och mötte upp jossan, cilla och putte, vi drog hem till robin och kollade typ på film i 10 minuter, sen baxa jag hans vaniljsås :$ han kommer ju slå ihjäl mig men ändå.. sen drog alla brudar till fredriks fotbollsträning där satt vi bara o lyssna på musik och mobbade en liten tjockis :) haha, va taskiga vi är.. men sen gick jag till coop och mötte upp pappa vi handlade lite godis tills imorgon för då ere äcklig skoljogg -.-

pussen ♥


woho! jag sminkade erik och johan :D


GLAD SOM EN BANAN!

MAMMA ÅKER TILL MALLORCA PÅ LÖRDAG! FF! WOOOOOOHOOOOOOOOOO!

1 september

Asså åh! vilken skit dag dehär har varit.. i skolan va de skit för att jag hade "glömt" förra veckans läxor, så de blev ett jävla tjat på dom, äckel lärare -.- efter skolan så drog jag till stationen med johan, filip, erik, ronny och adde, de va typ de bästa på dagen, sen så drog jag till smedby för att vara med jossan, och sen ringer min telefon vid typ 6 då är de pappa som säger han att han hämtar mig 7 för att han ville ha ett allvarligt snack med mig och Veronica.. -.- så aa.. vi fick ganska mycket skit.. och nu har jag fått andra regler men dom skiter jag fullständigt i! eller aa.. dom va inte så jobbiga, bara de att mamma o pappa tror att jag inte äter, och de gör jag inte heller.. skolmaten smakar skit, och jag är aldrig hungrig.. så aa.. nu har dom tvingat mig att dra hem efter skolan och äta o göra läxor SEN dra ut.. skit regler -.- den som får mig på fötter nu är fan johan, tack älskling jag älskar dig <3

pussen ♥

RSS 2.0