åh..

Måste bara skriva av mig.. min mamma är helt psykad.. jag tycker inte det inners inne jag vet, men hon låter min storasyster göra vad hon vill när jag inte får göra ett piss.. eller jo de får jag, min syster är äldre än mig jag vet.. men det spelar inte roll! och nu har min mamma förbjudit mig att gå ut på nyår -.- men pappa säger att jag kan vara hos honom själv. För att han ska iväg, bra att någon förstår mig iaf. Och jag saknar min kanin grymt jävla mycket! visste inte att man kunde sakna en kanin såhär mycket.. :/ vi är inte hela utan dig skrutten!


första gången jag höll i honom :'(


Lennart! :'(

Idag har jag varit hos vätrinären med mamma, lennart är död.. tänk min lilla kanin som sprang runt och som alltid va glad :( låter som om en människa har dött.. men lennart va faktiskt en familjemedlem.. han fick tillomed födelsedagspresenter.. Jag älskar dig och du får ha det bra där uppe min lilla skrutt!




















Vila i frid älskling!

29 december

Idag vaknade jag av att elina smsade mig, hon frågade om hon kunde komma så nu är hon hos mig :) min pappa är på jobbet så vi är ensamma hemma, och vi har precis ätit korv haha :D men nu ska jag göra något annat ;)

pussen ♥


hemma :)

Ikväll så har jag bara umgåtts med kompisar. Först mötte jag upp johan och anton vid station, smällde raketer osv, sen så gick jag och johan till valentinos (pizzeria) gissa varför? jo för att tjockis johan skulle äta :) blev nästan träffad av en raket :o sen mötte vi upp lolax och viktor, sen kom simon, johan, simon.k och ronny.. vi gick mot hemköp och smällde ännu mer rakter och sen köpte johan och viktor läsk.. sen så gick jag, jossan, viktor och johan hem till jossan.. vi kollade på wallander sen kom pappa och hämtade mig vid halv 12, när jag kom hem så kollade pappa och jag på "i taket lyser stjärnorna" men är på jävligt dåligt humör så orkar inte skriva mer.

pussen ♥


Snart..

ska jag ta bussen till station och möta johan, han skulle äta på express och shit.. sen skulle vi hitta på något ;)

pussen ♥

28 december

Inatt fick jag äntligen en blund! :) vaknade vid 3 idag.. de va all sömn jag behövde, och johan sov hos mig inatt men han lät mig sova som tur var. När vi hade vaknat så drog vi till grillen och åt, sen köpte johan raketer som han smällde.. sen kom jimmy och anton också :) Tror jag drar ut lite senare igen!

pussen ♥

27 december

Fick en kommentar nyss där de stog "fitta så ful är du" haha :) skrattar bara när jag ser sånt, jag hör att jag är ful men jag hör att jag är fin av dom flesta, och tar inte åt mig ett piss, men det som jag blir jävligt irriterad på är att man är anonym! står inte ens för vad man skriver.. och fitta är ett könsorgan haha, om du är en tjej så måste din fitta se jävligt konstig ut och om du är en kille har du nog aldrig sätt en :D och jag tror inte man kan se ut som en sådan? men aja.. orkar fan inte bry mig :) onödigt och skriva dom kommentarerna också.. för de första.. jag bryr mig inte.. för de andra.. jag accepterar dom inte ;) men nu vet ni (y) snart kommer johan hit, jag är trött som fan, men han sa att jag inte skulle få sova en blund :( så aa.. men idag har jag varit i centrum med elina, johan och anton, jag köpte en hår grej åt johan sen köpte jag en mjukis dress på millers och ett standard linne från gina ;) sen har jag bara varit hemma typ.. men vi hörs! :D

pussen ♥


tycker faktiskt själv att jag är ganska söt :$

färgat hår :)

När elina kom hit så åkte vi ner till ica och mötte johan sen handlade vi godis ;) sen åkte vi hem till mig, sjöng singstar och jag färgade johans hår, blev bra faktiskt :) inatt/kväll lär jag och elina hitta på något roligt! :D

pussen ♥

26 december

Idag när jag vaknade hade jag minst 10 sms och 8 missade samtal, fick inte en jävla blund inatt.. skulle egentligen till mormor och morfar idag med mamma, syster och göran, men de orkade jag fan inte, behövde sova, men sen ringde johan mig så jag mötte upp han och anton vid station sen tog vi tåget till sollentuna centrum, johan köpte hårfärg för att lolax hade färgat hans hår blondt på vissa ställen haha :) men ikväll ska jag färga det samma färg som jag har ungefär :) sen tog vi tåget till väsby igen, vi drog till centrum och jag handlade en parfym och johan handlade på stadium för att han hade fått presentkort där :) sen åt jag och johan på grillen.. sen tog jag bussen hem och han tog bussen hem, ikväll kommer mitt födelsedagsbarn till mig :) hon ska sova här förmodligen.. sen kommer somsagt johan hit för att jag ska färga hans hår :)

pussen ♥


shit..

Idag kom elina till mig runt 3 tiden, vi GICK till donken och de blev en lång promenad för våra korta ben :) sen gick vi till ardennergatan för att vi skulle till cecilia för hon ville fika med oss, men de va inget öppet pågrund av att de va juldagen, så vi åkte in till stan och cilla käkade på donken och jag och elina tog varsin glass, sen så gick vi till bk för att cilla skulle tjocka sig ännu mera :) men sen tog vi iaf tåget till väsby igen, sen tog vi bussen hem till mig för att jag skulle hämta lite saker och elina skulle hämta sin väska för att hon skulle hem, hon fyller nämligen år idag, klockan är över 12 :) grattis världens bästavän! jag älskar dig! men sen tog jag och cilla bussen till station och mötte huttiz och marcus för att vi skulle fixa cigg, sen tog jag, marcus och cilla bussen hem till henne, sen kom min älskling dit, men sen blev de knaas, det blev massa missförstånd osv.. så jag valde att dra hem, skulle egentligen sovit hemma hos cilla, men jag johan och marcus tog bussen till sibylla för att min tjockis skulle äta ;) sen tog jag bussen hem och kom hem runt halv 12, och det satt världens äckel gubbar på bussen.. trodde jag skulle dö.. imorgon ska jag till centrum med johan för att han hade fått presentkort osv, så vi ska dit och jag har också fått pengar och presentkort så får se om jag köper något :) kanske..

pussen ♥


25 december

Inatt sov som sagt johan hos mig :) mysigt! :D tror han kommer till mig ikväll, eller så åker jag till cilla där sebastian också är :) får see ;) men det har inte hänt så mycket idag så har inte så mycket att skriva om!

pussen ♥


så såg jag ut igår (a)


24 december

Idag vaknade jag runt 12, då gick jag upp sminkade mig.. aa allt sånt, sen kom mormor och morfar vid ett, vid 3 kolla vi på kalle anka sen vid 4 öppna vi julklappar, jag fick 1000:-, ögonbryns set, bäddset, presentkort, vantar och en vibrations mascara, sen har jag ju fått alla andra julklappar innan julafton :) ikväll ska även johan sova hos mig, mys! och sen när jag sa att 5 brudar sjöng falskt så fick jag en kommentar som vanligt, alltid lika kul ;) och dom sa att jag sjöng som en ekorre? jag visste inte att ekorrar kunde sjunga och det är väldigt många som tycker jag kan sjunga så håll käften :) och ni har aldrig hört mig sjunga, patetiskt.. och de va inte bara jag som tyckte de lät falskt :)

pussen ♥

god jul!

God jul alla underbara blogg läsare! Snart ska jag ta ut färgen från mitt hår (har färgat igen) och idag är de julafton iiiiiiiiih! :D men vi hörs när jag har vaknat eller något ;)

pussen ♥


happyface :)

23 december

Idag vaknade jag runt 2 :$ kunde inte sova inatt.. när jag hade vaknat så kom elina till mig, vi gjorde inte så mycket, men sen tog vi bussen till centrum, vi mötte johan och putte, min älskling hade köpt en julklapp till mig, de va en nalle som de stog "jag tycker om dig" på, sen stog de "me to you" på foten, älskar dig! sen fick jag 3 ringar av elina, älskar dig också! imorgon är det julafton :o shit.. längtar faktiskt inte så mycket, längtar bara efter paketen och kläderna jag ska ha på mig, haha :) men nu ska jag kolla vidare på datorn.

pussen ♥

Min älskling

Har inte träffat min älskling på hela dagen.. snacka om att jag saknar honom! ska försöka få hit honom! Du är mitt allt skruttis!


22 december

SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT! NU HAR JAG JULLOV! skönaste :) och en sak.. jag har kommit in i norrviken, fick beskedet idag.. och de var någon nyfiken som undrade så nu fick du svaret ;) idag på morgonen hade vi film i 2 timmar, men den va för lång så jag tog en kisspaus i ungefär en timme :) hehe, sen hade vi frågesport, och vem vann? JAG :D jag är grym! och sen kolla vi på uppträdande som sög för de va 5 brudar som sjöng falskt och hela skiten, inte bra! ;) men amanda och moa va riktigt duktiga på halleluljah låten :) och sen fikade vi sen sa jag hejdå och drog från helvetet, nu känner jag friheten.. och efter skolan kom pappa och hämtade mig vi hämtade upp min syster sen åkte vi till norrviken och kollade lite, ska ha en mentor som heter kalle (calle) vettefan hur han stavas :) och sen fick jag se matsalen osv.. sen åkte jag hem sov i en timme.. käkade BARA potatis.. köttet smakade marsipan.. och sen öppnade jag lite julklappar eftersom pappa jobbar på julafton :/ men av pappa fick jag en parfym, lack tights, hårband och en klänning och av min syster fick jag en tröja som jag kan ha till klänningen och av mig fick hon bh och trosor, hon blev skiiitglad :D och på torsdag får jag fler presenter av min syster och såklart av mormor, morfar, mamma och göran, hoppas jag får något av johan också! har varit så otroligt snäll i år (a)

pussen ♥

21 december

Idag hade vi matteprov på morgonen?! efter att jag hade gjort allt jag kunde så somnade jag.. hehe (a) sen lekte vi typ resten av lektionerna riktigt niiice :) men hor nyman är nog sämsta läraren som finns.. jag skulle rita en ARAB på tavlan och sen skulle min grupp gissa? haha, cp.. sen sket jag i syslöjden så tog bussen med anton och erik, imorgon ska vi bara fika, kolla uppträdande och kolla film sen slutar jag i runby! :D överlycklig.se :o sen ska jag nog städa mitt rum, går knappt att komma in där, sen kommer nog johan senare ikväll! och imorgon sover han förmodligen hos mig.

pussen ♥


ÄÄÄÄÄLSKAR DIG

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN SÅ JÄVLA OTROLIGT MYCKET!


centrum IGEN

Idag ringde jag cilla och frågade om hon ville följa med till centrum, för att du va de min tur att handla julklappar fick 1000:- av mamma (a) det är ganska kul.. jossan lolax hade köpt 4 dosor snus åt viktor (hennes kille) och jag ska alltid vara värst enligt cilla så jag köpte 6 dosor åt johan (a) hihi, han blev ganska glad tror jag :D och sen handla jag en julklapp åt pappa som jag råka tappa i golvet så den gick sönder brabra! så jag köpte en ny julklapp åt honom sen så köpte jag en till min syster och mormor och morfar och en till min låtsas pappa göran :) sen kom johan till centrum och öppna sin julklapp i lite förtid kanske :) menmen.. sen vid 7 tog jag bussen hem och johan drog ner min fot i en snödriva -.- så den blev ganska blöt, men jag gjorde hämd så jag putta han i en snödriva så båda hans fötter blev blöta (a)

pussen ♥

20 december

Igår va de röj :D me like! Moa va jäkligt trött så hon ville inte följa med.. så jag drog till cilla med johan, viktor och jonna, dom va lite snurriga :) vi dansade.. tog ganska mycket kort.. aa :) de va riktigt kul, sen så va de mer folk där, men sen sov jag med johan typ? haha :)

pussen ♥










18 december

Idag har de varit äcklig jävla skola.. hände inte så mycket, utkastad på matten och no:n great! sen åkte jag hem och bytte byxor och sen tog jag bussen till corre, vi drog upp till gården och mötte johan och co :) sen kunde inte corre komma in på gården för att hon inte hade skrivit upp sig på julbordet men de hade jag.. synd för henne! sen drog hon så jag va med jossan, johan och viktor, vi sjöng singstar och jag och johan va självklart bäst :) sen tog jag och muppen bussen hem till mig och nu ska han sova hos mig, och imorgon kommer förmodligen moa och väcker oss, MYSPYS!

pussar från johan och mikaela :) JOHAN ZETTERGREN ÄR BÄST! ♥

du betyder

Johan du betyder grymt jävla mycket för mig.. du är den jag känner mig trygg med och du är helt fucking underbar! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen i tisdags.. det va som om någon slet ut mitt hjärta, ingen skön känsla.. och jag vill aldrig glömma dom första tiderna med dig, när jag och moa fick gå och handla till dig hela jävla tiden för att du låg och sov, och jag skulle lägga en as kall dricka innanför din tröja men du märkte inget för att du va så jävla trött när vi hade dygnat, jag kommer ihåg att jag va med dig cirka 3 veckor irad och på dom 3 veckorna va vi aldrig utan varandra, känns tomt när jag inte är med dig.. jag älskar dig

JOHAN ZETTERGREN <3


sömntuta nummer ett :)


har tråkigt

Ta fram mobilen och gå in på kontakter och svara.

 

- Har du pussat nummer 2 ?
Andreas Fjellner - nej :)
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
Hampus E - vi går i samma klass, men inget annat :)
- När ska du träffa nummer  24 ?
Aaron - imorgon i skolan
- Är nummer 18 söt ?
Fredrik N - haha va med han mycket förr, men han är väl gullig :)
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Elina baby <3 - att hon skulle förändra mitt liv och det gjorde hon.
- Gillar du nummer 14 ?
Erik - vi umgicks varje dag i somras, en underbar person!
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Andreas B - japp
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
Jennifer - imorgon :)
- Är du nära vän med nummer 23 ?
Hampus B - en av mina bästa kill kompisar
- Har du gått på bio med nummer 4 ?
Andreas H - nej
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
Någon idiot - klarar mig gott och väl!
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
Antonhy - usch, gillar inte honom
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Camilla - jadå :)
- Vad har du och nummer 25 för relation ?
Jennifer - vi brukar prata och röka tillsammans hehe :)
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26 ?
Jessica - inget? :)
- Vad är det bästa med nummer 37?
Syster <3 (moa.e) - hon kommer alltid vara närmast mitt hjärta!

17 december

Igår tänkte jag skriva men min data dog så orkade inte starta om den.. Men igår va jag hemma från skolan för att jag klarar verkligen inte av runby.. och det är ganska kul att det står skit om runby i tidningen, de står att 72,5% elever klarar av att komma in på gymnasie och att runby är sämst på att lära ut matte.. så aa.. jag stannade iaf hemma.. och vid 6 kom johan till mig, han kramade om mig och sa förlåt och jag kan inte släppa honom.. idag va jag i skolan.. först sket jag i idrotten sen hade jag no som jag gick på, sen sket jag i franskan, så jag åkte hem till mig med johan vi hade de ganska mysigt :$ och sen vid 12 åkte jag tillbaka till hemkunskapen, vi städade och åt glass, och jag råkade ta sönder ugnen :$ luck jäveln ville inte in i ugnen så jag råka ta i lite hårt hehe (a) sen åkte jag hem till cecilia, vi knatade runt i centrum och hon handlade julklappar som vanligt och jag köpte en bh :) men nu orkar jag inte skriva mer så tjarråååh :) juste! är tillsammans med johan igen om ni ville veta, och vi börjar inte om så vi har ett halvår snart :)

pussen ♥


hemma

Nu är jag hemma från skolan och hela skiten :) idag efter skolan så mötte jag upp cecilia, vi va i centrum och handlade julklappar, men de va bara cecilia som handla, sen mötte vi huttiz, vi gick till waynes och´huttiz och cilla drack kaffe, men jag drack varm choklad för att jag är lite normalare :o kaffe är för gamlingar.. sen tog jag bussen hem typ, och massa knas med mig och johan :/

pussen ♥


15 december

Nu är jag precis klar med allt på svenskan, duktig jag är :) Nu ska jag på musik sen har jag lunch och efter lunchen har jag franska, idrott och so :) sen får jag gå heeem och nu blev de cp för att jag har lösnaglar.. men vi hörs när jag har kommit hem!

pussen ♥

hemma

Nu är jag hemma, skolan är skit som vanligt.. vill inte ens prata om den, efter skolan drog jag till sollentuna centrum med pess, wille, jompa, filip och någon annan hehe :) dom skulle egentligen köpa en sak men det blev inte så, så jag och pess käkade pizza för 101:- dyyyrt! :o och sen kollade vi runt lite sen åkte vi tillbaka till väsby, nu är min mamma påväg hem och hon har köpt gelé naglar till mig, hon säger att det är julklapp men jag vill ha dom nu :o men kanske skulle få dom idag så aa.. :) ändå inge kul om man vet vad man ska få, och elina vet nog att jag gillar att öppna mina julklappar lite före (a)

pussen ♥


Anton med tomtebloss


jag är väldigt göllig i andreas keps ;)


fint där pess :)<3


14 december

Nu sitter jag på engelskan.. snart är de lunch, skit hungrig :o efter skolan ska jag va med elina eller cornelia, får se :) men nu slutar jag snart ;) jag bloggar när jag har kommit hem vid typ 9

pussen ♥


13 december

Idag är det lucia :) va bara tvungen.. Imorse väckte mamma mig vid halv 11, jag klädde på mig och sen åkte vi till stinsen, vi handlade massor av julklappar och kläder, hårspray och örhängen till mig ;) och en julklapp till eliiiina :) Nu sitter jag och väntar på att cilla ska ringa, då ska jag till smedby sen fresta, men vi hörs!

pussen ♥


kul dag :)

Vid typ åtta så smsade pess mig och sa att jag skulle möta henne vid rondellen, men hon började gå upp mot mig så jag mötte henne, vi tog bussen till stationen och mötte kevin, cornelia och hampus, hampus va lite småpackad.. knas säger jag bara, och sen när vi stog och väntade på bussen till smedby (ladan) så kommer det en tant och frågar vart väsby centrum ligger, och vi stod vid kyrkvägen, dum jävla kärring :o och sen skulle hon till hemköp så cornelia fick stå i 100 år och berätta vart hemköp låg, och medans dom stod och prata så blåste hampus rök och skit på henne, hahaha, trodde jag skulle dö av garv :o sen trodde alla på ladan att vi hade druckit pågrund av en viss ville och kim.. så det va ganska nära på att vi fick ta alkohol test men dom hade ingen mätare, så synd, men vi hade faktiskt inte druckit, sen blev de massa knas när vi skulle av och på bussen, när vi skulle på bussen så hade kevins givit sitt busskort till cornelia så han skulle försöka komma på endå, så pess kastar sitt busskort till honom, och då är båda tvugna att gå av osv, sen när vi kom fram så blev hampus aggresiv så han spottar på rutan så buss chuffören kommer ut, sen kommer de en "man" och säger att han ska döda hampus och grejer? shit vilken dag :o men nu blev dehär ganska långt så :) hejdå!

pussen ♥


stackars tanten och hampus :)


12 december

Idag är mormor och morfar här, igår va jag men cornelia och hampus, vi förstörde en fest och lite sånna roliga saker :) hehe, sen gick jag upp till gården och mötte johan och co, men va så jävla trött så pappa hämtade mig vid halc 11 och då slocknade jag direkt när jag kom till mamma, men orkar inte skriva mer.

pussen ♥


ingen överskrift

Imorgon tror jag moa kommer HEM! fan va det ska bli kul i helgen ifall hon kommer :D wiiiiiiihooo! asglad :D imorgon slipper jag bild och franska så det är jag jävligt glad för, vi ska kolla på luciatåg vid 8.20 och det slutar halv 10 så jag slipper en liten bit av so:n också (a) toppen! :) och jag vet att det är slut mellan mig och johan, men vi ska träffas imorgon.. antingen hemma hos mig eller något, who knows? (a)

pussen ♥

saknad..

Det känns som om jag har gjort fel, kan jag leva utan honom eller inte? Det var från han jag kände all min trygghet och det va han som alltid fick se ett leende på mina läppar.. Jag var alltid glad och det var aldrig några problem, men den dagen då allt blev cp så visste inte jag vart jag skulle ta vägen och jag kan inte acceptera det han sa.. jag förstår att han va orolig osv.. Men vet inte vad jag ska göra..

Du är allt ***** **********

elina sover hos mig

Idag sover elina hos mig, hon har massa knas hemma osv, och imorgon ska vi äta lunch tillsammans, sen ner till centrum och träffa huttiz en liten stund tror vi :) ingen skola för oss! :D

pussen ♥

elina..

Elina har rymmt hemifrån av någon jävla anledning, shit.. vafan ska jag göra? :o

9 december

Igår natt vid 4 fick jag värsta host attacken, asnära på att spy :o inte mysigt.. Idag vaknade jag vid ett av att pappa väckte mig, jag duschade och åt en halv macka sen åkte jag och pappa till centrum, jag köpte en julklapp till mamma och pappa köpte dendära parfymen jag ville ha, luktar asgott :* men pappa sa att de va en julklapp, men kommer säkert få den lite tidigare (a)

pussen ♥


sommaren 09.. kommer aldrig att glömma!

åh :o

Jag hostar som en jävla åsna, och det värsta som finns är att hosta när det är knäpp tyst i ett klassrum, så tror jag skippar skolan va (a) det är inte bra men jag är smart brud så jag ger igen sen ;) hrm.. aa.. jag hostade så mycket så pappa kom in med en tablett, men hatar att svälja alvedon och sånt så ville inte ta den :/ imorgon ska jag till centrum och handla en julklapp till mamma, sen handlar jag resten när jag fått mitt barnbidrag :)

pussen ♥

centrum med mami

Idag har jag varit hemma från skolan, ovanligt.. vid 5 så kom mamma och hämtade mig hos pappa och vi åkte till centrum och köpte bh, trosor, sminkborttagning och strumpbyxor :) sen kollade vi på en parfym som jag ska få i julklapp ;) imorgon ska jag va hemma och vila upp mig, sen på torsdag blir det skola, men då är de ändå chilldag så whatever ;)

pussen ♥




strumpbyxor :)


love u twinie <3


:(

Hela min kropp skakar när jag ställer mig upp och jag har fullt med slem i halsen och neråt, någonn som vet vad det kan va? jag har tagit svininfluensan!

frågestund?

Det är endå ganska många som läser min blogg, så ska jag ha frågestund? om det inte är folk som kommenterar kan jag lika gärna lägga ner bloggen..

test

KÄRLEK OCH SEX
1. Är du singel nu? vet inte..
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? -
4. När hade du sex senast? typ en vecka sen
5. Har du kört oskyddat nån gång? ja
6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? ja
7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja
8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? japp
9. Har du haft sex på fyllan? jaaa
10. Har du sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? japp
11. Har du sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
12. Har du sparat något från ett gammalt förhållande? nej
13. Har du somnat gråtande pga kärleken? ja
14. Har du varit otrogen? ja..
15. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 4 månader, kan bli mer..
16. Har du någonsin varit kär? nja..

KOMPISAR

17. Har du någon bästa vän? ja
18. Är du ofta med dina vänner? varje dag
19. Vad brukar ni hitta på? allt :)
20. Kan du vara dig själv med dina kompisar? såklart
21. Har du hatat din bästa vän? ja.. men henne e jag inte vän med längre
22. Litar du på din bästa vän? ja
23. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja
24. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
25. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? aa dom vi hatar, askul :)
26. Har du ljugit för någon kompis någon gång? ja
27. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? ja
28. Ljuger du för dina vänner ofta? nej.
29. Vilken kompis var du senast med? elina, huttiz och kim
30. Har du många kompisar i din klass? ja
31. Vilka/Vem är du mest med i din klass? jessica & amanda

SISTA SOM

32. Du fick en puss av? johan
33. Sov med dig i samma säng? elina eller johan
34. Du delade ett riktigt skratt med? veronica
35. Du höll i handen? elina
36. Du gick på stan med? elina
37. Delade en pizza med dig? kommer inte ihåg
38. Du ringde? mamma
39. Skickade ett sms till dig? huttiz
40. Du kramade? pappa
41. Du skrev med på msn? mattias
42. Du åkte bil med? pappa
43. Gav dig en komplimang? mattias
44. Du kollade på film med? typ elina
45. Du åt med på resturang? elina
46. Betalade något åt dig? elina älskling

DAGENS
Dagens låt: Fuck you, I don't want you back
Dagens frisyr: bulle
Dagens smink: inget
Dagens händelse: sjukhuset
Dagens planer: dagen är slut.. typ sova?
Dagens vill ha: helg!
Dagens saknad: en person..
Dagens drog: näs spray
Dagens finaste: mitt rum :)
Dagens måste: handla julklappar
Dagens dricka: julmust
Dagens köp: -
Dagens skönaste: min säng
Dagens mat: donken
Dagens sjuka: lunginflammation?
Dagens kärlek: bebis..
Dagens sämsta: att jag är sjuk
Dagens mående: sjuk

hehe

Idag när pappa skjutsade mig till mamma cirka klockan 10 så somnade jag direkt.. sen runt 3 så ringde min syster mig och ville att jag skulle komma till pappa för att hon hade köpt en sak till mig och hon ville ha hjälp med sitt rum, så jag åkte dit.. hon hade köpt choklad och 10 doftljus till mig, tack älskade storasyster! <3 sen så garvade vi jävligt mycket.. vi kastade mitt såkallade "matbord" som min syster kallar de -.- och sen så hände massa jävla saker haha, och imorgon får jag va hemma, jag kan då lunginflamation och skit om jag rör på mig eller aa.. är ute och sånt :) synd! :) vid 9 kommer pappa och hämtar mig hos mamma då måste jag bädda min säng haha, intressant :) och i helgen kanske moa kommer :D

pussen ♥


ÄLSKAR DIG!


7 december

Idag när jag vaknade kändes det som om jag skulle hosta upp mina lungor eller något.. Så jag och pappa åkte till sjukhuset och jag har typ infektion i halsen, och ett virus, mums! Nu ska jag sova en stund.

pussen ♥

sovgott

Bajskorv.. glömde min plattång hos mamma.. men tror jag överlever, men nu ska jag gå och lägga mig med min äckliga hosta..

pussen ♥


min älskling :)

5 december

Nu är jag i almunge.. Igår va jag med elina, jag mötte upp henne efter skolan sen så fixade vi oss, sedan åkte vi till smedby en liten stund men de va tråkigt så vi åkte till runby gården och mötte upp marcus och johan.. sen kom kim och huttiz och hämtade oss med kims bil, vi kom hem runt 11.40 :) sen så slocknade jag direkt :o När jag vaknade så kunde jag inte prata, min röst va helt borta, och det går inte prata nu heller, jobbigt som fan :(

pussen ♥


sova

Cilla ringde mig nyss och hon ville träffas så imorgon ska jag ut med cilla, elina och linn :) myys, sen ska jag säkert träffa muppen johan :) godnatt!

pussen ♥


en igelkott jag och min syster hitta :) har inga andra bilder (a)

:)

Min hals blir bara sämre och sämre, men snart kommer mamma hem med ben&jerrys (a)

pussen ♥


lennart :(

Min kanin Lennart mår inte bra.. hans ögon rinner som jävla floder.. och vi har köpt ögondroppar och allt men de funkar inte.. och han brukar alltid hoppa ut när jag öppnar buren, men nu ligger han bara där på rygg och det låter som han inte kan andas, måste ringa mamma..


jag och lennart förra sommaren..




precis när vi hade köpt dig älskling..


förra julen..








3 december

Jag är på världens bästa humör :D hihi, just nu sitter jag och lyssnar på julmusik :$ hehe, och igår färgade jag håret, riktigt jävla nöjd :D men skriver mer ikväll :)

pussen ♥

 


Elina <3

Visst är det skönt att ha en bästavän som man kan berätta allt för, luta sig mot om man inte kan stå på sina egna ben.. och en som inser hur man mår, elina.. du är en sån vän, jag vill inte förlora dig, det skulle va som att förlora sin andra halva.. du är mitt allt älskling och kommer alltid att vara! Jag älskar dig Elina Taurio! <3


2 december

Idag när jag vaknade va hela min näsa täppt, så jag stannade hemma.. det har kommit as mycket frost ute :o aja.. har inte så mycket och skriva om.

pussen ♥


elina och hennes pojkvän :) älskar dig mupp!


en sjuk mikaela :)


1 december

Idag va jag aldrig i skolan.. hela min hals va uppsvullen osv.. jag gick till soffan och kollade på julkalendern, sen så fick jag stanna hemma, så jag somnade i soffan, sen kom pappa till mig och skjutsade mig till donken så att jag kunde äta lite.. sen skjutsade han tillbaka mig till mamma, och sen kom johan till mig.. vi pratade och såklart myste vi i min säng :$ de går inte att släppa honom.. och nu har jag kommit in i norrviken, fan va skönt!

pussen ♥

RSS 2.0