26 oktober

Tjillivippen! Haha.. Nu kom jag precis hem, eller för ungefär en timme sen :D Fick skjuts av mamma till skolan så det var ju nice, och har varit sjukt trött i skolan men det gick väl hyffsat bra, tog bussen hem med sällskap av Wille och Ronny, och när jag kom hem tänkte jag sova, men nej.. Då är det någon idiot som dunkar musik så hela jävla kudden vibrerade, ska strypa gubben som bor bredvid mig, men det känns onödigt när jag han säkert dör snart! Shit vad jag är snäll :) Snart kommer mami och hämtar upp mig och sen åker vi och köper en matta, och kanske svart hårfärg, får se.. Trött på mina blonda slingor :D
pussen ♥
Asgammal bild..

25 oktober

Åh kul.. Råkade radera hela jävla inlägget som tog ungefär en halvtimme o skriva, fan vad jag hatar mig själv ibland.. Men jag har inte uppdaterat på ett tag som jag skriver i varenda jävla inlägg.. Men jag har mycket och göra nuförtiden så jag får väl skylla på det, nu låter jag som en gammal kärring också, prima! I fredags så var jag i märsta med Melker, Robba, Polski, Ellen, Nicki, Linn och Micke, vi chillade bara där och vid 2 på natten tog jag och Ellen tåget hem och sen slaggade hon hos mig, i lördags så var jag på gården med Micha, tro det eller ej.. Men det var nog sista gången jag var där. Och i söndags så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, var säkert något ointressant eftersom jag inte kommer ihåg vad jag gjorde :) Igår så var jag med Ellen, mötte henne och sen drog vi hem till mig och kollade på matprogram så hon blev hungrig så vi drog till donken och käkade, sen mötte vi Marcus och snackade lite skit med honom, sen tog jag bussen hem till mig (lat tjej) och sen slocknade jag direkt när jag kom hem, idag har jag bara varit i skolan, hade idrott sista lektionen och är helt jävla slut i armen för att vi spelade badminton haha, sen åkte jag hem och käkade och sov i en kvart, sen kom pappa och hämtade mig, vi åkte till donken, han köpte en ahlgrens bilar glass till mig och en cheese :D Sen åkte vi på möte i skolan, gick väl bättre än vad jag trodde det skulle göra :) Sen åkte jag och mamma till ica och hämtade en paket, världens fulaste matta.. Så den är bara o skicka tillbaka och har väntat på den i 2 månader, inte värt det någonstans.. Fick även en skylt som jag ska ovanför sängen som det står "sweet dreams" på :) Och nu kom jag precis hem typ, har varit ute en stund med Ronny och Wille och snackat lite skit ;) Nu ska jag kolla på ensam mamma söker som jag missade igår :)
pussen ♥
Bilder från gotland som jag inte visat

Home bitcheeez

Nu är jag hemma, eller kom hem för 30 min sen kanske, för att vara exakt :D Ellen den lilla skithögen vägrade svara i telefonen så jag mötte Micha, och sen kom Marcus, så vi snackade lite. Sen tog jag och Micha bussen till runby och mötte Martin, Filip och Marcus :) Sen kom mamma och hämtade mig och Micha och skjutsade hem henne. Och sen kom jag hem, då lagade Veronica käk till mig (slav) och nu ligger jag i sängen framför datorn :) Och ska snart sova, hade förövrigt engelska prov idag som gick asbra tror jag :D stolt! Och jag har skött mig nu också så jag fick hela 100kr av min mor, gulligt! Men nu ska jag snacka lite med Martin på msn ;)
pussen ♥
Hej närbild.. Gammal bild som satana!

12 oktober

Fortfarande folk som läser min blogg även fast jag inte skriver ett skit.. Men det ska typ bli bättre, igår var jag i skolan.. Efter skolan mötte jag Sanna, vi chillade hemma hos mig ett tag sen drog vi ner till station och träffade Marcus och gjorde affärer. Sen åkte vi till centrum och sen åkte hon hem o jag hem, somnade dirr när jag kom hem, vaknade vid 8 och käkade, sen somnade jag igen haha lyckat! Och idag har jag varit i skolan, skulle egentligen kunnat dra hem vid 11 tiden, men alla lärare på runby skola är sjuka i huvudet som inte säger till i tid att vi inte har några lektioner efter lunch.. Snart ska jag möta Ellen, sen kanske jag ska möta Micha och sen kanske Martin :)
pussen ♥
Kalla mig smurfN

Frågestund

Vi kör en frågestund! Jag svarar på ALLT!

Skolan..

Nu sitter jag i skolan och dör.. Har inte uppdaterat på ett tag men det har varit sjukt mycket på sistone så jag orkade helt enkelt inte :) just nu sitter jag på en språk lektion och lyssnar på ett band som är gaaaanska tråkigt.. Och ikväll har jag nattorientering med skolan. Kult! Jag gjorde naglar för ett tag sen också, som ni ser på bilden nedan :) puss!


RSS 2.0