Hemma

Kom hem för en timme sen typ, och jag börjar bli sjuk, ååååh.. Min hals dödar mig och är kallsvettig osv.. Och det är inte likt mig o ligga i sängen nu, skiter liksom i bigbrother som jag aldrig gör. Men jag känner mig så sjukt hängig och trött. Så sängen var det enda raka :) Men nu ska jag få mig lite sömn och se om jag orkar dra till skolan imorgon ;)
pussen ♥
Saaaru något elläh?

25 maj

Fan! Inlägget raderades.. Bajs! Men jag har varit i skolan idag, ganska stolt över mig själv att jag nästan varit på alla lektioner denna vecka, inte likt mig, men jag måste börja sköta mig! För min egen skull och för min mammas skull! Snart ska jag, pappa och Veronica till solvalla, pappa skulle träffa någon gammal kompis så att han ville att vi skulle följa med, så att jag ställer upp! :) På fredag har vi friluftsdag, uuusch! Hatar såntdär.. Onödigt är det också. Men nu ska jag sova tills vi ska åka :)
pussen ♥

24 maj

Nu blir det är snabb uppdatering :) Skola idag som vanligt, det är inte så jobbigt eftersom det är avslutning snart så det är inte så mycket att göra, skönt som fan :D Idag har jag bara tagit det lugnt, efter skolan åkte jag hem till mamma där Lena och Veronica var, min syster höll på att färga håret men hon var så seg så jag åkte till pappa och käkade, och städa domdär äckliga kanin burarna... Så nu var det ur världen :D Jennifer ringde nyss och tvingar ut mig.. Men ska snacka lite skit med henne, det är alltid ruligt :D På lördag ska jag till grönan också, niiiice! :D
pussen ♥
Hahahahhaha, asrolig :D

23 maj

Idag har jag haft fullt upp, helt slut.. Vaknade vid 8 imorse, smart! Började liksom 20 över.. Men jag hann i tid så det var bra. Asnice dag i skolan, kollade film på sista lektionen och dom andra lektionerna var inte heller så jobbiga. Slutade kvart över 1 som jag gör varje måndag ;) Efter skolan kom mormor och morfar och hämtade mig, vi drog till donken och käkade, sen mötte jag Veronica och vi drog till Infra och solade. Sen åkte vi hem till mamma och jag somnade direkt, sen kom mamma hem och då åkte vi till sollentuna centrum, jag fick med mig en mascara, 3 par trosor och ett par skit snygga byxor! Nöööjd :) Sen köpte mamma bk till mig och Veronica och skjutsade hem oss till pappa, jag kommer bli tjock som fan... Men det får jag väl leva med :) Nejdå.. Får väl börja träna eller något höhö :D Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, hoppas jag får sova mycket iallafall..
pussen ♥
Världens skönaste och finaste trosor!


I'm in looooove, dom är mycket snyggare i verkligheten :) där ser dom ut som scoutbyxor..



18 maj

Jag mår inte så bra, men jag tänker inte må dåligt pågrund av den personen som allt handlar om. Hon förtjänar att må dåligt, kasta inte sten i glashus brukar man ju säga, men det är hennes hobby. Hur blåst får man bli? Jag vet exakt vilka som är mina vänner, jag vet exakt vilka som finns här när man behöver dem. Jag visste redan från början att du inte skulle stanna länge, för att du tar fel grejer framför dina vänner. Och det inser du nog snart. Jag skriver ut allt här för att den personen det handlar om vägrar lyssna på mig. Omogna fanskap. Jag är inte den Mikaela som vissa tror, jag är inte dendär tjejen som kan vända huvudet och gå. Jag kan ta jävligt illa upp när folk säger saker, men när du säger saker till mig så kan jag vända mig om som om ingenting har hänt, för att du har ingen personlighet, du har ingenting! Så det är bara onödigt att ta skit från dig. Kom inte till mig och böla den dagen när du står där ensam, för den dagen kommer snart. Och då finns jag inte där för dig längre. Jag har en sak att säga till dig! Väx upp.

16 maj

Ett tag sen jag skrev.. Men ibland har man verkligen ingen lust, i fredags var det fredag den 13, och vi var lediga från skolan, jag sov hemma hos Sara, och vid halv 6 kom Jocke och hämtade oss för att Sara skulle skita i skolan, vi råkade göra så att både Jocke och Kim ville vara hemma, så vi låg och kollade på film till 2 typ då drog jag och Sara hem till mig. Men det var nog endå en av dom värsta dagarna i mitt liv.. Jag och Sara hade massor planerat men allt gick åt helvete, slutade med tårar och en frysande Mikaela. Usch! Men på lördagen blev allt normalt igen, skumt! Då åkte jag och Sara till Jocke för att vi skulle prata med dom. Sen gick jag och Sara hem till min pappa om jag inte minns fel, vi käkade lite osv. Igår så var vi hos Jocke IGEN, men vi var bara med Kim och kollade på film, på kvällen var det några som kom och hämtade oss, vi chillade på ett berg i barkarby, nog tråkigaste dagen i mitt liv.. Och idioterna skjutsade aldrig hem mig och Sara, så vi fick ta tåget hem som tog hundra år.. Så jag kom hem vid halv 11.. Idag råkade jag försova mig, och jag har inget busskort, och mina bussremsor är slut så jag "kan inte" åka till skolan idag. Mamma ska köpa ett nytt busskort till mig ikväll :D
pussen ♥
Kines..

10 maj

Skola som vanligt idag då :) Var faktiskt riktigt lugnt, och fan vad skönt väder det är! Älskar livet! Men det finns en nackdel med sommar, och det är alla getingar.. fy! Mehrad och Andreas slog ihjäl ungefär 3 stycken i klassrummet, men dom kom nästan på mig, snällt! Efter skolan drog jag hem till mamma och solade, råkade somna.. Så vaknade av att mamma kom hem. Vi åkte ner till centrum och köpte cola och choklad hihi, sen hörde Sara av sig, så vi hämtade henne vid station, sen skjutsade mamma oss till pappa, vi lyssnade på musik och snackade skit, mysigt! Sen drog vi till en äng med chips, cola, choklad, musik osv, sjukt mysigt var det! Sen började det bli kallt, då drog vi till Jocke där Kim, Totte och söder var, vi kollade lite på tv sen åkte jag med pappa och hämtade Veronica på jobbet, och när jag kom hem så åt jag, råkade glömma det idag. Smart! Sen kollade jag på bigbrother och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. På fredag har vi studiedag! Vilket innebär att vi är lediga :D Skööönt som fan! Och på torsdag åker min plast pappa till Barcelona för att han ska kolla någon jävla match. Och jag ska inte ljuga.. Det ska bli sjukt skönt att han åker. Jätte längesen jag var ensam med mamma, så det ska bli myspys! Imorgon efter skolan ska jag möta Sara vid station, sen drar vi till ängen igen och solar, jag börjar få riktigt mycket färg nu :D gillaaaas!
pussen ♥
Biffen nummer 1! Veronica förstör bilden...

9 maj

Haalloj! Jag var aldrig på min prao sista dagen, dåligt gjort av mig kanske.. Men jag går inte dit och får en huvudvärk som sitter i hela dagen.. Så jag sket i det helt enkelt! Lite senare på kvällen mötte jag upp Elin, vi gjorde inget speciellt vad jag kommer ihåg.. Snacka om att jag har sämst minne. Menmen.. På kvällen så åkte jag, Elin, Elin, Kim, Totte, Jocke, Hamstern och Sara till fyrishov i Uppsala och badade :) Skit mysigt! Sen drog vi på race i rosers en liten stund, kom till väsby vid 12 ungefär, då drog jag upp till Jocke där min syster och Steffi var, chillade lite, sen drog vi hem vid halv 2. I lördags så vaknade jag av massor av missade samtal, bland annat från Jocke, så jag drog dit en liten stund och sov lite, skit trött.. Sen gick jag hem och fixade mig osv, Veronica och massor av brudar var hemma hos pappa och drack lite, så jag var där en liten stund med Amanda, Sara, Sandra, Mikaela, Tessan, Steffi, Veronica och Moa, hoppas jag inte glömde någon hehe, och senare på kvällen kom Huttiz och Håkan, inte träffat Huttiz på minst ett halvår så det var jätte roligt att träffa honom igen! :) Senare så drog alla till Jocke och fyfan vad roligt vi hade :D Eller jag och Moa iallafall ;) Gick hem vid ungefär 5 på morgonen :thumbup: Snacka om att jag var helt död igår.. Så jag sov mest och mötte Jennifer och Jacob en snabbis :) Sen gick jag, Veronica och Steffi till en äng och solade, och det låg precis vid en bilväg, och det var ungefär 4 bilar som tutade, och en bil åkte fram till oss, backade och åkte därifrån, sen kom det en bil som stannade och dom gick ur bilen och frågade vad vi gjorde osv, dom hette tydligen Robin och Martin :) Och dom frågade om vi skulle ha skjuts hem, så varför inte? :D Så dom skjutsade hem oss iallafall, snällt! Sen sov jag gott den natten! Idag har det varit skola, solat på planen med lite folk osv. Nu börjar det bli en bibel så jag slutar skriva :D
pussen ♥
Me, myself and I

Bigbrother

Ligger och väntar på att bigbrother ska börja, har varit irriterad hela dagen, och min syster gör det inte bättre.. Jag har en spotify premium för att jag ska kunna lyssna på telefonen och då var hon inne på den och vägrade logga ut, och det pausas för henne när jag trycker på play och tvärtom, så vi satt och tryckte hela tiden tills jag gav upp.. Orkar inte skriva mera.
pussen ♥

4 maj

Fan vad jag är trött på mitt jobb! Vill tillbaka till skolan nununu! Har typ blivit psykad pågrund av att vara där, när började jag sakna skolan? Det finns en gubbj*vel där som går mig på nerverna stup i kvarten! Klagar hela tiden över att allt står fel, och tror att jag är hans lilla slav, och det värsta av allt.. Han går runt och nynnar hela tiden! Hatar folk som gör det... Åh! Jaja.. Nu är jag hemma iallafall, tack gud! Har piss ont i fötterna så måste ligga i sängen en stund ;) Mamma kommer nog hem snart hoppas jag, hungrig som ett as, och jag kommer inte röra mig ur fläcken, då lär ju fötterna gå av eller något.. Imorgon kommer jag dö på jobbet, ska göra samma sak som jag gjorde idag, flytta saker från en hylla till en annan, kuuuuul, och sen ska dendär gubben komma och gnälla över att det står på fel ställe, men Simon fick skura hyllorna, tur att inte jag behövde göra det iallafall! Men nu ska jag sova lite så att jag har gjort något bra denhär dagen!
Lite söt är jag väl iallafall? :blush:

3 maj

Jag har inte skrivit på hundra år, men ändå är det folk som fortsätter läsa :) kuuuul, i helgen chillade jag med massa kompisar, och det var ju trots allt valborg ;) och min mamma fyllde hela 45 år! Grattis mami! Var hemma hela kvällen, mormor och morfar kom också, men vid 11-12 så började jag tröttna så jag drog till Jocke med Mimmi, Steffi och Robin, sen rullade det in massor av folk :) och dagen efter så skjutsade Jocke hem mig, somnade typ på direkten.. Igår var jag med min bebis Elin, mötte henne halvägs för att hon var på abbes, och på vägen dit så kom Evelina, så snackade lite med henne också, mys! :) Sen gick jag och Elin hem till mig, och jag fixade nagelförlägning på henne hoppas du blev nöjd bajskorv! Och idag har jag varit på min prao, vi åkte till Uppsala vid 11 för att vi skulle på ett studiebesök, sen käkade vi på max osv, mumma! Och fy vilket äckligt väder det var när jag skulle gå till bussen när jag hade slutat. Fyfan! Trodde jag skulle blåsa bort.. Och typ dränkas av allt regn och hagel, usch! I helgen kommer min babe Moa, så vi lär ju parta lite, det är ett måste, hundra år sen jag var med den bruden! Sen lär vi sola lite solarium :D
pussen ♥
Martin sak alltid förstöra mina bilder... snygg huggtand!

RSS 2.0