Meet me halfway

Nu ligger jag i sängen med Elin med dom fina skorna, bara hon som fattar hehe :D hon har precis lärt mig hur man bloggar från min iphone, fett smart chey man är.. För er som ville veta så kommer Elin slita av sitt hår, nu börjar jag få kramp i armarna, otränad som man är, det är jordbävning i min säng, för folk som är intresserade! Men nu ska jag brottas med Elin, grrrrr! Puss!

25 februari

Nu sitter jag på engelskan, fyfan vad tråkigt! Och man har ju inte normala lärare om man säger så.... Jag har bara svenska efter dehär sen ska jag heeem, fyfan vad skönt! Sen är det sportlov, asnice! Sen har jag fått pengar idag, älska livet :D Får se om jag träffar Elin efter skolan :) Om jag orkar.. Sjukt jävla trött, vet inte ens varför. Men nu ska jag försöka skriva om Canada, kult!

pussen ♥


Jag och Martin i skolan



Jaaaaag


Godnatt!

Nu ligger jag i min säng med Veronica, vi har precis kollat på bigbrother :) fysatan vad dåligt det är, någon som håller med mig? En kristen ginger, en kille som har opererat sig till tjej, en bisexuell och en 40 årig morsa? Vart är världen påväg? Jaja.. ska sova nu!
pussen ♥

DAMP!

finns en tjej på "kamrat.com som kallar sej "sandranana", hon har en bild på dej, samma som din header, bara så du vet ;)

Vad är det för jävla människor som orkar? Blir så jävla sur! Bara för att den personen som tagit bilder från mig ser ut som stryk så behöver väl fan inte ta bilder från mig? Fyfan säger jag bara! Vi säger att några killar tycker om bilden, så ska dom träffas, så är det inte ens hon på bilden? utan det är JAG! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! SKAFFA ER ETT JÄVLA LIV FULA ÄCKEL FITT BARN!


23 februari

Just nu sitter jag i skolan, ganska tråkigt.. Jag råkade missa engelskan imorse, men det är skit samma.. Det är chill för att vi har ingen teknik så min grupp får sitta i biblioteket och ha datorer :) asnice! Nu vill Axel göra ett inlägg i min blogg :) kult!

pussen ♥


Sommar, ser ut som att jag är flintis, shnyggt!


Svar på en fråga

Fråga: Hejhej! Du skrev att du gillade kommentarer gör också det men hade faktiskt en fråga:) Först att du har skiiit fint hår , fast det va nt direkt en fråga hehe , men hur går det med din kanin? :(<3 Mår den inte bra ? Du skrev det förut att den inte brukade ligga sådär i soffan, ska få 2 kaniner på torsdag hihi!

Svar: Tack så jätte mycket! Min kanin kan få cp ryck ibland, så det kunde vara en stor risk att han hade brytit ryggen, för att han "svankade" när han gick, eller hur man nu ska säga.. Men nu mår han mycket bättre så han hade väl antagligen en depp dag ;) Jaha! Vad roligt ;)






Min bebis bara några veckor gammal ♥


22 februari

Förlåt för aasdålig uppdatering, men jag har fått min iPhone nu, eller fick den i lördags.. Och den har tagit upp all min tid :blush: Och det gick inte att blogga från den.. Menmen, snart ska jag möta Maria, när hon har slutat skolan! Jag råkade försova mig, så jag tyckte det var onödigt att dra till skolan för att ha en lektion ;) Men jag uppdaterar nog senare!

pussen ♥


Geee mig sommar!


zZZZzzzZ


POWENAP!


Outfit och facelook

Bilderna blev åt helvete, men jag bjuuuder! Nu blir det en poernap! Bästa ♥

 



Ser ut som vet inte vad...


18 februari

Nu är jag hemma, orkade verkligen inte vara kvar i skolan, hade endå gjort prov och grejer, så jag drog hem. Nu sitter jag och äter kexchoklad och dricker cola :blush: hehe, ikväll ska jag vara hemma tror jag. Har inte orken till att åka någonstans, men vi får se ;) Dagens outfit kommer snart. Laddar kameran!

pussen ♥


Väldigt gammal bild, kommer ihåg dehär så väl..


.

My life will suck without you..

.

Jag somnade som sagt efter sista inlägget, asskönt! Pappa väckte mig när det var käk, tacos! Mumma! Sen tog jag bussen till gården och mötte Maria, vi spelade biljard och kollade på svensk maffia. Var tvungen att dra till skolan också, glömde mina läxor i skolan, så jag hämtade dom på samma gång, så nu måste jag skriva en filmanalys.. -.-
pussen ♥
Pluggapluggapluggaplugga..

17 februari

Ååååh är så glad :D Om mamma kommer hem som hon ska ikväll, om hon inte behöver jobba över så ska vi köpa en iphone idag, annars på lördag :D wiho! Idag har jag varit i skolan, utslängd på sista lektionen, Andreas satt och kastade sudd på mig så jag fick ett litet utbrott, och jag får såklart bara skiten, idiot lärare... Så jag fick inte vara kvar i skolan, eftersom det var sista lektionen, så jag tog bussen hem.. Och nu ligger jag här, funderar på att sov en timme eller två :D
pussen ♥

Godnatt!

Fysatan vad trött jag är, har precis kollat på elgigantens hemsida, jag ska införskaffa mig en iphone! Har faktiskt pengar till det :blush: Och jag fyller år snart, så kommer få ännu mer pengar då, men jag ska ha en iphone inom en månad, punkt slut! :D
godnatt ♥

16 februari

Idag har jag varit i skolan, kult! Vi hade engelska prov på morgonen, det gick väl sådär.. Jag hade svarat på allting, men i slutet av lektionen så märker jag att jag hade missat 2 sidor som jag inte hade sett, skit! Men sånt är livet ;) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, träffa Maria tror jag, och ni som ska hålla på med "åååh ni är vänner igen, jag visste det" Ni har inte ett skit med de o göra faktiskt, och sålänge vi kommer överens så är det ju bra, fast vi kommer nog aldrig komma tillbaka till det som vi hade förrut, nog snackat om det! :) Sen hade vi ingen musik sista lektionen så jag slutade 1 men satt o chillade i skolan till 2, fråga mig inte varför... Då kom pappa och hämta mig, och nu ligger jag här, sjukt ont i huvudet.. Men det går säkert över :D Åååååh, juste, en kille sa världens sötaste sak till mig igår, han ba "Jag frågar alltid dig ifall jag ska komma till skolan, så att jag vet om jag ska borsta tänderna o dra dit eller inte" Ler fortfarande!
pussen ♥
Min kanin mår inte bra, han ligger aldrig sådär i soffan, snuffe! ♥

Min outfit imorgon

Jag tänkte faktiskt lägga ut kläderna som jag ska ha på mig imorgon :D Min kamera är laddad osv nu så nu kan jag ta bilder igen.. Sen ska jag sova, så här kommer min outfit!
Skorna - Ed Hardy, (nätet)
Tröjan - Ed Hardy (nätet)
Byxor - Now

Jag som älskar Ed Hardy eller? hihi


15 februari

Idag har det varit en asnice dag :D Först drog alla tjejer i klassen till ungdomsmottagningen, vi snackade om sex osv, men det var ganska ointressant eftersom jag redan varit där o hört precis samma saker, menmen.. Sen käkade jag och Malin på subway, tjooockis, sen mötte jag upp Maria, Lisa och Michaela, vi knallade runt lite i centrum sen mötte jag även på Totte! :D Sen drog vi till scandic ;) Var faktiskt ganska chill där, vi fick göra vårat eget lipsyl, och sen testade vi deras gym, hade yoga och pratade med en tant som heter Maya, hon trodde jag och Lisa gick på ishockey, det var faktiskt ganska roligt, hon trodde Lisa åkte konståkning på våra matcher men ishockey skridskor, hon var lite efterbliven.. Och hon trodde verkligen på det. Hon sa att hon skulle komma till våran "match" på söndag. Kul att jag inte går på hockey.. hihi. Men sen vid typ halv 4 slutade vi, då tog jag bussen till station och mötte bebisen Elin :D Vi har lagat mat och haft det skoj :) och hon har suttit med min ridhjälm på huvudet och låtit som ett cp -.- inte alls jobbigt, nejnej.. men hon är endå best som en hest (ridhjälm) Aja.. Dehär börjar bli ganska långt :)
pussen ♥
Michaela, Jag, Maria och Lisa på gymmet ;)


Lisa, efterblivna Maya, Michaela och Maria


Chill vid poolen med Michaela :D


Jag och Michaela


Fika, jävla tjockis Michaela :D


Maria och Lisa

Det finns mera bilder på facebook, för er som inte har mig så heter jag Mikaela Eiksson, nähe? haha.. Nej men orkar inte skriva mera nu. Puss!

14 februari

Jag har så sjukt ont i huvudet.. Orkar inte blogga heller, det händer precis samma saker varje dag på vardagarna, och jag orkar inte anstränga mig till att göra något extra på bloggen, om inte ni kommer med förslag.. Imorgon börjar jag 10 asnice! Då ska alla brudar i min klass ner till ungdomsmottagningen, sen drar vi till donken, tänker verkligen inte äta i väsby skolan.. Sen ska alla brudar rulla mot scandic hotell, men det blir skitbra :)
pussen ♥

Svar på en fråga

Fråga: vart har du köpt tröjan? och vad kosta den?
Svar: Åh! Jag älskar när folk kommenterar, fattar inte varför, menmen.. Den tröjan som jag hade på mig kommer från Bikbok och den kostade runt 300:- om jag minns rätt, var dock ett tag sen jag köpte den, så är inte helt säker på att den finns kvar, men åk dit och kika!

Heeemma

Nu har jag precis kommit hem från Jocke, mycket trevligt! Men nu ska jag sooova!

Mobilblogg

sitter i soffan i almunge. 5 mil från väsby. Woho! Men vi ska nog åka härifrån snart. När vi är hemma så ska jag och min syster veronica till jocke. Blir nog trevligt! Puss!

Skriver av mig, tvingar ingen att läsa

Jag försöker finna styrka och jag försöker att finna hopp, och jag kan inte vila. Det gör för ont i min kropp.. Jag ser bilder av dig varje gång jag jag blundar. När jag känner doften av dig på kudden bredvid mig så ryser jag. Jag kunde ha det så bra, kunde ha det hur jag ville, men jag sumpade chansen. Jag vet inte.. Det känns som att jag bygger upp saker, som jag sedan lämnar. Jag vet att i slutändan så är det jag som måste förändras, försöker alltid intala alla andra om vad som är rätt och vad som är fel, men jag ser aldrig mig själv och tar min egna del. Men att göra såhär mot dig är något jag aldrig kan förlåta mig själv över att jag gjorde. Jag borde ha förstått och lyssnat på orden. Du försökte förklara och berätta hur du kände, men jag valde att hålla för öronen, vända och gå. Jag är den som hatar att sitta o sakna, tänka på alla minnen och verkligen tänka, dedär har hänt i mitt liv.. Jag är inte den som alltid ska vara stark, jag kan också må skit! Jag gör det nu.. Och jag vet att du känner precis samma sak. Men vi kan inte gå tillbaka och spela om allt i repris, vi har gjort det för många gånger. Allting var för bra, jag visste inte riktigt från början varför jag fick ha dig i mitt liv, som en gåva från gud, det finaste jag fått. Du gav mig hopp och någonting att tro på igen. Vi delade mycket och lärde varandra saker, men tanken på dig håller mig vaken. Jag kan inte sova på nätterna.. Det känns som att 4 månader har passerat och att det var en dröm. Det spelar ingen roll hur mycket jag skriver, det går inte o skriva dom känslorna jag har inuti. Jag kommer ihåg alla dagar med dig. Utan tvekan.. Så har dom finaste stunderna i mitt liv varit med dig. Jag vet inte om jag kunde ha förändrats.. Jag hade velat att förändrats och det kanske är det som är problemet. Men med dig fick jag förändras, till något bättre jag var innan.. Jag tror inte saker bara händer, allting har en mening. Och våran mening har inte slutat än, för att det du har gett mig finns kvar här.
Om jag bara kunde få fram dehär leendet på läpparna igen..

10 februari

Vaknade nyss, ooops! Ingen skola för mig alltså.. Så kan det gå! Men ska möta Moa när hon har slutat sin prao, sen får vi se vad vi gör. Sen kommer min syster hem snart, så behöver inte vara ensam :D Men har precis vaknat så har inte så mycket att skriva.
pussen ♥
Min outfit idag, orkar inte fixa bilderna, och orkar inte ta nya..

9 februari

Idag har jag varit på pappas jobb, en anstallt.. Fyfan säger jag bara! Pappa köpte donken påväg dit för att jag och min syster hade inte ätit, tjockis.. Aja när vi var framme käkade vi, sen fick vi gå runt och kolla, vi var utanför cellerna där det sitter t.ex mördare, lite creepy.. Men det var endå coolt att vara där inne :D Sen fick vi kolla i rum där besökarna fick komma och hälsa på dom som sitter inne. Det luktade spya och möblerna var helt slitna, och det var massa barn leksaker, ifall någon liten bebis ska hälsa på sin pappa.. Det är svårt att skiva ut känslan här, man måste nästan vara där för att inse hur hemskt det är.. Sen var jag inne i en cell och kollade. Då hade folk skrivit på väggen som t.ex jag vill hem, fuck the police, förlåt.. Sen stog det massa saker på massa andra språk. Men det var en häfitg upplevelse, och sen var det en arbets kollega till pappa som kom fram till pappa o ba "jaa, dina döttrar behöver du inte skämmas över iallafall" hihi! :D Sriv om ni vill veta något så ska jag försöka svara så bra jag kan :) Nu ligger jag i sängen och käkar choklad och lyssnar på musik :blush:.
pussen ♥
Mitt skolfoto, brist på bilder..

8 februari

Somnade 4 igår, på natten.. Snacka om att jag är helt död nu, vaknade 6 imorse, kul! Och idag har vi varit ute hela jävla dagen med klassen. Ännu roligare! Men vi slutade vid 1 så det var asskönt, imorgon ska jag till pappas jobb, längtar redan lite faktiskt (a) Aldrig varit inne på ett fängelse, och det ser verkligen inte ut som så i filmer :) Men nu ska jag kolla på Sofias änglar och ta fram min choklad :blush: sen sova, fyyyyfan vad skööönt!
pussen ♥
Jätte gammal bild

6 februari

Idag vaknade jag runt 2, somnade vid typ 5 igår :( Men vid typ 5 åkte jag och mötte Elin vid station, vi tog bussen till station och chillade lite, sen tog vi bussen till mig, jag gjorde rent hennes piercing och satte in en annan, utan smycke! Sen kollade vi på film och tjockade oss med chips och godis :blush:. Och imorgon är det skola.. Men det är nice för att jag slutar runt 1 (a) Och längtar lite tills på onsdag, då ska jag till pappas jobb, han jobbar ju på en anstallt, så alla anhöriga till dom som jobbar där får dra dit och kolla hur dom jobbar, men vi får inte träffa fångarna :( Nu ska jag vara lite social mot Elin på facebook, en riktig lirare dedär..
pussen ♥
Ska nog sova nu hihi

Kan inte sova

Ja.. klockan är snart halv 4, och jag ska orka upp imorgon.. Har precis varit ute och träffat M, mysigt! :) Ska dit imorgon tror jag när han har kommit hem :D Men uppdaterar imorgon! Godnatt!
pussen ♥

5 februari

Bloggade aldrig igår, hade inte så stor lust.. Blev bara massor av problem, men jag lever! Idag har det varit en mysig hemma kväll.. Jag har kollat på "I rymden finns inga känslor" ganska tråkig i början, men den blev bättre sen. Sen har jag käkat hemmagjord pizza, muuuums! Men nu ska jag nog kolla på en till film och vänta på ett telefonsamtal, haha fult...
Vilken pudding!

Trööött osv

Efter skolan drog jag hem till mamma, skulle hämta en piercing osv.. Sen kom mamma hem vid 6, då köpte hon donken till mig och körde sedan hem mig till pappa :D käkade, och sen gick jag ut för att möta Elin.. Vi gick till grillen, sjukt längesen jag träffade den filuren! Vi skulle spela GH, men skiten funkade inte.. Sen gjorde Elin en sak, men det är en hemlis, sjukt fint blev det! Imorgon ska jag träffa Moa och Elin!
pussen ♥
Moa ful som fan, men älskar dig endå ♥

3 februari

Nu sitter jag i skolan och typ dör.. Skit trött! Har just nu elevens val, har egentligen musik men sitter på IUP :P Då får man göra massor av rester, men jag är klar med alla typ :) Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer, pappa kommer hem vid 9 så lär ju ringa någon så att jag inte behöver sitta hemma själv, eftersom inte Veronica är hemma heller ;) Men nu ska jag plugga lite!

pussen ♥


2 februari

Idag har det varit skola som vanligt, varit en riktig skit dag.. Vet inte varför :( Efter skolan tog jag bussen till mamma och hämtade lite saker, sen hem till pappa, har sovit och ätit :) rolig dag! men ändå skönt :D Nu är även gotland klart :D Förhoppningsvis så ska Elin.F med :D fyfan vad roooooligt :D Nu är pappa och handlar glass, mums :blush: sen ska jag försöka plugga lite!
pussen ♥
Bilden tagen från Elin

Sleeptime

Nu ska jag sova, äntligen! Somnade i soffan.. Men sen kom Veronica med Cola och kakor, hihi :blush:. Nu har jag gjort mitt hemmaprov i NO, så har det klart, det som skulle vara klart denhär veckan, så det var ju det viktigaste, fortsätter med plugg imorgon :D
pussen ♥
Tittut!

1 februari

Nu var det helt plötsligt februari, fy vad tiden går fort! Pappa hämtade mig i skolan runt halv 3, har varit rätt lugnt i skolan.. Sista lektionen käkade vi tårta, mums! :blush:, när jag kom hem så la jag mig i ett bad, fyfan vad skönt det var ska ni veta! :D Nu tänkte jag öppna mina böcker och plugga lite, det behövs! Engelska, matte, läsa en bok, svenska, längtar redan!
pussen ♥

RSS 2.0